Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven voor een spoedverhuizing

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die een spoedverhuizing voor je zouden kunnen uitvoeren. Zoek een bedrijf bij jouw in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Wat is een spoedverhuizing?

We spreken van een spoedverhuizing als er geen tijd is om, voordat de daadwerkelijke verhuizing plaatsvindt, de huidige woning rustig leeg te halen of op te ruimen. Sommige mensen kiezen er bewust voor om minder tijd te nemen voor een verhuizing. Soms kan het snel gaan in de huizenmarkt waardoor er een spoedverhuizing aan te pas komt. Dit geldt ook wanneer een verhuizing naar een verzorgingshuis nodig is of er iemand komt te overlijden en alles snel geregeld dient te worden. Vaak komt dit voor bij ouderen waardoor (klein)kinderen last-minute een spoedverhuizing dienen te regelen. Omdat alles in een zeer korte periode geregeld dient te worden, is een spoedverhuizing in verhouding ook duurder.

Hoe werkt een (succesvolle) spoedverhuizing?

Een tevreden klant is uiteraard het belangrijkste doel. Dit wordt gedaan door het ontzorgen van de klant op alle vlakken die mogelijk zijn. Denk hierbij aan de voorbereiding en planning die gemaakt dient te worden. Door de jarenlange ervaring weten Erkende Verhuizers wat er dient te gebeuren voor een succesvolle spoedverhuizing. Hierdoor hoef jij je als klant geen enkel moment zorgen te maken en ben je voordat je het weet met je inboedel op je nieuwe locatie.


Voordelen en nadelen

Alle Erkende Verhuizers hebben ruime ervaring als het over een spoedverhuizing gaat. Daarom bij ons geen 'haastige spoed is zelden goed'. Een voordeel hierbij is, zoals de naam al doet vermoeden dat alles met spoed geregeld gaat worden. Zo kunnen ze alsnog, met een beperkte tijd, alles op tijd op orde krijgen.

Helaas kleven er wel enkele nadelen aan een spoedverhuizing. Zo kan het zijn dat je door de beperkte tijd enkele zaken over het hoofd ziet. Bovendien is een spoedverhuizing duurder dan een normale verhuizing. Aangezien er in een kort tijdsbestek veel geregeld dient te worden en er ruimte vrij dient te worden gemaakt in de agenda van de verhuizer, is dit een duurder proces. Bij een (spoed)verhuizing in het weekend liggen de tarieven ook hoger dan doordeweeks. Dit ligt voornamelijk aan vraag en aanbod. Veel mensen vinden het namelijk prettig als er geen vrije dagen opgenomen hoeven te worden. Hierdoor verhuizen mensen veel vaker in het weekend dan doordeweeks.

Andere soorten verhuizingen

Niet alleen op het gebied van een spoedverhuizing kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring in veel verschillende soorten verhuizingen. Daardoor kunnen onze verhuizers ook ondersteunen in: