Volg je ons al?

Vraag een offerte aan bij een van onze aangesloten Erkende Verhuisbedrijven

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die bij ons aangesloten zijn en je graag willen ondersteunen bij je aanstaande verhuizing. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt en kijk of deze aansluit bij jouw wensen.

Een verhuisofferte aanvragen: hoe werkt het?

Stap 1. Vul je gegevens en verhuissituatie in
In een paar simpele stappen kun je meerdere verhuisoffertes aanvragen. Je hoeft alleen maar je oude en nieuwe adres in te vullen, met hoeveel personen je gaat verhuizen en welke spullen je meeneemt.

Stap 2. Vergelijk Erkende Verhuizers
Aan de hand van jouw verhuisdetails gaan wij op zoek naar de meest geschikte verhuisbedrijven. Binnen een paar minuten krijg je drie betrouwbare Erkende Verhuizers te zien, die we aanraden voor jouw verhuizing. Met een simpele klik op de knop kun je direct een verhuisofferte bij hen aanvragen. Je verhuisgegevens worden naar hen doorgestuurd, zodat ze meteen gericht een prijsindicatie kunnen afgeven.

Stap 3. Ontvang snel 3 verhuisoffertes
Binnen enkele dagen ontvang je drie offertes van betrouwbare kwaliteitsverhuizers. Vergelijk zelf en kies de verhuizer die het beste past bij jouw verhuizing.

Heb je jouw keuze voor een verhuizer gemaakt? Vanaf dat moment regel je je verhuizing samen met jouw Erkende Verhuizer. Zo heb je één duidelijk aanspreekpunt voor een zorgeloze organisatie van jouw verhuizing. En mochten er toch vragen zijn die jouw verhuizer niet kan beantwoorden, dan helpen wij je natuurlijk graag verder.

Hoe wordt een verhuisofferte opgebouwd?

Een verhuisofferte wordt opgebouwd op basis van verschillende factoren die invloed hebben op de kosten van de verhuizing. Denk hierbij aan de hoeveelheid inboedel die je wilt verhuizen, de afstand tussen je huidige en nieuwe adres en de verhuisdatum. Verhuizen in het hoogseizoen of in het weekend kan bijvoorbeeld duurder zijn dan verhuizen op een doordeweekse dag. Gaat het om een spoedverhuizing? Dan zijn de kosten hiervoor altijd hoger dan verhuizingen wat verder in de toekomst. Maar ook aanvullende diensten zoals een verhuislift, inpakservice, opslag en verzekeringen worden apart in de offerte vermeld. Al deze kosten bij elkaar vormen de totale verhuisofferte.

Waarom een offerte aanvragen bij Verhuizen.nl?

Alleen maar Erkende Verhuizers

Verhuizen.nl is een betrouwbare website voor verhuisoffertes van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Zo weet je zeker dat je altijd een kwalitatief hoogstaande, servicegerichte verhuizer bij jou in de buurt vindt. Wil je meer weten over de voordelen van een Erkende Verhuizer? Je leest ze hier.

Nauwkeurige verhuisoffertes

Wil je gebruik maken van extra verhuisdiensten zoals opslag, inpakken of (de)montage van meubilair? Via Verhuizen.nl regel je dit snel en gemakkelijk mee in je verhuisofferte aanvraag.

Betrouwbaar en veilig verhuizen

Jouw persoonlijke gegevens zijn bij Verhuizen.nl in veilige handen. We gaan hier uiterst voorzichtig mee om en gebruiken je gegevens enkel en alleen voor je offerte-aanvraag.

Direct een verhuisofferte aanvragen

Wil je meteen kijken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan! Bij Verhuizen.nl houden we het graag gemakkelijk én snel. Bekijk alle Erkende Verhuizers in Nederland. Via Verhuizen.nl vraag je direct meerdere verhuisoffertes aan bij betrouwbare en professionele Erkende Verhuizers. Makkelijk, snel en altijd een verhuizer die past bij jouw situatie.

Bekijk alle Erkende Verhuizers >

Verhuis offerte aanvragen