Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.
Deelnemer

Wanneer u uw huidige woning heeft verkocht en binnenkort gaat verhuizen, zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf die uw kostbare spullen in en rondom Den Bosch vervoert. Als u nog niet meteen in uw nieuwe woning kunt intrekken, bieden wij de mogelijkheid voor een tijdelijk verwarmde inboedelopslag. Daarnaast verzorgt ons bedrijf, dat gevestigd is in Den Bosch, ook verpakkingen en het transport van goederen. Wij leveren een uitgebreide dienstverlening op het gebied van weg-, zee- of luchttransport.

Den Bosch (3,32 km)
Mondial Vlugo Verhuizingen & Van Zoggel Verhuizingen
Deelnemer

Verhuisbedrijf Vlugo neemt graag het werk rondom jouw verhuizing uit handen. Niet alleen rondom het transport van je spullen, maar ook bij het in- of uitpakken of (de)montage ervan. De gediplomeerde medewerkers van Vlugo voeren de werkzaamheden nauwkeurig maar snel uit. Vlugo is aangesloten bij Mondial Movers en is gevestigd in Den Bosch. Uniek bij Vlugo zijn de geconditioneerde en beveiligde opslagmogelijkheden: het Inboedelhotel. Dus ook als je spullen tijdelijk veilig te dienen worden opgeslagen, ben je hier aan het juiste adres. Mede door de moderne containerkraan kunnen er ruim 200 containers gestald worden in de containerloods.

's-Hertogenbosch (3,33 km)
Mondial Vlugo Verhuizingen
Deelnemer

Vlugo Verhuizingen neemt graag het werk rondom uw verhuizing uit handen. Van het overzetten van meubels en huisraad, tot het in- en uitpakken van uw spullen of de (de)montage daarvan. De gediplomeerde medewerkers werken snel maar secuur. Vlugo Verhuizingen is gevestigd in Den Bosch en beschikt ook over opslagmogelijkheden, het Inboedelhotel genaamd. Hier kunt u veilig (beveiligd en overdekt) terecht voor (tijdelijke) opslag. Met een containerkraan kunnen er ruim 200 containers geplaatst worden in deze loods.

Den Bosch (3,34 km)
Eduard Strang Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Een verhuizing komt eigenlijk nooit goed uit. Het is een drukke en stressvolle periode terwijl je waarschijnlijk al druk genoeg bent met je werk, familie en sociale leven. Verhuisbedrijf Eduard Strang uit Vught staat daarom voor je klaar om dit uit handen te nemen. We zorgen er dan ook niet alleen voor dat de inboedel veilig van A naar B komt, we nemen ook graag de planning en organisatie rondom de verhuizing van je over. Maar dan zonder extra kosten! Hoe fijn zou het zijn om van de verhuisdag een rustige en ontspannen dag te maken voor jou en je eventuele gezin? Onze vakmensen zorgen ervoor dat de verhuisdag rustig verloopt, je je niet opgejaagd hoeft te voelen en dat zelfs je kinderen zich vermaken. ‘De verhuizers zijn zo attent en vriendelijk’, kregen we laatst van een klant te horen. En daar zijn we trots op!

Vught (5,13 km)
De Bresser Verhuizingen Oisterwijk
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit. Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Oisterwijk (14,05 km)
C. Pot Verhuizingen B.V.
Deelnemer

De meer gecompliceerde opdrachten. Dat is waar een professional naar zoekt. Nergens komt het probleemoplossend vermogen van de erkende verhuizer beter tot zijn recht. Want snel opschalen na een calamiteit, lukt alleen dankzij de ongekende flexibiliteit van een traditioneel familiebedrijf. Schouders eronder, vandaag nog. Niet schuiven met verantwoordelijkheden maar doen. Omdat het werk altijd meer behelst. In de zakelijke dienstverlening geldt bedrijfsmatige opslag en archiefbeheer als aanvullende werkzaamheden. “We kunnen alles en doen ook bijna alles”, is de stelregel van de vierde generatie Pot.

Waalwijk (17,58 km)
Harrie van Erp Top Movers
Deelnemer

De gediplomeerde verhuizers van verhuisbedrijf Harrie van Erp maken het je graag gemakkelijk. Wij zorgen dat alle inboedel accuraat en volgens planning wordt verhuisd. Ook als je extra handen kunt gebruiken bij het inpakken van de spullen in dozen of kratten of bij het demonteren van meubels of wasmachines, staan we voor je klaar met onze handyman diensten. We hebben jarenlange ervaring binnen het verhuisvak en komen daardoor niet snel meer voor verrassingen te staan. Op zoek naar een betrouwbare verhuizer? Wij komen graag bij je langs om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Dit bezoek en aanvullende offerte zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

Oss (18,38 km)
Brocken Verhuizingen
Deelnemer

Brocken Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Tilburg. Ze staan klaar voor zorgeloze verhuizingen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen in Tilburg en omstreken. Hun services zijn betaalbaar maar kwalitatief. Brocken verhuizingen brengt niet alleen de inboedel en spullen van A naar B, maar kan desgewenst ook lampen aansluiten, gordijnen ophangen of schilderijen plaatsen in de nieuwe woning. Zo voel je je snel thuis in je nieuwe woning!

Tilburg (20,56 km)
Nouwens Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Nouwens verhuizingen uit Tilburg is een bekende naam in Midden-Brabant. Bijna iedereen hier kent ons wel van onze opvallende rood-gele vrachtwagens, bestelwagens en containers. We zijn dan ook al sinds 1935 actief binnen de verhuisbranche. Veel is sinds die tijd verandert, maar onze flexibiliteit en zekerheid is hetzelfde gebleven. Voor elk budget zoeken we een passende oplossing. En omdat we aangesloten zijn bij de Erkende Verhuizers, zijn we voor elk (financieel) risico gedekt.

Tilburg (20,57 km)
De Bresser Verhuizingen Tilburg
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit.Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Tilburg (22,81 km)
Meta Top Movers
Deelnemer

Dat betekent vijftig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst. Meta Top Movers is in 1960 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Zuidoost-Nederland. Meta Top Movers is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven hanteren.

Eindhoven (27,03 km)
Gebr. Van den Eijnden Euromovers
Deelnemer

Gebr. Van den Eijden is al meer dan 120 jaar een toonaangevend verhuisbedrijf actief in de regio Eindhoven. In al die jaren hebben zij al ontelbare particuliere en zakelijke verhuizingen uitgevoerd. Van en naar de regio Eindhoven. De betrokken professionals leveren service van kwaliteit. Ook voor opslagmogelijkheden van inboedel of goederen kun je bij Van den Eijnden terecht. Bovendien hebben ze zich gespecialiseerd in het voeren van speciale objecten, denk bijvoorbeeld aan het vervoeren en verhuizen van kunst.

Eindhoven (27,32 km)

Verhuizen van en naar Den Bosch

’s-Hertogenbosch is een van de grotere en populairste steden in het zuiden van Nederland. Dat zien we terug in het aantal inwoners en verhuizingen. Het aantal inwoners in de gemeente Den Bosch werd in 2019 geteld op 111.025. Al jaren verhuizen er meer mensen naar Den Bosch, dan dat er vertrekken. In 2021 vertrokken er 6.971 vanuit de gemeente ’s-Hertogenbosch naar een plek elders in het land. Daar tegenover kwamen juist 7.387 mensen vanuit een andere gemeente naar Den Bosch. Daarnaast waren er nog 10.009 mensen die naar een andere woning binnen de gemeente verhuisden. Dat geeft in totaal 17.188 mensen per jaar die verhuizen. Een hoop werk dus voor de verhuisbedrijven in Den Bosch.

De culturele hoofdstad van het zuiden

Den Bosch is de officieuze naam van ’s-Hertogenbosch, de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De historische binnenstad is een van de oudste en meest complete van Nederland met bezienswaardigheden als de Sint Janskathedraal, de Parade, de Binnendieze en het Museumkwartier. De stad was altijd een rooms-katholiek bolwerk en daar zie je vandaag de dag nog veel van terug. De Sint Janskathedraal is bovendien de grootste kathedraal in Nederland.

Toch zie je tegenwoordig ook meer moderne invloeden terug in de stad en in de architectuur. Een goed voorbeeld hiervan is de wijk Paleiskwartier. Deze wijk is ontwikkeld eind 20e eeuw en begin 21e eeuw. Bekende bouwwerken in de wijk zijn de Paleisbrug, de Hofvijver, de Armada gebouwen en de Jeronimus woontoren. Ook de bolwoningen kun je zien als moderne architectuur. Toch zijn deze al eind jaren 70 gebouwd als onderdeel van ‘experimenteel’ bouwen, vergelijkbaar met de kubuswoningen in Rotterdam.

Natuur op steenworp afstand

Den Bosch heeft als bijnaam de ‘moerasdraak’. Deze naam is ontstaan tijdens de Tachtigjarige oorlog. De vestingstad Den Bosch was moeilijk te veroveren of te bereiken door de omliggende moerasgebieden de Bossche Broek en de Moerputten. Deze gebieden zijn nog steeds de grootste groene gebieden in de stad en de omgeving en lenen zich uitstekend voor een fijne wandeling met uitzicht op de historische binnenstad.

Daarnaast stromen er vier rivieren door en rondom de stad: de Maas, de Aa, de Dommel en de Dieze.

Voldoende mogelijkheden voor sport en ontspanning

Den Bosch staat natuurlijk ook bekend om carnaval. In tegenstelling tot het carnaval in Limburg, vieren ze in Den Bosch bourgondisch carnaval. In Oeteldonk (naam tijdens carnaval) draagt iedereen dezelfde boerenkiel als symbool voor gelijkheid in de samenleving, door het wegvallen van de gangbare en standen.

Ook aan sportfaciliteiten geen gebrek. Voetbalclub FC Den Bosch is al meerdere malen kampioen geworden in de Eerste Divisie. Ook de hockeyclub, basketbalclub Heroes en de rugbyclub zijn al meerdere malen landskampioen geworden.

Verhuizen met een Erkende Verhuizer

Alle verhuisbedrijven op onze website zijn erkend met het label ‘Erkende Verhuizers’. Hiermee ben je verzekerd van betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Zo kun je jouw verhuizing van A tot Z helemaal uitbesteden met extra dienstverlening als inpakservice, een handyman of het huren van tijdelijke opslag. Bovendien ben je extra beschermd door garanties en verzekering tegen schade. Je inboedel is standaard verzekerd tot €100.000 euro op basis van de nieuwwaarde.

Meer voordelen van Erkende Verhuizers lees je in ons blog!

Waar moet je aan denken bij je aanstaande verhuizing?

Bij een verhuizing komt er veel op je af. Niet alleen dien je je gehele inboedel veilig te verpakken en te vervoeren van A naar B, ook moet je veel administratieve zaken regelen. Denk aan het doorgeven van je adreswijziging bij veel instanties en het eventueel in- en uitschrijven bij de gemeente. Gelukkig hebben wij een volledige checklist ontwikkeld zodat je niet bang hoeft te zijn dat je iets vergeet!

Bekijk de verhuischecklist >