Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven voor het verhuizen van jouw speeltoestel

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die jouw speeltoestel kunnen verhuizen. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Bij een speeltoestel denken we al snel aan een wip en/of schommel. In de praktijk kan dit ook een complete uitbouw aan glijbanen, schommels of een hut zijn. Iets wat dus niet zomaar even ingepakt en verplaatst kan worden. Soms kan het namelijk al lastig zijn om deze grote objecten in zijn geheel door de poort heen te krijgen.

Demonteren speeltoestel

In eerste instantie moet het speeltoestel zoveel mogelijk gedemonteerd worden. Het is slim om bepaalde kleine onderdelen bij elkaar in dozen te bewaren en te labelen. Denk hierbij aan schroeven, bouten, moeren en andere bevestigingsmaterialen. De kans is groot dat niet alle grote onderdelen uit elkaar gehaald kunnen worden en dat er daardoor nog steeds veel spierkracht nodig is. Het is daarom verstandig om zogenaamde hondjes (plankjes op wielen) te lenen of te huren om zo het werk qua sjouwen en verplaatsen te verlichten.

Montageservice

In de meeste gevallen is het een hele klus om alles in de juiste volgorde of op de juiste manier weer in elkaar te zetten. Het zijn namelijk niet alleen heel veel en verschillende soorten onderdelen, maar de kans is ook groot dat de handleidingen en instructies niet meer aanwezig zijn. Bovendien kan het ook zo zijn dat je geen handige klusser bent. Daarom is het tegenwoordig ook mogelijk om een professionele montageservice in te huren. Er zijn namelijk bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit soort klussen. Zij zorgen ervoor dat alles van demonteren tot aan montage in goede orde geregeld wordt.

Verzekering

Wanneer je grote objecten gaat verhuizen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het object zonder schade aankomt op de nieuwe locatie. Dit geldt natuurlijk ook als je een speeltoestel gaat verhuizen. In sommige gevallen komt het helaas toch voor dat een speeltoestel schade oploopt. Gelukkig kan je met Erkende Verhuizers zonder stress en zorgen verhuizen. Zij bieden namelijk extra bescherming door garanties en verzekering tegen schade.

Andere bijzondere verhuizingen

Niet alleen op het gebied van speeltoestel verhuizen kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door jarenlange kennis en ervaring gaan onze verhuizers geen uitdaging uit de weg. Daarom kunnen ze ook ondersteunen in: