Volg je ons al?
Meta Top Movers

Dat betekent vijftig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst. Meta Top Movers is in 1960 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Zuidoost-Nederland. Meta Top Movers is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven hanteren.

Eindhoven
Rik Dieteren B.V.

Wij zijn Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen. Een fullservice verhuisbedrijf in Roermond en omgeving dat opvalt als het om verhuizen, ontruimen en opslag gaat. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel ieder type verhuizing, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Een verhuizing is niet alleen spullen vervoeren en op een andere plek neerzetten. Voor onze klanten betekenen deze spullen zoveel méér: het zijn uw herinneringen en vormt op een andere plek hun nieuw thuis. Een belangrijke markering in uw leven waar wij onderdeel van uit mogen maken. Van stressmoment naar beleving. We doen er alles aan (en het liefst een beetje meer) om van elke verhuizing een nieuwe herinnering te maken die graag met anderen wordt gedeeld.

Roermond
Van Gastel Verhuizingen B.V.

Binnenkort gaat u verhuizen en daarbij neemt u een deskundig verhuisbedrijf in de arm. Een verhuisbedrijf met veel ervaring in verhuizen in de regio van Bergen op Zoom tot Etten-Leur en kennis van zaken. Een verhuizing is immers voor de meeste mensen geen dagelijkse gebeurtenis en daardoor een spannende en hectische periode. Van Gastel Verhuizingen uit Roosendaal is specialist in het zorgeloos verhuizen en doet er alles aan om van uw verhuizing een prettige gebeurtenis te maken.

Roosendaal
Verhuisbedrijf Draagkracht

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw verhuizing. Wij verhuizen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Wilt u naar het buitenland verhuizen? Verhuisbedrijf Draagkracht is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, met name verhuizingen naar Spanje, Duitsland, Engeland en Italië.

Zoetermeer
Flakkee Verhuizers

Verhuizen is een kwestie van goede voorbereiding. ‘Een goed begin is het halve werk’ gaat in dit geval zeker op. Niet één inboedel is hetzelfde. Dan kijken we niet alleen naar de hoeveelheid spullen die er aanwezig is maar ook wat voor spullen en hoe deze verantwoord uit uw woning kunnen worden gehaald en ook weer netjes in uw nieuwe woning kunnen worden geplaatst. Kunst, piano’s, aquaria, waterbedden, zware meubelen, we bekijken alles en maken een goed plan. Zo weten we precies wat en wie we mee moeten nemen en komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan.

Zierikzee
Waaijenberg Groep B.V.

Met meer dan een eeuw ervaring en een professioneel verhuisteam, voert Mondial Movers Waaijenberg Groep uw verhuizing deskundig en gestructureerd uit. Onze verhuismedewerkers zijn opgeleid tot verhuizer, betrokken en servicegericht. Zij weten u op uw gemak te stellen, zowel in voorbereiding op alsook tijdens uw verhuizing. Zo kunt u vlekkeloos verhuizen. Wij geven onze medewerkers de mogelijkheid om zich op persoonlijk en zakelijk vlak verder te ontwikkelen. Dit is plezierig voor onze mensen en het biedt u ook voordelen; U wordt professioneel verhuisd. Uw waardevolle inboedel is veilig in de handen van onze verhuizers.

Ede
Greeven - Pot Verhuizingen/Logistiek

Verhuisbedrijf POT is een echt familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 116 jaar bestaat. Met meerdere vestigingen mogen wij ons inmiddels één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Samen met onze meer dan 80 gemotiveerde medewerkers zorgen wij dagelijks voor een zorgeloze verhuizing van particulieren, maar ook van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook zijn we specialist in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor milieu, mens en maatschappij.

Zeist
Pot Verhuizingen / Logistiek

Verhuisbedrijf POT is een echt familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 116 jaar bestaat. Met meerdere vestigingen mogen wij ons inmiddels één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Samen met onze meer dan 80 gemotiveerde medewerkers zorgen wij dagelijks voor een zorgeloze verhuizing van particulieren, maar ook van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook zijn we specialist in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor milieu, mens en maatschappij.

Amersfoort
Van Riemsdijk Top Movers

Wij zijn er voor zakelijke verhuizingen in en rondom Amsterdam. Van projectmanagement, archiefbeheer tot aan de montage/installatie van uw werkplekken. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing van uw organisatie geregeld is binnen de afgesproken tijd. Project- en kantoorverhuizingen zijn een stuk groter in omvang en brengen meer risico's met zich mee dan inboedelverhuizingen. Van Riemsdijk Top Movers is ervaren in het organiseren van project- en kantoorverhuizingen. Als PVV gecertificeerd verhuisbedrijf garanderen we een juiste afhandeling van uw project- of kantoorverhuizing, ongeacht de omvang van deze.

Amsterdam
Mondial Aad de Wit Verhuizingen

Welkom bij verhuisbedrijf Aad de Wit Verhuizingen – specialist in verhuizingen en inboedelopslag voor particulieren en bedrijven. De Erkende Verhuizers van verhuisbedrijf Aad de Wit voeren jaarlijks meer dan 1000 verhuizingen uit. We hebben als verhuisbedrijf maar één opdracht en dat is; zorgen dat de verhuizing of opslag van jouw inboedel, archief of inventaris vlot, netjes en op tijd verloopt. Aad de Wit heeft onder andere vestigingen in Amsterdam & Castricum.

Castricum