Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
Derksen Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Derksen Verhuizingen is een landelijk en internationaal opererend verhuisbedrijf uit Arnhem. We focussen ons op een diverse groep opdrachtgevers. Zo staan onze verhuizers klaar voor particulieren, zorginstellingen, overheid en bedrijven. Dat doen we altijd met concurrerende tarieven. Door onze jarenlange ervaring hebben we op nagenoeg ieder terrein de juiste kennis en expertise in huis. Iedere verhuizing krijg bij ons een maatwerk aanpak. Zo staan we klaar bij alle mogelijke verhuis- en opslag vragen. Speerpunt is ons werk is het meedenken in oplossingen en dienstverlening op hoog niveau.

Arnhem (3,60 km)
Vlotweg Top Movers
Deelnemer

Vlotweg Top Movers in Arnhem is een echt familiebedrijf dat zich bezighoudt met particuliere en zakelijke verhuisdiensten. Voornamelijk in, vanuit of naar de regio Gelderland Midden. Vlotweg kenmerkt zich door een gastvrije, flexibele en toegewijde dienstverlening. U bent van harte welkom in het duurzame bedrijfspand of de moderne containerterminal. De medewerkers van Vlotweg staan klaar voor al uw vragen over uw verhuizing, transport of opslagbehoeften.

Arnhem (4,49 km)
Jacobs Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Jacobs Verhuizingen en Transport B.V. is een familiebedrijf uit Velp (bij Arnhem) dat zich richt op nationale en internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook richten zij zich op seniorenverhuizingen van en naar de regio Arnhem. Betrouwbaar en kwaliteit zijn speerpunten in het werk van Jacobs. Bij het uitvoeren van verhuizingen of transport diensten willen ze betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam opereren. Met een goed verhuisteam en sterk kantoorpersoneel luisteren we naar uw vragen en wensen.

Velp (5,12 km)
Van Hunen & Zn. Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Van Hunen Verhuizingen is al 60 jaar verhuizer voor zowel het zakelijke als het particuliere segment in het Oosten van het land. Naast totale projectverhuizingen werken wij voor onze vaste klanten veelal op basis van: een kleine interne verhuizing, huismeesterdiensten, handymandiensten, facilitaire ondersteuning en opslag.

Duiven (7,43 km)
Jacobs Heteren Verhuizingen en Transporten B.V.
Deelnemer

Voor de verhuizing van uw inboedel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze persoonlijke aanpak, vakbekwaamheid en jarenlange ervaring zorgt dat u met vertrouwen uw verhuizing aan Jacobs Heteren kunt overlaten. Omdat wij weten dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is, denken wij met u mee en geven we vrijblijvende adviezen. Ook voor een projectverhuizing doet u een beroep op ons. Wij hebben al meerdere projectverhuizingen zoals kantoren, scholen en instellingen naar tevredenheid en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding uitgevoerd. Te moeilijk of te hoog bestaat bij ons niet, want voor grote objecten die van boven naar beneden verhuisd moeten worden gebruiken we onze verhuislift. Dit gebeurt uiteraard op professionele wijze met de grootst mogelijke zorg.

Heteren (11,44 km)
C.J. van den Berg en Zn.
Deelnemer

Euromovers C.J. van den Berg is een verhuisbedrijf uit Nijmegen. Bij een verhuizing komt heel veel kijken, dat weten wij als geen ander. Word je zenuwachtig bij het idee dat je je hele inboedel van je huis of kantoor van de ene naar de andere locatie moet verplaatsen? Of van al het werk wat daaraan vooraf gaat? Dan staan we graag voor je klaar. Met een goede planning, juiste hulpmiddelen en goede mensen zorgen we dat we deze stress wegnemen. Zo kun jij je weer richten op andere zaken of kan het werk binnen je bedrijf gewoon doorheen. Bespaar jezelf alle tijd en stress en schakel een Erkende Verhuizers in om je te ondersteunen. Zo arriveren je spullen veilig op het nieuwe adres.

Nijmegen (16,55 km)
UTS Verkroost Nijmegen B.V.
Deelnemer

UTS Verkroost uit Nijmegen is een verhuisbedrijf wat staat voor zekerheid. Kwaliteit is bij ons niet alleen een begrip, maar een actief en meetbaar proces wat door al onze medewerkers wordt nagestreefd. Jouw wensen en positieve beleving staan centraal in onze werkwijze. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, projectverhuizing of enkel het afhandelen van enkele klussen achteraf. Wij willen een tevreden gevoel creëren bij al onze klanten.

Nijmegen (20,11 km)
Waaijenberg Groep B.V.
Deelnemer

Mondial Moers Waaijenberg groep heeft al meer dan een eeuw ervaring in verhuizingen. Met een professioneel en opgeleid verhuisteam zorgen we voor een vlekkeloze verhuizing. Wij geven onze medewerkers veel mogelijkheden om zich op persoonlijk en zakelijk vlak verder te ontwikkelen. Ons idee daarbij is namelijk dat dit niet alleen plezierig is voor onze mensen, maar uiteindelijk de kwaliteit van jouw verhuizing ook naar een hoger niveau getild kan worden. Je waardevolle inboedel is veilig in de handen van onze verhuizers.

Ede (20,72 km)
Schlechter Transport en Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Schlechter Transport en Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Wehl. Wij staan voor een zorgeloze verhuizing. Ons hechte team met ervaren verhuizers zullen met veel toewijding, zorg en aandacht je verhuizing tot in de puntjes verzorgen. Wij zorgen voor een volledige en zorgvuldige verhuizing, tot in de kleinste details. Een goed gevoel, dat is waar wij voor staan.

Wehl (21,74 km)
A. Staal-Hartgers B.V.
Deelnemer

A. Staal-Hartgers is al bijna 100 jaar specialist in verhuizingen in de omgeving van Apeldoorn. Als geen ander weten we hoe impactvol en enerverend een verhuizing kan zijn. Er is namelijk niets zo persoonlijk als je eigen huis en haard. Daarom steken we de juiste tijd, aandacht en organisatie in jouw verhuizing. Zodoende kun je met een gerust gevoel je bezittingen aan ons toevertrouwen.

Apeldoorn (24,86 km)
Van Dam Verhuis en Transport B.V.
Deelnemer

Van Dam Verhuizingen bestaat al meer dan 175 jaar, 6 generaties lang van vader op zoon. Van oudsher een echt Achterhoeks verhuisbedrijf, vanuit Doetinchem wordt heel de wereld aangedaan. Uitgegroeid tot het oudste en meest gerenommeerde verhuisbedrijf van Nederland!

Doetinchem (25,79 km)
H. Lammers Verhuizingen en Transporten B.V.
Deelnemer

Voor elke type verhuizing staat Lammers Verhuizingen uit Zutphen voor je klaar. Grote of kleine verhuizing, voor particulieren of zakelijk, van de begane grond tot de 6e verdieping. Wij zorgen ervoor dat we een passende oplossing voor jou vinden. Zo helpen we bijvoorbeeld ook bij het in- of uitpakken van de verhuisdozen of bieden een handymanservice voor het installeren van apparaten of meubels. Zo word je nieuwe huis al snel een thuis. Ook voor tijdelijke opslag van je inboedel kun je bij ons terecht.

Zutphen (26,05 km)
Van Reenen Verhuizingen
Deelnemer

Om eerlijk te zijn... we zijn best een saai bedrijf. We doen namelijk precies wat u wilt, want dat is ons werk. Zonder toeters en bellen, zonder poespas, zonder gezeur. En dat al bijna honderd jaar. Wij noemen dat "vervoer op maat". Of het nu gaat om een internationaal transport van een lading Hollandse kaas voor de pizza's op Sicilië, gestripte koeienhuiden voor een schoenmaker in Frankrijk, of roltrappen voor een grote winkel in Amsterdam. We doen het gewoon. Saai en degelijk. Zoals we dat in Barneveld gewend zijn. En steeds mogen we nieuwe opdrachtgevers aan de wagen toevoegen. Dat is geen toeval. Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen behoort namelijk tot de drie procent van meest gezonde transportondernemingen van Nederland. Hard en slim werken loont. Met oog voor detail en duurzaam ondernemen. Niet piepen, maar poetsen. Zo doen we dat op de Veluwe. Dat is Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen.

Barneveld (27,81 km)
Pot Verhuizingen/Logistiek Apeldoorn
Deelnemer

Een echt familiebedrijf, dat is verhuisbedrijf POT. Al 116 jaar verzorgt familie Pot met veel zorgvuldigheid en expertise verhuizingen in verschillende regio’s. Door meerdere vestigingen zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland. 80 deskundige medewerkers zorgen er, dag in en dag uit, voor dat alle verhuizingen zorgeloos verlopen. Van particuliere verhuizingen, tot verhuizen van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook is Pot Verhuizingen gespecialiseerd in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor mens, maatschappij én milieu.

Apeldoorn (29,18 km)

Verhuizen van en naar Arnhem

Arnhem had op 1 januari 2022 in totaal 163.888 inwoners. In 1996 lag dit aantal nog op 135.026, dus dat is een stijging van maar liefst 21%. Deze stijging houdt in dat er jaarlijks een groot aantal verhuizingen plaats vindt. Elk jaar verhuizen er binnen Arnhem namelijk duizenden mensen. Toch neemt deze stijging inmiddels wel weer af. In 2021 zijn er namelijk 9.889 mensen vanuit een andere gemeente naar de gemeente Arnhem verhuisd. Daarentegen zijn er 12.027 mensen vertrokken. Verder verhuisden 11.703 mensen naar een andere woning, maar binnen dezelfde gemeente Arnhem. Al met al een hoop verhuizingen dus voor de verhuisbedrijven in Arnhem en omgeving. Op de website van de gemeente Arnhem staan een hoop tips en handige informatie. Het is aan te raden om hier eens een kijkje te nemen.

Wonen in de grootste provincie

Gelderland is, kijkend naar landoppervlakte, de grootste provincie van Nederland. Hiermee is de provincie net iets groter dan Noord-Brabant. Arnhem wordt ook wel de Groene stad aan de Rijn genoemd. Deze naam heeft de stad natuurlijk niet zomaar gekregen. Park Sonsbeek is een drukbezochte plek onder de inwoners, evenals het natuurpark in Meinerswijk. Park Sonsbeek is voor het merendeel van de Arnhemmers een podium voor muziek, theater of sport. Vooral de concerten op de Ronde Weide en de Vlotconcerten bij De Boerderij trekken veel publiek. Bovendien ben je vanuit Arnhem zo op de Veluwe.

Het voordeel van wonen in Arnhem is dat er veel diversiteit aan activiteiten is. Er is namelijk een centrum waar je lekker kunt shoppen en een drankje kunt doen. Wanneer je liever op je rust gesteld bent, dan is er voldoende recreatie om lekker een stukje te gaan wandelen.

Arnhem heeft verder een rijke historie en dit is dan ook terug te zien aan de monumentale gebouwen die de stad heeft. Verder vind je ook het spectaculaire Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem. Dit zijn twee attracties die een bezoek zeker waard zijn.

Welk verhuisbedrijf past het beste bij jouw wensen?

Via onze website kun je gemakkelijk en snel, meerdere verhuisbedrijven uit Arnhem selecteren waarvan jij wilt dat ze een offerte opstellen. Zo kun je uiteindelijk een goede keuze maken voor een verhuisbedrijf die past bij jouw behoeften en wensen. Wist je verder al dat alle verhuisbedrijven die bij ons aangesloten zijn het label ‘Erkende Verhuizers’ hebben gekregen. Dit brengt voor jou meerdere voordelen mee, bijvoorbeeld:

  1. Een breed pakket aan diensten: van de verhuizing zelf tot tijdelijke opslag, het inpakken van dozen of een handyman voor het ophangen van schilderijen of de televisie.
  2. Algemene voorwaarden opgesteld door de consumentenbond
  3. Standaard inboedelverzekering tot €100.000
  4. Gediplomeerde en gecertificeerde verhuizers

Meer weten over de voordelen van Erkende Verhuizers? Lees dan onze blog ‘De voordelen van een Erkende Verhuizer’.

Van montageservice tot een handyman

Verhuizen is niet alleen het vervoeren van de inboedel van locatie A naar B. Wanneer je aan het verhuizen bent, gaat het leven namelijk gewoon door en blijf je bezig met je dagelijkse dingen zoals een baan of het gezinsleven. Dit blijft uiteraard ook veel tijd kosten. Daarom zetten verhuisbedrijven graag nét dat stapje meer in de vorm van het in- of uitpakken van dozen, het (de)monteren van meubels, ophangen van schilderijen, en meer.

Parkeervergunning bij verhuizingen in Arnhem

Ben je van plan om van of naar de binnenstad van Arnhem te verhuizen? Dan is het verstandig om rekening te houden met eventuele parkeervergunningen of tijdelijke ontheffingen. Bespreek je situatie ruim van tevoren met het verhuisbedrijf, zodat de juiste regelingen in orde kunnen worden gemaakt. Zo ben je er zeker van dat je niet voor verrassingen komt te staan.

De gemiddelde prijs voor een verhuisbedrijf in Arnhem

Het is lastig om een gemiddelde prijs voor een verhuizing van of naar Arnhem te berekenen. De prijs is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals de termijn waarop de verhuizing plaats dient te vinden, welke services je wilt afnemen, of de verhuizing doordeweeks of in het weekend plaatsvindt en de afstand die je gaat verhuizen. Wil je dus een realistische prijs weten voor jouw verhuizing van of naar Arnhem? Dan raden we je aan op vrijblijvend een verhuisofferte aan te vragen!