Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
A tot Z - Pot Verhuizingen/Logistiek
Deelnemer

Bij A tot Z Diensten staan we al jaren voor je klaar bij particuliere of zakelijke verhuizingen. Het uitgangspunt in ons werk is kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met gediplomeerde verhuizers en stemmen we vooraf de wensen en planning duidelijk af. Hiervoor komen we graag eerst bij je langs om alles door te spreken. Het in- en uitpakken van de inboedel in dozen en het (de)monteren van grotere meubels hoort ook tot onze diensten. Daarvoor hebben we speciaal verpakkingsmateriaal, laadbakken, giraffe-richten en luchtgeveerde wagens tot onze beschikking.

Utrecht
A. Staal-Hartgers B.V.
Deelnemer

A. Staal-Hartgers is al bijna 100 jaar specialist in verhuizingen in de omgeving van Apeldoorn. Als geen ander weten we hoe impactvol en enerverend een verhuizing kan zijn. Er is namelijk niets zo persoonlijk als je eigen huis en haard. Daarom steken we de juiste tijd, aandacht en organisatie in jouw verhuizing. Zodoende kun je met een gerust gevoel je bezittingen aan ons toevertrouwen.

Apeldoorn

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
A.J. van Deudekom B.V.
Geen deelnemer

Deudekom – sinds 1874 – is een 5de generatie familiebedrijf, dat actief is in verhuizingen. Naast transport gaat het dan om verhuizingen van particulieren, verhuizingen van bedrijven en instellingen (projectverhuizingen), opslag van onder andere inboedels en archiefbeheer. Al ruim 140 jaar dragen wij in al deze activiteiten de zorg voor andermans eigendommen. Flexibiliteit is het fundament onder onze organisatie, onze drijfveer telkens toch weer méér leveren dan klanten bij hun verhuizing van ons verwachten. Uit ervaring weten wij dat zelfs goed geplande verhuizingen niet altijd in alles voorzien. Als er zich bij een verhuizing onvoorziene situaties voordoen, willen én kunnen wij snel schakelen. Onze mensen spelen daarin de hoofdrol. Snel schakelen zien wij intern als een sport. Het aandragen van creatieve oplossingen om de klant uit de brand te helpen is het ultieme doel.

Duivendrecht
AA Verhuizers B.V.
Deelnemer

AA Verhuizers is een verhuisbedrijf uit Nieuw-Vennep met meer dan 20 jaar ervaring met verhuizingen binnen, van en naar de randstad. Maar naast deze regionale en nationale verhuizingen, staan we ook voor je klaar bij internationale verhuizingen. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Ons motto is dat een verhuizing nooit langer dan 1 dag hoeft te duren. Maar je kunt er ook voor kiezen om spullen op te slaan in onze veilige opslag. Dat is vooral fijn als je nog midden in een verbouwing zit of nog een tijdje moet wachten op de sleutel van je nieuwe woning.

Nieuw-Vennep

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
8.9
ABC & Den Hartog Verhuizingen B.V.
Geen deelnemer

ABC Den Hartog Verhuizingen is een uiterst flexibel bedrijf dat dagelijks garant staat voor kwaliteit en vertrouwen. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren verhuizers. Onze verhuizers werken in een klein, zeer hecht team en voeren met elkaar meer dan 1000 verhuizingen per jaar uit. Verhuizen is een zaak van vertrouwen. Wij hebben veel vaste klanten waarmee wij het vertrouwen in de loop der jaren hebben opgebouwd door voortdurend kwaliteitswerk af te leveren. Ook gaan wij duidelijk verder dan van A naar B. Wij verzorgen uw verhuizing en leveren vervolgens ook nog uw woning bezemschoon af. Naast onze inboedelopslag stallen wij nu ook uw camper, caravan, oldtimer, boot, waterscooter en/of motor.

Dordrecht
Albers Euromovers
Deelnemer

De verhuisspecialisten van Albers Euromovers staan voor je klaar bij particuliere of zakelijke verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Hiermee realiseren ze een zorgeloos verhuisproject. De verhuizing verloopt snel en nauwkeurig, of het nu een kantoor, werkplaats of instelling betreft. Bij grotere of complexe bedrijfsverhuizingen is een vaste projectmanager altijd onderdeel van het project. Hiermee wordt een strakke planning gewaarborgd.

Alkmaar
Angel Verhuizingen V.O.F.
Deelnemer

Angel Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam. Een traditioneel familiebedrijf met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie. Ons Verhuisbedrijf uit Amsterdam, dat actief is sinds 1937, is een vertrouwd gezicht zowel nationaal als internationaal. Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar. Angel Verhuizingen is het verhuisbedrijf voor Amsterdam en omstreken.

Amsterdam
Apollo Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Apollo Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam met jarenlange ervaring binnen de verhuisbranche. Amsterdam is onze thuisbasis, maar we rijden door de hele Randstad. Hier verzorgen we bedrijfsverhuizingen en leveren we aanvullende diensten als archiefbeheer en opslagservices.

Amsterdam

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.6
Arts en Zoon
Geen deelnemer

Arts en Zn. Verhuisbedrijf is gevestigd in Nijmegen en heeft inmiddels meer dan tachtig jaar ervaring binnen de verhuiswereld. Gaat u dus binnenkort verhuizen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij weten precies wat we kunnen doen om u te helpen bij de verhuizing: wat vaak een tijdrovende en intensieve klus is. Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die uw spullen veilig, snel en vakkundig afleveren op uw nieuwe adres.

Nijmegen
Asscheman - De Verhuizers
Deelnemer

Asscheman – De Verhuizers is al sinds 1926 actief in Gouda en omgeving. Wij bieden verschillende verhuispakketten voor klussen, van small tot extra large. Voor zowel zakelijk en particulier verhuizen is Asscheman beschikbaar. Wij bieden diensten als een verhuislift, handyman services en eventuele opslag. Sinds 2015 zijn al onze verhuizingen CO2-neutraal. Dit wordt gerealiseerd door onze bijdrage aan een duurzaam winenergieproject in Taiwan.

Waddinxveen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9
Atlas International Movers B.V.
Geen deelnemer

Rijsenhout
B.V. v/h W.H. Schippers & Co Intern. Expediteurs en Emballeurs
Deelnemer

Sinds 1957 verhuizen wij particulieren en bedrijven van en naar elke locatie in binnen- en buitenland. En daarbij maakt het niet uit of het alleen maar een piano of een complete inboedel is. En als u het tussendoor even wilt opslaan, doen we dat natuurlijk ook. Wij hebben een breed aanbod aan verhuismateriaal. Uiteraard heeft al dit moderne materiaal weinig nut als het niet wordt gebruikt. Daarom zetten we liever teveel mensen en materiaal in dan te weinig. Dit garandeert dat al uw goederen vakkundig en op de juiste wijze worden verhuisd. Het betekent ook dat onze medewerkers altijd in staat zijn uw verhuizing tot een goed einde te brengen. U het plezier van de verhuizing, wij plezier in ons werk!

Amstelveen
Bakker Verhuizingen-opslag en Transport
Deelnemer

Bakker Verhuizingen en Transport is een klein familiebedrijf uit Warmenhuizen die met een persoonlijke en betrokken werkwijze je graag tot dienst zijn. Jaarlijks voeren we probleemloos vele verhuizingen uit. Dat varieert van verhuizingen naar een straat verderop tot een complete verhuizing nara het buitenland. Zo heeft onze verhuiswagen al in veel verschillende landen gereden. Ook bij aankomst helpen we je graag op weg door net een stapje extra te zetten in onze dienstverlening.

Warmenhuizen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Bakker Vlotweg Verhuizingen
Geen deelnemer

Eindhoven

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.5
Bandsma Bultje Top Movers
Geen deelnemer

Een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk ontzorgen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken. Bij ons is alles in overleg mogelijk, nee is geen antwoord. Onze vakmannen zijn goed gehumeurd, goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze werken dagelijks met moderne wagens en materialen. Zo ontstaan er geen onverwachte verrassingen op de verhuisdag. Kortom, wij helpen u graag! Bandsma Bultje is aangesloten bij Top Movers én de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers. Wij verzorgen daarmee de meest uiteenlopende verhuizingen in Friesland, maar ook daarbuiten. Van Leeuwarden tot Heerenveen en van Drachten tot Sneek, zelfs internationaal zorgen wij voor verhuizingen van kwaliteit. Dit alles doen wij op een zo’n groen mogelijke manier. Wij zijn namelijk het eerste verhuisbedrijf in Europa dat rijdt op blauwe diesel.

Leeuwarden
Bert Ooms Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Vakkundig verhuizen is Bert Ooms Verhuizingen op het lijf geschreven, al sinds 1843. Voor een goede zorgvuldige voorbereiding van uw verhuizing en voor een gedegen kostenraming komt een van onze deskundigen graag bij u langs. Hij kan uw te verhuizen inboedel taxeren en bezien welke eisen voor de uitvoering van uw specifieke verhuizing nodig zijn. Verhuisdozen en inpakpapier bezorgen wij op uw verzoek ruim van tevoren of pakken de verhuisdozen van tevoren voor u in. Ook de- en montage van meubelen is geen probleem. Zo komen wij maar vooral ook u, niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoorn

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.8
Bots-Ras Verhuizingen
Geen deelnemer

Wij zijn Bots Ras Verhuizingen, al meer dan 90 jaar het paradepaardje in Valkenswaard. Gaat u verhuizen, verbouwen of naar het buitenland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons gespecialiseerd team helpen wij u graag met deze belangrijke dag. Wij dragen zorg voor u en uw inboedel en garanderen dat uw kostbare en dierbare spullen de maximale aandacht krijgen.

Valkenswaard
Boudesteijn Top Movers
Deelnemer

Als u gaat verhuizen wilt u alles goed geregeld hebben. Het is dan ook zeker aan te raden een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Boudesteijn Top Movers is een EPV gecertificeerd verhuisbedrijf en heeft jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Onze gekwalificeerde verhuisspecialisten zetten zich in voor de volle 100% en regelen voor u een zorgeloze verhuizing.

Beverwijk

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.2
Brinks Transport Rijssen B.V.
Geen deelnemer

Brinks Transport Rijssen B.V. is een logistiek dienstverlener, die thuis is in alle segmenten van de logistieke markt. Brinks zorgt ervoor dat uw goederen op de juiste tijd, op de juiste plaats, op de beste manier en tegen een redelijke prijs worden afgeleverd. Maar Brinks is meer dan alleen een transportbedrijf. Brinks Transport Rijssen B.V. levert logistieke totaal-oplossingen op maat. U als klant bepaalt hoe ver onze dienstverlening precies moet gaan. Door ons uitgebreide dienstenpakket kunnen we voor elke situatie de beste oplossing realiseren.

Rijssen
Brocken Verhuizingen
Deelnemer

Brocken Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Tilburg. Ze staan klaar voor zorgeloze verhuizingen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen in Tilburg en omstreken. Hun services zijn betaalbaar maar kwalitatief. Brocken verhuizingen brengt niet alleen de inboedel en spullen van A naar B, maar kan desgewenst ook lampen aansluiten, gordijnen ophangen of schilderijen plaatsen in de nieuwe woning. Zo voel je je snel thuis in je nieuwe woning!

Tilburg

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Budgetverhuizer.nl
Geen deelnemer

Vlaardingen
Bunk
Deelnemer

Verhuisbedrijf Bunk uit Amersfoort verzorgt je verhuizing als geen ander. Met meer dan 80 jaar ervaring binnen de verhuiswereld mag je rekenen op professionele en adequate service rondom jouw verhuizing. Bunk werkt met vaste ploegen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Dit geeft een prettige werksfeer en werkt bovendien efficiënter. Alle afspraken worden duidelijk vastgesteld en gemaakt op basis van de wensen van de klant. Overzichtelijk en geen discussies achteraf!

Soest
C. Pot Verhuizingen B.V.
Deelnemer

De meer gecompliceerde opdrachten. Dat is waar een professional naar zoekt. Nergens komt het probleemoplossend vermogen van de erkende verhuizer beter tot zijn recht. Want snel opschalen na een calamiteit, lukt alleen dankzij de ongekende flexibiliteit van een traditioneel familiebedrijf. Schouders eronder, vandaag nog. Niet schuiven met verantwoordelijkheden maar doen. Omdat het werk altijd meer behelst. In de zakelijke dienstverlening geldt bedrijfsmatige opslag en archiefbeheer als aanvullende werkzaamheden. “We kunnen alles en doen ook bijna alles”, is de stelregel van de vierde generatie Pot.

Waalwijk

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

00108 foto Cv Dijk
9.4
C. van Dijk Verhuizingen B.V.
Geen deelnemer

Verhuist u van een eengezinswoning naar een appartement, vrijstaande woning of een verzorgingstehuis, wij voeren de verhuizing discreet uit en nemen de “verhuis” zorgen bij u weg. Wij bieden hulp bij: binnenlandse verhuizingen, senioren verhuizingen (65+), grootte meubelstukken verhuizing, enkele stukken meubilair, piano verhuizing, afvoer van meubelen naar kringloop of grofvuil, inpakken van de inboedel, handymandiensten en meubelopslag (containeropslag 33 m3, opslagkist 10 m3, enkele stukken). Verder beschikken wij ook over een mobiele verhuislift en opbouwlift.

Berkel en Rodenrijs
C.J. van den Berg en Zn.
Deelnemer

Euromovers C.J. van den Berg is een verhuisbedrijf uit Nijmegen. Bij een verhuizing komt heel veel kijken, dat weten wij als geen ander. Word je zenuwachtig bij het idee dat je je hele inboedel van je huis of kantoor van de ene naar de andere locatie moet verplaatsen? Of van al het werk wat daaraan vooraf gaat? Dan staan we graag voor je klaar. Met een goede planning, juiste hulpmiddelen en goede mensen zorgen we dat we deze stress wegnemen. Zo kun jij je weer richten op andere zaken of kan het werk binnen je bedrijf gewoon doorheen. Bespaar jezelf alle tijd en stress en schakel een Erkende Verhuizers in om je te ondersteunen. Zo arriveren je spullen veilig op het nieuwe adres.

Nijmegen
Caljouw-Rademaker Verhuizingen
Deelnemer

Caljouw Rademaker Verhuizingen verzorgt verhuizingen voor particulieren in zowel binnen- en buitenland. Of u nu naar de overkant van de straat verhuist of naar Dubai, het kan bij ons allemaal. Wanneer u besluit uw verhuizing door ons te laten verzorgen, garanderen wij u, dat uw verhuizing op maat en naar uw wens wordt verzorgd. Al uw bezittingen worden op de juiste manier verpakt en in onze luchtgeveerde, moderne verhuiswagen, voorzien van laadklep gezet. Zo wordt alles op een veilige manier vervoerd naar uw nieuwe adres om vervolgens met de grootste zorg uw bezittingen weer uit te laden, te plaatsen en eventueel te installeren. Het is bij Caljouw Rademaker Verhuizingen ook mogelijk uw bezittingen in tijdelijke opslag te plaatsen bij één van onze vestigingen. Naast dit alles is het bij ons ook mogelijk de schoonmaak van zowel uw oude als nieuwe pand te laten verzorgen.

Middelburg
Cargo Care B.V.
Deelnemer

Cargo Care ontzorgt u al meer dan 10 jaar op het gebied van particulier en zakelijk verhuizen. Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij een verhuisliften-service aan. Doordat wij beschikken over verschillende liften, kunnen wij op vrijwel iedere locatie eenvoudig uw inboedel naar boven transporteren. Zo kunnen wij moeiteloos reiken tot de bovenste verdieping van een appartementencomplex. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Door de service van onze verhuisdienst in te schakelen kunt u zorgeloos genieten van uw verhuizing.

