Volg je ons al?

Verhuisservice met opslag

Verhuisservice met opslag is de ideale oplossing als je niet in één keer met je volledige inboedel van A naar B kunt verhuizen. Is je huis bijvoorbeeld wel al verkocht, maar ben je nog op zoek naar een nieuwe woning of is de oplevering hiervan uitgesteld? Of heb je te maken met renovatiewerkzaamheden of een verblijf in het buitenland waardoor je jouw inboedel tijdelijk ergens anders moet opslaan? Een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte is dan de oplossing. Zo weet je zeker dat jouw spullen ook na verloop van tijd nog in een goede staat verkeren.

Er zijn verschillende manieren om je inboedel tijdelijk op te slaan. Je kunt bijvoorbeeld zelf een container of opslagruimte huren en de gehele inboedel naar de opslagruimte transporteren, maar dat kost je al gauw veel tijd en energie. Als je niet zelf beschikt over een geschikt busje of ander vervoersmiddel voor de verhuizing, zul je bovendien meermaals op en neer moeten rijden waardoor de kosten voor brandstof snel oplopen. Wil je dit voorkomen, dan is verhuisservice met opslag een aanrader! Zowel opslag als transport én het sjouwwerk wordt in één keer voor je geregeld.

Bij ieder professioneel verhuisbedrijf zijn opslagruimtes te huur. Kies je voor een Erkende Verhuizer dan ben je verzekerd van een veilige en vertrouwde opslag.

Verhuisservice met opslag

Benieuwd hoe het werkt?

Wanneer je een offerte aanvraagt bij een Erkende Verhuizer, kun je direct aangeven gebruik te willen maken van verhuisservice met opslag. Samen stem je af voor welke periode je jouw inboedel wilt opslaan en de datum waarop je alles naar de opslag wilt verhuizen.

Op de afgesproken datum zorgt de verhuizer ervoor dat jouw inboedel direct aan huis in containers wordt geladen. Extra fijn, want je hoeft dus zelf niet te sjouwen! Wil je kosten besparen, dan kun je er alsnog voor kiezen zelf hierbij te assisteren.

Is alles ingeladen, dan wordt de container naar een opslaglocatie gebracht. Zo staat jouw inboedel veilig en droog opgeslagen totdat deze weer terecht kan in jouw woning.

En zeker niet onbelangrijk: ook het terug verhuizen van jouw inboedel naar de woning is inbegrepen wanneer je kiest voor verhuisservice met opslag.


Kosten voor verhuisservice met opslag

De kosten voor opslag zijn afhankelijk van de omvang van jouw inboedel en hoe lang je dit wilt opslaan. Je verwacht het misschien niet, maar opslag bij een verhuisbedrijf kan tot 50% goedkoper zijn dan bij een selfstorage. Maak van tevoren duidelijke afspraken met je verhuizer, zo heb je direct alles geregeld en ben jij zeker van een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte.