Volg je ons al?

Verhuisbedrijven met opslagservice

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die opslagservice voor je spullen aanbieden. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Waarom een verhuisbedrijf met opslag?

Een verhuisbedrijf met opslag is de ideale oplossing als je niet in één keer met je volledige inboedel van A naar B kunt verhuizen. Is je huis bijvoorbeeld al verkocht, maar ben je nog op zoek naar een nieuwe woning of is de oplevering hiervan uitgesteld? Of heb je te maken met renovatiewerkzaamheden of een verblijf in het buitenland waardoor je jouw inboedel tijdelijk ergens anders moet opslaan? Een verhuisservice met opslag is dan een goede oplossing. Zo weet je zeker dat jouw inboedel goed beveiligd en verwarmd wordt opgeslagen, zodat deze ook na verloop van tijd nog in een goede staat verkeert. Je wil natuurlijk niet een deel van je meubels vervangen omdat ze te lang in een vochtige omgeving hebben gestaan.

Hoe kies je voor verhuisservice met opslag?

Als je een offerte aanvraagt bij een Erkende Verhuizer, kun je eenvoudig aangeven dat je de optie verhuisservice met opslag wil. Samen bepaal je vervolgens de opslagperiode en verhuisdatum. Op de afgesproken dag zorgt de verhuizer dat jouw inboedel direct aan huis in containers wordt ingeladen. Extra fijn, want je hoeft dus zelf niet te sjouwen! Zit alles erin? Dan wordt de container naar een veilige opslaglocatie gebracht, waar je inboedel droog en veilig blijft totdat het naar je (nieuwe) woning kan worden verplaatst.

Hoe kun je spullen tijdelijk opslaan?

Er zijn verschillende manieren om je inboedel tijdelijk op te slaan. Bijvoorbeeld door zelf een container of opslagruimte te huren. Dit kost alleen geld, tijd en energie. Wie weet is er bij familie of vrienden nog wat ruimte over in de schuur of op zolder? Maar ook dan heb je vaak toch een grotere ruimte nodig. Dit maakt zelf je spullen opslaan lastiger en je moet natuurlijk ook vervoer regelen. Een handige oplossing is het inschakelen van een verhuisbedrijf met opslag. Zo worden de opslag, het transport en het sjouwwerk in één keer geregeld. Bij ieder professioneel verhuisbedrijf zijn opslagruimtes te huur. Kies je voor een Erkende Verhuizer dan ben je verzekerd van een veilige en vertrouwde opslag.

Hoeveel kost een verhuisservice met opslag?

De kosten voor verhuisservice met opslag zijn afhankelijk van de omvang van jouw inboedel en hoe lang de periode is dat je dit wil opslaan. Daarom is het slim om vooraf duidelijke afspraken met je verhuizer te maken om niet voor verrassingen te komen staan. Zo heb je direct alles geregeld en ben je zeker van een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom verhuisservice met opslag kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor:

Verhuisbedrijf met opslag