Geleen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Copex Movers & Packers
Geen deelnemer

Hillegom

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
8.9
D.A. van Leeuwen en Zoon B.V.
Geen deelnemer

Dagelijks ontzorgt Van Leeuwen bedrijven met de verhuizing, transport, distributie en opslag van meubelen. Continuïteit staat hoog in het vaandel, waarbij wij onze logistieke processen constant efficiënter maken. Een familiebedrijf waar hoge waarden en normen worden gehanteerd en waar de liefde voor het vak van vader op zoon is doorgegeven.

Sassenheim
D.G.O. Express B.V.
Deelnemer

DGO Express is een verhuisbedrijf in Hoogeveen. Voor de verhuizing van alle soorten spullen kun je bij ons terecht. We zijn actief in het noorden van Nederland en ver daarbuiten. We regelen transport en verhuizingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Niet alleen het transport van goederen is een mogelijkheid, maar ook tijdelijke opslag van je inboedel of andere spullen. We onderscheiden ons met onze no-nonsense aanpak, hoge kwaliteit dienstverlening en snelle dienstverlening. Ook leveren we verschillende additionele services. Denk bijvoorbeeld aan een handyman die regelt dat alle klusjes in je nieuwe huis uitgevoerd worden. Van het aansluiten van een computer of wasmachine tot het in elkaar zetten van een meubelstuk of kledingkast.

Hoogeveen
De Bresser Verhuizingen Breda
Deelnemer

De Bresser Verhuizingen uit Breda verzorgt zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland. Met ruim 800 verhuizingen op jaarbasis hoort deze verhuizer tot de grotere bedrijven. Met deze kennis en capaciteit verzorgen ze alles van begin tot eind professioneel. Of het nu om een reguliere verhuizing gaat of over het vervoeren van een klein waardevol erfstuk of een gerestaureerde piano. Ook bieden ze speciale diensten aan. Denk aan een handyman die beschikbaar is op de dag van de verhuizing om samen met jou alle spullen op de juiste manier in te richten en apparatuur aan te sluiten. Zo kun je de woning op dezelfde dag zonder zorgen nog betrekken. Ook kunnen we spullen die je niet wenst mee te nemen naar de nieuwe bestemming afvoeren zodat de oude woning klaar is voor oplevering.

Breda
De Bresser Verhuizingen Oisterwijk
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit. Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Oisterwijk
De Bresser Verhuizingen Tilburg
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit.Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Tilburg

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
De Gier Facilities B.V.
Geen deelnemer

De Gier is in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in transport en installatie van fitnessapparatuur: voor particulieren én bedrijven. Al bijna 20 jaar werken wij als installateur voor het merk Life Fitness. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in het transporteren, installeren en verhuizen van fitnessapparatuur door de gehele Benelux. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Of u nu een enkel fitnesstoestel heeft dat verhuisd moet worden of een complete sportschool die naar een andere locatie gaat: bij ons bent u aan het juiste adres!

De Lier

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.4
De Haan Verhuizingen
Geen deelnemer

De Haan Verhuizingen bestaat al negen generaties als een familiebedrijf. Ons beleid is gericht op de continuiteit van de organisatie, de werknemers, de klanten en het milieu. Wij werken om u te ondersteunen, maar ook de samenleving in het geheel. Met onze mensgerichte mentaliteit stellen wij kwaliteit in uitvoering en communicatie voorop. At De Haan relocation we work from the roots of our 9th generation family business, which we borrow from the youngest generation of De Haan. We do business keeping in mind the continuity of our organization, our employees, our customers and our environment. From there we work in service and stewardship to others and society in general. Within this we want to conduct our business people-oriented and lead in quality of execution and communication.

Alblasserdam
De Jong Verhuizingen
Deelnemer

Al sinds 1916 is De Jong Verhuizingen als familiebedrijf actief in de verhuiswereld. Op nagenoeg ieder terrein heeft De Jong Verhuizingen specialistische kennis in huis. In die honderd jaar is er bij De Jong Verhuizingen altijd één ding hetzelfde gebleven: het bezorgen van een zorgeloze verhuisdag waar de klant met een tevreden gevoel op terug kijkt!

Woudsend
De Kievit Verhuizingen Top Movers
Deelnemer

De Kievit Verhuizingen is een verhuisbedrijf met meer dan honderd jaar ervaring. Ze werken uitsluitend met gediplomeerde verhuizers die precies weten wat ze moeten doen in elke situatie. Met een praktisch, flexibel en op maat gemaakt plan zorgen we ervoor dat u zich tijdens de verhuisperiode alleen hoeft te concentreren op bijkomende zaken. Ook leveren we als we u wilt nog aanvullende diensten zoals onze Verhuisdirigentie en Handyman diensten.

Venlo
De kleine verhuizer
Deelnemer

IJmuiden
De Lange Top Movers
Deelnemer

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met hulpmiddelen en materialen om uw inboedel zorgvuldig te kunnen laden en veilig naar de nieuwe woning te brengen. Grote en kleine verhuisliften zijn beschikbaar om uw inboedel, zonder overlast voor andere bewoners, uit hoger gelegen flatgebouwen te halen of naar binnen te brengen. Door de verscheidenheid aan inboedels is kennis nodig voor het dé- en monteren van meubels. Dit is het werk van de verhuisspecialisten van De Lange Verhuizingen B.V. Onze goed opgeleide verhuizers plaatsen uw inboedel op die plaats, waar u het wilt hebben.

Emmen
De Verhuis-Butler
Deelnemer

De Verhuis-Butler is een verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving. Onze naam zegt eigenlijk al waar wij voor staan: wij zijn je hulp in alle fasen van je verhuizing. Verhuizen is namelijk vaak een grote stap. Daardoor is de verhuizing al snel stressvol en komt er veel bij kijken. Als geen ander weten wij hoe de optimale voorbereiding het verschil kan maken. We voorzien je van deskundig advies en bieden professionele oplossingen bij de uitdagingen. We gaan geen situatie uit de weg. Een piano of zware kast die veilig naar beneden moet worden vervoerd? Dan zorgen we dat onze speciale verhuislift klaar staan. Tijdelijke opslag voor de inboedel nodig? Dan voorzien we je graag van geconditioneerde verhuisopslag.

Capelle aan den IJssel
De Wit Haarlem Top Movers
Deelnemer

De Wit uit Haarlem is een verhuisbedrijf met vakbekwame mensen die al jarenlang actief zijn binnen de verhuisbranche. Flexibel, servicegericht, inventief, secuur en denken in oplossingen zijn eigenschappen die zij uitdragen in hun werkwijze. Onlangs heeft De Wit zich aangesloten bij Top Movers. Dit komt de samenwerking tussen bepaalde regio’s ten goede en kunnen zij dus nog beter aansluiten bij de wensen van de verhuizende klant.

Haarlem
Den Otter Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Den Otter is een verhuisbedrijf uit Barendrecht. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers geven uw kostbare inboedel alle aandacht die het verdient. Ook bieden ze additionele diensten en services aan. Denk aan het huren van moderne verhuisliften of het opslaan van kostbare spullen in een moderne, verwarmde opslagruimte. Zo kan de verhuizing tot in de puntjes verzorgd worden. En dat alles tegen de juiste prijs!

Barendrecht
Derksen Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Derksen Verhuizingen is een landelijk en internationaal opererend verhuisbedrijf uit Arnhem. We focussen ons op een diverse groep opdrachtgevers. Zo staan onze verhuizers klaar voor particulieren, zorginstellingen, overheid en bedrijven. Dat doen we altijd met concurrerende tarieven. Door onze jarenlange ervaring hebben we op nagenoeg ieder terrein de juiste kennis en expertise in huis. Iedere verhuizing krijg bij ons een maatwerk aanpak. Zo staan we klaar bij alle mogelijke verhuis- en opslag vragen. Speerpunt is ons werk is het meedenken in oplossingen en dienstverlening op hoog niveau.

Arnhem

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

Dijkshoorn verhuizers
9.2
Dijkshoorn Euromovers
Geen deelnemer

Dijkshoorn Verhuisservice B.V. is een traditioneel verhuisbedrijf dat is gevestigd in Vlaardingen. Wij zijn een allround verhuisbedrijf, opgericht in 1952, dat in de regio een goede naam heeft opgebouwd. Dit is mede gekomen door de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken. De werkzaamheden worden door een grote groep ervaren medewerkers uitgevoerd, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere hulpmiddelen. Zowel nationaal als internationaal voeren wij verhuizingen uit. Ook meubelgroepage, opslag van goederen, en opslag en beheer van archieven behoren tot ons dienstenpakket.

Vlaardingen
Dijkstra Transport B.V.
Deelnemer

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen de montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. Onder andere voor verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst de Berg, Nederland, Bussum en het buitenland.

Soest
Dorenbos Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Of u nou verhuist naar een eengezinswoning in de woonwijk, naar een appartement op de 6e etage in het centrum van Emmen of naar een idyllisch gelegen woonboerderij in een buitendorp, wij helpen u graag. Wij weten als geen ander dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis kan zijn en dat het niet altijd even leuk is om te gaan verhuizen, wat de reden ook mag zijn. Gelukkig vinden de verhuizers van Dorenbos verhuizen wel leuk. Zelfs zo leuk dat ze er hun beroep van hebben gemaakt! Daarom helpen wij u graag en benaderen we elke verhuizing alsof het onze eigen verhuizing is. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij met zorg en aandacht al uw persoonlijke spullen behandelen. Ons uitgangspunt is dan ook niet voor niets: Een verhuizing waar je met vertrouwen naar uit kunt kijken en met plezier aan terug kunt denken!

Emmen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

Drenth verhuizingen
9.8
Drenth Verhuizingen B.V.
Geen deelnemer

Een verhuizing is voor u geen dagelijkse maar wel een belangrijke gebeurtenis die goed moet verlopen. Daarom is het verstandig om een deskundige erbij te halen, met kennis van zaken en ervaring. Drenth Verhuizingen is specialist in het zorgeloos verhuizen en doen er alles aan om van uw verhuizing een feest te maken. Onze verhuisservice gaat verder dan alleen transport van A naar B. Dit merkt u aan de facilitaire diensten die wij u kunnen bieden, zoals het schoon achter laten van de oude woning, indien nodig geheel ontruimd; laminaat, parket, tapijt, gordijnen, rails etc. kunnen worden verwijderd en afgevoerd.

Nieuwersluis
Driesen Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Driesen Verhuizingen en Opslag komt uit Emmeloord en is al ruim 90 jaar een Erkende Verhuizer. Het doel van ons vakbekwame personeel is om met gedrevenheid, ervaring en focus de verhuizing van begin tot eind zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Korte communicatielijnen en een vast contactpersoon is standaard in onze werkwijze. Bij ons kun je kiezen voor ‘Compleet Verhuizen’. Dit betekent dat Driesen de hele verhuizing, ongeacht omvang of afstand voor je regelt en uitvoert. Van inpakken tot demontage, van transport tot laden en losse: wij nemen alles van A tot Z uit handen. Dit doen we uiteraard in overleg met jou voor het optimale resultaat.

Emmeloord
Eduard Strang Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Een verhuizing komt eigenlijk nooit goed uit. Het is een drukke en stressvolle periode terwijl je waarschijnlijk al druk genoeg bent met je werk, familie en sociale leven. Verhuisbedrijf Eduard Strang uit Vught staat daarom voor je klaar om dit uit handen te nemen. We zorgen er dan ook niet alleen voor dat de inboedel veilig van A naar B komt, we nemen ook graag de planning en organisatie rondom de verhuizing van je over. Maar dan zonder extra kosten! Hoe fijn zou het zijn om van de verhuisdag een rustige en ontspannen dag te maken voor jou en je eventuele gezin? Onze vakmensen zorgen ervoor dat de verhuisdag rustig verloopt, je je niet opgejaagd hoeft te voelen en dat zelfs je kinderen zich vermaken. ‘De verhuizers zijn zo attent en vriendelijk’, kregen we laatst van een klant te horen. En daar zijn we trots op!

Vught

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

Euromovers nederland
Euromovers Nederland B.V.
Geen deelnemer

U heeft een verhuizing gepland met het bedrijf of particulier. U wilt natuurlijk graag dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Wij, verhuisbedrijf Euromovers, zijn gespecialiseerd in verhuizen. Euromovers is een netwerk van hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisbedrijven. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren om hun nationale of internationale verhuizingen feilloos en netjes volgens afspraak te laten verlopen. Bij Euromovers hebben we vele specialismes opgebouwd zodat we ook de meest bijzondere verhuizingen tot een goed einde brengen.

Vlaardingen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.5
Expeditie- en Transportbedrijf Gebroeders Krijnen B.V.
Geen deelnemer

Verhuisbedrijf Gebroeders (Gebr.) Krijnen B.V. heeft een langjarige ervaring met het verzorgen van (inter)nationale verhuizingen en meubelopslag. Als 'erkende verhuizer' stellen wij alles in staat om uw verhuizing succesvol te laten verlopen. Wij verzorgen onder andere: particuliere verhuizingen (nationaal en internationaal), kantoor- en bedrijfsverhuizingen, rijksverhuizingen, piano vervoer, verwarmde en beveiligde meubelopslag voor uw inboedel. De mogelijkheden voor uw verhuizing lopen uiteen: van het huren van een verhuiswagen met chauffeur tot een geheel verzorgde verhuizing. Zo nodig maken wij gebruik van onze verhuislift zodat wij niet met uw kostbare meubels door nauwe trappenhuizen hoeven te wringen.

Malden

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.8
Fa. P.M. de Wit & Zn B.V.
Geen deelnemer

Verhuizingen in en rond Amsterdam verzorgen wij sinds 1923. Onze verhuizers maken gebruik van moderne verhuisliften waardoor we tot ruim 30 meter hoog kunnen verhuizen. Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn maakt van uw verhuizing een ontspannen dag en brengt alles zonder schade naar de nieuwe bestemming.

Amsterdam
Firma A.J. Snijders en Zoon
Deelnemer

Firma A.J. Snijders en Zoon is een verhuisbedrijf met de focus op de regio Heemstede, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Haarlem. Maar ook voor verhuizingen in de rest van Nederland staan we graag voor je klaar. We bestaan al sinds 1903 en in al die jaren hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare verhuispartij. Wij geven de zekerheid dat al je spullen in goede en betrouwbare handen zijn. Dat geldt voor reguliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, kantoorverhuizingen, seniorenverhuizingen maar ook voor het verhuizen van unieke artikelen zoals antieke meubels of muziekinstrumenten. Alles met vakmanschap door onze ervaren en enthousiaste verhuizers.

Hoofddorp
Firma PJ van der Wansem
Deelnemer

Fa. P.J. van der Wansem is een verhuisbedrijf uit Den Haag. Al sinds 1921 staan ze dagelijks voor je klaar bij de verhuizing. Verhuizen, inboedel tillen, zware spullen, onhandig grote spullen, in- en uitpakken, veel geregel. Een verhuizing kan nogal voor veel stress en gedoe zorgen. Wij weten als geen ander dat je met de juiste voorbereiding en stuk geruster de verhuizing doorkomt. Dat is dan ook het doel van onze dienstverlening: ervoor zorgen dat je met een fijn gevoel kan terugkijken op de verhuizing.

Den Haag
Flakkee Verhuizers Hellevoetsluis
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Hellevoetsluis is een gevestigde naam in de regio. Zij weten als geen ander dat bij een verhuizing een goede voorbereiding van belang is. ‘Een goed begin is het halve werk’, is dan ook het motto van Flakkee Verhuizingen. Omdat geen een inboedel of project hetzelfde is, wordt er eerst goed in kaart gebracht welke spullen aanwezig zijn en hoe deze vervoert en verplaatst dienen te worden. Met een goed plan zorgen we ervoor dat alle spullen veilig de nieuwe bestemming bereiken en kom je niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Niet alleen voor standaard inboedel, maar ook voor piano’s zware meubelen, kunst of aquaria.

Hellevoetsluis
Flakkee Verhuizers Hendrik-Ido-Ambacht
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Hendrik-Ido-Ambacht is een gevestigde naam in de regio. Zij weten als geen ander dat bij een verhuizing een goede voorbereiding van belang is. ‘Een goed begin is het halve werk’, is dan ook het motto van Flakkee Verhuizingen. Omdat geen een inboedel of project hetzelfde is, wordt er eerst goed in kaart gebracht welke spullen aanwezig zijn en hoe deze vervoert en verplaatst dienen te worden. Met een goed plan zorgen we ervoor dat alle spullen veilig de nieuwe bestemming bereiken en kom je niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Niet alleen voor standaard inboedel, maar ook voor piano’s zware meubelen, kunst of aquaria.

Hendrik Ido Ambacht
Flakkee Verhuizers Middelharnis
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Middelharnis helpt je graag bij je volgende verhuizing. We weten dat geen een verhuizing hetzelfde is en dat een goede voorbereiding, letterlijk, het halve werk is. Zo komen we voorafgaand aan de verhuizing graag bij je langs om te inventariseren welke spullen er aanwezig zijn in de woning en hoe we deze goed en verantwoord kunnen verhuizen naar de nieuwe woning. Ook bij bijzondere objecten zoals kunst, piano’s, waterbedden, aquaria of zware meubelen maken we een goed en praktisch uitvoerbaar plan.

Middelharnis
Flakkee Verhuizers Oud-Beijerland
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Oud-Beijerland is een gevestigde naam in de regio. Zij weten als geen ander dat bij een verhuizing een goede voorbereiding van belang is. ‘Een goed begin is het halve werk’, is dan ook het motto van Flakkee Verhuizingen. Omdat geen een inboedel of project hetzelfde is, wordt er eerst goed in kaart gebracht welke spullen aanwezig zijn en hoe deze vervoert en verplaatst dienen te worden. Met een goed plan zorgen we ervoor dat alle spullen veilig de nieuwe bestemming bereiken en kom je niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Niet alleen voor standaard inboedel, maar ook voor piano’s zware meubelen, kunst of aquaria.

Oud-Beijerland
Flakkee Verhuizers Rotterdam
Deelnemer

‘Een goed begin is het halve werk’, dat is het speerpunt van Flakkee Verhuizers uit Rotterdam. Een goede voorbereiding is onmisbaar bij elke verhuizing. Maar geen inboedel en situatie is hetzelfde. Daarom kijken zij niet alleen naar de hoeveelheid spullen die er aanwezig is in de woning of pand, maar ook naar hoe we deze spullen op de juiste manier kunnen demonteren en opnieuw kunnen plaatsen in de nieuwe woning. Kunst, piano’s, aquaria, waterbedden, zware meubelen en nog veel meer: alles wordt vooraf goed in kaart gebracht en een goed plan gemaakt. Zo weet Flakkee precies wat en wie ze mee moeten nemen en komen we niet voor vervelende verrassingen te staan op de dag van de verhuizing.

Rotterdam
Flakkee Verhuizers Zierikzee
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Zierikzee is een gevestigde naam in de regio. Zij weten als geen ander dat bij een verhuizing een goede voorbereiding van belang is. ‘Een goed begin is het halve werk’, is dan ook het motto van Flakkee Verhuizingen. Omdat geen een inboedel of project hetzelfde is, wordt er eerst goed in kaart gebracht welke spullen aanwezig zijn en hoe deze vervoert en verplaatst dienen te worden. Met een goed plan zorgen we ervoor dat alle spullen veilig de nieuwe bestemming bereiken en kom je niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Niet alleen voor standaard inboedel, maar ook voor piano’s zware meubelen, kunst of aquaria.

Zierikzee
G. Boetzkes & Zn.
Deelnemer

Een verhuisdag is voor de meesten van ons een niet dagelijkse gebeurtenis. Voor ons als erkende verhuizers een dag als zovele. Door onze jarenlange ervaring, ons prima opgeleid personeel en onze moderne uitrusting draaien wij onze hand hier niet voor om. Mede daarom kiest u voor G. Boetzkes & Zn. Al meer dan 40 jaar ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende verhuizingen U kunt bij ons terecht voor alle soorten verhuizingen, zowel groot als klein, regionaal, nationaal en internationaal. Mocht U hiertoe genoodzaakt zijn kan G. Boetzkes &Zn. ook voor de vakkundige opslag van uw meubels zorgen.

Sittard

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.8
G. den Dikken en Zn Verhuizingen
Geen deelnemer

Verhuizen is veel meer dan alleen spullen van A naar B brengen. G. den Dikken Verhuizingen neemt u veel meer uit handen dan u denkt. Bijvoorbeeld het inpakken van verhuisdozen, verpakken van meubilair, inladen, vervoeren, uitladen, uitpakken en het plaatsen van uw kostbare inboedel. Niet alleen als u van woonadres verandert, ook kunt u bij ons terecht voor kantoorverhuizing, seniorenverhuizing of wanneer uw kostbare piano verhuisd mag worden. U kunt ook voor het demonteren en weer monteren van meubilair bij ons terecht.

Hardinxveld Giessendam

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.4
G. Hulshoff & Zoon Verhuis- en Transportbedrijf B.V.
Geen deelnemer

Amsterdam
Gebr. Van den Eijnden Euromovers
Deelnemer

Gebr. Van den Eijden is al meer dan 120 jaar een toonaangevend verhuisbedrijf actief in de regio Eindhoven. In al die jaren hebben zij al ontelbare particuliere en zakelijke verhuizingen uitgevoerd. Van en naar de regio Eindhoven. De betrokken professionals leveren service van kwaliteit. Ook voor opslagmogelijkheden van inboedel of goederen kun je bij Van den Eijnden terecht. Bovendien hebben ze zich gespecialiseerd in het voeren van speciale objecten, denk bijvoorbeeld aan het vervoeren en verhuizen van kunst.

Eindhoven

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Gebroeders Gorter Expeditie en Verhuizingen B.V.
Geen deelnemer

Bij een verhuizing is altijd sprake van uitzonderlijk vervoer. Geen inboedel is hetzelfde. Net zoals de woningen in kwestie. Bovendien gaat het om uw persoonlijke bezittingen. Laat u het inpakken over aan een 'Erkende Verhuizer' als wij? Kiest u ervoor zelf uw meubilair te (de)monteren? Wij bieden u de vrijheid én ruim 80 jaar verhuiservaring.

Amstelveen
Geijtenbeek Verhuizers
Deelnemer

Geijtenbeek Top Movers staat voor je klaar voor een zorgeloze verhuizing. Wij regelen deze graag voor je tot in de puntjes. Duidelijke afspraken, zorgvuldige voorbereiding, professioneel materiaal en een enthousiast verhuisteam: dat zijn de uitgangspunten en pijlers in ons werk.

Goes
Greeven - Pot Verhuizingen/Logistiek
Deelnemer

Verhuisbedrijf POT is een echt familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 116 jaar bestaat. Met meerdere vestigingen mogen wij ons inmiddels één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Samen met onze meer dan 80 gemotiveerde medewerkers zorgen wij dagelijks voor een zorgeloze verhuizing van particulieren, maar ook van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook zijn we specialist in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor milieu, mens en maatschappij.

Zeist
Grijpma Enschede B.V.
Deelnemer

Grijpma is een verhuisbedrijf uit Enschede. In 2018 bestonden zij al 100 jaar. Dat zegt iets over de ervaring die ze in al die jaren hebben opgedaan en de betrouwbaarheid die daaruit volgt. Gebaseerd op Twentse tradities werken ze bijvoorbeeld volgens ‘noaberschap’: een goede buur helpen we graag. Ook de nuchtere houding en no-nonsens mentaliteit zijn kenmerkend voor dit Twentse verhuisbedrijf. In Nederland werken ze samen met andere, erkende UTS verhuisbedrijven. Zo voorzien ze in landelijke dekking en kunnen ze altijd teruggrijpen op een U TS verhuizer bij u in de buurt. Ook op globaal niveau werken ze samen met kwalitatief hoogwaardige verhuisbedrijven. Zo zijn de lijntjes kort en staat er altijd iemand voor u klaar. Waar en wanneer u wilt. Met de juiste mensen en goed materieel.

Enschede
Groeneveld Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Groeneveld verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Zaandam. Dagelijks verhuizen ze meerdere huishoudens of gezinnen naar een nieuwe woning. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Maar dat neemt niet weg dat ze ook graag voor je klaar staan bij een verhuizing van een kantoor of instelling. Een verhuisadviseur stelt een draaiboek op maat samen voor jouw aankomende verhuizing, hiermee ben je verzekerd van een zorgeloze aanpak. Ook de opslag van meubels of archiefbeheer in een verwarmde en beveiligde opslag behoort tot de mogelijkheden. Groeneveld Verhuizingen, een echt allround verhuisbedrijf.

Zaandam
H. Lammers Verhuizingen en Transporten B.V.
Deelnemer

Voor elke type verhuizing staat Lammers Verhuizingen uit Zutphen voor je klaar. Grote of kleine verhuizing, voor particulieren of zakelijk, van de begane grond tot de 6e verdieping. Wij zorgen ervoor dat we een passende oplossing voor jou vinden. Zo helpen we bijvoorbeeld ook bij het in- of uitpakken van de verhuisdozen of bieden een handymanservice voor het installeren van apparaten of meubels. Zo word je nieuwe huis al snel een thuis. Ook voor tijdelijke opslag van je inboedel kun je bij ons terecht.

Zutphen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
10
H. van der Berg B.V.
Geen deelnemer

U wilt verhuizen of uw meubels en andere huisraad voor kortere of langere tijd opslaan? Als erkende verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij u graag van dienst. Al sinds 1899 zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen en opslaan van inboedels en alles wat daarbij komt kijken. Uw dierbare inboedel is bij ons dus in vertrouwde handen. Onze vakbekwame medewerkers staan u met raad en daad terzijde. Dat begint al bij het maken van een heldere prijsopgave, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Duiven
Harrie van Erp Top Movers
Deelnemer

De gediplomeerde verhuizers van verhuisbedrijf Harrie van Erp maken het je graag gemakkelijk. Wij zorgen dat alle inboedel accuraat en volgens planning wordt verhuisd. Ook als je extra handen kunt gebruiken bij het inpakken van de spullen in dozen of kratten of bij het demonteren van meubels of wasmachines, staan we voor je klaar met onze handyman diensten. We hebben jarenlange ervaring binnen het verhuisvak en komen daardoor niet snel meer voor verrassingen te staan. Op zoek naar een betrouwbare verhuizer? Wij komen graag bij je langs om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Dit bezoek en aanvullende offerte zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

Oss

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Harrie van Rooijen Verhuizingen
Geen deelnemer

Eindhoven

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.7
Harry Vroomen B.V.
Geen deelnemer

Goederenvervoer, verhuizingen en een ruime opslagloods voor het tijdelijk opslaan van goederen. Harry Vroomen is transport in elk opzicht. Daarom kunt u voor uw nationale en internationale transporten en verhuizingen terecht bij Harry Vroomen BV. Sinds de oprichting in 1968 heeft Harry Vroomen zich tot doel gesteld om een zo goed en compleet mogelijke transportservice te bieden. Wij hebben de chauffeurs, verhuizers, materialen en kennis om elk transport en iedere verhuizing voor elkaar te krijgen in binnen- en buitenland. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. We komen u tegemoet in al uw wensen.

Eygelshoven
Hofstad Verhuizingen
Deelnemer

Hofstad is een verhuisbedrijf uit Den Haag. Als een (h)echt familiebedrijf zijn ze al drie generaties actief in de verhuisbranche. Op zoek naar een partner voor uw verhuizing in Den Haag of omstreken? Hofstad verhuizingen denkt graag met u mee. Flexibiliteit is daarbij het uitgangspunt. Zo hoort ook een verhuizing in de avonduren of op zaterdag tot de mogelijkheden.

Den Haag
Holwerda Top Movers
Deelnemer

Holwerda Top Movers is een allround verhuisbedrijf werkend vanuit de regio’s Almere (omgeving Bussum, Naarden, Muidenberg, Zeewolde), Amersfoort (omgeving Gooi en Eemland, Nijkerk) en Lelystad (omgeving Dronten, Emmeloord, Urk). Verhuizen met Holwerda Top Movers betekent dat u kunt kiezen uit verschillende verhuismogelijkheden. Zo kunnen we elke verhuizing inrichten naar uw wens. En wat uw wens ook is, Holwerda biedt altijd een betrouwbare en betaalbare totaaloplossing.

Almere
Horst Totaal Woningstoffeerders en Verhuizers V.O.F.
Deelnemer

Als u gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Uw complete inboedel moet ingepakt worden en u wilt voor uw nieuwe woning of kantoor misschien ook nog een andere vloer of nieuwe raamdecoratie uitzoeken. Kortom: er is veel dat geregeld moet worden. En ondertussen gaat uw gewone leven ook nog door… Gelukkig staat Horst Totaal voor u klaar. Horst Totaal is een Zwols familiebedrijf, opgericht in 1989. De verhuizing én de volledige aankleding van uw woning of kantoor vindt u bij ons onder één dak. Wij zijn namelijk een professioneel verhuisbedrijf voor particulieren en projectverhuizingen én specialist op het gebied van woninginrichting. Zo leveren wij u een totaaloplossing op het gebied van verhuizen en inrichten.

Zwolle

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.4
IJzerman Kampen B.V.
Geen deelnemer

IJzerman Kampen B.V. onderscheidt zich door haar totale verhuisdienstverlening die verder gaat dan alleen het verhuizen op zich. Wij regelen ook alle zaken rondom de verhuizing en bieden dienstverlening voor ieder budget. Heeft u wel eens stil gestaan welke mogelijkheden wij u als verhuizer kunnen bieden? De verhuiskeuzes zijn eindeloos en met onze complete dienstverlening bepaalt u zelf wat het beste bij uw wensen past, denk daarbij aan: het inpakken van de dozen, alleen auto met chauffeur of alleen grote stukken.

Kampen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

Imtrans verhuizers
10
Imtrans B.V.
Geen deelnemer

lmtrans is als erkend verhuisbedrijf een allround dienstverlener zonder grenzen. Alle verhuizingen worden uitgevoerd door vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een verhuizing als particulier of bedrijf, een machineplaatsing, kunsttransport of archiefverhui­zing, voor iedere opdracht hebben wij een gepaste oplossing.

Vlaardingen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
J.P. van der Stappen Verhuizingen
Geen deelnemer

Eindhoven
Jac. den Hollander Verhuizingen en Opslag
Deelnemer

Jan Den Hollander Verhuizingen en Opslag is een bekende naam in Rotterdam en omstreken. Al sinds de oprichting in 1923 ontzorgen ze de klant in het voortraject van de verhuizing én tijdens het verhuistraject en alles wat daar bij komt kijken.

Rotterdam
Jacobs Heteren Verhuizingen en Transporten B.V.
Deelnemer

Voor de verhuizing van uw inboedel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze persoonlijke aanpak, vakbekwaamheid en jarenlange ervaring zorgt dat u met vertrouwen uw verhuizing aan Jacobs Heteren kunt overlaten. Omdat wij weten dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is, denken wij met u mee en geven we vrijblijvende adviezen. Ook voor een projectverhuizing doet u een beroep op ons. Wij hebben al meerdere projectverhuizingen zoals kantoren, scholen en instellingen naar tevredenheid en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding uitgevoerd. Te moeilijk of te hoog bestaat bij ons niet, want voor grote objecten die van boven naar beneden verhuisd moeten worden gebruiken we onze verhuislift. Dit gebeurt uiteraard op professionele wijze met de grootst mogelijke zorg.

Heteren
Jacobs Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Jacobs Verhuizingen en Transport B.V. is een familiebedrijf uit Velp (bij Arnhem) dat zich richt op nationale en internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook richten zij zich op seniorenverhuizingen van en naar de regio Arnhem. Betrouwbaar en kwaliteit zijn speerpunten in het werk van Jacobs. Bij het uitvoeren van verhuizingen of transport diensten willen ze betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam opereren. Met een goed verhuisteam en sterk kantoorpersoneel luisteren we naar uw vragen en wensen.

Velp

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

00004 foto Aarnoutse
9.3
Jan Aarnoutse Transport B.V.
Geen deelnemer

Aarnoutse Transport B.V. uit Oostburg (Zeeuws-Vlaanderen) is een transportbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en expertise in gespecialiseerd transport. Met een team van gemotiveerde en vakkundige chauffeurs, zijn we een kwalitatieve en betrouwbare partner op gebied van specialistisch transport en industriële verhuizingen in Zeeland en daarbuiten.

Oostburg
Jan de Jong Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen en Noordhorn is een verhuisbedrijf voor particuliere en zakelijke verhuizingen in het noorden. Hierbij focussen ze zich op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Maar ook voor internationale verhuizingen, zowel binnen Europa als daarbuiten, kun je bij Jan de Jong terecht. We denken graag met je mee en nemen het werk uit handen. Ons doel is om jou te bontzorgen zodat je je snel thuis voelt op je nieuwe bestemming.

Groningen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Jan Hofman verhuizingen
Geen deelnemer

Vroomshoop
Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V.
Deelnemer

Door een ervaring van ruim 80 jaar met allerlei verhuizingen, klein en groot, kunt u rekenen op een efficiënte en vakkundige werkwijze. Om een verhuizing op rolletjes te laten verlopen beschikken wij over een modern wagenpark van vier verhuiswagens. Waar nodig kunnen wij ook een verhuislift inzetten wanneer de objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht moeten worden en het via de normale weg niet mogelijk is.

Rotterdam
Jan van Duuren & Zn. B.V.
Deelnemer

Jan van Duuren & Zn. BV is een verhuis- en transportbedrijf en is actief in de regio Leiden. Zij zorgen ervoor dat al jouw waardevolle spullen veilig van A naar B worden vervoerd. Ook staat zij graag voor je klaar voor advies rondom het veilig maar vooral efficiënt inpakken van jouw bezittingen. Besteed je liever alles uit aan een verhuisbedrijf? Ook dan staan de verhuizers van Jan van Duuren graag voor je klaar en pakken ze je inboedel snel en zorgvuldig in.

Leiden
JB. Vlaming & Zonen B.V.
Deelnemer

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle momenten, terecht of onterecht. Verhuisbedrijf Vlaming wil graag bijdragen aan een soepele verhuizing met zo min mogelijk stress voor u. Onze verhuizers zijn allen gediplomeerd, zeer ervaren en veel van onze mensen werken al 10 jaar of langer bij ons. Nadat wij met u de mogelijkheden hebben besproken, stellen wij een duidelijke en heldere offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen de verhuizers werk op maat leveren. Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn; kies voor verhuizen met verhuisbedrijf Vlaming!

Diemen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.5
Jos Dusseldorp Transportbedrijf B.V.
Geen deelnemer

7131 PE

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.3
Kaan Transport B.V.
Geen deelnemer

Kaan Transport is een dynamisch transportbedrijf dat een breed aanbod heeft van diensten voor de particuliere en zakelijke markt. Wij doen uw incidentele transport van een familie-meubelstuk of een aankoop via internet. Voor bedrijven is er een breed aanbod aan transportdiensten. Veel regionale bedrijven maken gebruik van ons netwerk - routes en no-nonsense instelling. Hieronder een opsomming van mogelijkheden, waarbij wij een uitdaging (graag) zeker niet uit de weg gaan.

Hippolytushoef

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

Khz international movers
7
KHZ International Movers B.V.
Geen deelnemer

Wij streven een toonaangevende dienstverlener zijn voor wereldwijde verhuizingen, met sterke passie voor ons werk en oprecht respect voor de planeet. Dit bereiken wij door mondiaal te denken, gebruikmakend van lokale kennis. Grenzen verleggen en de lat verhogen, elke dag! Wij helpen de mensen die wij verhuizen zich zo snel mogelijk thuis te voelen in een nieuw land, een nieuwe omgeving, een nieuwe woning.

Alphen aan den Rijn
Koning Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Koning Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Veendam. Ze nemen graag de gehele verhuizing voor je uit handen! Ze zijn aangesloten bij de Erkende Verhuizers waardoor je verzekerd bent dat je inboedel veilig gehaald, verplaatst en geplaatst wordt op iedere gewenste plaats. Indien gewenst nemen ze ook het inpakken van de (breekbare) goederen in veilige dozen ook graag van je over. Ook (de)montage is onderdeel van onze dienstverlening, zowel in het huidige huis als op de nieuwe bestemming. We staan letterlijk voor iedereen klaar: dat is onze werkwijze. Van studenten die voor het eerst op kamers gaan wonen tot complete gezinnen die naar de andere kant van het land gaan verhuizen. Van bedrijven die gaan veranderen van kantoorpand tot scholen met een nieuwe locatie. Ook hebben we ruime ervaring met internationale en overzeese verhuizingen. Vraag een offerte aan voor al onze mogelijkheden!

Veendam

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.2
Koninklijke Meubeltransport Maatschappij De Gruijter & Co N.V.
Geen deelnemer

Koninklijke De Gruijter & Co, is een (inter)nationaal verhuisbedrijf dat excellente dienstverlening vooropstelt. Kwaliteit leveren, in alle opzichten, zijn we aan onze stand verplicht als bedrijf met het predikaat Koninklijk. Onze relaties kunnen rekenen op de klantgerichte aanpak van medewerkers die worden gedreven door passie voor hun vak en integriteit hoog hebben staan.

Alphen aan den Rijn
Koops Verhuisgroep B.V.
Deelnemer

Koops Verhuisgroep is gevestigd in Assen maar verzorgt verhuizingen door heel Nederland. Doordat er meerdere bedrijven zijn aangesloten bij de groep, kunnen we in elke regio van Nederland je voorzien van een passende en scherpe prijs. Ook als je specifieke eisen en voorkeuren hebt.

Assen
Koster Verhuizingen
Deelnemer

Koster Verhuizingen uit Bodegraven is een klein familiebedrijf met een rijke historie. Al ruim 100 jaar verzorgen zij gemiddeld 300 verhuizingen van en naar Bodegraven en omgeving. De kleinschaligheid en persoonlijke aanpak is uniek bij dit verhuisbedrijf. Hoge kwaliteit kan hiermee geleverd worden voor een voordelige en scherpe prijs. Met een goed uitgerust wagenpark, moderne verhuismaterialen en benodigdheden en opgeleide medewerkers waarborgen we al je wensen.

Leiderdorp

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9
Kregel Norg B.V.
Geen deelnemer

Verhuizen is vakwerk, ook op korte afstand, geen 2 verhuizingen zijn gelijk, bij Kregel verhuizingen vindt u de vakmensen die u lokaal in uw woonplaats, vanuit of naar onze regio, maar ook bijvoorbeeld van Middelburg naar Groningen kunnen verhuizen . Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw verhuissituatie te bespreken en u te informeren over de mogelijkheden. Tevens overleggen we met u of er tijdelijke opslag nodig is. We bekijken of er meubelen gedemonteerd en gemonteerd moeten worden, en/of er een mobiele verhuislift of takel ingezet zal moeten worden, en of u gebruik wilt maken van onze handyman service. Tevens bekijken we of we andere speciale voorzieningen moeten treffen, of we tapijt moeten verwijderen en/of we spullen voor u moeten afvoeren naar kringloop of stort.

Norg
Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.
Deelnemer

Kuiper is een internationaal verhuisbedrijf uit Weesp. In 1921 zijn wij begonnen als lokaal actief verhuisbedrijf. Maar nu zijn we inmiddels uitgegroeid tot een Europees verhuisbedrijf met 10 eigen vestigingen, medewerkers, verhuismateriaal en opslagfaciliteiten. We hebben maar een doel: mensen bontzorgen in hun international verhuizing.

Weesp

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Kuiper Verhuizingen
Geen deelnemer

Uw intrek nemen in uw nieuwe woning, u kijkt er erg naar uit. Maar hoe gaat u die grote buffetkast vervoeren en het servies waar u zo verknocht aan bent? Bij Jan Hofman Verhuizingen zijn uw spullen in goede handen. Onze gediplomeerde verhuizers staan garant voor een efficiënt en soepel lopende verhuizing. Wij zijn duidelijk in onze afspraken en komen deze ook heel correct na. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Almelo

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.6
Lagerberg Verhuisgroep
Geen deelnemer

Bij Lagerberg Verhuisgroep kunt u naast een goede dienstverlening ook rekenen op service, kunde en jarenlange ervaring. Wij vertrouwen op ons vakmanschap om u een persoonlijke service te brengen met precisie, zorg en oog voor detail. Wij beschikken over een uitgebreid en modern wagenpark, moderne geconditioneerde loodsen en betrouwbaar laad- en losmateriaal. Zo houden we tevreden klanten en goede referenties. Wij zijn actief in onder andere regio Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest, Leiden en Noordwijk.

Wassenaar

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.7
Limburgse Verhuis Centrale B.V.
Geen deelnemer

Een geslaagde verhuizing betekent niet alleen dat uw spullen op uw nieuwe adres zijn aangekomen. Wij vinden het net zo belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de manier waarop uw verhuizing is verlopen. Dat is het uitgangspunt waarmee iedereen binnen ons bedrijf elke dag weer vol enthousiasme aan het werk gaat. Onze medewerkers beschikken over de vakkennis, moderne hulpmiddelen en een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen. Daarmee kunnen we veel verschillende soorten verhuizingen uitvoeren. Of het nu gaat om een particuliere of bedrijfsverhuizing, een kunstverhuizing of een overzeeverpakking. En of u nu gaat verhuizen van/naar Maastricht, Roermond, Venray, Heerlen, Sittard-Geleen, Venlo of waar dan ook in Limburg of daarbuiten.

Echt
Luykx Verhuizingen
Deelnemer

Amstelveen
Makken Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Voor Makken Verhuizingen is verhuizen een vak, dat wij elke dag, dag in dag uit, beoefenen. Met veel kennis, jarenlange ervaring, uitstekende reputatie en niet te vergeten de liefde voor dit vakmanschap. Wij weten wat er speelt, immers u verhuist niet elke dag. Of u nu privé verhuist of het betreft een personeelsverhuizing in opdracht van de werkgever, het is voor iedereen over het algemeen een vrij ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel geregeld moet worden. Wij willen u daar graag bij helpen.

Groningen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Mast B.V.
Geen deelnemer

Mast Verhuizingen is met meer dan zestig jaar ervaring de verhuizer om uw particuliere of bedrijfsverhuizing in goede banen te leiden. Wij hebben gemotiveerde en professionele verhuizers in dienst. Dat is onze kracht. Ze doen graag een stapje meer als dat voor u de verhuizing gemakkelijker maakt. Om de veiligheid van uw spullen te garanderen zijn al onze gebouwen uitgerust met een alarm installatie inclusief camera toezicht & beveiliging!

Groningen
Meta Top Movers
Deelnemer

Dat betekent vijftig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst. Meta Top Movers is in 1960 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Zuidoost-Nederland. Meta Top Movers is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven hanteren.

Eindhoven

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.3
Methorst Verhuizers B.V.
Geen deelnemer

Woudenberg

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
8.7
Minimaxi Verhuizing B.V.
Geen deelnemer

Verhuizen is emotie en daarom een kwestie van vertrouwen, deskundigheid en vakmanschap. Minimaxi Verhuizingen klaart daarom elke klus met alle zorg die zo hard nodig is! U kunt bij Minimaxi alle werkzaamheden omtrent uw verhuizing onderbrengen. Eventuele opslag van uw inboedel voor een verbouwing, maar ook als u bijvoorbeeld voor een langere periode naar het buitenland vertrekt. Ook helpen wij u met inpakken of het in oude staat terugbrengen van uw woning. Ons klusbedrijf kan u zelfs bijstaan bij klussen en werkzaamheden in uw huis. Zelfs als het om schoonwerkzaamheden gaat! Met Minimaxi kunt u met een gerust hart verhuizen!

Gouda
Mondial Aad de Wit Amsterdam
Deelnemer

Welkom bij verhuisbedrijf Aad de Wit Verhuizingen – specialist in verhuizingen en inboedelopslag voor particulieren en bedrijven. De Erkende Verhuizers van verhuisbedrijf Aad de Wit voeren jaarlijks meer dan 1000 verhuizingen uit. We hebben als verhuisbedrijf maar één opdracht en dat is; zorgen dat de verhuizing of opslag van jouw inboedel, archief of inventaris vlot, netjes en op tijd verloopt. Aad de Wit heeft onder andere vestigingen in Amsterdam & Castricum.

Amsterdam
Mondial Aad de Wit Castricum
Deelnemer

Aad de Wit verhuizingen is een verhuisbedrijf uit de regio Amsterdam en Castricum. We staan klaar voor particulieren en bedrijven voor verhuizingen en inboedelopslag. Jaarlijks voeren we meer dan 1000 verhuizingen uit. Wij zorgen ervoor dat jouw verhuizing of opslag van inboedel, archief of inventaris vlot en netjes op tijd verloopt.

Castricum
Mondial Baars Verhuizingen
Deelnemer

Baars Verhuis- & Opslag BV is een nationaal- en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem. Ons bedrijf telt 22 medewerkers die staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden. Dit is bevestigd en blijft gewaarborgd middels van een ISO- en OHSAS certificering. Wij verzorgen zowel nationale en internationale vehuizingen. Dit kan rechtstreeks of via onze professionele inboedelopslag. Baars Verhuis- & Opslag BV heeft de beschikking over ruim 6500 m3 opslagruimte in Haarlem. Deze ruimte is goed beveiligd, verwarmd en droog. Baars is partner in Mondial Movers. Dit is een samenwerkingsverband van 20 belangrijke erkende verhuisbedrijven in Nederland.

Haarlem
Mondial Centrum Verhuizingen
Deelnemer

Mondial Centrum Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Maastricht. Al sinds 1941 staan wij voor particulieren en zakelijk klanten in Nederland en het buitenland klaar bij een verhuizing. Ons dienstenpakket is breed en we verzorgen verschillende soorten verhuizingen. Vraag direct een offerte aan voor je aankomende verhuizing, bedrijfsverhuizing, verhuizing van kunst of zorgverhuizing.

Maastricht
Mondial de Graaf Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Verhuizen is een vak. De impact van een verhuizing is groot. Het is een mijlpaal in uw leven die veel planning en organisatie vraagt. Daar willen wij u graag bij helpen. Verhuizen is ons dagelijks werk, het is ons specialisme. Verhuizen is meer dan alleen het voorrijden van de verhuisauto. Voor ons is iedere verhuizing maatwerk. Dat geldt vanaf de eerste kennismaking, tot het ophalen van de lege verhuisdozen als u eenmaal gesetteld bent in uw nieuwe woning. Laat u door ons ontzorgen! Laat daarom uw verhuizing verzorgen door de gediplomeerde, goed oplettende en ervaren mannen van de Graaf verhuizingen. Wij zijn thuis in alle facetten van verhuizen en nemen u het werk uit handen. Inpakken, uitpakken, demontage en montage van meubilair, alles voeren we met zorg uit. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om al uw verhuizenwensen te bespreken.

Alkmaar
Mondial Dijkstra Verhuizingen
Deelnemer

Dijkstra Verhuizingen is opgericht in 1928. En is gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen. Hierbij kunt u denken aan kleine particuliere klusjes, grote bedrijfsverhuizingen, internationale verhuizingen etc. U bedenkt het en wij voeren het uit. Met vestigingen in Enschede, Hilversum, Almelo en Goor bent u ons vast wel eens tegengekomen. Tegenwoordig doen we alles vanuit ons hoofdkantoor in Enschede.Ons bedrijf is sinds 1995 aangesloten bij de Mondial Movers. De Mondial Movers bestaat sinds 1990. Inmiddels is er een samenwerkingsverband van 28 Erkende Verhuisbedrijven. De 36 vestigingsplaatsen van de aangesloten verhuisbedrijven vormen een landelijk dekkend netwerk over heel Nederland.

Enschede
Mondial Friesland Verhuizingen
Deelnemer

Mondial Friesland Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Leeuwarden. We gaan altijd voor je op zoek naar de juiste oplossing. Zo is je inboedel bij ons altijd in goede handen. We staan voor je klaar voor particuliere, bedrijfs- of zorgverhuizingen van of naar het noorden van ons land. Ook voor (tijdelijke) opslag van je spullen kun je bij ons terecht.

Leeuwarden
Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen
Deelnemer

Of uw verhuizing klein is of groot, particulier of zakelijk, binnen Nederland, Europa of overzee: Joh. van Buuren en Zn voert alle vormen van verhuizingen met passie uit, al ruim honderd jaar. Dit doen we vanuit ons hypermoderne pand aan de rand van Delft, vlak bij een aantal belangrijke uitvalswegen. In ons beveiligde pand kunt u voor langere of kortere tijd uw inboedel opslaan. Wij helpen u ook graag met het verhuizen naar een internationale bestemming.

Delft
Mondial Kattenberg Verhuizingen
Deelnemer

Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet verzorgt al ruim 100 jaar uw verhuizingen. Dat doen we kwaliteitsbewust, klantgericht en vakbekwaam. Onze werkwijze is zo ingericht dat we een zorgeloze verhuisdag kunnen garanderen. Van het in- en uitpakken van de dozen en spullen tot het ophangen van lampen of monteren van meubelen. Graag komen we geheel vrijblijvend bij u langs op de wensen te bespreken.

Nunspeet

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Mondial Movers B.V.
Geen deelnemer

Alblasserdam
Mondial Oostland Logistics
Deelnemer

Oostland Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Groningen. Al sinds 1928 verzorgen we particuliere verhuizingen binnen Groningen, naar Friesland en Drenthe of juist ver daarbuiten. Wij werken vanuit onze visie ‘Zorgeloos Verhuizen’: wat garant staat voor het bieden van kwaliteit en verhuisexpertise. Een verhuisadviseur komt standaard bij u langs om de wensen te bespreken. Daarna bieden we graag een scherpe offerte op maat, om zo goedkoop maar goed te kunnen verhuizen!

Kolham
Mondial R. Vlot & Zn.
Deelnemer

Persoonlijke aandacht en zorg voor jullie bezittingen, dat kenmerkt onze verhuizers. Een kwaliteitsgarantie die je de zekerheid geeft van een onbezorgde verhuisdag. Of het gaat om particulier of zakelijk, nationaal of internationaal, opslag of een verhuislift, wij bieden een oplossing.

Sliedrecht
Mondial R. Vlot & Zn.
Deelnemer

Verhuisbedrijf Mondial R. Vlot en Zn. staat voor persoonlijke aandacht en zorg voor je bezittingen. Een kwaliteitsgarantie die voor zekerheid en rust zorgt op de verhuisdag. Een onbezorgde dag, dat is ons speerpunt. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing, nationaal of internationaal, wij staan voor je klaar. Ook met aanvullende diensten, denk aan opslag of een verhuislift.

Schelluinen
Mondial Van der Velde Verhuizingen
Deelnemer

Wanneer u op zoek bent naar een internationaal verhuisbedrijf, dan bent u bij VanderVelde Verhuizingen aan het juiste adres. Alweer bijna 100 jaar lang verhuizen wij allerlei verschillende klanten. Zo helpen wij particulieren, bedrijven en complete ondernemingen en zorginstellingen met hun verhuizing. Bij VanderVelde Verhuizingen zien wij een verhuizing als iets persoonlijks. Daarom zullen wij alles op alles zetten om u optimaal te verzorgen tijdens het internationaal verhuizen. Dus gaat u als particulier verhuizen, plant u een bedrijfsverhuizing of gaat u internationaal verhuizen? VanderVelde Verhuizingen staat altijd voor u klaar.

Den Haag
Mondial Van Dijk Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Van Dijk verhuizingen is een familiebedrijf in hart en nieren. Al meer dan 75 jaar staat van Dijk verhuizingen klaar met alle diensten op het gebied van verhuizen, opslag en alle diensten die daarbij horen, voor bedrijfsverhuizingen en particulier verhuizen. Van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft alleen opgeleide verhuizers in dienst. Ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Beugen
Mondial Verhuisbedrijf Henneken
Deelnemer

Mondial Verhuisbedrijf Heineken uit Zoetermeer weet dat verhuizen geen eenvoudige klus is. Het vraagt om veel voorbereiding en een kloppende planning. Verhuizen doe je ten slotte niet elke dag. Maar: wij doen dat wel! Elke dag verzorgen we verhuizingen en opslag van goederen in Nederland maar ook ver daarbuiten. Zo zijn we de specialist in verhuizingen van en naar Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks voeren we wel 350 verhuizingen uit naar deze landen. Daarom kunnen we dit doen tegen een scherpe prijs.

Zoetermeer
Mondial Vlugo Verhuizingen
Deelnemer

Vlugo Verhuizingen neemt graag het werk rondom uw verhuizing uit handen. Van het overzetten van meubels en huisraad, tot het in- en uitpakken van uw spullen of de (de)montage daarvan. De gediplomeerde medewerkers werken snel maar secuur. Vlugo Verhuizingen is gevestigd in Den Bosch en beschikt ook over opslagmogelijkheden, het Inboedelhotel genaamd. Hier kunt u veilig (beveiligd en overdekt) terecht voor (tijdelijke) opslag. Met een containerkraan kunnen er ruim 200 containers geplaatst worden in deze loods.

Den Bosch
Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen
Deelnemer

Verhuisbedrijf Vlugo neemt graag het werk rondom jouw verhuizing uit handen. Niet alleen rondom het transport van je spullen, maar ook bij het in- of uitpakken of (de)montage ervan. De gediplomeerde medewerkers van Vlugo voeren de werkzaamheden nauwkeurig maar snel uit. Vlugo is aangesloten bij Mondial Movers en is gevestigd in Den Bosch. Uniek bij Vlugo zijn de geconditioneerde en beveiligde opslagmogelijkheden: het Inboedelhotel. Dus ook als je spullen tijdelijk veilig te dienen worden opgeslagen, ben je hier aan het juiste adres. Mede door de moderne containerkraan kunnen er ruim 200 containers gestald worden in de containerloods.

's-Hertogenbosch
Mondial Vogel Verhuizingen
Deelnemer

Mondial Vogel Verhuizingen uit Middelburg werkt met een Verhuisplusplan. Met deze plannen heb je zelf de regie over je wensen en bijbehorende mogelijkheden. Een gedeeltelijke doe het zelf verhuizing, met enkel het verhuizen van een aantal grote stukken? Of een complete verhuizing binnen of buiten Nederland? Alles is mogelijk! De plannen zijn namelijk flexibel te combineren tot een speciaal op maat gemaakt plan. Benieuwd naar een passend plan voor jouw aanstaande verhuizing? Vraag dan een offerte aan!

Middelburg
Mondial VSN Verhuizingen
Deelnemer

Mondial VSN Verhuizingen is een verhuisbedrijf, centraal gelegen in Utrecht in het midden van ons land. Voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen, inboedel- of archiefopslag en facilitaire diensten staan de verhuizers voor je klaar. Kwaliteit en flexibiliteit is wat de werkwijze van Mondial VSN Verhuizingen uniek maakt.

Utrecht
Mulder Verhuizingen
Deelnemer

In bijna 90 jaar, sinds 1931, is Mulder Verhuizingen/Movers uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf dat continu investeert in mensen en geavanceerd duurzaam materieel. Er werken zo’n 20 movers in vaste dienst met alle benodigde vakgerelateerde diploma’s. Mulder Verhuizingen/Movers neemt de last van een verhuizing graag van u over. Flexibel en geheel op maat kan Mulder Verhuizingen/Movers alles verhuizen. Ook uw piano of vleugel, spiegels, schilderijen of andere kunstwerken en kostbaarheden. Grote, zware of zeer kwetsbare zaken kunt u door ons laten verpakken. We komen graag langs voor opname van de te verhuizen goederen om u geheel vrijblijvend een begroting aan te bieden.

Wormerveer

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.8
N.J. van der Pot en Zonen
Geen deelnemer

Ons bedrijf bestaat sinds 1913 en wij zijn ten eerste een familiebedrijf. Inmiddels zijn de derde en de vierde generatie werkzaam in het bedrijf. Het wagenpark groeide in die tijd van één bakfiets met één medewerker naar drie vrachtwagens, twee verhuisliften, twee inboedelopslagplaatsen en vier medewerkers. Intussen verhuizen wij zowel nationaal als internationaal. U kunt uw inboedels bij ons opslaan.

Den Haag
Neumann en Vettin
Deelnemer

Het verhuizen van kunst en antiek is een specialistische dienst die om uiterste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid vraagt. Verhuisbedrijf Neumann & Vettin is een van de weinige specialistische arthandlers van oudsher in Nederland. Daarmee is het verhuizen van kunst voor hen geen bijzaak, maar hoofdzaak. We beschikken over de kennis, de juiste mensen en het materiaal om het volledige transport en proces uit handen te nemen.

Amstelveen
Nobbe Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Nobbe verhuizingen is een verhuisbedrijf voor de regio Meppel. Een complete verhuizing, dat is waar we voor staan. Inclusief het verpakken van glaswerk, servies, boeken, kleding, en nog veel meer. Toch liever dit zelf uitvoeren? Dan zorgen we dat je ruim op tijd voldoende stevige verhuisdozen en ander verpakkingsmateriaal krijgt thuis geleverd. Onze verhuizingen voeren we uit met volledig luchtgeleerde verhuiswagens die voorzien van alle mogelijke hulp- en beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan speciaal verpakkingsmateriaal voor bijvoorbeeld een televisie, geluidsinstallaties, computers of laptops, schilderijen, matrassen, hangkleding, banken, stoelen, fauteuils, en nog veel meer. Alle kwetsbare spullen gaan zo goed verpakt de verhuiswagen in. Ook voor bijvoorbeeld muziekinstrumenten hebben we speciale grote beschermhoezen tot onze beschikking om het transport zonder slag of stoot te laten verlopen.

Meppel
Nouwens Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Nouwens verhuizingen uit Tilburg is een bekende naam in Midden-Brabant. Bijna iedereen hier kent ons wel van onze opvallende rood-gele vrachtwagens, bestelwagens en containers. We zijn dan ook al sinds 1935 actief binnen de verhuisbranche. Veel is sinds die tijd verandert, maar onze flexibiliteit en zekerheid is hetzelfde gebleven. Voor elk budget zoeken we een passende oplossing. En omdat we aangesloten zijn bij de Erkende Verhuizers, zijn we voor elk (financieel) risico gedekt.

Tilburg

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.1
Ontzorgd Verhuizen
Geen deelnemer

Hét verhuisbedrijf voor senioren Wij maken uw seniorenverhuizing zo makkelijk mogelijk. Niet alleen omdat wij echt alles voor u kunnen doen, vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Wij verhuizen mensen Ontzorgd Verhuizen is in 2010 opgericht als antwoord op de vraag naar meer gemak en minder stress voor senioren die gaan verhuizen. Ons doel: de verhuizing zo makkelijk mogelijk voor hen maken. Omdat zij een zorgeloze verhuizing verdienen.

Leeuwarden

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

Oomen verhuizers
8.5
Oomen Verhuizers
Geen deelnemer

Oomen Verhuizers is hét verhuisbedrijf van de Rijn- en Bollenstreek, en de regio: Amsterdam, Leiden, Den Haag, Haarlem en Alphen aan den Rijn. Een team van ervaren verhuizers, gecombineerd met ‘state of the art’ verhuismateriaal, zorgt er voor dat iedere verhuizing vlekkeloos verloopt. Hierbij is geen verhuizing ons te gek; van lokaal, tot regionaal, nationaal en internationaal, en van particuliere verhuizingen tot bedrijfsverhuizingen. Bij ons verhuisbedrijf verloopt elk project soepel en nauwkeurig.

Katwijk
Oostendorp Verhuizingen
Deelnemer

Sinds 1969 verzorgt Oostendorp verhuizingen in de regio Zaandam, Amsterdam, Purmerend en de rest van Nederland. Al uw spullen zijn standaard verzekerd bij de verhuizing, ook als u zelf mee helpt. Flexibiliteit is het uitgangspunt tijdens iedere verhuizing. Oostendorp denkt graag met u mee met een vrijblijvende intake aan huis of virtueel. ‘Verhuizen is een vak, dat verstaan wij als geen ander”, is dan ook het motto.

Westknollendam
P.A. van Rooyen Top Movers
Deelnemer

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Dan staat u iets te wachten: verhuizen is immers één van de meest ingrijpende veranderingen in iemands leven en staat zelfs al jaren in de top 3 van meest stressvolle situaties. Bij verhuizen komt dan ook veel kijken, dat weten wij als geen ander. Hoe fijn is het dan als zo’n ingrijpende verandering zorgeloos verloopt? P.A. van Rooyen Top Movers neemt daarom graag uw verhuizing uit handen. Uitbesteden kan u enorm veel tijd, moeite en stress besparen. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij er voor dat de verhuizing goed wordt voorbereid, uw spullen worden ingepakt, uw meubels worden ge(de)- en monteerd en deze veilig en onbeschadigd worden overgebracht. Wij bieden maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Dozen inpakken, het verpakken van kwetsbare meubels en kunst? Geen probleem. Bovendien assisteert onze Handyman met het ophangen van uw schilderijen en gordijnrails en helpen wij u graag met uw verhuisadministratie. Mocht uw inboedel tussentijds opgeslagen moeten worden kan dat ook. P.A. van Rooyen helpt u graag!

Uithoorn
Passies Internationale Verhuisbedrijven
Deelnemer

Gefeliciteerd, je gaat verhuizen naar een nieuw, groter of juist kleiner huis! Passies Verhuizers uit Hoofddorp staan graag voor je klaar bij je aanstaande verhuizing. Dat doen we bij een verhuizing een straat verderop of zelfs bij een Europese of intercontinentale verhuizing. We begrijpen dat de verhuizing spannend is. Ons doel is dan ook om het nieuwe huis zo snel mogelijk vertrouwd te maken door soepel en zorgeloos al je vertrouwde spullen op de nieuwe plek van bestemming te krijgen.

Hoofddorp
Pinxt Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Of u nu verhuist naar de andere kant van de straat, naar de andere kant van het land of zelfs naar een ander land. Laat u veilig & onbezorgd verhuizen door een erkend verhuisbedrijf. In de regio Maastricht-Eijsden is Pinxt al meer dan 50 jaar een begrip. Onze verhuizers gaan persoonlijk en zorgvuldig te werk. We stemmen onze service af op uw behoeften, tijdpad en budget. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Eijsden
PolderVerhuizingen
Deelnemer

PolderVerhuizingen is een verhuisbedrijf uit Schoonhoven. We zijn een echt familiebedrijf. We weten dat een verhuizing een spannende tijd is waarbij een hoop geregeld moet worden. Daarom zorgen we dat er altijd een passende oplossing is voor jouw verhuizing en budget. We onderscheiden ons dan ook door kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

Schoonhoven
Pot Verhuizingen / Logistiek
Deelnemer

Verhuisbedrijf POT heeft meerdere vestigingen en mag zich daarmee een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Van oudsher is POT is een echt familiebedrijf, en die persoonlijke aanpak is nu nog steeds het uitgangspunt in hun werkzaamheden. Ruim 80 specialistische verhuizers staan dagelijks voor je klaar voor particuliere verhuizingen, maar ook voor bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Daarnaast behoren opslag en archiefbeheer tot de mogelijkheden.

Amersfoort
Pot Verhuizingen/Logistiek Apeldoorn
Deelnemer

Een echt familiebedrijf, dat is verhuisbedrijf POT. Al 116 jaar verzorgt familie Pot met veel zorgvuldigheid en expertise verhuizingen in verschillende regio’s. Door meerdere vestigingen zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland. 80 deskundige medewerkers zorgen er, dag in en dag uit, voor dat alle verhuizingen zorgeloos verlopen. Van particuliere verhuizingen, tot verhuizen van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook is Pot Verhuizingen gespecialiseerd in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor mens, maatschappij én milieu.

Apeldoorn
Pot Verhuizingen/Logistiek Utrecht
Deelnemer

Een echt familiebedrijf, dat is verhuisbedrijf POT Utrecht. Al 116 jaar verzorgt familie Pot met veel zorgvuldigheid en expertise verhuizingen in verschillende regio’s. Door meerdere vestigingen zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland. 80 deskundige medewerkers zorgen er, dag in en dag uit, voor dat alle verhuizingen zorgeloos verlopen. Van particuliere verhuizingen, tot verhuizen van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook is Pot Verhuizingen gespecialiseerd in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor mens, maatschappij én milieu.

Utrecht

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.3
Rheemu Verhuizers B.V.
Geen deelnemer

RheeMu is zoals onze slogan ook al zegt “voor al uw verhuizingen”, dus of het nu om een particuliere of om een bedrijfsverhuizing gaat. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing perfect verloopt, geheel volgens afspraak en zoals u dat wenst. RheeMu zorgt voor verhuizen zonder zorgen. alles kan, wat uw wensen ook mogen zijn. RheeMu verhuizers zijn betrouwbare verhuizers. Met goed opgeleid personeel en goed geoutilleerd materiaal, zoals bijv. onze elektrische verhuislift die tot 21 meter hoogte uw inboedel veilig en snel op de juiste plaats brengt.

Ede
Rik Dieteren Verhuizingen
Deelnemer

Wij zijn Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen. Een fullservice verhuisbedrijf in Roermond en omgeving dat opvalt als het om verhuizen, ontruimen en opslag gaat. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel ieder type verhuizing, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Een verhuizing is niet alleen spullen vervoeren en op een andere plek neerzetten. Voor onze klanten betekenen deze spullen zoveel méér: het zijn uw herinneringen en vormt op een andere plek hun nieuw thuis. Een belangrijke markering in uw leven waar wij onderdeel van uit mogen maken. Van stressmoment naar beleving. We doen er alles aan (en het liefst een beetje meer) om van elke verhuizing een nieuwe herinnering te maken die graag met anderen wordt gedeeld.

Roermond

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Santa Fe Relocation Services B.V.
Geen deelnemer

With over 120 years in the business, we provide exceptional moving home services whether you’re moving across the street, to the next town, or to the opposite end of the country. We offer a one-stop solution for all your moving needs from the moment you decide to make the move, to helping you settle in when you arrive.

Alphen aan den Rijn
Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.
Deelnemer

Wanneer u uw huidige woning heeft verkocht en binnenkort gaat verhuizen, zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf die uw kostbare spullen in en rondom Den Bosch vervoert. Als u nog niet meteen in uw nieuwe woning kunt intrekken, bieden wij de mogelijkheid voor een tijdelijk verwarmde inboedelopslag. Daarnaast verzorgt ons bedrijf, dat gevestigd is in Den Bosch, ook verpakkingen en het transport van goederen. Wij leveren een uitgebreide dienstverlening op het gebied van weg-, zee- of luchttransport.

Den Bosch
Schlechter Transport en Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Schlechter Transport en Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Wehl. Wij staan voor een zorgeloze verhuizing. Ons hechte team met ervaren verhuizers zullen met veel toewijding, zorg en aandacht je verhuizing tot in de puntjes verzorgen. Wij zorgen voor een volledige en zorgvuldige verhuizing, tot in de kleinste details. Een goed gevoel, dat is waar wij voor staan.

Wehl

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Schmidt Global Relocations
Geen deelnemer

Wij zijn Schmidt Global Relocations, betrokken specialisten die uw internationale verhuizing tot in de details verzorgen. Hoe we dat doen? Onze persoonlijke Move Managers regelen alles voor u, van de planning tot het papierwerk en van de zorg voor uw piano tot uw last minute verzoeken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en vinden altijd een perfecte oplossing. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden. Zo garanderen wij dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming. Dat noemen wij Guiding your way Home.

Woudenberg
Scholte Verhuis Groep (SVG) BV
Deelnemer

Scholte Verhuis Groep (SVG) heeft alle expertises in huis voor grootscheepse zakelijke verhuizingen. Maar ook voor particuliere verhuizingen staan ze voor je klaar. Met even veel plezier. Door het grote netwerk kunnen ze alle verhuisservices bieden die gewenst zijn.

Zoetermeer
Sijbesma Verhuizingen
Deelnemer

Sijbesma is een gevestigde naam in de regio Friesland, de Waddeneilanden en daar buiten. Al ruim 75 jaar zijn ze actief als deskundig verhuisbedrijf. Ze verzorgen zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. Door de ruime ervaring is geen verhuizing of service hen vreemd: van piano’s tot brandkasten en hele inboedels.

Leeuwarden

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
SIRVA B.V.
Geen deelnemer

Rotterdam
Smilda & Zn. Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Located in the heart of the Northern Netherlands, at the A7 motorway, Smilda serves the Northern, rural and European market with a mix of logistics solutions in the field of distribution, dedicated and special transport. Additionally, our relocation department has all the necessary capabilities for private and project relocation, national and international, assembly and storage. Smilda is a modern family company. Focused on the future, but with a foundation built on hard work and an agreement is an agreement. Long-term relationships not only with customers, but also with staff, suppliers and related organisations.

Leek
Snieder Verhuizingen
Deelnemer

Emmen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.1
Soons Verhuizingen B.V.
Geen deelnemer

Een zorgeloze verhuizing van A naar B? Wij beschikken over de kennis, ervaring, mankracht en het materiaal voor een professionele aanpak. Of u nu zakelijk of particulier verhuist, nationaal of internationaal; alles is mogelijk. Ook voor een spoedverhuizing of seniorenverhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Geen verhuizing is ons te moeilijk, te groot of te klein. Wij bieden een totaaloplossing voor iedere verhuizing en voor ieder budget. Vertel ons uw wensen en wij laten u weten hoe wij dit voor u mogelijk gaan maken. Jaarlijks verzorgen wij meer dan 1.000 verhuizingen in binnen- en buitenland. Onze medewerkers maken het verschil door hun betrokkenheid, flexibiliteit en voortdurende ontwikkeling op het vakgebied. Doordat wij ons op ieder vlak breed hebben ontwikkeld, kunnen wij altijd een professionele service aanbieden. Bij Soons Verhuizingen draait alles om één gegeven: de tevredenheid van onze klanten.

Geleen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.8
Sterk Transport
Geen deelnemer

WATERINGEN

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.7
Stoebo
Geen deelnemer

Stoebo Verhuizingen is een familiebedrijf wat opgericht is in 1940. Wij doen zowel nationale als internationale verhuizingen. Ook antiekvervoer en pianotransport behoren tot de mogelijkheden. Onze auto’s zijn luchtgeveerd en de laadruimte is te verwarmen tot 25 graden celcius. Stoebo verhuizingen heeft de beschikking opslag containers van 10 m³ in een moderne verwarmde en beveiligde bedrijfshal. Ook voor het zelf inbrengen van opslag bent u bij ons van harte welkom.

Naarden
Storm Verhuizingen
Deelnemer

Storm Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Breda voor particuliere of zakelijke verhuizingen. Dat doen zij al 15 jaar met veel aandacht en zorgvuldigheid. De kracht van Storm zit in haar medewerkers: gediplomeerd, optimaal gemotiveerd en geselecteerd op VOG. Zo weet je zeker wie er bij je over de vloer komt. Vertrouwen is het speerpunt in ons werk.

Breda
Supermove Verkroost Verhuizingen
Deelnemer

Verkroost Verhuizingen is een verhuisbedrijf welke actief is in de omgeving Leiderdorp, Leiden, Gouda en vele andere regio’s. Al sinds 1900 specialiseren zij zich in het verhuizen van particulieren. Verhuizen is namelijk niet zomaar het tillen en vervoeren van goederen naar een andere plek. Verhuizen is echt vakwerk. Door de ervaring en kunde te combineren zorgen ze ervoor dat het verhuizen van je inboedel vlekkeloos verloopt. Zo kunt je zorgeloos naar je verhuizing uitkijken!

Leiderdorp
Ter Haar Top Movers
Deelnemer

Ter Haar Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Zwolle. Als geen ander begrijpen we dat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is. Het staat zelfs in de top 3 van de meest stressvolle momenten in een mensenleven. Om je hierbij te helpen ontzorgen we je graag bij je aanstaande particuliere of zakelijke verhuizing. Zowel binnen Nederland als naar Europa of de rest van de wereld. We helpen je bij de planning en organisatie en bij de daadwerkelijke verhuizing van de inboedel. Behoefte aan tijdelijke opslag? Ook dat kunnen we regelen. Zo staan we voor je klaar voor een stressvrije verhuizing.

Zwolle

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.3
Tipker Worldwide Movers
Geen deelnemer

Verhuisbedrijf Tipker staat vooral bekend om het verzorgen van internationale verhuizingen. Ga je dus verhuizen naar het buitenland? Reken dan op de jarenlange ervaring van Tipker uit Voorschoten. Overal ter wereld zorgen we voor een verhuizing op maat. Met onze eigen experts of onze vertrouwde partners. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken, denk aan douanepapieren en invoerregelingen. Tipker handelt alle formaliteiten af, zodat jij je alleen nog maar hoeft te concentreren op je nieuwe leefomgeving en grote stap die je gaat zetten.

Zoetermeer

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Tj. van der Woude Verhuizingen
Geen deelnemer

Haren
Top Movers Harreman
Deelnemer

Top Movers Harreman is een verhuisbedrijf uit Hoensbroek. Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan hulpmiddelen zorgen we ervoor dat jou aanstaande verhuizing piekfijn verzorgd wordt. Dat doen we met maatwerk en persoonlijke aandacht, zo ben je ervan verzekerd dat al je dierbare bezittingen de juiste behandeling krijgen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag een offerte op maat aan!

Hoensbroek

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
8
Top Movers Nederland B.V.
Geen deelnemer

Top Movers bestaat uit een samenwerkingsverband van erkende professionele Nederlandse verhuisfirma’s. De beste Nederlandse verhuisbedrijven bundelden hun krachten om zowel particulieren als bedrijven, instellingen en overheden te helpen bij verhuizingen. We beschikken daartoe over meer dan 500 goed opgeleide werknemers. We zijn vertegenwoordigd over heel Nederland. Bent u een particulier persoon die naar een nieuwe woning verhuist? Of een bedrijf dat een nieuwe vestiging betrekt? De partners van Top Movers staan voor u klaar!

Arnhem
Tot Uw Dienst
Deelnemer

Tot Uw Dienst verhuizingen heeft al meer dan 60 jaar ervaring binnen de verhuiswereld. Het gerenommeerde familiebedrijf is vooral werkzaam in de regio Gouda, Krimpenerwaard en Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar ook buiten deze regio staan ze natuurlijk voor je klaar. Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf voor je aanstaande verhuizing van of naar deze regio? Of ben je op zoek naar tijdelijke opslag voor je inboedel? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Moordrecht

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.7
Transport- en Overslagbedrijf A.J. Behage en Zn. B.V.
Geen deelnemer

Cruquius
UniMove B.V.
Deelnemer

At Unimove ‘We Move You’. With over 50 years’ experience in relocations we offer a wide range of relocation services for individuals, corporates, schools and governments. We provide the latest expertise, operate a fleet of specialist moving vehicles and experienced trained staff. No matter the size, your requirements, how urgent or how specific your request is, we can do it!

Rotterdam

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.4
UTS Abbink B.V.
Geen deelnemer

Den Haag

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

Uts bernardt
9.7
UTS Bernardt B.V.
Geen deelnemer

UTS Bernardt is een zelfstandige vestiging van UTS Nederland, een organisatie met een landelijk netwerk van logistieke en facilitaire dienstverleners. Zo zijn we altijd in de buurt. We hebben ons gespecialiseerd in verschillende facilitaire en logistieke diensten. Zoals bijvoorbeeld last mile logistiek voor een hoge klanttevredenheid, flexibele bezorg- en montagediensten voor o.a. projectinrichters, keuken-, slaap- en meubelwinkels, opslag en warehousing en uiteraard verschillende verhuisdiensten. En vergeet ook onze handymanservice niet voor het verrichten van allerlei klussen in en rondom het pand, inzetbaar als huismeester of in te schakelen bij een storing.

Elsloo
UTS Hersevoort Zwolle B.V.
Deelnemer

UTS Hersevoort uit Zwolle heeft een rijke geschiedenis. Al in 1925 reed de eerste T-Ford door Zwolle en omgeving voor de eerste verhuis klussen. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Centraal in onze werkwijze staat de persoonlijke aanpak met professionele dienstverlening. Op basis van jouw wensen stellen we een piekfijne verhuizing samen. In samenwerking met UTS Grijpma uit Enschede kunnen we bovendien een nog bredere regio bedienen: In Overijssel en Gelderland, Salland, IJsseldelta, Twente en de Achterhoek. Je hebt altijd één aanspreekpunt en dat is wel zo fijn én effeciënt!

Zwolle
UTS Van den Berg Verhuizingen B.V.
Deelnemer

UTS van den Berg is een echt begrip in Breda en ver daarbuiten. Al sinds 1910 zijn zij actief in de regio. Van particuliere verhuizingen tot bedrijven of scholen, wij zorgen ervoor dat de spanning hier rondom wordt weggenomen. Zowel het verhuizen van enkele grote (meubel)stukken tot een complete verhuizing inclusief inpakservice behoort tot de mogelijkheden. Ook beschikken we over een opslagloods voor het opslaan van kostbare inventaris. Dit komen we bij je thuis ophalen en lade we direct in een zeecontainer. Deze container zetten we op onze locatie direct weer neer. Zo voorkomen we dat dezelfde items meerdere malen worden aangeraakt en kan dus ook schade beter voorkomen worden. Een handyman staat voor je klaar bij het aan- of afsluiten van wasmachines of apparatuur of het ophangen van schilderijen. Deze handyman staat trouwens ook voor je klaar als een verhuizing niet aan de orde is.

Breda
UTS van der Geest Verhuizingen B.V.
Deelnemer

UTS Van der Geest Verhuizingen uit Den Haag en omstreken is een echt familiebedrijf. Richard en Robin zijn alweer de vierde generatie die het bedrijf leiden. De kernwaarden van het bedrijf zijn over de 90 jaar heen juist niet verandert. Betrokkenheid, service en vertrouwen, daar gaat het om bij een verhuizing volgens Van der Geest. Als geen ander weten we dat geen verhuizing hetzelfde is. Daarom passen wij onze dienstverlening volledig aan op jouw situatie en wensen. Van particulieren tot bedrijven, van zorginstellingen tot scholen: iedereen is bij ons welkom en aan het juiste adres.

Rijswijk

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
UTS Van der Lee / Cors de Jongh B.V.
Geen deelnemer

Met al je vragen over complexe logistieke en facilitaire projecten op het gebied van (her)huisvesting kun je bij UTS terecht. En die vragen kun je allemaal neerleggen bij ons centrale aanspreekpunt. Dat communiceert wel zo prettig! Met vele tientallen jaren ervaring binnen verschillende branches, mag je van ons verwachten dat we vakbekwaam zijn. Maar we zijn vooral een zeer betrokken samenwerkingspartner. Want ons doel is dat jouw project zorgeloos verloopt. Daarom bedenken we voor elk bedrijf innovatieve en branchegerichte oplossingen. Lokaal of nationaal, door onze landelijke dekking zijn we zeer flexibel. UTS is een landelijke, zeer bekende verhuisorganisatie die al tientallen jaren actief is in complexe verhuisprojecten. Ons uitgebreide dienstenpakket biedt dan ook alles wat nodig is voor een succesvolle verplaatsing.

Utrecht
UTS Verkroost Nijmegen B.V.
Deelnemer

UTS Verkroost uit Nijmegen is een verhuisbedrijf wat staat voor zekerheid. Kwaliteit is bij ons niet alleen een begrip, maar een actief en meetbaar proces wat door al onze medewerkers wordt nagestreefd. Jouw wensen en positieve beleving staan centraal in onze werkwijze. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, projectverhuizing of enkel het afhandelen van enkele klussen achteraf. Wij willen een tevreden gevoel creëren bij al onze klanten.

Nijmegen
Van 't Net B.V.
Deelnemer

Verhuizen heeft veel om handen, een nieuwe woning in een nieuwe omgeving zorgen voor veel organisatie- en regelwerk. Van ’t Net Verhuizingen ontfermt zich graag over alle zorgen rondom de verhuizing. Wij verhuizen door heel Nederland: van Maastricht tot Groningen en bij ons kunt u al een offerte aanvragen vanaf het moment dat u weet dat de verhuizing eraan zit te komen – in een later stadium bespreken we dan samen de verhuisdatum. Na een brand, bij plots overlijden of echtscheiding zit u met de handen in het haar, want hoe moet het nu verder? Een spoedverhuizing komt vaak onverwacht, waardoor er weinig tijd is om voor te bereiden. Wij ondersteunen u direct en helpen de inboedel zo snel mogelijk naar een andere locatie te brengen.

Soest

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.5
Van Beek Verhuizingen/v.d. Kuil Verhuizingen
Geen deelnemer

Ons bedrijf houdt van netjes en rustig werken. Daarom werken wij met een goed op elkaar ingespeeld team met de nodige ervaring, zodat u uw kostbare spullen gerust uit handen kunt geven. Naast het verhuizen verzorgen wij ook inboedelopslag, piano- en vleugelvervoer en bedrijfsverhuizingen.

Zeist
Van Buuren
Deelnemer

Van Buuren Verhuizingen uit Soest is door de jaren heen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern verhuismaterieel en enthousiast en bekwaam personeel. Door deze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen ze verhuizingen voor particulieren en bedrijven van en naar deze regio. Maar ook voor het veilig opslaan van (kostbare) spullen kun je bij Van Buuren terecht door het huren van een opslaglocatie. Deze is optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden.

Soest
Van Dam Verhuis en Transport B.V.
Deelnemer

Van Dam Verhuizingen bestaat al meer dan 175 jaar, 6 generaties lang van vader op zoon. Van oudsher een echt Achterhoeks verhuisbedrijf, vanuit Doetinchem wordt heel de wereld aangedaan. Uitgegroeid tot het oudste en meest gerenommeerde verhuisbedrijf van Nederland!

Doetinchem
Van der Ent Top Movers
Deelnemer

Van der Ent Movers uit Spijkenisse helpt u graag bij uw aanstaande verhuizing. Of het nu gaat om een volledig verzorgde verhuizing, of enkel een aantal grote stukken die u verhuisd wilt hebben, alles is mogelijk. Op basis van uw wensen stellen wij een verhuizing op maat samen. Daarnaast bieden we ook additionele diensten. Deze bestaan uit een in- en uitpak service, schoonmaak service, inboedel opslag, klusjesman en (de)montage service. Onze kennis, ervaring, mankracht, materiaal en flexibiliteit zorgen voor een professionele aanpak bij ieder project.

Spijkenisse
Van der Ent Top Movers
Deelnemer

Of u nu volledig verzorgd wil verhuizen of alleen de grote stukken verhuisd wil hebben, alles is mogelijk. Iedere verhuizing is anders daarom bieden wij verhuizingen die geheel aansluiten op uw wensen. Wij bieden ook de mogelijkheid voor extra services. Die bestaan uit een in en uitpak service, schoonmaak service, inboedel opslag, klusjesman en de demontage en montage service van uw inboedel. Met onze kennis, ervaring, mankracht, materiaal en flexibiliteit zorgen wij bij ieder project voor een professionele aanpak.

Rijswijk

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.3
van der Luyt - Scholte Verhuizingen
Geen deelnemer

Van der Luyt - Scholte verhuizingen heeft haar krachten gebundeld om zo een complete service te kunnen verlenen aan de klanten. Alle oplossingen in huis om een maatwerk verhuizing te regelen. Zo voorzien ze bijvoorbeeld ook in in- en uitpakservice van dozen of een opleverschoonmaak om jouw verhuizing zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Sommige dingen vinden wij heel vanzelfsprekend. Zo zijn verhuisdozen bijvoorbeeld altijd gratis sen stellen wij particulieren eenmalig een gratis boedelbak beschikbaar.

Zoetermeer

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.5
Van Ede International Moving B.V.
Geen deelnemer

Wassenaar
Van Egeraat Verhuizingen Bergen-Op-Zoom
Deelnemer

Van Egeraat Verhuizingen uit Bergen op Zoom verzorgt jaarlijks meer dan 500 verhuizingen, zowel binnenlands als internationaal. Als geen ander weten zij hoe veel er op u af kan komen tijdens een verhuizing, daarom bepaalt u zelf uw wensen. Dat kan enkel het verhuizen van een aantal grote meubelstukken zijn of totale ontzorging in de verhuizing. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom komt er altijd een verhuisadviseur van Van Egeraat bij u langs voorafgaand aan de verhuizing om geheel vrijblijvend en kosteloos kennis te maken en van persoonlijk advies rondom de mogelijkheden te voorzien. Hiermee bieden we een offerte op maat. Ook hebben we Verhuisdirigentie en Handyman diensten. Hiermee wordt u ook volledig ontzorgt in de voorbereiden en nazorg bij de verhuizing.

Bergen op Zoom
Van Egeraat Verhuizingen Etten-Leur
Deelnemer

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 500 particuliere verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. UTS van Egeraat Verhuizingen kan u hierbij op een professionele wijze van dienst zijn.Hoe u wenst te verhuizen bepaalt u zelf. Dit kan uiteen lopen van het overbrengen van een aantal grote meubelstukken tot het geheel verzorgen van uw verhuizing. U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarom komt onze verhuisadviseur voorafgaand aan uw verhuizing graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Hij zal u persoonlijk advies geven over de mogelijkheden en op basis van uw wensen en de te verhuizen hoeveelheid een offerte op maat aanbieden.Tot slot kunnen wij u ook nog onze Verhuisdirigente en Handyman-service aanbieden. Hiermee nemen wij ook de gehele voorbereiding en nazorg bij u uit handen.

Etten-Leur
Van Egeraat Verhuizingen Roosendaal
Deelnemer

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 500 particuliere verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. UTS van Egeraat Verhuizingen kan u hierbij op een professionele wijze van dienst zijn.Hoe u wenst te verhuizen bepaalt u zelf. Dit kan uiteen lopen van het overbrengen van een aantal grote meubelstukken tot het geheel verzorgen van uw verhuizing. U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarom komt onze verhuisadviseur voorafgaand aan uw verhuizing graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Hij zal u persoonlijk advies geven over de mogelijkheden en op basis van uw wensen en de te verhuizen hoeveelheid een offerte op maat aanbieden.Tot slot kunnen wij u ook nog onze Verhuisdirigente en Handyman-service aanbieden. Hiermee nemen wij ook de gehele voorbereiding en nazorg bij u uit handen.

Roosendaal
Van Gastel Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Van Gastel Verhuizingen uit Roosendaal is specialist in zorgeloze verhuizingen in de regio van Bergen op Zoom tot Etten-Leur. Ze doen er alles aan om van elke verhuizing een gebeurtenis te maken waar je prettig op terugkijkt. We begrijpen namelijk dat een verhuizing voor de meeste mensen geen dagelijkse gebeurtenis is en daarom voor spanning en hectiek kan zorgen. Met Van Gastel Verhuizingen neem je een deskundig verhuisbedrijf in de arm.

Roosendaal
Van Gennep Verhuizers B.V.
Deelnemer

Van Gennep Verhuizers is dé vertrouwde verhuizer bij u in de regio met een jarenlange ervaring en perfect klantcontact. Voor, tijdens en na de verhuizing zorgen wij er met deze ervaring en het juiste materiaal voor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wilt u uw spullen tijdens de verhuizing tijdelijk of langdurig opslaan? Ook dat is mogelijk met onze veilige opslagboxen!

Moordrecht
Van Hoek Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Wat uw wensen ook zijn, verhuizen blijft vaak een hele onderneming. Het is daarom fijn om dit uit handen te kunnen geven aan een professioneel bedrijf als Van Hoek Verhuizingen uit Groningen. Zo voorkomt u eventuele uitloop qua planning en het neemt een hoop stress weg. Daarnaast is het mogelijk om uw hele inboedel of een deel daarvan op te slaan bij ons. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor inventarissen en archieven. Wij kunnen u hierbij een handje helpen, of u nu een nationale of een internationale verhuizing op de planning heeft staan; wij zijn er voor u.

Groningen
Van Hunen & Zn. Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Van Hunen Verhuizingen is al 60 jaar verhuizer voor zowel het zakelijke als het particuliere segment in het Oosten van het land. Naast totale projectverhuizingen werken wij voor onze vaste klanten veelal op basis van: een kleine interne verhuizing, huismeesterdiensten, handymandiensten, facilitaire ondersteuning en opslag.

Duiven
Van Noort Verhuizingen
Deelnemer

Om welke reden u ook verhuist, het is een drukke en soms stressvolle periode waarin veel geregeld moet worden. U wilt niets liever dan dat alles op rolletjes en zonder zorgen verloopt. Onze vriendelijke en deskundige verhuismedewerkers begrijpen dit als geen ander en ontzorgen u graag. Van het in- en uitpakken van uw waardevolle spullen tot het demonteren en monteren van uw meubilair. Met rust, zorg en aandacht doet ons verhuisteam er alles aan om de verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Vraagt uw verhuizing om een speciale aanpak? Ook dan staan we voor u klaar. Denk aan verhuizingen waarbij de inboedel eerst moet worden opgeslagen of een verhuizing naar een zorginstelling waarbij bed en hulpmiddelen moeten worden ge(de)monteerd. Onze kundige medewerkers draaien hun hand hier niet voor om en zorgen dat alles weer in elkaar en op de juiste plek komt. Van Noort Bedrijven, het familiebedrijf dat al sinds 1931 bestaat, neemt u graag alle zorgen rondom uw verhuizing uit handen!

Waddinxveen
Van Reenen Verhuizingen
Deelnemer

Om eerlijk te zijn... we zijn best een saai bedrijf. We doen namelijk precies wat u wilt, want dat is ons werk. Zonder toeters en bellen, zonder poespas, zonder gezeur. En dat al bijna honderd jaar. Wij noemen dat "vervoer op maat". Of het nu gaat om een internationaal transport van een lading Hollandse kaas voor de pizza's op Sicilië, gestripte koeienhuiden voor een schoenmaker in Frankrijk, of roltrappen voor een grote winkel in Amsterdam. We doen het gewoon. Saai en degelijk. Zoals we dat in Barneveld gewend zijn. En steeds mogen we nieuwe opdrachtgevers aan de wagen toevoegen. Dat is geen toeval. Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen behoort namelijk tot de drie procent van meest gezonde transportondernemingen van Nederland. Hard en slim werken loont. Met oog voor detail en duurzaam ondernemen. Niet piepen, maar poetsen. Zo doen we dat op de Veluwe. Dat is Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen.

Barneveld
Van Riemsdijk Top Movers
Deelnemer

Van Riemsdijk Top Movers uit Amsterdam staat voor je klaar bij zakelijke verhuizingen in en rondom onze stad. Daarbij voeren we projectmanagement uit, archiefbeheer en de montage en installatie van de werkplekken. We begrijpen dat vooral tijd een belangrijk aandachtspunt is bij zakelijke verhuizingen. Daarom zorgen we voor een goede planing en afspraken. We zijn een PVV gecertificeerd verhuisbedrijf en garanderen en juiste afhandeling van je projectverhuizing of kantoorverhuizing.

Amsterdam

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.6
Van Rooijen
Geen deelnemer

Rijnsburg

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

Vanzijl 1
Van Zijl verhuizingen
Geen deelnemer

Zwolle
Varwijk Verhuizen
Deelnemer

Varwijk Verhuizen is een verhuisbedrijf uit Dedemsvaart. Wij weten als geen ander dat er veel regelwerk en hectiek op je af komt tijdens een verhuizing. En dan gaat het normale leven en je werk gewoon door. Daarom zorgen we graag voor een volledige verhuizing. Van inpakken, demonteren tot laden en lossen en weer uitpakken. Liever ook zelf wat doen? Dan kun je bij ons ook flexibel kiezen voor het uitvoeren van een gedeelte van de verhuizing. We gaan graag met je in overleg over de mogelijkheden zodat we je kunnen adviseren over wat de beste oplossing in jouw situatie is.

Dedemsvaart
Veldhoen Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Mondial Veldhoen Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Deventer. De gediplomeerde verhuizers weten precies wat je nodig hebt tijdens een verhuizing en weten hoe ze je hierin kunnen ontzorgen. Vast onderdeel van de werkwijze is om vooraf een intakegesprek te houden. Hierin komt een medewerker bij je thuis langs om een goed beeld te krijgen van de situatie en de wensen. Zo is alles vooraf duidelijk en weten we zeker dat de offerte aansluit bij de daadwerkelijke situatie. Dus ook geen verrassingen achteraf, wel zo fijn! Mondial Veldhoen richt zich op verhuizingen in de omgeving van Zutphen, Deventer en ver daarbuiten. Ook voor beveiligde opslagruimte van je inboedel kun je bij hen terecht. Dat is bijvoorbeeld fijn als je je huidige woning hebt opgezegd of verkocht, maar nog niet terecht kunt in de nieuwe woning.

Deventer

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.7
Vereijken Transporten en Verhuizingen B.V.
Geen deelnemer

Vereijken heeft inmiddels ruim 55 jaar ervaring met verhuizen. Zowel op de particuliere als de zakelijke markt, staan wij garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons rekenen op een zorgeloze verhuisdag, die we van tevoren goed met u doornemen. U komt niet voor verrassingen te staan, we nemen uw wensen serieus en u kunt met al uw vragen over de verhuizing bij ons terecht.

Eindhoven
Verhuisbedrijf Draagkracht
Deelnemer

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw verhuizing. Wij verhuizen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Wilt u naar het buitenland verhuizen? Verhuisbedrijf Draagkracht is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, met name verhuizingen naar Spanje, Duitsland, Engeland en Italië.

Zoetermeer
Verhuisbedrijf G.J. Rigter & Co.
Deelnemer

Rigter Verhuizers uit uit Baarn neemt graag al het werk rondom je verhuizing uit handen om het zo snel en soepel mogelijk t maken. Met Rigter Verhuizers ben je verzekerd volgens het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers.

Baarn

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.4
Verhuisbedrijf Hoekstra
Geen deelnemer

Sneek

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Verhuisbedrijf Koot
Geen deelnemer

Winschoten

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.5
Verhuisbedrijf Nobbe
Geen deelnemer

Verhuizen is mensenwerk. Elke verhuizing heeft een verhaal, soms met behoorlijk wat emotie. En aan veel van de spullen die wij verhuizen hechten de eigenaren grote waarde. Wij voelen ons daarom persoonlijk betrokken bij elke verhuizing die wij uitvoeren. Geen verhuizing is gelijk. Voordat wij u gaan verhuizen, komen wij daarom altijd eerst bij u langs. We maken dan persoonlijk kennis en inventariseren uw wensen en de omstandigheden. Zo weten we precies waar we aan toe zijn en kunnen we u vooraf een duidelijke en complete offerte bieden.

Winschoten

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Verhuisbedrijf Prinsen
Geen deelnemer

Drachten
Verhuisbedrijf van Beek
Deelnemer

Verhuisbedrijf Van Beek staat al sinds 1923 klaar voor mensen die hun inboedel vakkundig van het ene naar het andere adres verhuisd willen hebben. Verhuisbedrijf Van Beek is het verhuisbedrijf voor verhuizingen door heel Nederland en is veelvuldig actief in de regio’s Ermelo, Zeewolde en Barneveld. Wij verzorgen niet alleen het vervoer van uw meubels maar ook aan bijvoorbeeld uw nieuwe vloerbedekking en schilderwerk. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk bij onze verhuizingen. Wij zullen u altijd volledig bij uw verhuizing betrekken en staan altijd open voor uw wensen. Wij stellen alles in het werk om u als klant een prettige verhuizing te bezorgen.

Harderwijk
Verhuisbedrijf Zaat
Deelnemer

Verhuisbedrijf Zaat is al ruim 100 jaar een vertrouwd begrip voor velen uit Voorburg en omstreken. Met deze 100 jaar ervaring zijn zij ook meteen één van de oudste verhuisbedrijven uit Nederland. En dat betekent niet zo maar iets. Dat betekent ruime ervaring, verschillende specialisaties en veel aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, een handyman om de tv opnieuw aan de muur te bevestigen of schilderijen op te hangen, en nog veel meer. De klanten zijn meer dan een nummer een. Zaat denkt graag met je mee!

Zoetermeer
Verhuiscentrale
Deelnemer

De Verhuiscentrale uit Eindhoven biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van verhuizen. Met een gerust hart kunt u zowel een particuliere als zakelijke verhuizing overlaten aan de Brabantse Verhuis Centrale. Maar ook buiten Brabant staan ze voor u klaar, bijvoorbeeld bij een internationale verhuizing. Speciaal voor kleinere verhuizing bestaat de dienst ‘hulp bij verhuizen’. Daar kiest u zelf van welke diensten u wel of niet gebruik wilt maken en welke zaken u zelf op kunt pakken. Speciaal voor het vervoeren of verhuizen van kunst hebben ze het gespecialiseerde ‘Art Handlers’ opgezet.

Eindhoven
Verhuisservice Voorschoten
Deelnemer

Verhuisservice Voorschoten is een verhuisbedrijf uit Voorschoten. We werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. We verzorgen complete verhuizingen of enkel transport of opslagservice. We zijn actief in heel Nederland. Of je nu naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht of Groningen verhuist. Met ons brede aanbod aan diensten kunnen we altijd een verhuizing die geheel aan jouw wensen voldoet samenstellen.

Voorschoten

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.5
Verhuizingen en Transporten M.J. van Brenen & Zns. B.V.
Geen deelnemer

Onbekend
Vermeer Verhuizingen
Deelnemer

Van complete verhuizingen tot het transport van grote meubels. Vermeer Verhuizingen verzorgt het al meer dan 90 jaar. Met ons wordt verhuizen een moment om naar uit te kijken. Vermeer Verhuizingen staat flexibel voor u klaar. Misschien wilt u dingen zelf doen en heeft u wat hulp nodig. Of u wilt dat alles geregeld is. Wij verzorgen verhuizingen, opslag, meubeltransport en keukentransport.

Capelle aan den IJssel

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
10
Vlot Logistics Specials
Geen deelnemer

U vindt in Condor Transportspecialisten een betrouwbare transportpartner met decennia aan ervaring. Met onze brede expertise in uiteenlopende soorten transport zoals regulier transport, kunsttransport, machine transport en speciaal transport, zetten wij complexe uitdagingen om in een veilige transportoplossing.

Rotterdam
Vlotweg Top Movers
Deelnemer

Vlotweg Top Movers in Arnhem is een echt familiebedrijf dat zich bezighoudt met particuliere en zakelijke verhuisdiensten. Voornamelijk in, vanuit of naar de regio Gelderland Midden. Vlotweg kenmerkt zich door een gastvrije, flexibele en toegewijde dienstverlening. U bent van harte welkom in het duurzame bedrijfspand of de moderne containerterminal. De medewerkers van Vlotweg staan klaar voor al uw vragen over uw verhuizing, transport of opslagbehoeften.

Arnhem
Voerman International B.V.
Deelnemer

Voerman International is al sinds 1986 een belangrijke partij binnen de verhuisindustrie, zowel nationaal als internationaal. Jaarlijks verzorgen ze duizenden verhuizingen over de gehele wereld. Dat doen ze samen met de verschillende dochterondernemingen. Zo kunnen ze de klanten alle gewenste diensten rondom de verhuizing bieden. Het doel is niet alleen om de verhuizing vlekkeloos en zorgeloos te laten verlopen, maar om ook alles erom heen goed te regelen. Zo wordt een verhuizing niet een stressvolle gebeurtenis en impact, maar wordt het een belevenis waar je met plezier aan terug zult denken.

Den Haag
Vos Verhuizingen Groningen
Deelnemer

Kolham
W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf B.V.
Deelnemer

Wist je dat verhuizen in de top 3 van meest stressvolle dingen staat? Dat terwijl wij juist denken dat verhuizen een feestje zou moeten zijn omdat je naar je nieuwe huis gaat. Daarom zijn wij er. Wij zorgen ervoor dat verhuizen weer een feestje wordt door aan de dingen te denken waar je zelf wellicht nog niet over na had gedacht. We geven je het vertrouwen dat je spullen bij onze zorgvuldige verhuizers in goede handen zijn. Dat doen we door net een stapje extra te zetten. Je wasmachine alvast voor je aansluiten en die ene boekenkast die helaas niet mee kan naar de stort te brengen. En dat terwijl jij rustig koffie zet. Dat vinden we normaal bij W. Van Haarlem verhuis- en transportbedrijf.

De Meern
Waaijenberg Groep B.V.
Deelnemer

Mondial Moers Waaijenberg groep heeft al meer dan een eeuw ervaring in verhuizingen. Met een professioneel en opgeleid verhuisteam zorgen we voor een vlekkeloze verhuizing. Wij geven onze medewerkers veel mogelijkheden om zich op persoonlijk en zakelijk vlak verder te ontwikkelen. Ons idee daarbij is namelijk dat dit niet alleen plezierig is voor onze mensen, maar uiteindelijk de kwaliteit van jouw verhuizing ook naar een hoger niveau getild kan worden. Je waardevolle inboedel is veilig in de handen van onze verhuizers.

Ede
Wiermans Verhuizingen
Deelnemer

Wiegmans Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Heerlen. Ons bedrijf werd opgericht in 1988 door Frans Wiegmans,, maar is middels is de tweede generatie aan het roer. Al 25 jaar zijn we graag jouw trotse partner in je aankomende verhuizing. Onze collega’s denken graag met je mee voor een passende oplossing rondom een particuliere verhuizing, maar ook bij complete bedrijfsverhuizingen of verhuizen van scholen of zorginstellingen. Al onze vakmensen en materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we kwaliteit kunnen waarborgen. Op zoek naar enkel advies? Neem dan ook zeker contact met ons op.

Heerlen

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
Wiersma Verhuizingen B.V.
Geen deelnemer

Wij verhuizen geen inventaris, maar wij verhuizen mensen met emoties, en de inventaris gaat mee. Ons team van ervaren allround verhuizers zet zich volledig in om úw verhuizing tot de ónze te maken. Als geen ander beseffen wij de impact van een verhuizing op uw gezin of op uw organisatie. Door een goede voorbereiding en onze professionele aanpak, zorgen wij ervoor dat uw primaire proces geen hinder ondervindt van de verhuizing.

Leeuwarden
Wiggelaar Verhuizingen Sedert 1883 B.V.
Deelnemer

Een verhuizing is al impactvol genoeg, laat ons daarom dit zorgvuldig voor je regelen. Zo kun jij je bezig houden met andere zaken. Wiggelaar is een verhuisbedrijf in Amsterdam. Als geen ander weten wij dat een verhuizing van of naar (regio) Amsterdam ook gemoeid gaat met de nodige vergunningen of verzekeringen. Wij regelen alles wat in jouw situatie nodig is en verzekeren standaard alle spullen.

Amsterdam

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.1
Wijnen Vlotweg Verhuisgroep B.V.
Geen deelnemer

Terwijl u zich concentreert op het inpakken van de dozen, regelen wij de rest. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf uit Eindhoven en richten ons al jaren op alle facetten van zowel de particuliere als de zakelijke verhuismarkt. Wij regelen dus ook bedrijfsverhuizingen! En dat allemaal van begin tot eind. Om de verhuizing compleet op uw wensen en uw situatie af te stemmen, komen we graag kennis met u maken. In een persoonlijk gesprek leren we het snelst het meest over uw wensen en de details.

Eindhoven

Geen deelnemer aan verhuizen.nl

20211102 verhuizen NL placeholders fotos 01
9.5
Wim van Dijke & Zoon
Geen deelnemer

Wim van Dijke & Zn is in 1930 opgericht in Schiedam. Wij hebben dus een jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen opgebouwd. Tot op heden zijn wij nog steeds gevestigd in Schiedam. Ons werkzame gebied strekt zich echter veel verder uit. Zo zijn wij niet alleen in Nederland actief, maar verhuizen wij ook naar de meeste Europese landen.

Schiedam
Wolthuizen Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Verhuizen is een vak apart. Juist daarom is het van belang dat u een verhuizer kiest met de nodige ervaring. Wolthuizen Verhuizingen B.V. is uw partner in deze! Wolthuizen Verhuizingen heeft meer dan 100 jaar ervaring in het verhuisvak. Naast het uitvoeren van verhuizingen van de ene naar de andere woning, bieden wij extra diensten zoals inboedelopslag en demontage / montage van bedden, kasten en andere grote meubelen. Wij bedienen veelal particulieren en bedrijven in de regio Friesland, maar ook ver daarbuiten. Zo verzorgen wij verhuizingen binnen en buiten Nederland.”

Heerenveen
Zoer Verhuizingen
Deelnemer

Zoer Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Steenwijk. We hebben ruime ervaring met bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen in verschillende regio’s. Om je verhuizing zo veel mogelijk zonder problemen te laten verlopen, scholen we onze verhuizers regelmatig bij om van de allernieuwste ontwikkelingen en specialisaties op de hoogte te blijven. Onze verhuiswagens rijden door heel Nederland, maar zijn ook in het buitenland regelmatig te vinden. Zo voeren we verhuizingen van en naar alle werelddelen vakkundig en conform de afspraken naar wensen uit.

Steenwijk

Waarom een inpakservice verhuizen?

Gemiddeld moet er voor een gezin rekening worden gehouden met een aantal van tussen de 70 en 100 verhuisdozen. Dit is een enorm groot aantal en het is niet zomaar voor iedereen weggelegd om dit allemaal zelf te doen. Zeker voor mensen met een drukke baan of voor mensen met gezinnen met (kleine) kinderen is het vaak niet zo eenvoudig om de volledige inboedel voorzichtig, efficiënt en netjes in te pakken. Het is ook slim om alvast rekening te houden met het moment wanneer je alles weer gaat uitpakken. Het is namelijk een stuk efficiënter als je alle objecten die bij elkaar horen of in dezelfde ruimte uitgepakt dienen te worden, bij elkaar houdt. Daarvoor kun je het beste ook even je verhuisdozen labelen zodat je op de nieuwe locatie niet elke verhuisdoos hoeft open te maken.

Een matig voorbereide en daardoor ook een slecht uitgevoerde verhuizing zorgt voor een valse start in je nieuwe huis of bedrijfspand. Mocht je geld willen besparen en geen gebruik willen maken van een inpakservice, zorg er dan voor dat je tijdig begint met het inpakken van je spullen. Een goede voorbereiding is namelijk erg belangrijk. Mensen onderschatten vaak de tijd die nodig is voor het voorbereiden en uitvoeren van een verhuizing.

De efficiëntie van een inpakservice

Naast alle voorbereidingen voor een verhuizing, is het inpakken van je spullen de eerste stap in het verhuisproces. Van kopjes en bestek, tot aan de tv en een dressoir, alles moet mee. Omdat het een erg tijdrovend project is, maken mensen tegenwoordig steeds vaker gebruik van de inpakservice die door professionele verhuisbedrijven wordt aangeboden. Of je nu groter of kleiner gaat wonen en zakelijk of particulier gaat verhuizen, een inpakservice is voor elke soort verhuizing enorm handig. Een inpakservice zorgt ervoor dat alle inboedel op een correcte en veilige manier in verhuisdozen wordt opgeborgen. De verhuisdozen worden bovendien gelabeld aan de hand van de kamer waar deze spullen in stonden. Hierdoor kun je, voor, tijdens én na de verhuizing alles op een efficiënte wijze terugvinden.

Tijdsbesparing

Als er gebruik wordt gemaakt van een inpakservice tijdens het verhuizen, worden er bovendien fouten voorkomen. In de meeste gevallen gaan mensen namelijk zomaar aan de slag zonder een duidelijk plan te hebben. De tijd die het inpakken van de inboedel kost wordt vaak ook onderschat. Hierdoor gaan mensen pas enkele dagen voor de verhuizing of zelfs op de dag van de verhuizing aan de slag.

Aangezien gespecialiseerde verhuizers hiermee aan de slag gaan wordt er een hoop tijd gewonnen. Niet alleen een tijdsbesparing is hierin van belang. De professionaliteit van de verhuizer neemt namelijk ook een hoop stress weg. Er wordt namelijk ook demonteert, witgoed losgekoppeld en zware (grote) meubels gesjouwd op verzoek van de klant. Indien gewenst pakken verhuizers zelfs de spullen uit op de nieuwe locatie en zetten ze het ook nog op de juiste plek neer.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom inpakservice verhuizen kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: