Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
Hofstad Verhuizingen
Deelnemer

Hofstad is een verhuisbedrijf uit Den Haag. Als een (h)echt familiebedrijf zijn ze al drie generaties actief in de verhuisbranche. Op zoek naar een partner voor uw verhuizing in Den Haag of omstreken? Hofstad verhuizingen denkt graag met u mee. Flexibiliteit is daarbij het uitgangspunt. Zo hoort ook een verhuizing in de avonduren of op zaterdag tot de mogelijkheden.

Den Haag (4,29 km)
Firma PJ van der Wansem
Deelnemer

Fa. P.J. van der Wansem is een verhuisbedrijf uit Den Haag. Al sinds 1921 staan ze dagelijks voor je klaar bij de verhuizing. Verhuizen, inboedel tillen, zware spullen, onhandig grote spullen, in- en uitpakken, veel geregel. Een verhuizing kan nogal voor veel stress en gedoe zorgen. Wij weten als geen ander dat je met de juiste voorbereiding en stuk geruster de verhuizing doorkomt. Dat is dan ook het doel van onze dienstverlening: ervoor zorgen dat je met een fijn gevoel kan terugkijken op de verhuizing.

Den Haag (5,39 km)
Mondial Van der Velde Verhuizingen
Deelnemer

Wanneer u op zoek bent naar een internationaal verhuisbedrijf, dan bent u bij VanderVelde Verhuizingen aan het juiste adres. Alweer bijna 100 jaar lang verhuizen wij allerlei verschillende klanten. Zo helpen wij particulieren, bedrijven en complete ondernemingen en zorginstellingen met hun verhuizing. Bij VanderVelde Verhuizingen zien wij een verhuizing als iets persoonlijks. Daarom zullen wij alles op alles zetten om u optimaal te verzorgen tijdens het internationaal verhuizen. Dus gaat u als particulier verhuizen, plant u een bedrijfsverhuizing of gaat u internationaal verhuizen? VanderVelde Verhuizingen staat altijd voor u klaar.

Den Haag (5,72 km)
Van der Ent Top Movers
Deelnemer

Of u nu volledig verzorgd wil verhuizen of alleen de grote stukken verhuisd wil hebben, alles is mogelijk. Iedere verhuizing is anders daarom bieden wij verhuizingen die geheel aansluiten op uw wensen. Wij bieden ook de mogelijkheid voor extra services. Die bestaan uit een in en uitpak service, schoonmaak service, inboedel opslag, klusjesman en de demontage en montage service van uw inboedel. Met onze kennis, ervaring, mankracht, materiaal en flexibiliteit zorgen wij bij ieder project voor een professionele aanpak.

Rijswijk (6,36 km)
UTS van der Geest Verhuizingen B.V.
Deelnemer

UTS Van der Geest Verhuizingen uit Den Haag en omstreken is een echt familiebedrijf. Richard en Robin zijn alweer de vierde generatie die het bedrijf leiden. De kernwaarden van het bedrijf zijn over de 90 jaar heen juist niet verandert. Betrokkenheid, service en vertrouwen, daar gaat het om bij een verhuizing volgens Van der Geest. Als geen ander weten we dat geen verhuizing hetzelfde is. Daarom passen wij onze dienstverlening volledig aan op jouw situatie en wensen. Van particulieren tot bedrijven, van zorginstellingen tot scholen: iedereen is bij ons welkom en aan het juiste adres.

Rijswijk (6,38 km)
Verhuisservice Voorschoten
Deelnemer

Verhuisservice Voorschoten is een verhuisbedrijf uit Voorschoten. We werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. We verzorgen complete verhuizingen of enkel transport of opslagservice. We zijn actief in heel Nederland. Of je nu naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht of Groningen verhuist. Met ons brede aanbod aan diensten kunnen we altijd een verhuizing die geheel aan jouw wensen voldoet samenstellen.

Voorschoten (10,76 km)
Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen
Deelnemer

Of uw verhuizing klein is of groot, particulier of zakelijk, binnen Nederland, Europa of overzee: Joh. van Buuren en Zn voert alle vormen van verhuizingen met passie uit, al ruim honderd jaar. Dit doen we vanuit ons hypermoderne pand aan de rand van Delft, vlak bij een aantal belangrijke uitvalswegen. In ons beveiligde pand kunt u voor langere of kortere tijd uw inboedel opslaan. Wij helpen u ook graag met het verhuizen naar een internationale bestemming.

Delft (10,81 km)
Verhuisbedrijf Draagkracht
Deelnemer

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw verhuizing. Wij verhuizen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Wilt u naar het buitenland verhuizen? Verhuisbedrijf Draagkracht is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, met name verhuizingen naar Spanje, Duitsland, Engeland en Italië.

Zoetermeer (13,95 km)
Mondial Verhuisbedrijf Henneken
Deelnemer

Mondial Verhuisbedrijf Heineken uit Zoetermeer weet dat verhuizen geen eenvoudige klus is. Het vraagt om veel voorbereiding en een kloppende planning. Verhuizen doe je ten slotte niet elke dag. Maar: wij doen dat wel! Elke dag verzorgen we verhuizingen en opslag van goederen in Nederland maar ook ver daarbuiten. Zo zijn we de specialist in verhuizingen van en naar Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks voeren we wel 350 verhuizingen uit naar deze landen. Daarom kunnen we dit doen tegen een scherpe prijs.

Zoetermeer (14,05 km)
Scholte Verhuis Groep (SVG) BV
Deelnemer

Scholte Verhuis Groep (SVG) heeft alle expertises in huis voor grootscheepse zakelijke verhuizingen. Maar ook voor particuliere verhuizingen staan ze voor je klaar. Met even veel plezier. Door het grote netwerk kunnen ze alle verhuisservices bieden die gewenst zijn.

Zoetermeer (14,07 km)
Verhuisbedrijf Zaat
Deelnemer

Verhuisbedrijf Zaat is al ruim 100 jaar een vertrouwd begrip voor velen uit Voorburg en omstreken. Met deze 100 jaar ervaring zijn zij ook meteen één van de oudste verhuisbedrijven uit Nederland. En dat betekent niet zo maar iets. Dat betekent ruime ervaring, verschillende specialisaties en veel aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, een handyman om de tv opnieuw aan de muur te bevestigen of schilderijen op te hangen, en nog veel meer. De klanten zijn meer dan een nummer een. Zaat denkt graag met je mee!

Zoetermeer (14,07 km)
Jan van Duuren & Zn. B.V.
Deelnemer

Jan van Duuren & Zn. BV is een verhuis- en transportbedrijf en is actief in de regio Leiden. Zij zorgen ervoor dat al jouw waardevolle spullen veilig van A naar B worden vervoerd. Ook staat zij graag voor je klaar voor advies rondom het veilig maar vooral efficiënt inpakken van jouw bezittingen. Besteed je liever alles uit aan een verhuisbedrijf? Ook dan staan de verhuizers van Jan van Duuren graag voor je klaar en pakken ze je inboedel snel en zorgvuldig in.

Leiden (16,17 km)
Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V.
Deelnemer

Door een ervaring van ruim 80 jaar met allerlei verhuizingen, klein en groot, kunt u rekenen op een efficiënte en vakkundige werkwijze. Om een verhuizing op rolletjes te laten verlopen beschikken wij over een modern wagenpark van vier verhuiswagens. Waar nodig kunnen wij ook een verhuislift inzetten wanneer de objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht moeten worden en het via de normale weg niet mogelijk is.

Rotterdam (16,93 km)
Koster Verhuizingen
Deelnemer

Koster Verhuizingen uit Bodegraven is een klein familiebedrijf met een rijke historie. Al ruim 100 jaar verzorgen zij gemiddeld 300 verhuizingen van en naar Bodegraven en omgeving. De kleinschaligheid en persoonlijke aanpak is uniek bij dit verhuisbedrijf. Hoge kwaliteit kan hiermee geleverd worden voor een voordelige en scherpe prijs. Met een goed uitgerust wagenpark, moderne verhuismaterialen en benodigdheden en opgeleide medewerkers waarborgen we al je wensen.

