Volg je ons al?

Vraag een offerte aan bij een van onze aangesloten Erkende Verhuisbedrijven

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die bij ons aangesloten zijn en je graag willen ondersteunen bij je aanstaande verhuizing. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Verhuisofferte aanvragen

Hoe vind je een betrouwbare en betaalbare verhuizer bij jou in de buurt? Een uitdaging waar dagelijks vele mensen tegenaan lopen. Ieder jaar vinden er in Nederland namelijk talloze verhuizingen plaats. We besteden uren online aan het zoeken en vergelijken van verhuizers om zo de beste partij te vinden. Voor velen niet hun favoriete tijdsbesteding en daarom hebben we goed nieuws! Met de komst van Verhuizen.nl is dit verleden tijd.

Een verhuisofferte aanvragen, hoe werkt het?

Stap 1. Vul je gegevens en verhuissituatie in
In een paar simpele stappen kun je meerdere verhuisoffertes aanvragen. Je vult op Verhuizen.nl eenvoudig je oude en nieuwe adres in, met hoeveel personen je gaat verhuizen en welke spullen je meeneemt.

Stap 2. Vergelijk Erkende Verhuizers
Aan de hand van jouw verhuisdetails gaan wij op zoek naar de meest geschikte verhuisbedrijven. Binnen een paar minuten krijg je drie betrouwbare Erkende Verhuizers te zien, die we aanraden voor jouw verhuizing. Met een simpele klik op de knop kun je direct een offerte bij hen aanvragen. Je verhuisgegevens worden naar hen doorgestuurd, zodat ze meteen gericht een prijsindicatie kunnen afgeven.

Stap 3. Ontvang snel 3 verhuisoffertes
Binnen enkele dagen ontvang je drie offertes van betrouwbare kwaliteitsverhuizers. Vergelijk zelf en kies de verhuizer die het beste past bij jouw verhuizing.

Heb je jouw keuze voor een verhuizer gemaakt? Vanaf dat moment regel je je verhuizing samen met jouw Erkende Verhuizer. Zo heb je één duidelijk aanspreekpunt voor een zorgeloze organisatie van jouw verhuizing. En mochten er toch vragen zijn die jouw verhuizer niet kan beantwoorden, dan helpen wij je natuurlijk graag verder.

Voordelen verhuisoffertes opvragen via Verhuizen.nl

  1. Alleen maar Erkende Verhuizers: Verhuizen.nl is een betrouwbare offerte website van de Organisatie voor Erkende Verhuizers en is exclusief voor Erkende Verhuizers. Zo weet je zeker dat je altijd een kwalitatief hoogstaande, servicegerichte verhuizer bij jou in de buurt vindt. Wil je meer weten over de voordelen van een Erkende Verhuizer? Je leest ze hier.
  2. Nauwkeurige verhuisoffertes: Wil je gebruik maken van extra verhuisdiensten zoals opslag, inpakken of (de)montage van meubilair? Via Verhuizen.nl regel je dit snel en gemakkelijk mee in je verhuisofferte aanvraag.
  3. Betrouwbaar en veilig: Jouw persoonlijke gegevens zijn bij Verhuizen.nl in veilige handen. We gaan hier uiterst voorzichtig mee om en gebruiken je gegevens enkel en alleen voor je offerte-aanvraag.
Verhuis offerte aanvragen

Direct een verhuisofferte aanvragen

Dat kan! Bij Verhuizen.nl houden we het graag gemakkelijk én snel.

Bekijk hieronder alle Erkende Verhuizers in Nederland. Via Verhuizen.nl vraag je direct meerdere verhuisoffertes aan bij betrouwbare en professionele Erkende Verhuizers. Makkelijk, snel en altijd een verhuizer die past bij jouw situatie.