Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Als u gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Uw complete inboedel moet ingepakt worden en u wilt voor uw nieuwe woning of kantoor misschien ook nog een andere vloer of nieuwe raamdecoratie uitzoeken. Kortom: er is veel dat geregeld moet worden. En ondertussen gaat uw gewone leven ook nog door… Gelukkig staat Horst Totaal voor u klaar. Horst Totaal is een Zwols familiebedrijf, opgericht in 1989. De verhuizing én de volledige aankleding van uw woning of kantoor vindt u bij ons onder één dak. Wij zijn namelijk een professioneel verhuisbedrijf voor particulieren en projectverhuizingen én specialist op het gebied van woninginrichting. Zo leveren wij u een totaaloplossing op het gebied van verhuizen en inrichten.

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Horst Totaal Woningstoffeerders en Verhuizers V.O.F. aan het woord

Hoe gaan jullie om met innovatie?

We volgen alle ontwikkelingen op de markt, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en fysieke belasting. We passen toe wat mogelijk is binnen onze dienstverlening. Dit is natuurlijk een continu proces wat we altijd in de gaten blijven houden.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid?

Het milieu is een belangrijk thema binnen onze organisatie. Dat doen we bijvoorbeeld door afvalstromen te scheiden en afval te reduceren waar mogelijk. Ook gaat, bij voorkeur, overtollig huisraad naar een kringloopwinkel zodat het een nieuw leven krijgt. Daarnaast is ons pand voorzien van zonnepanelen en zijn we momenteel aan het kijken hoe we ons wagenpark kunnen omzetten naar elektrisch.

Welke tip geven jullie iemand die binnenkort gaat verhuizen?

De belangrijkste tip die we kunnen geven is om zorgvuldig een afweging te maken voor een (erkend) verhuisbedrijf. Begin daarnaast tijdig met de voorbereiding op de verhuizing zoals het inpakken van de dozen.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Horst Totaal Woningstoffeerders en Verhuizers V.O.F.

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.