Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Vlotweg Top Movers in Arnhem is een echt familiebedrijf dat zich bezighoudt met particuliere en zakelijke verhuisdiensten. Voornamelijk in, vanuit of naar de regio Gelderland Midden. Vlotweg kenmerkt zich door een gastvrije, flexibele en toegewijde dienstverlening. U bent van harte welkom in het duurzame bedrijfspand of de moderne containerterminal. De medewerkers van Vlotweg staan klaar voor al uw vragen over uw verhuizing, transport of opslagbehoeften.

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen
Erkende Project Verhuizers
EPV gecertificeerd

Deze verhuizer is een Erkende Project Verhuizer en dus ook uitermate geschikt voor bedrijfsverhuizingen.

Vlotweg Top Movers aan het woord

Wat is uniek aan jullie verhuisbedrijf?

Er zijn in ons land natuurlijk meerdere betrouwbare familiebedrijven (zoals Vlotweg) met het label Erkende Verhuizers te vinden. Onze kracht is de veelzijdigheid, flexibiliteit en continuïteit. Veelzijdig en flexibel zijn wij door blijvend te investeren in opleidingen, duurzame verhuismiddelen, opslagfaciliteiten en door onze oplossingsgerichte houding. De continuïteit is geborgd door onze gezonde bedrijfsstructuur en strategische samenwerkingen. Daarnaast kun je vertrouwen op heldere afspraken, het nakomen van afspraken, stiptheid en gastvrijheid.

Wat vinden jullie het leukst aan werken binnen de verhuiswereld?

Verhuisklussen, klein of groot, waarbij we onze vakkennis kunnen laten gelden en kunnen laten zien dat verhuizen een vak apart is. Als we merken dat de verhuisstress van onze klanten door onze inzet al snel verandert in waardering en een glimlach, dat is waar we het voor doen. En natuurlijk dat we samen uiteindelijk een prettige dag beleven.

Hoe is Vlotweg Top Movers ontstaan?

Al vele jaren wordt ons bedrijf door 3 broers gerund, maar het bedrijf is ontstaan omdat vader is in 1970 begonnen met een klein busje aan huis in Arnhem onder de naam Vrachttaxi Vlotweg. Met een Renault Estafette (om precies te zijn) werden studentenverhuizingen, piano’s en keukens vervoerd. Jos Bakker was een harde werker en visionair. Hij zocht al vroeg de samenwerking op bij branchevereniging Erkende Verhuizers en even later Top Movers. Binnen enkele jaren groeide het bedrijf uit tot een volwaardig verhuisbedrijf met meerdere type verhuiswagens en opslagfaciliteiten voor particuliere en zakelijke klanten. De naam veranderde dan ook in Vlotweg Verhuizingen BV, tevens bekend onder de naam Vlotweg Top Movers.

Hoe gaan jullie om met innovatie?

Door goed te luisteren naar onze medewerkers, onze klanten en de samenwerking op te zoeken in de keten ontstaan er ideeën. Door jaarlijks tijd en geld te reserveren proberen we deze kansen te benutten. Vaak gebeurt dat heel praktisch in eigen beheer, maar dat kan bijvoorbeeld ook een studieopdracht voor studenten zijn. De nadruk ligt over het algemeen op duurzame materialen, ergonomische hulpmiddelen en vernieuwende opleidingen.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid?

Uiteraard staan mens en milieu centraal in ons beleid. Ons opslagdepot is bijvoorbeeld energieneutraal en milieuzorg en prestaties zijn geborgd in een milieucertificering ISO 14.001. In onze dienstverlening zijn verpakkingen de grootste uitdaging. Enerzijds moeten de verpakkingen goede bescherming bieden aan de eigendommen en anderzijds moeten we zuinig zijn met verspilling en grondstoffen. Door samenwerking in de keten, innovatie en investeren in slimme oplossingen proberen wij steeds dichterbij 100% circulariteit te komen. Ook op maatschappelijk gebied nemen wij onze verantwoording, zo krijgen bijvoorbeeld leerlingen met een indicatie bij ons een eerlijke kans op een leertraject of vaste baan.

Welke tip geven jullie aan iemand die binnenkort gaat verhuizen?

Begin tijdig met de voorbereidingen zoals het maken van een indelingsplan voor het nieuwe huis, het selecteren van spullen die je wel of juist niet wilt meenemen en nodig tijdig enkele Erkende Verhuizers uit voor advies en een maatwerk offerte met heldere afspraken. Selecteer vervolgens de verhuizer waar je het beste gevoel bij hebt.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Vlotweg Top Movers

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.