Volg je ons al?

Verhuisbedrijven met opslagservice

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die opslagservice voor je spullen aanbieden. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Waarom een verhuisbedrijf met opslag?

Een verhuisbedrijf met opslag is de ideale oplossing als je niet in één keer met je volledige inboedel van A naar B kunt verhuizen. Is je huis bijvoorbeeld wel al verkocht, maar ben je nog op zoek naar een nieuwe woning of is de oplevering hiervan uitgesteld? Of heb je te maken met renovatiewerkzaamheden of een verblijf in het buitenland waardoor je jouw inboedel tijdelijk ergens anders moet opslaan? Een verhuisservice met opslag is dan een goede oplossing. Zo weet je zeker dat jouw inboedel goed beveiligd en verwarmd wordt opgeslagen, zodat deze ook na verloop van tijd nog in een goede staat verkeert. Je wil namelijk niet een deel van je meubels vervangen omdat ze te lang in bijvoorbeeld een vochtige omgeving hebben gestaan.

Hoe kun je spullen tijdelijk opslaan?

Er zijn verschillende manieren om je inboedel tijdelijk op te slaan. Je kunt bijvoorbeeld zelf een container of opslagruimte huren en de gehele inboedel naar de opslagruimte transporteren, maar dat kost je al gauw veel tijd en energie. In sommige gevallen heb je het geluk dat familie of goede vrienden nog wat ruimte in een schuur of op een zolder vrij hebben. Vaak heb je echter een vrij grote ruimte nodig omdat er een grote hoeveelheid aan objecten en meubels is. Hierdoor wordt het al snel lastiger en dien je naar andere mogelijkheden qua opslag te kijken.

Een ander belangrijk punt is het vervoer voor de verhuizing of om de objecten en meubels naar de locatie te vervoeren waar je de opslag wil doen. Als je niet zelf beschikt over een geschikt busje of ander vervoersmiddel voor de verhuizing, zul je bovendien meermaals op en neer moeten rijden waardoor de kosten voor brandstof snel oplopen. Wil je dit voorkomen, dan is het inschakelen van een verhuisbedrijf met opslag een aanrader! Zowel opslag als transport én het sjouwwerk wordt in één keer voor je geregeld.

Bij ieder professioneel verhuisbedrijf zijn opslagruimtes te huur. Kies je voor een Erkende Verhuizer dan ben je verzekerd van een veilige en vertrouwde opslag.

Benieuwd hoe het werkt?

  • Wanneer je een offerte aanvraagt bij een Erkende Verhuizer, kun je direct aangeven gebruik te willen maken van verhuisservice met opslag. Samen stem je af voor welke periode je jouw inboedel wilt opslaan en de datum waarop je alles naar de opslag wilt verhuizen.
  • Op de afgesproken datum zorgt de verhuizer ervoor dat jouw inboedel direct aan huis in containers wordt ingeladen. Extra fijn, want je hoeft dus zelf niet te sjouwen! Bovendien kun je erop vertrouwen dat het proces van begin tot einde soepel zal verlopen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van ervaren verhuizers.
  • Is alles ingeladen, dan wordt de container naar een opslaglocatie gebracht. Zo staat jouw inboedel veilig en droog opgeslagen totdat deze weer in jouw (nieuwe) woning neergezet kan worden.

Kosten voor een verhuisservice met opslag

De kosten voor verhuisservice met opslag zijn afhankelijk van de omvang van jouw inboedel en hoe lang de periode is da je dit wil opslaan. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken met je verhuizer te maken om niet voor verrassingen te komen staan. Zo heb je direct alles geregeld en ben jij zeker van een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom verhuisservice met opslag kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor:

Verhuisbedrijf met opslag