Volg je ons al?

Alle aangesloten Erkende Projectverhuizers met het EPV keurmerk

Hier vind je een overzicht van alle aangesloten Erkende Verhuizers. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Bedrijfsverhuizingen zijn doorgaans logistiek complexer dan een particuliere verhuizing en de economische belangen zijn groter. Om deze reden is het branchekeurmerk EPV in het leven geroepen, dat wordt toegewezen aan Erkende Verhuizers gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen.

Het EPV keurmerk staat garant dat de werkzaamheden van deze verhuizers voldoen aan de gestelde eisen rondom:

  • Kwaliteit
  • Zekerheid
  • Veiligheid
  • Milieu
  • Gezondheid
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap

Toetsing en toezicht

Wie bij een bedrijfsverhuizing een verhuizer met het EPV keurmerk inschakelt, kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit vakwerk. Alle Erkende Projectverhuizers worden minimaal eenmaal per jaar getoetst op de gestelde eisen door een daartoe geautoriseerde Certificerende Instelling www.bsigroup.nl. De certificering en uitvoering van het EPV keurmerk staat onder onafhankelijk toezicht van het CBO.

Openbare klantwaardering

Verhuizers met een EPV keurmerk geven volledige transparantie over hun klantwaardering. Na afloop van elke verhuizing wordt de klantwaardering onafhankelijk gemeten en openbaar gemaakt via de aan het aan het keurmerk verbonden websites.

EPV reglement en algemene voorwaarden

Op de website van Erkende Projectverhuizers lees je meer over het reglement en de algemene voorwaarden die het EPV keurmerk hanteert.

Vind een Erkende Projectverhuizer bij jou in de buurt

Bekijk hieronder alle Erkende Projectverhuizers in Nederland. Vraag via Verhuizen.nl direct meerdere offertes aan en vergelijk zelf welke Erkende Projectverhuizer het beste bij jouw situatie past.

Andere bijzondere verhuizingen

Niet alleen op het gebied van erkende projectverhuizers met het epv keurmerk kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door jarenlange kennis en ervaring gaan onze verhuizers geen uitdaging uit de weg. Daarom kunnen ze ook ondersteunen in: