Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
Nouwens Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Nouwens verhuizingen uit Tilburg is een bekende naam in Midden-Brabant. Bijna iedereen hier kent ons wel van onze opvallende rood-gele vrachtwagens, bestelwagens en containers. We zijn dan ook al sinds 1935 actief binnen de verhuisbranche. Veel is sinds die tijd verandert, maar onze flexibiliteit en zekerheid is hetzelfde gebleven. Voor elk budget zoeken we een passende oplossing. En omdat we aangesloten zijn bij de Erkende Verhuizers, zijn we voor elk (financieel) risico gedekt.

Tilburg (0,63 km)
De Bresser Verhuizingen Tilburg
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit.Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Tilburg (3,64 km)
Brocken Verhuizingen
Deelnemer

Brocken Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Tilburg. Ze staan klaar voor zorgeloze verhuizingen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen in Tilburg en omstreken. Hun services zijn betaalbaar maar kwalitatief. Brocken verhuizingen brengt niet alleen de inboedel en spullen van A naar B, maar kan desgewenst ook lampen aansluiten, gordijnen ophangen of schilderijen plaatsen in de nieuwe woning. Zo voel je je snel thuis in je nieuwe woning!

Tilburg (4,13 km)
De Bresser Verhuizingen Oisterwijk
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit. Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Oisterwijk (8,73 km)
C. Pot Verhuizingen B.V.
Deelnemer

De meer gecompliceerde opdrachten. Dat is waar een professional naar zoekt. Nergens komt het probleemoplossend vermogen van de erkende verhuizer beter tot zijn recht. Want snel opschalen na een calamiteit, lukt alleen dankzij de ongekende flexibiliteit van een traditioneel familiebedrijf. Schouders eronder, vandaag nog. Niet schuiven met verantwoordelijkheden maar doen. Omdat het werk altijd meer behelst. In de zakelijke dienstverlening geldt bedrijfsmatige opslag en archiefbeheer als aanvullende werkzaamheden. “We kunnen alles en doen ook bijna alles”, is de stelregel van de vierde generatie Pot.

Waalwijk (12,92 km)
UTS Van den Berg Verhuizingen B.V.
Deelnemer

UTS van den Berg is een echt begrip in Breda en ver daarbuiten. Al sinds 1910 zijn zij actief in de regio. Van particuliere verhuizingen tot bedrijven of scholen, wij zorgen ervoor dat de spanning hier rondom wordt weggenomen. Zowel het verhuizen van enkele grote (meubel)stukken tot een complete verhuizing inclusief inpakservice behoort tot de mogelijkheden. Ook beschikken we over een opslagloods voor het opslaan van kostbare inventaris. Dit komen we bij je thuis ophalen en lade we direct in een zeecontainer. Deze container zetten we op onze locatie direct weer neer. Zo voorkomen we dat dezelfde items meerdere malen worden aangeraakt en kan dus ook schade beter voorkomen worden. Een handyman staat voor je klaar bij het aan- of afsluiten van wasmachines of apparatuur of het ophangen van schilderijen. Deze handyman staat trouwens ook voor je klaar als een verhuizing niet aan de orde is.

Breda (16,63 km)
Eduard Strang Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Een verhuizing komt eigenlijk nooit goed uit. Het is een drukke en stressvolle periode terwijl je waarschijnlijk al druk genoeg bent met je werk, familie en sociale leven. Verhuisbedrijf Eduard Strang uit Vught staat daarom voor je klaar om dit uit handen te nemen. We zorgen er dan ook niet alleen voor dat de inboedel veilig van A naar B komt, we nemen ook graag de planning en organisatie rondom de verhuizing van je over. Maar dan zonder extra kosten! Hoe fijn zou het zijn om van de verhuisdag een rustige en ontspannen dag te maken voor jou en je eventuele gezin? Onze vakmensen zorgen ervoor dat de verhuisdag rustig verloopt, je je niet opgejaagd hoeft te voelen en dat zelfs je kinderen zich vermaken. ‘De verhuizers zijn zo attent en vriendelijk’, kregen we laatst van een klant te horen. En daar zijn we trots op!

Vught (17,05 km)
Storm Verhuizingen
Deelnemer

Storm Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Breda voor particuliere of zakelijke verhuizingen. Dat doen zij al 15 jaar met veel aandacht en zorgvuldigheid. De kracht van Storm zit in haar medewerkers: gediplomeerd, optimaal gemotiveerd en geselecteerd op VOG. Zo weet je zeker wie er bij je over de vloer komt. Vertrouwen is het speerpunt in ons werk.

Breda (19,66 km)
Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen
Deelnemer

Verhuisbedrijf Vlugo neemt graag het werk rondom jouw verhuizing uit handen. Niet alleen rondom het transport van je spullen, maar ook bij het in- of uitpakken of (de)montage ervan. De gediplomeerde medewerkers van Vlugo voeren de werkzaamheden nauwkeurig maar snel uit. Vlugo is aangesloten bij Mondial Movers en is gevestigd in Den Bosch. Uniek bij Vlugo zijn de geconditioneerde en beveiligde opslagmogelijkheden: het Inboedelhotel. Dus ook als je spullen tijdelijk veilig te dienen worden opgeslagen, ben je hier aan het juiste adres. Mede door de moderne containerkraan kunnen er ruim 200 containers gestald worden in de containerloods.

's-Hertogenbosch (19,74 km)
Mondial Vlugo Verhuizingen
Deelnemer

Vlugo Verhuizingen neemt graag het werk rondom uw verhuizing uit handen. Van het overzetten van meubels en huisraad, tot het in- en uitpakken van uw spullen of de (de)montage daarvan. De gediplomeerde medewerkers werken snel maar secuur. Vlugo Verhuizingen is gevestigd in Den Bosch en beschikt ook over opslagmogelijkheden, het Inboedelhotel genaamd. Hier kunt u veilig (beveiligd en overdekt) terecht voor (tijdelijke) opslag. Met een containerkraan kunnen er ruim 200 containers geplaatst worden in deze loods.

Den Bosch (19,76 km)
Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.
Deelnemer

Wanneer u uw huidige woning heeft verkocht en binnenkort gaat verhuizen, zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf die uw kostbare spullen in en rondom Den Bosch vervoert. Als u nog niet meteen in uw nieuwe woning kunt intrekken, bieden wij de mogelijkheid voor een tijdelijk verwarmde inboedelopslag. Daarnaast verzorgt ons bedrijf, dat gevestigd is in Den Bosch, ook verpakkingen en het transport van goederen. Wij leveren een uitgebreide dienstverlening op het gebied van weg-, zee- of luchttransport.

Den Bosch (20,06 km)
De Bresser Verhuizingen Breda
Deelnemer

De Bresser Verhuizingen uit Breda verzorgt zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland. Met ruim 800 verhuizingen op jaarbasis hoort deze verhuizer tot de grotere bedrijven. Met deze kennis en capaciteit verzorgen ze alles van begin tot eind professioneel. Of het nu om een reguliere verhuizing gaat of over het vervoeren van een klein waardevol erfstuk of een gerestaureerde piano. Ook bieden ze speciale diensten aan. Denk aan een handyman die beschikbaar is op de dag van de verhuizing om samen met jou alle spullen op de juiste manier in te richten en apparatuur aan te sluiten. Zo kun je de woning op dezelfde dag zonder zorgen nog betrekken. Ook kunnen we spullen die je niet wenst mee te nemen naar de nieuwe bestemming afvoeren zodat de oude woning klaar is voor oplevering.

Breda (21,67 km)
Meta Top Movers
Deelnemer

Dat betekent vijftig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst. Meta Top Movers is in 1960 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Zuidoost-Nederland. Meta Top Movers is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven hanteren.

Eindhoven (27,56 km)
Gebr. Van den Eijnden Euromovers
Deelnemer

Gebr. Van den Eijden is al meer dan 120 jaar een toonaangevend verhuisbedrijf actief in de regio Eindhoven. In al die jaren hebben zij al ontelbare particuliere en zakelijke verhuizingen uitgevoerd. Van en naar de regio Eindhoven. De betrokken professionals leveren service van kwaliteit. Ook voor opslagmogelijkheden van inboedel of goederen kun je bij Van den Eijnden terecht. Bovendien hebben ze zich gespecialiseerd in het voeren van speciale objecten, denk bijvoorbeeld aan het vervoeren en verhuizen van kunst.

Eindhoven (27,81 km)
Van Egeraat Verhuizingen Etten-Leur
Deelnemer

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 500 particuliere verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. UTS van Egeraat Verhuizingen kan u hierbij op een professionele wijze van dienst zijn.Hoe u wenst te verhuizen bepaalt u zelf. Dit kan uiteen lopen van het overbrengen van een aantal grote meubelstukken tot het geheel verzorgen van uw verhuizing. U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarom komt onze verhuisadviseur voorafgaand aan uw verhuizing graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Hij zal u persoonlijk advies geven over de mogelijkheden en op basis van uw wensen en de te verhuizen hoeveelheid een offerte op maat aanbieden.Tot slot kunnen wij u ook nog onze Verhuisdirigente en Handyman-service aanbieden. Hiermee nemen wij ook de gehele voorbereiding en nazorg bij u uit handen.

Etten-Leur (27,96 km)

Verhuizen van en naar Tilburg

Met meer dan 200.000 inwoners is Tilburg de op een na grootste stad van Brabant. Tezamen met een negental aan steden in Noord-Brabant vormt Tilburg één complete conurbatie, dat door stedenbouwkundigen en planologen ‘de Brabantse Stedenrij’ wordt genoemd. De aaneengesloten bebouwde regio heeft een dicht netwerk met meer dan twee miljoen inwoners. Het gebied fungeert een extreem hoge dichtheid aan innovatieve Tech bedrijven, met de hoogste patentendichtheid van Europa, waardoor er veel werkgelegenheid is.

Tilburg heeft de afgelopen jaren een enorme bevolkingsgroei meegemaakt en is sinds 1996 met maar liefst 37% gestegen. Sinds 1 januari 2022 staat dit inwonersaantal op 224.460 personen. Hiermee is Tilburg de zevende stad van Nederland, met nog meer groei in het verschiet. Via de website van gemeente Tilburg kun je meer informatie vinden over verhuizingen naar Tilburg en de daarbij horende regeltaken.

Wonen tussen de kruikenzeikers

Tilburg staat bekend als bruisende stad, waar veel evenementen plaatsvinden. Een bekende traditie van de stad is de Tilburgse kermis, dit is de grootste kermis van de Benelux met een lengte van 3 kilometer en maar liefst 220 attracties. Daarnaast wordt er in Tilburg carnaval gevierd waarbij de stad wordt omgedoopt tot Kruikenstad, waarbij de gehele stad in een groen-oranje jasje wordt gestoken en de inwoners ‘kruikenzeikers’ worden genoemd. Ook museum De Pont en de Spoorzone zijn enorme trekpleisters van de stad waar veel bezoekers op af komen.

Ondanks de gezellige drukte van de stad zijn er ook andere redenen waarvoor mensen graag in Tilburg wonen, namelijk de prachtige natuurgebieden in en rondom de stad. Denk hierbij aan stadsparken zoals het Wilhelminapark, het Wandelbos en het Leijpark of de dichtbijgelegen Loonse en Drunense Duinen.

Niet te vergeten is het feit dat Tilburg een echte studentenstad is. De 31.000 studenten die er studeren genieten van een ideaal aanbod voor een onvergetelijke studententijd. Een mix van leuke studenten bijbanen, een wijde variatie aan studie, sport- en studentenverenigingen, mooie studentenkamers, veel cafés, kroegen en feestjes, met als kers op de taart treinstation Tilburg Universiteit.

Hoe kies jij het meest geschikte verhuisbedrijf van Tilburg?

Via Verhuizen.nl vraag je makkelijk offertes aan waarbij je ook meerdere verhuisbedrijven kunt selecteren die mogelijk bij jou passen. Op basis van jouw wensen en behoeften leveren wij jou onze best passende suggesties aan. In ons aanbod zitten uitsluitend Erkende Verhuizers, waardoor jij bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit dienstverlening.

Meer weten over de voordelen van Erkende Verhuizers? Lees onze blog ‘De voordelen van een Erkende Verhuizer’.

Extra diensten tijdens de verhuizing

Afhankelijk van het type woning waar jij van of naar toe gaat verhuizen, kan het zijn dat er extra diensten nodig zijn. Let dus bij het checken van jouw offertes goed op de verhuisdiensten die verschillende verhuisbedrijven aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een appartement midden in de binnenstad en op hoogte, waar een verhuislift een absolute must is. Of kijk eens kritisch naar de montageservice die het verhuisbedrijf jou biedt.

Vergeet dus niet om aan dit soort extra diensten te denken wanneer jij jouw offertes aan vraagt.

Wat is de gemiddelde prijs van een verhuizing in Tilburg?

De prijs van een verhuizing is afhankelijk van veel verschillende factoren, die per verhuissituatie uniek zijn. Daarom kunnen de gemiddelde kosten voor het verhuizen regio Tilburg verschillen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het verhuizen van of naar een moeilijk te bereiken pand, zoals in het stadscentrum van Tilburg, hogere verhuiskosten met zich meebrengt. De kosten van het inhuren van een verhuiswagen en verhuizers zal gemiddeld tussen de €70 en €90 per uur bedragen.