Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven voor inpakservice

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die ook inpakservice aanbieden. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Wat is een inpakservice bij het verhuizen?

Naast alle voorbereidingen voor een verhuizing, is het inpakken van je spullen een grote stap in het verhuisproces. Van kopjes en bestek tot aan de tv en meubels, alles moet mee. Dit is een tijdrovend project en alles moet ook efficiënt en netjes ingepakt worden. Of je nu groter of kleiner gaat wonen en zakelijk of particulier gaat verhuizen, een inpakservice is voor elke soort verhuizing ontzettend handig. Dit zorgt ervoor dat de hele inboedel op een correcte en veilige manier in verhuisdozen wordt opgeborgen. Alle dozen worden gelabeld, zodat je voor, tijdens én na de verhuizing alles makkelijk terug kunt vinden. Ook worden meubels gedemonteerd, witgoed losgekoppeld en zwarte meubels op verzoek gesjouwd. Indien gewenst zetten de verhuizers zelfs al je spullen op de nieuwe locatie op de juiste plek neer.

Kies voor gemak en zekerheid met de inpakservice van Verhuizen.nl

Gemiddeld wordt er voor een gezin rekening gehouden met 70 tot 100 verhuisdozen. Dit is een flink aantal en het is niet voor iedereen weggelegd om dit allemaal zelf te regelen. Zeker als je een drukke baan hebt of (kleine) kinderen hebt, is het niet zo eenvoudig om de volledige inboedel voorzichtig, efficiënt en netjes in te pakken. Door te kiezen voor de inpakservice van verhuizen.nl kies je voor gemak, de deskundigheid van Erkende Verhuizers en bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite. Zo kun jij je focussen op andere onderdelen van de verhuizing en weet je zeker dat al jouw spullen netjes van A naar B worden gebracht. Bovendien geniet je zo van extra bescherming van je inboedel door garanties en verzekering tegen schade, mocht er tijdens het verhuizen iets gebeuren.

Wat kost een verhuizing met inpakservice?

Hoeveel de inpakservice van een verhuizing kost, is afhankelijk van de grootte van je inboedel, het benodigde inpakmateriaal en het aantal verhuizers dat komt ondersteunen met je verhuizing. Maar ook extra diensten als het demontage en montage van meubels, het huren van een verhuislift of het vervoeren van bijzondere objecten. Per verhuisbedrijf kunnen de kosten hiervan verschillen. Daarom is het belangrijk om bij verschillende verhuisbedrijven offertes op te vragen en te vergelijken. Heb je een Erkende Verhuizer gevonden die past bij jouw klus en wensen? Maak dan duidelijke afspraken over de kosten voordat je akkoord gaat met de offerte.

Zelf inpakken? Lees hier onze inpaktips als je gaat verhuizen

​​Kies je er toch voor om (gedeeltelijk) zelf je spullen in te pakken? Dan is het slim om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken en op tijd mee te beginnen. Zo verloopt jouw verhuizing vlot, veilig en plezierig. Om jou op weg te helpen hebben we een aantal handige inpaktips voor je op een rijtje gezet.

Start direct je gratis offerteaanvraag

Bij een inpakservice zorgen onze verhuizers altijd voor ervaren personeel dat netjes en professioneel met jouw waardevolle spullen omgaat. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een verhuisbedrijf met inpakservice bij jou in de buurt? Vraag via Verhuizen.nl dan direct meerdere offertes aan bij betrouwbare verhuizers met het kwaliteitslabel ‘Erkende Verhuizer’. Zo vind je makkelijk en snel een verhuizer die past bij jouw klus, wensen en budget.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom inpakservice verhuizen kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: