Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven met montageservice

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die ook montageservice aanbieden. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

De voordelen van een montageservice

Wanneer je binnenkort of over een langere tijd gaat verhuizen, staat er een heleboel op de planning om te doen. Veel mensen zien een periode van verhuizing dan ook als een stressvolle tijd omdat er vaak veel in een korte tijd geregeld dient te worden. Een goede voorbereiding is van groot belang om alles goed te kunnen regelen. Een verhuisbedrijf met een montageservice is een goede stap in de juiste richting als je opzoek bent naar ontzorging.

Het demonteren en monteren is een belangrijk onderdeel tijdens een verhuizing. Grote meubels als tafels, kasten, bedden en banken kunnen niet zomaar getransporteerd worden zonder dat het gedemonteerd is. Logischerwijs is niet iedereen even handig met gereedschap en klussen. Gelukkig zijn er vrijwel altijd oplossingen te vinden. Zo ook in dit geval. Veel professionele verhuisdiensten bieden verschillende services aan. Van het verhuren van een verhuiswagen, een verhuislift tot aan het (de)monteren van meubels.

Snel en effectief

Professionele verhuisdiensten hebben jarenlange ervaring met projecten op het gebied van verhuizingen. De verhuizers weten hierdoor altijd wat zij moeten doen en hoe zij bepaalde projecten aan moeten pakken.

Bij veel verhuisdiensten is het ook mogelijk om een zogenaamde 'handyman' in te huren. Een handyman neemt zoveel mogelijk werk uit uw handen. Dit is ideaal als u zelf niet zo heel handig bent of klussen liever wilt uitbesteden. Een handyman kan voorzien in uiteenlopende klussen. Van het ophangen van planken, schilderijen en fotolijstjes tot het installeren van elektrische apparaten.

Maatwerk

De klant is koning, zo werkt het ook bij een verhuizing. De wensen en behoeftes van de klant staan altijd op nummer 1. Vanuit de klant wordt aangegeven wat er dient te gebeuren, in welk tijdsbestek en in welke periode. Uiteraard wordt op basis hiervan altijd meegedacht met de klant zodat er een passend plan van aanpak wordt gemaakt.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom montageservice kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: