Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven met een verhuiscontainer

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die ook beschikken over een verhuiscontainer. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offertetool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Verhuiscontainer huren voor de deur

Wist je dat het huren van een verhuiscontainer voor de deur van je oude of nieuwe woning een handige en kostenefficiënte optie is? Met een verhuiscontainer kun je je inboedel opslaan en beschermen terwijl je wacht op de verhuisdag. Dit zorgt voor minder stress en een soepele overgang naar je nieuwe huis. Bovendien heb je ook de volledige controle over het laden en lossen van je spullen.

Tijdelijk opslag van je inboedel

Moet jouw inboedel eerst tijdelijk naar een opslag? Dit noemen we ook wel een verhuisservice met opslag. Bijvoorbeeld als je een periode moet overbruggen tussen de sleuteloverdracht van je oude en nieuwe woning, of als je nog een tijdje gaat verbouwen en nog niet al je spullen gelijk mee kunnen. Het werkt heel simpel: je laadt alle spullen die naar de opslag gaan in de verhuiscontainer, en het verhuisbedrijf brengt deze vervolgens naar hun beveiligde opslag. Heb je je spullen weer nodig? Dan brengt het verhuisbedrijf de hele container naar de nieuwe locatie. Handig!

Voordelen van een verhuiscontainer

Er zijn verschillende redenen waarom een verhuiscontainer huren een slim idee is. Het brengt namelijk diverse voordelen met zich mee:

  • Je hele inboedel in één container

  • Alles is goed beveiligd tegen inbraak

  • Je spullen zijn beschermd tegen alle weersomstandigheden

  • Leverbaar op de gewenste locatie

  • Je bespaart geld op een losse verhuiswagen

  • Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

  • De container staat gelijkvloers, waardoor je minder hoeft te tillen

  • De container kan dicht bij je voor- of achterdeur staan.

Wat kost het huren van een verhuiscontainer?

Verhuiscontainers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, meestal variërend van 5m3 tot 35m3. De prijs is afhankelijk van de grootte van de container en de huurperiode, gemiddeld liggen de kosten tussen de €150 en €1200 per maand. Een verhuiscontainer huren voor minder dan een maand kan natuurlijk ook, bespreek dit dan met een lokaal verhuisbedrijf. De uiteindelijke prijs is ook afhankelijk van het transport, vooral bij verhuizingen naar andere steden of provincies kunnen de kosten wat hoger zijn. Gaat de verhuiscontainer eerst naar de opslag en daarna naar de nieuwe locatie? Dan betaal je voor dit transport ook extra. Vergelijk altijd eerst een aantal offertes om te kijken welk verhuisbedrijf het beste past bij jouw behoeften en budget.

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een verhuiscontainer?

In sommige gevallen heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een verhuiscontainer. Dit is afhankelijk van de plek waar de container komt te staan en hoelang deze daar blijft. Staat de container binnen de erfgrens van je eigen woning? Dan is een vergunning in principe niet nodig. Komt deze op openbare ruimte te staan? Dan is het soms noodzakelijk een vergunning aan te vragen. Check dit altijd van tevoren om eventuele problemen en boetes te voorkomen. Twijfel je over bepaalde zaken? Neem dan contact op met je gemeente.

Wil je een verhuiscontainer huren? Kies voor Verhuizen.nl

Wil jij verhuizen met behulp van een container? Dan ben je bij Verhuizen.nl aan het juiste adres. Met onze hulp kun je stressvrij verhuizen en genieten van een soepele overgang naar je nieuwe huis. Vergelijk makkelijk en snel verschillende verhuisoffertes van betrouwbare en professionele Erkende Verhuizers bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je jouw verhuizing met een gerust hart uit handen kan geven.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom verhuiscontainer kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: