Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven voor het verhuizen van jouw jacuzzi

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die jouw jacuzzi zouden kunnen verhuizen. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Jacuzzi verplaatsen, waar moet ik rekening mee houden?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, wanneer je een jacuzzi, hottub of spa laat verplaatsen of verhuizen. Allereerst de plaats van bestemming. De ondergrond waarop je de jacuzzi plaatst, moet stevig en waterpas zijn. Voordat verhuizers jouw jacuzzi verhuizen, zullen ze een inventarisatie van de bestemming doen. Zo kunnen ze zich goed voorbereiden, de juiste materialen meebrengen en inschatten of er voldoende ruimte en een doorgang is om de jacuzzi op de plaats van bestemming te krijgen. Veruit de meeste jacuzzi’s worden in de tuin geplaatst. Meestal kunnen ze hier goed worden geplaatst door een schutting tijdelijk te verwijderen of gebruik te maken van een andere opening aan de achterkant van het huis. Is dit niet mogelijk dan kan een kraan worden ingezet. In dat geval zul je rekening moeten houden met extra kosten.

Het voorkomen van schade

Een jacuzzi is vaak een dure investering waarmee je een flink aantal jaren mee vooruit verwacht te kunnen. Het is daarom van belang om een jacuzzi goed te beschermen voordat het object klaar is voor vervoer. Een Erkende Verhuizer zorgt er door jarenlange kennis en ervaring, altijd voor dat de jacuzzi in goede orde aankomt op het nieuwe adres. In eerste instantie zal al het water uit de jacuzzi gehaald dienen te worden. Het is vervolgens dan ook handig om de jacuzzi direct goed schoon te maken. Hierna kan de jacuzzi ingepakt worden met een grote hoes, verschillende afstotende beschermmaterialen en/of lakens.

Het vervoer van een jacuzzi

Aangezien een jacuzzi een groot en zwaar object is, kun je het niet zomaar optillen of gemakkelijk vervoeren. Door deze redenen kun je een jacuzzi dus ook niet zomaar in een auto vervoeren. Het past namelijk in vrijwel geen enkele auto. Hierdoor dien je dus te kijken naar de mogelijkheid voor een aanhangwagen of bus. We kunnen ons voorstellen dat dit een hoop gedoe met zich meebrengt. Het is daarom voor dit soort klussen altijd een goed idee om contact op te nemen met een professionele verhuisdienst.

Door de ruimte die een jacuzzi inneemt, kunnen wij ons voorstellen dat je niet altijd plek hebt om een jacuzzi tijdelijk neer te zetten. In de volgende alinea lees je meer over de mogelijkheid van het opslaan van een jacuzzi.

Opslag van een jacuzzi

Een jacuzzi is een groot object dat veel ruimte beslaat. Het kan daardoor soms voorkomen dat je hem tijdelijk niet kwijt kunt. Wanneer je bijvoorbeeld tussen verhuizingen in zit of je je midden in een verbouwing of tuinrenovatie begeeft. In dat geval kan tijdelijke opslag van de jacuzzi een goede oplossing zijn. Veel verhuizers bieden hiervoor een opslagservice. De jacuzzi wordt dan in een goed beveiligde en verwarmde ruimte opgeslagen, zodat deze ook na verloop van tijd nog in goede staat verkeert. Ideaal, want na afloop kunnen ze de jacuzzi direct weer naar de nieuwe bestemming verhuizen.

Vind een jacuzzi verhuizer bij jou in de buurt

Wil je jouw jacuzzi laten verplaatsen of verhuizen door een Erkende Verhuizer met ruime ervaring? Vraag direct meerdere offertes aan bij jacuzzi verhuizers bij jou in de buurt. Vergelijk zelf en vind het beste verhuisbedrijf om jouw jacuzzi te verhuizen.

Andere bijzondere verhuizingen

Niet alleen op het gebied van jacuzzi verplaatsen of verhuizen kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door jarenlange kennis en ervaring gaan onze verhuizers geen uitdaging uit de weg. Daarom kunnen ze ook ondersteunen in: