Volg je ons al?

Verhuizen van of naar Den Haag

Of je nu voor het eerst naar de bruisende stad Den Haag of je binnen de stad verplaatst, Den Haag is populair en continu in beweging. Jaarlijks vinden er talloze verhuizingen plaats in Den Haag. Er komt dan ook een hoop kijken bij de verhuizing van of naar zo’n drukke stad. Gelukkig hebben onze verhuisbedrijven jarenlange ervaring en veel kennis van de stad. Zo weten ze precies hoe ze zich in de drukke binnenstad moeten bewegen. Ook zijn ze gespecialiseerd in het veilig verpakken van jouw waardevolle spullen, het monteren van je (nieuwe) meubelstukken en het soepel laten verlopen van de gehele verhuizing.

Voor een verhuizing naar Den Haag zijn geen specifieke vergunningen vereist. Je moet echter wel je verhuizing doorgeven aan de gemeente. Daarnaast kunnen er specifieke parkeervergunningen of ontheffingen nodig zijn als je in bepaalde gebieden wilt parkeren tijdens de verhuizing.

Goed om te weten: als je gaat verhuizen naar de gemeente Den Haag, kan het zijn dat je bijvoorbeeld een parkeervergunning moet regelen of tijdelijke ontheffing die je nodig hebt tijdens je verhuizing. Informeer bij de gemeente Den Haag voor de benodigde documenten en procedures.

Wat kost een verhuisbedrijf in Den Haag?

Het is moeilijk om een exacte gemiddelde prijs te geven voor een verhuizing van of naar Den Haag, omdat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Zo hangt de prijs onder andere af van de gewenste verhuisdatum, de hoeveelheid spullen die moeten worden verhuisd en de extra diensten die je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld een verhuislift. Gemiddeld liggen de kosten voor het inhuren van een verhuizer en verhuiswagen tussen de €70 en €90 per uur. In de binnenstad van Den Haag kunnen deze kosten mogelijk iets hoger liggen vanwege moeilijk bereikbare panden. Benieuwd wat jouw verhuizing kost? Vraag via onze offertetool een offerte aan.

Kies de juiste verhuizers in Den Haag

Iedere verhuizing is anders en ook jij hebt bepaalde wensen en voorkeuren. De beste manier om een verhuisbedrijf in Den Haag te kiezen, is door verschillende offertes op te vragen bij Erkende Verhuizers in de omgeving van Den Haag. Op basis van jouw voorkeuren en locatie doen wij suggesties voor de meest geschikte verhuisbedrijven. Den Haag is een stad met veel hoogbouw, waardoor het soms nodig is om een verhuislift te gebruiken. Geef dit direct aan bij je offerteaanvraag, zodat het verhuisbedrijf dit kan meenemen in de offerte. Met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf wordt jouw verhuizing naar of vanuit Den Haag een stressvrije ervaring.

Diensten van onze verhuisservice in Den Haag

Verhuizen is meer dan alleen het transporteren van je inboedel van A naar B. Onze verhuispartners helpen je bij het inpakken van alle dozen, het monteren van meubels of het complete pakket. Daarnaast bieden ze ook aanvullende services zoals opslag, verhuisliften en verzekeringen om ervoor te zorgen dat je verhuizing soepel verloopt. Je kunt onder andere kiezen uit:

Let op: het aanbod verhuisdiensten kan per verhuisbedrijf in Den Haag anders zijn.

Verhuisservice in Den Haag en omgeving

Of je verhuist naar de binnenstad of een van de wijken in Den Haag, onze verhuispartners staan voor je klaar om je te helpen bij je verhuizing. Hieronder vind je een overzicht van de wijken waarin onze verhuizers actief zijn:

 • Oostduinen

 • Belgisch Park

 • Westbroekpark en Duttendel

 • Benoordenhout

 • Archipelbuurt

 • Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes

 • Scheveningen

 • Duindorp

 • Geuzen- en Statenkwartier

 • Zorgvliet

 • Duinoord

 • Bomen- en Bloemenbuurt

 • Vogelwijk

 • Bohemen en Meer en Bos

 • Kijkduin en Ockenburg

 • Kraayenstein en de Uithof

 • Loosduinen

 • Waldeck

 • Vruchtenbuurt

 • Valkenboskwartier

 • Regentessekwartier

 • Zeeheldenkwartier

Waarom verhuizen naar deze hofstad?

Wonen en leven in de prachtige stad Den Haag. Het politieke hart van Nederland met het bekende Binnenhof, de Tweede Kamer en de Ridderzaal. En dat niet alleen, ook de vele parken, mooie boetieks, fijne restaurants en culturele evenementen maken de stad veelzijdig.Den Haag staat bekend om zijn diversiteit en heeft een rijke culturele scene. Er zijn veel bekende bezienswaardigheden te vinden zoals het Binnenhof, Madurodam, het Mauritshuis en het Gemeentemuseum.

De stad Den Haag biedt volgens velen de perfecte balans tussen dynamiek en rust. Met het strand van Scheveningen en het Haagse Bos in de buurt, laat je binnen enkele minuten het drukke stadsleven achter je. Dat maakt deze stad geliefd om te wonen. De populaire en beste wijken om in Den Haag te wonen zijn het centrum (de binnenstad), Scheveningen, Bezuidenhout, Benoordenhout, Archipelbuurt en Statenkwartier.

Verhuizers inhuren in Den Haag

Bij Verhuizen.nl vind je een uitgebreid overzicht van verhuisbedrijven in Den Haag die je graag ondersteunen bij elke stap van je verhuizing. Van het zorgvuldig inpakken van je spullen tot het veilig afleveren op je nieuwe adres. Met hun professionele aanpak, persoonlijke aandacht en diverse diensten, kun je rekenen op een vlekkeloze verhuizing, zodat jij je kunt focussen op het inrichten van je nieuwe stekkie. Benieuwd wat er allemaal mogelijkheden is? Vraag direct verschillende verhuisoffertes aan en ontdek welke verhuisbedrijven geschikt zijn voor jouw verhuizing naar of vanuit Den Haag.

Verhuisbedrijven door heel Nederland

Bij Verhuizen.nl kun je niet alleen een overzicht van verhuisbedrijven in den haag vinden. Erkende Verhuizers bevinden zich namelijk door heel Nederland. Neem daarom ook een kijkje op