Volg je ons al?

Erkende verhuisbedrijven met een verhuislift

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers waarbij je een verhuislift kunt huren. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offertetool hierboven. Geef je voorkeuren door, dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Waarom een verhuislift huren?

Een verhuizing is niet alleen tijdrovend door zware meubels, maar kan ook schade aan je spullen of behang veroorzaken. Een verhuislift biedt een efficiënte oplossing om meubels en verhuisdozen snel van hogere verdiepingen naar beneden te brengen. Dit bespaart veel tijd, vooral als je in een hoger pand woont of smalle trappenhuizen hebt. Kies je dus voor een lift om te helpen met verhuizen? Dan zorg je er ook voor dat verhuizers niet continu de trap op en af hoeven. Dat scheelt weer in de hoeveelheid grote hoeken en smalle openingen

Verschillende soorten verhuisliften

Voor het huren van een verhuislift heb je verschillende mogelijkheden. Er bestaan namelijk verschillende soorten verhuisliften:

  • Een aanhangwagenlift met brandstofmotor: bereik tot ongeveer 25 meter, geschikt tot de 9e verdieping met een tilgewicht tot maximaal 250 kilo.

  • Een aanhangwagenlift met elektromotor: bereik tot 20 meter, geschikt tot de 7e verdieping met ook hier een tilgewicht tot maximaal 250 kilo.

  • Een meubellift (ladderwagen): bereik tot 30 meter, geschikt tot de 12e verdieping met een tilgewicht tot maximaal 400 kilo.

  • Een ladderlift: bereik tot 15 meter, geschikt tot de 12e verdieping met een tilgewicht tot maximaal 250 kilo.

Een verhuislift huren met vakkundige verhuizer

Het huren van een verhuislift heeft een hoop voordelen:

  • Tijdsbesparing: Je kunt zwarte spullen en meubels sneller verplaatsen. Dit is vooral handig bij grote verhuizingen met veel dozen.

  • Schadepreventie: Je vermindert het risico op schade aan waardevolle spullen en meubelstukken.

  • Vermijd fysiek werk: Door een lift te huren om te verhuizen voorkom je belasting van je lichaam, familie of vrienden of de ingeschakelde verhuizers.

  • Professionaliteit: Jouw spullen worden door een vakkundige verhuizer netjes met de lift verplaatst. Zorgeloos verhuizen dus!

Hoeveel kost verhuizen met een verhuislift?

De kosten voor het huren van een verhuislift beginnen gemiddeld bij €75 per uur, afhankelijk van de locatie, beschikbaarheid en soort verhuislift. De kostenberekening voor een verhuislift wordt gebaseerd op een aantal belangrijke punten zoals het benodigde aantal uren, of je kiest voor een verhuislift met personeel en om hoeveel inboedel het gaat. Waar je ook rekening mee moet houden is dat het huren van een verhuislift in het weekend duurder is dan doordeweeks. Wil je dus een hoop kosten besparen? Probeer je verhuizing dan doordeweeks te doen in plaats van in het weekend.

Kan ik een verhuislift huren zonder vergunning?

Omdat een verhuislift vaak op openbaar terrein wordt neergezet, is er soms een vergunning of ontheffing van de gemeente nodig. Informeer daarom altijd de verhuurder of het verhuisbedrijf over jouw situatie, zodat zij kunnen adviseren over benodigde vergunningen of alternatieve oplossingen. Of je nu een kleine of grote verhuislift wil huren, een verzekering is ook altijd belangrijk. Niet alleen voor het verzekeren van je eigen spullen, maar ook voor eventuele schade aan de omgeving. Bij het inschakelen van een Erkende Verhuizer ben je standaard verzekerd tot €100.000 euro.

Een verhuislift huren bij Verhuizen.nl

Bij het huren van een verhuislift zorgen de verhuizers altijd voor ervaren personeel dat dagelijks met de lift werkt. Zo kan de verhuislift veilig gebruikt worden en blijft de kans op schade aan huis, omgeving en inboedel zo klein mogelijk. Je kunt de lift vaak zowel los huren voor een aantal uren of dagen, of als extra service opnemen bij een volledige verhuizing. In het laatste geval beoordeelt het verhuisbedrijf of een verhuislift noodzakelijk is en vermeldt dit op de verhuisofferte.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom verhuislift huren kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: