Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven voor een seniorenverhuizing

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die een seniorenverhuizing voor je zouden kunnen uitvoeren. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Werkzaamheden bij seniorenverhuizingen

Er moet veel gebeuren bij een verhuizing. Dat is bij een seniorenverhuizing niet anders dan bij een reguliere verhuizing. Een seniorenverhuizing vergt echter wel een andere aanpak. Er zal gestart worden met het maken van een selectie van wat u wel en niet meeverhuist naar de nieuwe woning, in- en uitpakken van alle spullen, het daadwerkelijke verhuizen van A naar B en nog veel meer. Fysiek is het een behoorlijke inspanning, waar u op latere leeftijd wellicht extra hulp bij kunt gebruiken. Verhuisbedrijven met ervaring in seniorenverhuizingen weten u hierbij op alle vlakken te ondersteunen. Met zorg en persoonlijke aandacht begeleiden ze u in het gehele verhuisproces.

Altijd een verhuiscoach tot uw beschikking

Wanneer u gaat verhuizen moet er veel geregeld worden. Dat vraagt om extra aandacht. Zeker wanneer u fysiek niet meer zo sterk of mobiel bent. U krijgt daarom één aanspreekpunt voor alle verhuiszaken, waarbij u terecht kunt met al uw vragen. Samen met uw verhuiscoach bepaalt u wat er moet gebeuren en van welke extra diensten u gebruik wil maken. Desgewenst kunnen de verhuizers bijvoorbeeld uw volledige meubilair (de)monteren, uw bezittingen zorgvuldig inpakken en helpen bij het ophangen van lampen en gordijnen of het installeren van elektrische apparaten. Geen één seniorenverhuizing is hetzelfde, daarom denken onze Erkende Verhuizers graag met u mee.

Voordelen Erkende Verhuizers

Opslag van inboedel

Naarmate men ouder wordt, ontstaat vaak de wens om te verhuizen naar een kleinere en wellicht ook gelijkvloerse woning. Bij een seniorenverhuizing is de kans dan ook groot dat niet de gehele inboedel wordt meegenomen naar het nieuwe huis. U doet bijvoorbeeld een deel weg, brengt het naar de kringloop of geeft het aan uw kinderen of andere familieleden. Daarnaast heeft u mogelijk ook bezittingen die nog geen definitieve bestemming hebben. Denk aan waardevolle spullen of spullen met emotionele waarde. Onze Erkende Verhuizers kunnen de tijdelijke opslag hiervan verzorgen. Zo bent u zeker van een goed beveiligde en verwarmde opslag, zodat uw bezittingen ook na verloop van tijd nog in een goede staat verkeren.

De kosten van een seniorenverhuizing

Iedereen is uiteraard gebaat bij een goede en veilige verhuizing. Geen enkele seniorenverhuizing is echter hetzelfde omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn. In de praktijk wordt vaak gezien dat senioren naar een kleiner verblijf gaan verhuizen. In sommige gevallen naar een appartement, en soms weer naar een verzorgingstehuis. De ruimte is natuurlijk erg van belang omdat vaak niet alle meubels en objecten meer passen.

Het kan zo zijn dat daardoor inboedel naar andere locaties gebracht dient te worden. Afhankelijk of deze locaties mogelijk toegankelijk zijn of dat er bijvoorbeeld een verhuislift nodig is, kunnen offertes in prijs verschillen.

Andere soorten verhuizingen

Niet alleen op het gebied van een seniorenverhuizingen kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring in veel verschillende soorten verhuizingen. Daardoor kunnen onze verhuizers ook ondersteunen in:

Seniorenverhuizingen geregeld