Volg je ons al?

Geschikte verhuisbedrijven met Handyman service

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers die ook handyman services aanbieden. Zoek een bedrijf bij jou in de buurt of gebruik onze offerte-tool hierboven. Geef je voorkeuren door en dan zoeken wij de meest geschikte verhuizers voor jouw klus. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Wat is een handyman?

Een verhuizing is meer dan alleen maar het verhuizen van goederen. Voordat dit kan plaatsvinden zijn er al een heleboel stappen afgevinkt. Voordat je uiteindelijk alle verhuisdozen kunt vullen met de diverse objecten, dien je namelijk in sommige gevallen nog bepaalde apparatuur te ontkoppelen of demonteren. Een handyman zorgt ervoor dat alles netjes gedemonteerd wordt en vervolgens gesorteerd weer in de juiste verhuisdozen wordt gestopt. Wanneer je hier zelf niet zo handig in bent, is het aan te raden om een handyman te regelen via een professionele verhuisdienst.

De voordelen van een handyman

Voor mensen die niet zo technisch zijn aangelegd zijn of totaal geen zin hebben in vervelende klusjes, is de handyman een prettige oplossing. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet de beschikking hebt over de juiste materialen voor een bepaalde klus. Een handyman kan onder andere ondersteunen bij bijvoorbeeld het (de)monteren van meubels en apparatuur. Verder kan hij ook onder andere zorgen voor het aanleggen van bekabeling, bevestiging van gordijnrails, het ophangen van planken, spiegels of schilderijen.

Zijn er nog een aantal dingen die moeten worden gerepareerd in het nieuwe huis of pand? Ook bij dit soort klussen kan een handyman van grote waarde zijn. Hij kan namelijk reparaties verrichten in muren, vloeren en sloten, maar hij kan ook helpen bij het vervangen of aanleggen van verlichting en elektra.

Een ander groot voordeel is dat je met de handyman snel kunt intrekken op je nieuwe adres als je in tijdnood zit. Het ophangen van lampen en het in elkaar zetten van kasten is een makkelijk karwei voor de handyman. Hierdoor kan er veel sneller ingetrokken worden op het nieuwe adres. Omdat je zelf bijna niets hoeft te doen, is dit ideaal voor mensen die niet technisch zijn aangelegd.

Hoelang heb je een handyman nodig?

Het is handig om ervoor te zorgen dat je tijdig gebruik maakt van een handyman. Niet alleen om niet in de knoei te komen met het leeghalen van het huis, maar in verband met de enorme vraag naar een handyman, is het handig om dit al vroegtijdig vast te leggen. Hoe ver van tevoren je gebruik wil maken van een handyman? Dit ligt natuurlijk onder andere aan het aantal spullen wat je wil laten demonteren en hoe groot het huis is. Een professionele verhuisdienst kan op basis van de huidige situatie altijd een inschatting aangeven hoeveel tijd de handyman nodig heeft om ervoor te zorgen dat alles tijdig geregeld en klaar voor verhuizing is. Afhankelijk van de inschatting van de benodigde tijdsduur, wordt in samenspraak met de klant afgesproken wanneer er van start wordt gegaan. Bepaalde klussen en afspraken worden altijd voldaan op basis van de wensen en behoefte van de klant. Hierdoor wordt gezorgd dat alles netjes en soepel verloopt.

Bovendien werkt een handyman van een professionele verhuisdienst altijd met de nieuwste verhuisbusjes en verhuisliften. Een handyman wordt dan ook nooit op pad gestuurd met gereedschap of materialen die geen onderhoudsbeurten hebben gehad. Dit geldt ook voor de nodige verhuismaterialen zoals rolkarren, steekkarretjes, spanbanden, gereedschap en verhuisdekens. Door deze extra controles en checks, wordt de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom handyman kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: