Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Of u nou verhuist naar een eengezinswoning in de woonwijk, naar een appartement op de 6e etage in het centrum van Emmen of naar een idyllisch gelegen woonboerderij in een buitendorp, wij helpen u graag. Wij weten als geen ander dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis kan zijn en dat het niet altijd even leuk is om te gaan verhuizen, wat de reden ook mag zijn. Gelukkig vinden de verhuizers van Dorenbos verhuizen wel leuk. Zelfs zo leuk dat ze er hun beroep van hebben gemaakt! Daarom helpen wij u graag en benaderen we elke verhuizing alsof het onze eigen verhuizing is. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij met zorg en aandacht al uw persoonlijke spullen behandelen. Ons uitgangspunt is dan ook niet voor niets: Een verhuizing waar je met vertrouwen naar uit kunt kijken en met plezier aan terug kunt denken!

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Dorenbos Verhuizingen B.V. aan het woord

Wat is uniek aan jullie verhuisbedrijf?

Met ruim 65 jaar verhuiservaring weten wij als geen ander hoe een verhuizing snel, vakkundig en soepel kan verlopen. Elke verhuizing is anders, elke verhuizing is maatwerk. Daarom komen we altijd van te voren bij je langs voor een taxatiegesprek, passend verhuisadvies en een verhuisofferte op maat, 100% afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wat vinden jullie leuk aan werken in de verhuiswereld?

Elke klant is anders, elke situatie is anders en daarom is ook elke verhuizing anders. En elke dag leveren we weer maatwerk, waarbij we onze klanten écht van dienst zijn met onze verhuishulp.

Welke projecten vinden jullie het leukst om te doen?

80% van onze verhuizingen zijn particuliere verhuizingen, de andere 20% bestaat uit kantoren, scholen en gemeentes. Juist de afwisseling is leuk, het één vinden we niet leuker dan het ander.

Hoe is jullie verhuisbedrijf ontstaan?

Paard en wagen waren nog heel gewoon toen meneer Dorenbos omstreeks jaren 60 begon met Dorenbos Verhuizingen. Zijn zoon en schoondochter Jouke en Harma Dorenbos namen het 30 jaar later over. In die tijd werden er uiteraard al verhuisauto’s gebruikt. Zo’n auto kun je overigens niet meer vergelijken met het materieel van nu, want de wagens waar wij mee werken zijn voorzien van luchtvering, hydraulische laadkleppen en allerlei andere technische hulpmiddelen zodat we vlot en veilig kunnen werken. Sinds april 2022, ruim 60 jaar later, is Dorenbos Verhuizingen overgenomen door Johan Koops en Johan Wachtmeester, samen goed voor meer dan 50 jaren ervaring in de verhuiswereld.

Hoe gaan jullie om met innovatie?

We zijn een vooroplopend verhuisbedrijf als het gaat om innoveren. Onze klanten kunnen ons op diverse manieren bereiken (telefonisch, chat-functie op de site, via whatsapp), we zijn actief op diverse sociale media en met onze handige en gratis VerhuisApp zijn we de tijd 5 jaar vooruit.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid?

Duurzaamheid is een actueel verschijnsel en erg belangrijk om aandacht aan te schenken. Verhuisdozen worden meerdere malen gebruikt, we gebruiken duurzame verpakkingsmaterialen daar waar nodig en gebruikte materialen worden gescheiden verzameld en ingeleverd.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Dorenbos Verhuizingen B.V.

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.