Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Mondial Friesland Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Leeuwarden. We gaan altijd voor je op zoek naar de juiste oplossing. Zo is je inboedel bij ons altijd in goede handen. We staan voor je klaar voor particuliere, bedrijfs- of zorgverhuizingen van of naar het noorden van ons land. Ook voor (tijdelijke) opslag van je spullen kun je bij ons terecht.

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Mondial Friesland Verhuizingen aan het woord

Wat vinden jullie leuk aan werken in de verhuiswereld?

Iedere dag verhuizen wij een nieuwe klant met een wisselende samenstelling van verhuisploegen. Iedere dag zijn we opnieuw bezig met puzzelen naar de beste oplossingen. Om dan op het eind van de dag de oprechte dankbaarheid van onze klanten te voelen, dat is waar wij voldoening uithalen.

Welke projecten vinden jullie het leukst om uit te voeren?

Projecten waarbij we vanaf het prille begin betrokken worden, vinden wij het leukst. Dat is bijvoorbeeld bij projecten voor de overheid, scholen of bedrijfsverhuizingen. We beginnen dan met een plan van aanpak, dan werken we toe naar inventarisatielijsten, we stellen een vast contactpersoon aan en ondersteunen de klant van A tot Z. Zo kunnen we alle verhuizingen, ook minder goed georganiseerde verhuizingen of verhuizingen met een strakke planning of budget, tot een succes maken!

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid?

We proberen alles wat we doen, op een duurzame manier te doen. Denk aan volledig elektrisch verhuizen en duurzame materialen gebruiken. Ook brengen wij overbodige meubels terug de markt op door Re-use, hergebruik en Re-purpose. Hierbij vermaken we de meubels en krijgt het nieuw leven bij een nieuwe eigenaar. Als dit niet mogelijk blijkt, proberen we het product terug te brengen naar de grondstof.

Welke tip geven jullie iemand die binnenkort gaat verhuizen?

Niets gaat boven telefonisch contact met een verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf weet namelijk precies hoe we moeten doorvragen en hoe we daarbij een passend voorstel kunnen doen. Let daarnaast goed op of een verhuisbedrijf is aangesloten bij de Erkende Verhuizers. Dit is namelijk een kwaliteitsnorm: goed opgeleide verhuizers en een goede verzekering zijn namelijk cruciaal voor een geslaagde verhuizing. Helaas zijn er tegenwoordig namelijk veel bedrijven te vinden die deze kwaliteit niet kunnen naleven. Niet ieder bedrijf met een busje weet hoe ze bepaalde verhuizingen dienen aan te pakken.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Mondial Friesland Verhuizingen

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.