Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Om eerlijk te zijn... we zijn best een saai bedrijf. We doen namelijk precies wat u wilt, want dat is ons werk. Zonder toeters en bellen, zonder poespas, zonder gezeur. En dat al bijna honderd jaar. Wij noemen dat "vervoer op maat". Of het nu gaat om een internationaal transport van een lading Hollandse kaas voor de pizza's op Sicilië, gestripte koeienhuiden voor een schoenmaker in Frankrijk, of roltrappen voor een grote winkel in Amsterdam. We doen het gewoon. Saai en degelijk. Zoals we dat in Barneveld gewend zijn. En steeds mogen we nieuwe opdrachtgevers aan de wagen toevoegen. Dat is geen toeval. Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen behoort namelijk tot de drie procent van meest gezonde transportondernemingen van Nederland. Hard en slim werken loont. Met oog voor detail en duurzaam ondernemen. Niet piepen, maar poetsen. Zo doen we dat op de Veluwe. Dat is Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen.

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Check icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Van Reenen Verhuizingen aan het woord

Wat vinden jullie het leukst aan werken in de verhuiswereld?

Verhuizen is emotie, hierin proberen wij de zorgen weg te nemen en de verhuisdag om te draaien in een leuke, gezellige dag, waardoor klanten ons veelal met een lach aan het einde van de dag uitzwaaien.

Hoe is jullie verhuisbedrijf ontstaan?

Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen bestaat al meer dan een eeuw en behoort daarmee tot een van de oudste transport- en verhuisbedrijven van ons land. We hebben in al die jaren een enorme expertise opgebouwd. De belangrijkste kernbegrippen van ons bedrijf zijn "kwaliteit" en "betrouwbaarheid". En daarom blijven klanten zaken met ons doen.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid?

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Van Reenen. Dit laten we onder meer zien door ons pand dat voldoet aan de hoogste BREEAM normen, emissie reductie door nieuwe wagens met zuinige motoren en het gebruik van duurzame materialen.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Van Reenen Verhuizingen

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.