Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven voor inpakservice

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die ook inpakservice aanbieden. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Waarom een inpakservice verhuizen?

Gemiddeld moet er voor een gezin rekening worden gehouden met een aantal van tussen de 70 en 100 verhuisdozen. Dit is een enorm groot aantal en het is niet zomaar voor iedereen weggelegd om dit allemaal zelf te doen. Zeker voor mensen met een drukke baan of voor mensen met gezinnen met (kleine) kinderen is het vaak niet zo eenvoudig om de volledige inboedel voorzichtig, efficiënt en netjes in te pakken. Het is ook slim om alvast rekening te houden met het moment wanneer je alles weer gaat uitpakken. Het is namelijk een stuk efficiënter als je alle objecten die bij elkaar horen of in dezelfde ruimte uitgepakt dienen te worden, bij elkaar houdt. Daarvoor kun je het beste ook even je verhuisdozen labelen zodat je op de nieuwe locatie niet elke verhuisdoos hoeft open te maken.

Een matig voorbereide en daardoor ook een slecht uitgevoerde verhuizing zorgt voor een valse start in je nieuwe huis of bedrijfspand. Mocht je geld willen besparen en geen gebruik willen maken van een inpakservice, zorg er dan voor dat je tijdig begint met het inpakken van je spullen. Een goede voorbereiding is namelijk erg belangrijk. Mensen onderschatten vaak de tijd die nodig is voor het voorbereiden en uitvoeren van een verhuizing.

De efficiëntie van een inpakservice

Naast alle voorbereidingen voor een verhuizing, is het inpakken van je spullen de eerste stap in het verhuisproces. Van kopjes en bestek, tot aan de tv en een dressoir, alles moet mee. Omdat het een erg tijdrovend project is, maken mensen tegenwoordig steeds vaker gebruik van de inpakservice die door professionele verhuisbedrijven wordt aangeboden. Of je nu groter of kleiner gaat wonen en zakelijk of particulier gaat verhuizen, een inpakservice is voor elke soort verhuizing enorm handig. Een inpakservice zorgt ervoor dat alle inboedel op een correcte en veilige manier in verhuisdozen wordt opgeborgen. De verhuisdozen worden bovendien gelabeld aan de hand van de kamer waar deze spullen in stonden. Hierdoor kun je, voor, tijdens én na de verhuizing alles op een efficiënte wijze terugvinden.

Tijdsbesparing

Als er gebruik wordt gemaakt van een inpakservice tijdens het verhuizen, worden er bovendien fouten voorkomen. In de meeste gevallen gaan mensen namelijk zomaar aan de slag zonder een duidelijk plan te hebben. De tijd die het inpakken van de inboedel kost wordt vaak ook onderschat. Hierdoor gaan mensen pas enkele dagen voor de verhuizing of zelfs op de dag van de verhuizing aan de slag.

Aangezien gespecialiseerde verhuizers hiermee aan de slag gaan wordt er een hoop tijd gewonnen. Niet alleen een tijdsbesparing is hierin van belang. De professionaliteit van de verhuizer neemt namelijk ook een hoop stress weg. Er wordt namelijk ook demonteert, witgoed losgekoppeld en zware (grote) meubels gesjouwd op verzoek van de klant. Indien gewenst pakken verhuizers zelfs de spullen uit op de nieuwe locatie en zetten ze het ook nog op de juiste plek neer.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom inpakservice verhuizen kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: