Volg je ons al?

Wat zijn de 8 voordelen?

1. Jouw verhuizing van A tot Z geregeld

Wanneer je gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Misschien word je al een beetje zenuwachtig van het idee. Dat is niet nodig als je kiest voor een Erkende Verhuizer: vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten die je goed advies geven en alle zorgen uit handen nemen. Of het nu gaat om een compleet ontzorgde verhuizing of slechts het verhuizen van enkele grote of losse stukken, alles is mogelijk. Zo kun je gebruik maken van professioneel verhuismateriaal, tijdelijke opslag, ondersteuning bij het in- & uitpakwerk of de- & montage van meubels tot aan kleine klusjes in huis. Vraag jouw Erkende Verhuizer wat hij voor jou kan betekenen.

2. Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld

De algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond. Ze bieden jou als klant duidelijkheid en bovenal zekerheid. Meer informatie over de algemene voorwaarden lees je op de website van Erkende Verhuizers.

3. Extra bescherming door garanties en verzekering tegen schade

Het garantiecertificaat Erkende Verhuizers biedt jou als klant de garantie voor een zorgeloze verhuizing. Zo is je inboedel standaard tot €100.000 verzekerd op basis van nieuwwaarde. Daarnaast bieden de verhuis- en aanbetalingsgarantie je de zekerheid dat de verhuizing altijd door een Erkende Verhuizer wordt uitgevoerd. Ook in geval van faillissement of surseance van betaling.

4. Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar

Een verhuizing is voor veel mensen een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis. Het vertrouwde wordt vaarwel gezegd, het onbekende nadert. Persoonlijke bezittingen uit handen geven is niet gemakkelijk. Erkende Verhuizers snappen dit als geen ander, jaarlijks voeren zij tienduizenden verhuizingen uit. Vriendelijk en deskundig staan zij klaar om jou te helpen.

5. Je verhuist zonder stress of zorgen

Er komt veel kijken bij een verhuizing. Vaak ervaren mensen het als een stressvolle periode. Met een Erkende Verhuizer is dit niet nodig. Vakkundig en vanuit ervaring staan zij garant voor een vlot en vlekkeloos verloop van jouw verhuizing, zonder onnodige stress. En dankzij de garanties en zekerheden van een Erkende Verhuizer, verhuis je bovendien zonder zorgen.

6. Je kostbare spullen zijn in deskundige handen

Alle Erkende Verhuizers worden vakkundig getraind en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en eisen, zo ook op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Met regelmaat toetsen we onafhankelijk alle Erkende Verhuizers op naleving van deze eisen. Hiermee garanderen we jou als klant de service van een betrouwbare, deskundige verhuizer.

7. Je bespaart veel tijd en energie

Verhuizen kost doorgaans veel tijd en energie. Een Erkende Verhuizer neemt je veel werk uit handen. Van alle voorbereidingen tot aan de daadwerkelijke verhuizing van je inboedel. Zo houd jij meer tijd over voor de leuke aspecten van verhuizen; zoals het inrichten van je nieuwe woning en het ontdekken van je nieuwe buurt.

8. Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis

Een verhuizing is vaak een grote stap. Naast alles dat geregeld moet worden, spelen vragen over de toekomst ook een belangrijke rol. Denk aan het wennen aan een nieuwe omgeving, de vraag of het nieuwe huis bevalt en de opbouw van een nieuw sociaal leven in de buurt. Erkende Verhuizers zijn ervaren vakspecialisten die dit als geen ander snappen. Ze gaan niet alleen vakkundig en discreet om met jouw persoonlijke bezittingen, maar stellen je ook op je gemak, zijn vriendelijk en geven goed advies. Kortom; ze doen hun uiterste best om er een leuke dag van te maken. Zodat jij je direct thuis voelt in je nieuwe huis.

Vraag gratis 3 offertes aan

Vind hier de Erkende Verhuizer die bij jouw verhuizing past!

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie