Volg je ons al?
Apollo Verhuizingen B.V.

Apollo Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam met jarenlange ervaring binnen de verhuisbranche. Amsterdam is onze thuisbasis, maar we rijden door de hele Randstad. Hier verzorgen we bedrijfsverhuizingen en leveren we aanvullende diensten als archiefbeheer en opslagservices.

Amsterdam
Gebr. Van den Eijnden Euromovers

Een grote of kleine verhuizing? Zakelijk of privé? Bij Gebr. van den Eijnden bent u altijd verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Als gecertificeerd verhuisbedrijf in Eindhoven verhuizen wij al meer dan 120 jaar particulieren en bedrijven van en naar de regio Eindhoven. Onze betrokken professionals staan voor service en kwaliteit. Naast de begeleiding van uw verhuizing, kunnen wij u helpen met de opslag van uw goederen en kunt u bij ons terecht voor speciaal- en kunstvervoer.

Eindhoven
Jacobs Verhuizingen B.V.

Jacobs Verhuizingen en Transport B.V. in Velp, nabij Arnhem, is een familiebedrijf dat zich richt op nationale en internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook verhuizen wij senioren van en naar de regio Arnhem. Wij willen een betrouwbare partner zijn en hoge kwaliteit leveren bij het uitvoeren van onze verhuis- en transportdiensten in het binnen- en buitenland: betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam. We hebben de beschikking over een goed verhuisteam en sterk kantoorpersoneel die luistert naar uw vragen en wensen.

Velp
Horst Totaal Woningstoffeerders en Verhuizers V.O.F.

Als u gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Uw complete inboedel moet ingepakt worden en u wilt voor uw nieuwe woning of kantoor misschien ook nog een andere vloer of nieuwe raamdecoratie uitzoeken. Kortom: er is veel dat geregeld moet worden. En ondertussen gaat uw gewone leven ook nog door… Gelukkig staat Horst Totaal voor u klaar. Horst Totaal is een Zwols familiebedrijf, opgericht in 1989. De verhuizing én de volledige aankleding van uw woning of kantoor vindt u bij ons onder één dak. Wij zijn namelijk een professioneel verhuisbedrijf voor particulieren en projectverhuizingen én specialist op het gebied van woninginrichting. Zo leveren wij u een totaaloplossing op het gebied van verhuizen en inrichten.

Zwolle
Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Verhuizen is geen eenvoudige klus. Het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Want verhuizen doet u niet elke dag. Wij doen dat juist wel. Wij verzorgen niet alleen opslag en verhuizingen in Nederland, maar ook internationale verhuizingen. Henneken is de specialist voor verhuizingen naar en vanuit Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks verhuizen wij meer dan 350 verhuizingen naar Engeland, Ierland en Schotland. Bestemmingen zoals Londen, Birmingham, Glasgow en Sheffield bezoeken we wekelijks.

Zoetermeer
Vos Verhuizingen

Oostland Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen binnen Groningen en ver daarbuiten, sinds 1928 zijn er door ons duizenden verhuizingen vanuit en naar Groningen, Friesland en Drenthe verzorgd. Onze visie is Zorgeloos Verhuizen, dit vertaalt zich door het bieden van kwaliteit en verhuisexpertise. Daarom komt onze verhuisadviseur graag van tevoren bij u langs om alles door te spreken. Uiteraard ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat, om goedkoop en goed te verhuizen!

Kolham
Veldhoen Verhuizingen B.V.

De gediplomeerde verhuizers van Mondial Veldhoen Verhuizingen uit Deventer weten u als geen ander te ontzorgen en gerust te stellen. Dit doen we onder ander door vooraf een intakegesprek te houden. Wij komen bij u thuis langs om een goed beeld te krijgen van uw verwachting en van de omgeving waar de verhuizing gaat plaatsvinden. U ontvangt een heldere offerte zodat alles vooraf duidelijk is. Dus geen verrassingen achteraf! Naast verhuizingen in de omgeving van Deventer, Zutphen en ver daarbuiten, verzorgen wij ook bijpassende diensten zoals opslagruimte voor uw inboedel. Handig als u uw woning al heeft verkocht, maar nog niet in uw nieuwe woning terecht kunt.

Deventer
Mulder Verhuizingen

In bijna 90 jaar, sinds 1931, is Mulder Verhuizingen/Movers uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf dat continu investeert in mensen en geavanceerd duurzaam materieel. Er werken zo’n 20 movers in vaste dienst met alle benodigde vakgerelateerde diploma’s. Mulder Verhuizingen/Movers neemt de last van een verhuizing graag van u over. Flexibel en geheel op maat kan Mulder Verhuizingen/Movers alles verhuizen. Ook uw piano of vleugel, spiegels, schilderijen of andere kunstwerken en kostbaarheden. Grote, zware of zeer kwetsbare zaken kunt u door ons laten verpakken. We komen graag langs voor opname van de te verhuizen goederen om u geheel vrijblijvend een begroting aan te bieden.

Wormerveer
De Verhuis-Butler

Verhuizen is voor veel mensen een grote stap. Het wordt als stressvol ervaren en er komt veel bij kijken. Zo is een goede voorbereiding erg belangrijk. Maar hoe bereid u nou alles voor terwijl u ook al zo druk bent met het werk en uw gezin? Daarom heten wij nou De Verhuis-Butler, wij zijn uw hulp bij het verhuizen. Als vakkundig verhuisbedrijf staan we voor u klaar en voorzien we u van deskundig advies en bieden wij oplossingen voor al uw verhuisuitdagingen. Voor elke situatie bieden wij een oplossing; zo hebben wij speciale verhuisliften zodat uw piano of die ene speciale, zware kast veilig naar beneden kan worden vervoerd. Heeft u tijdelijke opslag nodig? Geen probleem, wij slaan uw inboedel graag tijdelijk op in onze geconditioneerde verhuisopslag.

Capelle aan den IJssel