Volg je ons al?

Zorgeloos verhuizen met montageservice

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die ook een montageservice aanbieden. Ga op zoek naar een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik de offerte-tool hierboven. Het enige wat je hoeft te doen is jouw voorkeuren doorgeven. Dan gaan wij op zoek naar de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Demonteren en monteren van meubilair

Een montageservice bij verhuizen wordt als extra dienst aangeboden door verhuisbedrijven. Zij nemen het op zich om al jouw meubels te demonteren, monteren en op de juiste plek zetten in je nieuwe woning. Maar ook het aansluiten van de wasmachine of het ophangen van lampen horen hierbij. Bovendien wordt er snel en efficiënt gewerkt, waardoor jij een hoop tijd bespaart en je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen, verloren onderdelen of andere problemen die kunnen ontstaan tijdens het verhuizen. Zo kun jij je richten op andere onderdelen van de verhuizing. En eerlijk is eerlijk, hoe fijn is het dat je in plaats van je bed nog in elkaar schroeven meteen kunt gaan slapen in je nieuwe woning? Het is ook mogelijk om een handyman in te huren als je ook wat extra klusjes wilt uitbesteden. Denk aan het ophangen van planken, schilderijen en fotolijstjes of de bevestiging van de gordijnrails of het aanleggen van bekabeling. Zo maak je het jezelf pas écht gemakkelijk.

Hoeveel kost een montageservice

De kosten van de montageservice bij verhuizen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de verhuizing, het type meubels dat moet worden gemonteerd en de locatie van je nieuwe woning. Voor het monteren van een kast is de gemiddelde prijs €45,- per meter, voor een slaapbank monteren is dit €85,- per stuk en voor het monteren van een ledikant geldt een gemiddelde prijs van €45,- per stuk. Deze kosten kunnen per verhuisbedrijf wel verschillen. Daarom is het belangrijk om offertes op te vragen bij verschillende verhuisbedrijven en deze te vergelijken. Je kunt deze gratis en vrijblijvend aanvragen, zodat je niet meteen ergens aan vast zit.

Kies voor de montageservice van Verhuizen.nl

Met de montageservice voor verhuizen ben je verzekerd van professionele vakmensen die zorgvuldig met jouw waardevolle spullen omgaan. Zo begin jij zorgeloos aan je verhuizing. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor verhuisbedrijven met montageservice bij jou in de buurt? Vraag dan via Verhuizen.nl meerdere offertes aan en vind eenvoudig een Erkende Verhuizer die past bij jouw wensen, budget en klus.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom montageservice kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: