Volg je ons al?
Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Verhuizen is geen eenvoudige klus. Het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Want verhuizen doet u niet elke dag. Wij doen dat juist wel. Wij verzorgen niet alleen opslag en verhuizingen in Nederland, maar ook internationale verhuizingen. Henneken is de specialist voor verhuizingen naar en vanuit Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks verhuizen wij meer dan 350 verhuizingen naar Engeland, Ierland en Schotland. Bestemmingen zoals Londen, Birmingham, Glasgow en Sheffield bezoeken we wekelijks.

Zoetermeer
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
Mondial Oostland Logistics

Oostland Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen binnen Groningen en ver daarbuiten, sinds 1928 zijn er door ons duizenden verhuizingen vanuit en naar Groningen, Friesland en Drenthe verzorgd. Onze visie is Zorgeloos Verhuizen, dit vertaalt zich door het bieden van kwaliteit en verhuisexpertise. Daarom komt onze verhuisadviseur graag van tevoren bij u langs om alles door te spreken. Uiteraard ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat, om goedkoop en goed te verhuizen!

Kolham
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
Caljouw-Rademaker Verhuizingen

Caljouw Rademaker Verhuizingen verzorgt verhuizingen voor particulieren in zowel binnen- en buitenland. Of u nu naar de overkant van de straat verhuist of naar Dubai, het kan bij ons allemaal. Wanneer u besluit uw verhuizing door ons te laten verzorgen, garanderen wij u, dat uw verhuizing op maat en naar uw wens wordt verzorgd. Al uw bezittingen worden op de juiste manier verpakt en in onze luchtgeveerde, moderne verhuiswagen, voorzien van laadklep gezet. Zo wordt alles op een veilige manier vervoerd naar uw nieuwe adres om vervolgens met de grootste zorg uw bezittingen weer uit te laden, te plaatsen en eventueel te installeren. Het is bij Caljouw Rademaker Verhuizingen ook mogelijk uw bezittingen in tijdelijke opslag te plaatsen bij één van onze vestigingen. Naast dit alles is het bij ons ook mogelijk de schoonmaak van zowel uw oude als nieuwe pand te laten verzorgen.

Middelburg
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
Mondial Vlugo Verhuizingen

Als u gaat verhuizen, kan Verhuisbedrijf Vlugo veel werk uit handen nemen. Niet alleen het overzetten van uw huisraad, maar ook het in- en uitpakken en de (de)montage ervan. Onze gediplomeerde medewerkers voeren deze werkzaamheden altijd vlug en goed uit. Vlugo Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers. Vlugo Verhuizingen, gevestigd in Den Bosch, beschikt tevens over geconditioneerde en beveiligde opslagmogelijkheden, het Inboedelhotel. Ook voor (tijdelijke) opslag bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze hypermoderne containerkraan kunnen wij ruim 200 containers (20ft) kwijt in onze containerloods.

Den Bosch
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
Verhuisservice Voorschoten

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu om een verhuizing, transport of opslag gaat, met VerhuisService Voorschoten heeft u er geen omkijken naar. Onze verhuizers verhuizen u van Den Haag naar Amsterdam, van Utrecht naar Groningen of van Rotterdam naar Maastricht. Waar u ook woont; wij verhuizen u overal naar toe. Ook internationaal verhuizen behoort tot de mogelijkheden. Ons uitgebreide aanbod van diensten is erop gericht om uw verhuizing geheel naar wens te laten verlopen. We transporteren alles; van een enkel meubelstuk voor een particulier tot de complete inboedel van een bedrijf.

Voorschoten
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
Smilda & Zn. Verhuizingen B.V.

Located in the heart of the Northern Netherlands, at the A7 motorway, Smilda serves the Northern, rural and European market with a mix of logistics solutions in the field of distribution, dedicated and special transport. Additionally, our relocation department has all the necessary capabilities for private and project relocation, national and international, assembly and storage. Smilda is a modern family company. Focused on the future, but with a foundation built on hard work and an agreement is an agreement. Long-term relationships not only with customers, but also with staff, suppliers and related organisations.

Leek
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
Mondial Vogel Verhuizingen

Onze slimme service biedt uitkomst bij elke verhuizing: het Verhuisplusplan. Met deze plusplannen heeft u de regie over uw wensen en mogelijkheden. Van een geheel verzorgde verhuizing binnen of buiten de landsgrenzen tot een (gedeeltelijke) doe-het-zelfverhuizing – bij Mondial Vogel Verhuizingen is alles mogelijk, want de plusplannen zijn gemakkelijk met elkaar te combineren tot een speciaal voor u op maat gesneden pakket.

Goes
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
Jan de Jong Verhuizingen B.V.

Jan de Jong Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Groningen en Noordhorn. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noorden met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa en daar buiten. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!

Groningen
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
UTS Bernardt B.V.

UTS Bernardt is een zelfstandige vestiging van UTS Nederland, een organisatie met een landelijk netwerk van logistieke en facilitaire dienstverleners. Zo zijn we altijd in de buurt. We hebben ons gespecialiseerd in verschillende facilitaire en logistieke diensten. Zoals bijvoorbeeld last mile logistiek voor een hoge klanttevredenheid, flexibele bezorg- en montagediensten voor o.a. projectinrichters, keuken-, slaap- en meubelwinkels, opslag en warehousing en uiteraard verschillende verhuisdiensten. En vergeet ook onze handymanservice niet voor het verrichten van allerlei klussen in en rondom het pand, inzetbaar als huismeester of in te schakelen bij een storing.

Elsloo
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer
Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen

Of uw verhuizing klein is of groot, particulier of zakelijk, binnen Nederland, Europa of overzee: Joh. van Buuren en Zn voert alle vormen van verhuizingen met passie uit, al ruim honderd jaar. Dit doen we vanuit ons hypermoderne pand aan de rand van Delft, vlak bij een aantal belangrijke uitvalswegen. In ons beveiligde pand kunt u voor langere of kortere tijd uw inboedel opslaan. Wij helpen u ook graag met het verhuizen naar een internationale bestemming.

Delft
Europese verhuizingen
Bekijk verhuizer