Volg je ons al?

Alle Erkende Verhuizers in Eindhoven

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers in en rondom Eindhoven. Selecteer een erkend verhuisbedrijf in de buurt van Eindhoven of maak gebruik van onze handige offerte-tool hierboven. Vul je voorkeuren in en ontvang gratis offertes van de 3 meest geschikte verhuisbedrijven voor jouw verhuizing, handig!

Verhuizen van of naar Eindhoven

Of je nu als student naar de stad Eindhoven verhuist of met het hele gezin, Eindhoven is populair. Elk jaar vindt er binnen de stad een groot aantal verhuizingen plaats. Met behulp van een verhuisservice zorg je ervoor dat jouw verhuizing stressvrij verloopt. Onze erkende verhuizers helpen je met het inpakken van jouw kostbare spullen, het in elkaar zetten van je meubels en het veilig vervoeren van je spullen.

In de drukke binnenstad van Eindhoven kan het zomaar zijn dat je een parkeervergunning of tijdelijke ontheffing nodig hebt. Via de website van de gemeente Eindhoven vind je alles wat je moet weten over bijvoorbeeld het doorgeven van jouw verhuizing. Kan je niet vinden wat je zoekt? Vraag het verhuisbedrijf, zij hebben vaak genoeg ervaring in de regio Eindhoven om je te helpen. Zo voorkom je verrassingen tijdens je verhuisdag.

Wat kost een verhuisbedrijf in Eindhoven?

Verhuis je binnenkort van of naar Eindhoven? De kosten zijn vergelijkbaar met de rest van Nederland. Verder hangen de kosten af van de dag dat je gaat verhuizen, het aantal dozen dat er verhuisd moeten worden en van welke diensten je allemaal gebruik wilt maken. Bovendien kan een verhuizing in de binnenstad van Eindhoven hogere kosten met zich meebrengen, omdat de huizen hier moeilijker bereikbaar zijn. Gemiddeld liggen de kosten voor het inhuren van een verhuisservice in Eindhoven tussen de €70 en €90 per uur. Benieuwd naar de kosten van jouw verhuizing? Vraag via onze offertetool een offerte aan.

Diensten van onze verhuisservice in Eindhoven

Verhuizen gaat verder dan alleen het verplaatsen van je spullen van de ene naar de andere locatie. Onze verhuispartners in Eindhoven staan klaar om je te ondersteunen bij het inpakken van al je bezittingen, het monteren van meubels en zelfs het verplaatsen van jouw piano of kunststukken. Daarnaast bieden ze aanvullende diensten aan zoals opslagmogelijkheden, het gebruik van verhuisliften en verzekeringen, waardoor je verhuizing zonder problemen kan verlopen. Je hebt de keuze uit verschillende opties, waaronder:

Let op: het aanbod verhuisdiensten kan per verhuisbedrijf in Eindhoven anders zijn.

Waarom verhuizen naar de lichtstad?

Het industriële Strijp-S, het levendige Stratumseind, de TU en High Tech Campus. We hebben het over de Brabantse stad Eindhoven. Eindhoven leeft. Er is altijd iets te doen en te beleven. Daarnaast staat de stad bekend om design en innovatie, met Brainport als het kloppende hart van de stad. Tijdens het jaarlijkse GLOW Festival komen design en licht samen. Om de leuke modeboetieks, lekkere restaurants en gezellige cafés niet te vergeten. Eindhoven heeft het allemaal. Het is dan ook de ideale plek om te wonen en te werken.

Verhuizersservice in Eindhoven en omgeving

Niet alleen in hartje Eindhoven zijn de Erkende Verhuizers actief, ook in de wijken rondom Eindhoven helpen ze je graag een handje bij je verhuizing. Hieronder vind je alle wijken in Eindhoven en omgeving waar onze partners verhuizingen verzorgen:

  • Centrum
  • Stratum
  • Tongelre
  • Woensel-Zuid
  • Woensel-Noord
  • Strijp
  • Gestel

Verhuizers inhuren in Eindhoven

Via Verhuizen.nl kun je moeiteloos meerdere verhuisbedrijven in Eindhoven selecteren voor een offerte. Iedere verhuizing is anders, daarom geven wij op basis van jouw wensen suggesties voor passende bedrijven. Voordat je een keuze maakt is het slim de details van de offerte goed door te lezen.

Verhuisbedrijven door heel Nederland

Bij Verhuizen.nl kun je niet alleen een overzicht van verhuisbedrijven in eindhoven vinden. Erkende Verhuizers bevinden zich namelijk door heel Nederland. Neem daarom ook een kijkje op