Leiderdorp (17,75 km)
Supermove Verkroost Verhuizingen
Deelnemer

Verkroost Verhuizingen is een verhuisbedrijf welke actief is in de omgeving Leiderdorp, Leiden, Gouda en vele andere regio’s. Al sinds 1900 specialiseren zij zich in het verhuizen van particulieren. Verhuizen is namelijk niet zomaar het tillen en vervoeren van goederen naar een andere plek. Verhuizen is echt vakwerk. Door de ervaring en kunde te combineren zorgen ze ervoor dat het verhuizen van je inboedel vlekkeloos verloopt. Zo kunt je zorgeloos naar je verhuizing uitkijken!

Leiderdorp (17,76 km)
Jac. den Hollander Verhuizingen en Opslag
Deelnemer

Jan Den Hollander Verhuizingen en Opslag is een bekende naam in Rotterdam en omstreken. Al sinds de oprichting in 1923 ontzorgen ze de klant in het voortraject van de verhuizing én tijdens het verhuistraject en alles wat daar bij komt kijken.

Rotterdam (22,78 km)
UniMove B.V.
Deelnemer

At Unimove ‘We Move You’. With over 50 years’ experience in relocations we offer a wide range of relocation services for individuals, corporates, schools and governments. We provide the latest expertise, operate a fleet of specialist moving vehicles and experienced trained staff. No matter the size, your requirements, how urgent or how specific your request is, we can do it!

Rotterdam (22,78 km)
De Verhuis-Butler
Deelnemer

De Verhuis-Butler is een verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving. Onze naam zegt eigenlijk al waar wij voor staan: wij zijn je hulp in alle fasen van je verhuizing. Verhuizen is namelijk vaak een grote stap. Daardoor is de verhuizing al snel stressvol en komt er veel bij kijken. Als geen ander weten wij hoe de optimale voorbereiding het verschil kan maken. We voorzien je van deskundig advies en bieden professionele oplossingen bij de uitdagingen. We gaan geen situatie uit de weg. Een piano of zware kast die veilig naar beneden moet worden vervoerd? Dan zorgen we dat onze speciale verhuislift klaar staan. Tijdelijke opslag voor de inboedel nodig? Dan voorzien we je graag van geconditioneerde verhuisopslag.

Capelle aan den IJssel (23,11 km)
Vermeer Verhuizingen
Deelnemer

Van complete verhuizingen tot het transport van grote meubels. Vermeer Verhuizingen verzorgt het al meer dan 90 jaar. Met ons wordt verhuizen een moment om naar uit te kijken. Vermeer Verhuizingen staat flexibel voor u klaar. Misschien wilt u dingen zelf doen en heeft u wat hulp nodig. Of u wilt dat alles geregeld is. Wij verzorgen verhuizingen, opslag, meubeltransport en keukentransport.

Capelle aan den IJssel (23,86 km)
Van Noort Verhuizingen
Deelnemer

Om welke reden u ook verhuist, het is een drukke en soms stressvolle periode waarin veel geregeld moet worden. U wilt niets liever dan dat alles op rolletjes en zonder zorgen verloopt. Onze vriendelijke en deskundige verhuismedewerkers begrijpen dit als geen ander en ontzorgen u graag. Van het in- en uitpakken van uw waardevolle spullen tot het demonteren en monteren van uw meubilair. Met rust, zorg en aandacht doet ons verhuisteam er alles aan om de verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Vraagt uw verhuizing om een speciale aanpak? Ook dan staan we voor u klaar. Denk aan verhuizingen waarbij de inboedel eerst moet worden opgeslagen of een verhuizing naar een zorginstelling waarbij bed en hulpmiddelen moeten worden ge(de)monteerd. Onze kundige medewerkers draaien hun hand hier niet voor om en zorgen dat alles weer in elkaar en op de juiste plek komt. Van Noort Bedrijven, het familiebedrijf dat al sinds 1931 bestaat, neemt u graag alle zorgen rondom uw verhuizing uit handen!

Waddinxveen (23,92 km)
Asscheman - De Verhuizers
Deelnemer

Asscheman – De Verhuizers is al sinds 1926 actief in Gouda en omgeving. Wij bieden verschillende verhuispakketten voor klussen, van small tot extra large. Voor zowel zakelijk en particulier verhuizen is Asscheman beschikbaar. Wij bieden diensten als een verhuislift, handyman services en eventuele opslag. Sinds 2015 zijn al onze verhuizingen CO2-neutraal. Dit wordt gerealiseerd door onze bijdrage aan een duurzaam winenergieproject in Taiwan.

Waddinxveen (24,33 km)
Flakkee Verhuizers Rotterdam
Deelnemer

‘Een goed begin is het halve werk’, dat is het speerpunt van Flakkee Verhuizers uit Rotterdam. Een goede voorbereiding is onmisbaar bij elke verhuizing. Maar geen inboedel en situatie is hetzelfde. Daarom kijken zij niet alleen naar de hoeveelheid spullen die er aanwezig is in de woning of pand, maar ook naar hoe we deze spullen op de juiste manier kunnen demonteren en opnieuw kunnen plaatsen in de nieuwe woning. Kunst, piano’s, aquaria, waterbedden, zware meubelen en nog veel meer: alles wordt vooraf goed in kaart gebracht en een goed plan gemaakt. Zo weet Flakkee precies wat en wie ze mee moeten nemen en komen we niet voor vervelende verrassingen te staan op de dag van de verhuizing.

Rotterdam (25,26 km)
Van der Ent Top Movers
Deelnemer

Van der Ent Movers uit Spijkenisse helpt u graag bij uw aanstaande verhuizing. Of het nu gaat om een volledig verzorgde verhuizing, of enkel een aantal grote stukken die u verhuisd wilt hebben, alles is mogelijk. Op basis van uw wensen stellen wij een verhuizing op maat samen. Daarnaast bieden we ook additionele diensten. Deze bestaan uit een in- en uitpak service, schoonmaak service, inboedel opslag, klusjesman en (de)montage service. Onze kennis, ervaring, mankracht, materiaal en flexibiliteit zorgen voor een professionele aanpak bij ieder project.

Spijkenisse (25,40 km)
Van Gennep Verhuizers B.V.
Deelnemer

Van Gennep Verhuizers is dé vertrouwde verhuizer bij u in de regio met een jarenlange ervaring en perfect klantcontact. Voor, tijdens en na de verhuizing zorgen wij er met deze ervaring en het juiste materiaal voor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wilt u uw spullen tijdens de verhuizing tijdelijk of langdurig opslaan? Ook dat is mogelijk met onze veilige opslagboxen!

Moordrecht (26,12 km)
Tot Uw Dienst
Deelnemer

Tot Uw Dienst verhuizingen heeft al meer dan 60 jaar ervaring binnen de verhuiswereld. Het gerenommeerde familiebedrijf is vooral werkzaam in de regio Gouda, Krimpenerwaard en Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar ook buiten deze regio staan ze natuurlijk voor je klaar. Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf voor je aanstaande verhuizing van of naar deze regio? Of ben je op zoek naar tijdelijke opslag voor je inboedel? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Moordrecht (26,86 km)
Den Otter Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Den Otter is een verhuisbedrijf uit Barendrecht. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers geven uw kostbare inboedel alle aandacht die het verdient. Ook bieden ze additionele diensten en services aan. Denk aan het huren van moderne verhuisliften of het opslaan van kostbare spullen in een moderne, verwarmde opslagruimte. Zo kan de verhuizing tot in de puntjes verzorgd worden. En dat alles tegen de juiste prijs!

Barendrecht (28,54 km)

Verhuizen van en naar Den Haag

De gemeente Den Haag had op 1 januari 2022 een inwoneraantal van 553.417. Ten opzichte van ruim 25 jaar geleden (1996) betekent dit een stijging van ongeveer 25%. Het inwoneraantal is namelijk gestegen met maar liefst 110.914 mensen. Jaarlijks vindt er bovendien een groot aantal verhuizingen plaats. Elk jaar verhuizen er binnen Den Haag namelijk duizenden mensen. In 2021 zijn er ruim 21.616 mensen naar de gemeente ’s-Gravenhage verhuisd. Daarentegen vertrokken juist 26.604 mensen en verhuisden nog eens 45.457 mensen naar een ander huis, maar bleven zij in Den Haag. Via de website van de gemeente Den Haag is het mogelijk om veel nuttige informatie over de stad en bijvoorbeeld het doorgeven van jouw verhuizing te vinden. Het is dan ook aan te raden om hier even een kijkje te nemen.

Wonen in de Hofstad

Wonen en leven in Den Haag, ook wel de Hofstad genoemd, is een combinatie van druk en rustig. De bruisende stad heeft namelijk ook voldoende uitvalbasissen om lekker tot rust te komen. In het centrum van Den Haag vind je bovendien Het Binnenhof. Dit is het politieke hart van Nederland. Het is mogelijk om Het Binnenhof vrij te betreden vanuit het prachtige ‘Buitenhof’ en via ‘Plein’. Vervolgens kun je lekker wandelen rondom de bekende plekken als het Torentje, de Ridderzaal en de Tweede Kamer.

Den Haag staat vooral bekend als onze politieke hoofdstad. Er is ook wel een hogeschool en vele middelbare scholen, maar het is geen typische studentenstad. Ook daardoor is de stad wellicht wat rustiger. In de stad Den Haag zul je jezelf echter niet snel vervelen. Er zijn namelijk voldoende bezienswaardigheden te bewonderen. Zo kun je namelijk het Paleis Noordeinde bezoeken. De Nederlandse koning werkt hier en vanaf het station, het Malieveld, de winkelstraten en Het Binnenhof is het een wandeling van slechts een aantal minuten.

Welk verhuisbedrijf past het beste bij jouw wensen?

Via onze website is het mogelijk (en aan te raden) om meerdere verhuisbedrijven uit Den Haag te selecteren waarvan jij wilt dat ze een offerte opstellen. Het is namelijk zo dat iedereen die gaat verhuizen, andere wensen en voorkeuren heeft. Wij zorgen ervoor dat jouw verhuizing vanuit of naar Den Haag door het juiste verhuisbedrijf uitgevoerd gaat worden. Doordat wij je offerte aanvraag enkel naar Erkende Verhuizers doorsturen, ben je verzekerd van goede kwaliteit dienstverlening. De voordelen van een Erkende Verhuizer zijn onder andere:

  • Verhuizing van A tot Z geregeld door bijvoorbeeld tijdelijke opslag, montageservice of een handyman
  • Algemene voorwaarden opgesteld door de consumentenbond
  • Standaard inboedelverzekering tot €100.000
  • Vriendelijk, vakkundig en gecertificeerd personeel

Meer weten over de voordelen van Erkende Verhuizers. Lees onze blog ‘De voordelen van een Erkende Verhuizer’.

De diensten van een verhuisbedrijf

Verhuizen is veel meer dan enkel het vervoeren van de inboedel van A naar B. Zeker als je zelf gewoon druk bent met je dagelijkse dingen zoals een baan of het gezinsleven, is het niet iets wat je zomaar tussendoor doet. Daarom zetten verhuisbedrijven graag een stapje meer in de vorm van het in- of uitpakken van dozen, het monteren van meubels, ophangen van schilderijen, en meer.

Den Haag is een stad met relatief veel hoogbouw. Daardoor kan het voorkomen dat een verhuislift nodig of wenselijk is bij jouw verhuizing. Geef dit direct aan in je offerteaanvraag zodat het verhuisbedrijf hiervan op de hoogte is!

Verhuis je van of naar de binnenstad van Den Haag? Houd dan rekening met parkeervergunningen of tijdelijke ontheffingen. Bespreek je situatie ruim op tijd met het verhuisbedrijf, zodat de juiste regelingen in orde kunnen worden gemaakt.

Wat is de gemiddelde prijs van een verhuizing in Den Haag?

Er valt bijna geen gemiddelde prijs voor een verhuizing van of naar Den Haag te geven. Dat komt omdat de prijs afhankelijk is van vele factoren, bijvoorbeeld:

  • De termijn waarop de verhuizing dient plaats te vinden
  • De dag van de week waarop verhuisd moet worden
  • De additionele services die gewenst zijn
  • De hoeveelheid dozen en meubels die vervoert dienen te worden
  • De afstand die afgelegd moet worden met de verhuiswagen

Gemiddeld genomen kost het inhuren van een verhuizer met verhuiswagen tussen de €70 en €90 per uur. Wil je weten of deze schatting ook voor jou geldt? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.