Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven voor het verhuizen van jouw kluis

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die jouw kluis kunnen verhuizen. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Zelf je kluis verhuizen of uitbesteden?

Een kluis verhuizen vraagt om kennis en ervaring. Zelf verhuizen is niet verstandig vanwege het zware gewicht en behoud van zijn beschermende werking. Met de hulp van een Erkende Verhuizer gespecialiseerd in kluizen verhuizen, ben je verzekerd dat jouw waardevolle bezittingen in goede handen zijn:

  • Alle Erkende Verhuizers op Verhuizen.nl zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Zo ben je altijd zeker van een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande, servicegerichte verhuizer.
  • Professionele verhuisdiensten hebben alle middelen en materialen in huis om jouw kluis veilig te verhuizen. Woon je bijvoorbeeld op een hogere verdieping? Dan regelt je verhuizer dat er een verhuislift kan worden ingezet.

Soort kluis

Er bestaan veel verschillende soorten kluizen. Bij elke soort dien je rekening te houden met bepaalde facetten om een zo goed mogelijke voorbereiding wat betreft het verhuizen te kunnen treffen. Is je kluis verankerd aan de muur of vloer? Onze specialisten weten exact hoe ze dit zonder beschadiging van de kluis of muur kunnen losmaken. Bovendien verankeren ze je kluis weer veilig op zijn nieuwe bestemming.

Een meubelkluis is een kluis die je overal in je huis neer kan zetten, maar wel vaak juist wat zwaarder is door de dubbelwandige uitvoering. Een kluis met dubbelwandige uitvoering is vaak al voorzien van brandwerende isolatie. Een goede en betrouwbare brandwerendheid kan echter bij een kluis pas gegarandeerd worden als die getest én gecertificeerd is op brandwerendheid.

Een kleinere versie van dit soort kluis is vaak wel gemakkelijker te verplaatsen en daardoor dus ook gemakkelijk mee te verhuizen.

Een verankerde kluis zit in de meeste gevallen in de muur of vloer vast. Deze soort kluis is over het algemeen wat lichter omdat de wanden van de kluis worden beschermd door de muur en dus niet dubbelwandig zijn. Een verankerde kluis is echter wel erg moeilijk los te krijgen en zonder de nodige kennis is er dan ook een grote kans op beschadigingen aan muur, vloer of kluis.

Er kan geconcludeerd worden dat verschillende soorten kluizen voor meer moeite wat betreft verhuizen kunnen zorgen. Een grotere, en dus veel zwaardere versie wordt in de meeste gevallen een flink karwei. Om deze reden kiezen mensen vaak voor het inhuren van een professionele verhuisdienst voor het verhuizen van een kluis.

Gedurende de verhuizing

Tijdens het verhuizen van de kluis heb je er even geen beschikking over. Zorg er daarom goed voor dat je een oplossing hebt voor het bewaren van je waardevolle eigendommen. Het is namelijk niet handig om een volle kluis met waardevolle eigendommen te verhuizen.

Na de verhuizing

Voordat je je kluis gaat verhuizen, is het van belang goed na te denken over de nieuwe bestemming. Professionele verhuisdiensten werken vanuit ervaring en kunnen je goed adviseren over waar deze het beste kan worden geplaatst. Het is bovendien van belang om de kans op diefstal te verkleinen.

Vind een kluis verhuizer bij jou in de buurt

Met Verhuizen.nl vind je een hoogwaardige, betrouwbare Erkende Verhuizer voor jouw kluis verhuizing. Verhuizen.nl is een platform van de Organisatie voor Erkende Verhuizers en is exclusief voor Erkende Verhuizers. Zo kun je altijd vertrouwen op kwaliteit! Vraag direct meerdere offertes aan en vergelijk zelf welke verhuizer het beste bij jouw situatie past.

Andere bijzondere verhuizingen

Niet alleen op het gebied van kluis verhuizen kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door jarenlange kennis en ervaring gaan onze verhuizers geen uitdaging uit de weg. Daarom kunnen ze ook ondersteunen in: