Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Wij zijn Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen. Een fullservice verhuisbedrijf in Roermond en omgeving dat opvalt als het om verhuizen, ontruimen en opslag gaat. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel ieder type verhuizing, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Een verhuizing is niet alleen spullen vervoeren en op een andere plek neerzetten. Voor onze klanten betekenen deze spullen zoveel méér: het zijn uw herinneringen en vormt op een andere plek hun nieuw thuis. Een belangrijke markering in uw leven waar wij onderdeel van uit mogen maken. Van stressmoment naar beleving. We doen er alles aan (en het liefst een beetje meer) om van elke verhuizing een nieuwe herinnering te maken die graag met anderen wordt gedeeld.

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Times icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Rik Dieteren Verhuizingen aan het woord

Hoe is jullie verhuisbedrijf ontstaan?

Vijftien jaar geleden zag Rik dat Roermond behoefte had aan zijn dienstverlening: het met respect ontruimen van woningen. Hij begon klein, maar dacht groot en won al snel het vertrouwen. Door mond-tot-mond reclame groeide het bedrijf, waardoor hij al snel medewerkers in dienst nam. Naast het ontruimen van woningen, kwam er vanuit de klant ook de vraag naar verhuizingen. Na al die jaren kunnen we nu met trots zeggen dat we in Roermond en omstreken als betrouwbare partner vele opdrachten uitvoeren. Elke dag rijden drie teams door de regio om op professionele wijze mensen te verhuizen of woningen bezemschoon op te leveren.

Welke projecten vinden jullie het leukst om te doen?

Geen enkele dag is hetzelfde, dat maakt het werk mooi - met elke dag een nieuwe puzzel die wij als team oplossen. Wij vervelen ons niet snel, en leren zo te schakelen tussen verschillende situaties en snel een oplossing te vinden voor elke uitdaging. Het ene moment verhuizen we een jong gezin naar hun droomwoning, het andere moment wonen we een emotioneel afscheid bij van een ouder echtpaar dat hun huis na ruim 40 jaar verwisselt voor een prachtig appartement. Of we verhuizen een bewoner van de ene zorglocatie naar de andere of ontruimen een woning respectvol na een overlijden.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid en innovatie?

Wij houden onze ogen en oren open als team. Welke opties zijn er, en hoe zijn deze duurzaam te integreren in onze manier van werken? Een mooi voorbeeld zijn de Protection Quilts: duurzame verhuismaterialen. In Japan werden deze al langer gebruikt, terwijl deze in Europa vrij zeldzaam zijn. Wij zijn er trots op dat Rik en Nathalie deze naar Nederland gehaald hebben. Zo verhuizen wij nu met deze herbruikbare hoezen en besparen wij kilometers plastic folie per jaar.

In de verhuiswereld is het vaak gebruikelijk om meubels te verpakken met dekens en plasticfolie. Wij werken al jaren met de duurzame verhuishoezen van DuVeMa.
Deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, passend voor elk meubelstuk van salontafel tot piano. Zo besparen wij kilometers plasticfolie. Ook verzorgen wij voor onze klanten het Verhuispakket met professionele materialen (diverse maten verhuisdozen, inpakpapier etc.), die zij kosteloos kunnen gebruiken. Na de verhuizing worden deze materialen opgehaald en hergebruikt. Tot slot doneren wij overbodige kleding en textiel aan de Kledingbank en inboedel aan diverse Kringloopwinkels, om dit een tweede leven te gunnen en eventueel afval zo veel mogelijk te reduceren.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag hieronder je verhuizing aan

Vul je gegevens, dan weten de verhuizers die jij gaat selecteren waar ze hun offerte naar toe moeten sturen.