Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven met Handyman service

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die ook handyman services aanbieden. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Wat is een handyman service?

Een handyman service is een flexibele en veelzijdige dienst die wordt aangeboden door verhuisbedrijven. De handyman, ook wel klusjesman genoemd, is een vakman die allerlei kleine en grote klussen in en rondom het huis voor je kan uitvoeren. Ben je zelf dus niet zo handig? Dan is een handyman service regelen via een professionele verhuisdienst een perfecte manier om ervoor te zorgen dat alle verhuisklusjes snel en efficiënt gedaan worden.

De voordelen van een handyman

Het grootste voordeel van een handyman is natuurlijk de flexibiliteit. Je hoeft niet meer zelf te klussen of verschillende vakmannen in te schakelen voor diverse klusjes. Deze neemt een handyman allemaal voor je uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Denk aan het (de)monteren van meubels en apparatuur of het ophangen van lampen, spiegels of het bevestigen van gordijnrails. Zo kun je snel intrekken op je nieuwe adres. Ook beschikt een handyman over de juiste kennis, ervaring en gereedschap om de klussen snel en efficiënt uit te voeren. Dat bespaart jou weer tijd en moeite.

Waar kan je een handyman voor inzetten?

De mogelijkheden van een handyman service zijn eindeloos. Zijn er bijvoorbeeld nog een aantal dingen die gerepareerd moeten worden in je nieuwe huis of bedrijfspand? Denk aan het repareren van lekkende kranen of reparaties verrichten aan muren, vloeren en sloten. Dan kan een handyman van grote waarde zijn en jouw verhuizing een stuk makkelijker maken.

Kosten van een handyman service

Hoeveel het inschakelen van een handyman kost, is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals de omvang van de klus, de duur van de werkzaamheden en het uurtarief van de handyman. Ieder verhuisbedrijf hanteert hiervoor andere prijzen. Daarom is het altijd slim om meerdere offertes op te vragen zodat je deze kunt vergelijken. Heb je een geschikte handyman gevonden? Maak dan goede afspraken over de prijs, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Kies voor de handyman service van Verhuizen.nl

​​Met Verhuizen.nl vind je een hoogwaardige, betrouwbare handyman service voor iedere verhuisdienst. Zo kun je altijd vertrouwen op een Erkende Verhuizer die staat voor professionaliteit en kwaliteit. Vraag direct meerdere offertes aan en vergelijk zelf welke verhuizer met handyman service het beste bij jouw situatie past.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom handyman service kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: