Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
A tot Z - Pot Verhuizingen/Logistiek
Deelnemer

Bij A tot Z Diensten staan we al jaren voor je klaar bij particuliere of zakelijke verhuizingen. Het uitgangspunt in ons werk is kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met gediplomeerde verhuizers en stemmen we vooraf de wensen en planning duidelijk af. Hiervoor komen we graag eerst bij je langs om alles door te spreken. Het in- en uitpakken van de inboedel in dozen en het (de)monteren van grotere meubels hoort ook tot onze diensten. Daarvoor hebben we speciaal verpakkingsmateriaal, laadbakken, giraffe-richten en luchtgeveerde wagens tot onze beschikking.

Utrecht (3,92 km)
Pot Verhuizingen/Logistiek Utrecht
Deelnemer

Een echt familiebedrijf, dat is verhuisbedrijf POT Utrecht. Al 116 jaar verzorgt familie Pot met veel zorgvuldigheid en expertise verhuizingen in verschillende regio’s. Door meerdere vestigingen zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland. 80 deskundige medewerkers zorgen er, dag in en dag uit, voor dat alle verhuizingen zorgeloos verlopen. Van particuliere verhuizingen, tot verhuizen van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook is Pot Verhuizingen gespecialiseerd in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor mens, maatschappij én milieu.

Utrecht (3,92 km)
Mondial VSN Verhuizingen
Deelnemer

Mondial VSN Verhuizingen is een verhuisbedrijf, centraal gelegen in Utrecht in het midden van ons land. Voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen, inboedel- of archiefopslag en facilitaire diensten staan de verhuizers voor je klaar. Kwaliteit en flexibiliteit is wat de werkwijze van Mondial VSN Verhuizingen uniek maakt.

Utrecht (5,02 km)
W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf B.V.
Deelnemer

Wist je dat verhuizen in de top 3 van meest stressvolle dingen staat? Dat terwijl wij juist denken dat verhuizen een feestje zou moeten zijn omdat je naar je nieuwe huis gaat. Daarom zijn wij er. Wij zorgen ervoor dat verhuizen weer een feestje wordt door aan de dingen te denken waar je zelf wellicht nog niet over na had gedacht. We geven je het vertrouwen dat je spullen bij onze zorgvuldige verhuizers in goede handen zijn. Dat doen we door net een stapje extra te zetten. Je wasmachine alvast voor je aansluiten en die ene boekenkast die helaas niet mee kan naar de stort te brengen. En dat terwijl jij rustig koffie zet. Dat vinden we normaal bij W. Van Haarlem verhuis- en transportbedrijf.

De Meern (5,55 km)
Greeven - Pot Verhuizingen/Logistiek
Deelnemer

Verhuisbedrijf POT is een echt familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 116 jaar bestaat. Met meerdere vestigingen mogen wij ons inmiddels één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Samen met onze meer dan 80 gemotiveerde medewerkers zorgen wij dagelijks voor een zorgeloze verhuizing van particulieren, maar ook van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden. Ook zijn we specialist in opslag en archiefbeheer. Altijd met aandacht voor milieu, mens en maatschappij.

Zeist (8,93 km)
Bunk
Deelnemer

Verhuisbedrijf Bunk uit Amersfoort verzorgt je verhuizing als geen ander. Met meer dan 80 jaar ervaring binnen de verhuiswereld mag je rekenen op professionele en adequate service rondom jouw verhuizing. Bunk werkt met vaste ploegen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Dit geeft een prettige werksfeer en werkt bovendien efficiënter. Alle afspraken worden duidelijk vastgesteld en gemaakt op basis van de wensen van de klant. Overzichtelijk en geen discussies achteraf!

Soest (14,64 km)
Van 't Net B.V.
Deelnemer

Verhuizen heeft veel om handen, een nieuwe woning in een nieuwe omgeving zorgen voor veel organisatie- en regelwerk. Van ’t Net Verhuizingen ontfermt zich graag over alle zorgen rondom de verhuizing. Wij verhuizen door heel Nederland: van Maastricht tot Groningen en bij ons kunt u al een offerte aanvragen vanaf het moment dat u weet dat de verhuizing eraan zit te komen – in een later stadium bespreken we dan samen de verhuisdatum. Na een brand, bij plots overlijden of echtscheiding zit u met de handen in het haar, want hoe moet het nu verder? Een spoedverhuizing komt vaak onverwacht, waardoor er weinig tijd is om voor te bereiden. Wij ondersteunen u direct en helpen de inboedel zo snel mogelijk naar een andere locatie te brengen.

Soest (14,64 km)
Dijkstra Transport B.V.
Deelnemer

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen de montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. Onder andere voor verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst de Berg, Nederland, Bussum en het buitenland.

Soest (14,64 km)
Van Buuren
Deelnemer

Van Buuren Verhuizingen uit Soest is door de jaren heen uitgegroeid tot een solide onderneming met modern verhuismaterieel en enthousiast en bekwaam personeel. Door deze centrale locatie in Gooi en Eemland verzorgen ze verhuizingen voor particulieren en bedrijven van en naar deze regio. Maar ook voor het veilig opslaan van (kostbare) spullen kun je bij Van Buuren terecht door het huren van een opslaglocatie. Deze is optimaal beveiligd tegen brand, diefstal en weersinvloeden.

Soest (14,64 km)
Drenth Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Een verhuizing is voor u geen dagelijkse maar wel een belangrijke gebeurtenis die goed moet verlopen. Daarom is het verstandig om een deskundige erbij te halen, met kennis van zaken en ervaring. Drenth Verhuizingen is specialist in het zorgeloos verhuizen en doen er alles aan om van uw verhuizing een feest te maken. Onze verhuisservice gaat verder dan alleen transport van A naar B. Dit merkt u aan de facilitaire diensten die wij u kunnen bieden, zoals het schoon achter laten van de oude woning, indien nodig geheel ontruimd; laminaat, parket, tapijt, gordijnen, rails etc. kunnen worden verwijderd en afgevoerd.

Nieuwersluis (16,22 km)
Verhuisbedrijf G.J. Rigter & Co.
Deelnemer

Rigter Verhuizers uit uit Baarn neemt graag al het werk rondom je verhuizing uit handen om het zo snel en soepel mogelijk t maken. Met Rigter Verhuizers ben je verzekerd volgens het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers.

Baarn (18,32 km)
Pot Verhuizingen / Logistiek
Deelnemer

Verhuisbedrijf POT heeft meerdere vestigingen en mag zich daarmee een van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Van oudsher is POT is een echt familiebedrijf, en die persoonlijke aanpak is nu nog steeds het uitgangspunt in hun werkzaamheden. Ruim 80 specialistische verhuizers staan dagelijks voor je klaar voor particuliere verhuizingen, maar ook voor bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Daarnaast behoren opslag en archiefbeheer tot de mogelijkheden.

Amersfoort (22,59 km)
PolderVerhuizingen
Deelnemer

PolderVerhuizingen is een verhuisbedrijf uit Schoonhoven. We zijn een echt familiebedrijf. We weten dat een verhuizing een spannende tijd is waarbij een hoop geregeld moet worden. Daarom zorgen we dat er altijd een passende oplossing is voor jouw verhuizing en budget. We onderscheiden ons dan ook door kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

Schoonhoven (23,30 km)
Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.
Deelnemer

Kuiper is een internationaal verhuisbedrijf uit Weesp. In 1921 zijn wij begonnen als lokaal actief verhuisbedrijf. Maar nu zijn we inmiddels uitgegroeid tot een Europees verhuisbedrijf met 10 eigen vestigingen, medewerkers, verhuismateriaal en opslagfaciliteiten. We hebben maar een doel: mensen bontzorgen in hun international verhuizing.

Weesp (25,78 km)
P.A. van Rooyen Top Movers
Deelnemer

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Dan staat u iets te wachten: verhuizen is immers één van de meest ingrijpende veranderingen in iemands leven en staat zelfs al jaren in de top 3 van meest stressvolle situaties. Bij verhuizen komt dan ook veel kijken, dat weten wij als geen ander. Hoe fijn is het dan als zo’n ingrijpende verandering zorgeloos verloopt? P.A. van Rooyen Top Movers neemt daarom graag uw verhuizing uit handen. Uitbesteden kan u enorm veel tijd, moeite en stress besparen. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij er voor dat de verhuizing goed wordt voorbereid, uw spullen worden ingepakt, uw meubels worden ge(de)- en monteerd en deze veilig en onbeschadigd worden overgebracht. Wij bieden maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Dozen inpakken, het verpakken van kwetsbare meubels en kunst? Geen probleem. Bovendien assisteert onze Handyman met het ophangen van uw schilderijen en gordijnrails en helpen wij u graag met uw verhuisadministratie. Mocht uw inboedel tussentijds opgeslagen moeten worden kan dat ook. P.A. van Rooyen helpt u graag!

Uithoorn (26,59 km)
Van Riemsdijk Top Movers
Deelnemer

Van Riemsdijk Top Movers uit Amsterdam staat voor je klaar bij zakelijke verhuizingen in en rondom onze stad. Daarbij voeren we projectmanagement uit, archiefbeheer en de montage en installatie van de werkplekken. We begrijpen dat vooral tijd een belangrijk aandachtspunt is bij zakelijke verhuizingen. Daarom zorgen we voor een goede planing en afspraken. We zijn een PVV gecertificeerd verhuisbedrijf en garanderen en juiste afhandeling van je projectverhuizing of kantoorverhuizing.

Amsterdam (27,43 km)
JB. Vlaming & Zonen B.V.
Deelnemer

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle momenten, terecht of onterecht. Verhuisbedrijf Vlaming wil graag bijdragen aan een soepele verhuizing met zo min mogelijk stress voor u. Onze verhuizers zijn allen gediplomeerd, zeer ervaren en veel van onze mensen werken al 10 jaar of langer bij ons. Nadat wij met u de mogelijkheden hebben besproken, stellen wij een duidelijke en heldere offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen de verhuizers werk op maat leveren. Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn; kies voor verhuizen met verhuisbedrijf Vlaming!

Diemen (29,50 km)
B.V. v/h W.H. Schippers & Co Intern. Expediteurs en Emballeurs
Deelnemer

Sinds 1957 verhuizen wij particulieren en bedrijven van en naar elke locatie in binnen- en buitenland. En daarbij maakt het niet uit of het alleen maar een piano of een complete inboedel is. En als u het tussendoor even wilt opslaan, doen we dat natuurlijk ook. Wij hebben een breed aanbod aan verhuismateriaal. Uiteraard heeft al dit moderne materiaal weinig nut als het niet wordt gebruikt. Daarom zetten we liever teveel mensen en materiaal in dan te weinig. Dit garandeert dat al uw goederen vakkundig en op de juiste wijze worden verhuisd. Het betekent ook dat onze medewerkers altijd in staat zijn uw verhuizing tot een goed einde te brengen. U het plezier van de verhuizing, wij plezier in ons werk!

Amstelveen (29,95 km)
Neumann en Vettin
Deelnemer

Het verhuizen van kunst en antiek is een specialistische dienst die om uiterste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid vraagt. Verhuisbedrijf Neumann & Vettin is een van de weinige specialistische arthandlers van oudsher in Nederland. Daarmee is het verhuizen van kunst voor hen geen bijzaak, maar hoofdzaak. We beschikken over de kennis, de juiste mensen en het materiaal om het volledige transport en proces uit handen te nemen.

Amstelveen (29,95 km)
Luykx Verhuizingen
Deelnemer

Amstelveen (29,95 km)
Mondial R. Vlot & Zn.
Deelnemer

Verhuisbedrijf Mondial R. Vlot en Zn. staat voor persoonlijke aandacht en zorg voor je bezittingen. Een kwaliteitsgarantie die voor zekerheid en rust zorgt op de verhuisdag. Een onbezorgde dag, dat is ons speerpunt. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing, nationaal of internationaal, wij staan voor je klaar. Ook met aanvullende diensten, denk aan opslag of een verhuislift.

Schelluinen (29,98 km)

Verhuizingen van en naar Utrecht

Utrecht is de vierde grootste stad van Nederland. Op 1 januari 2022 telde de stad zelf 308.733 inwoners. De gemeente Utrecht telt 361.699 inwoners en bestaat naast de stad Utrecht met de verschillende wijken ook uit de woonplaatsen De Meern, Haarzuilens en Vleuten. In 2021 verhuisde in totaal 21.831 personen naar de gemeente Utrecht. Daarnaast verhuisden nog eens 32.598 personen naar een andere woning binnen Utrecht. 25.592 personen vertrokken juist uit Utrecht en vonden een nieuw onderkomen in een andere gemeente.

De populariteit van de stad Utrecht is ook terug te zien in de huizenprijzen. De gemiddelde verkoopprijs van een koopwoning in Utrecht lag in 2021 op €470.000,-.

Wonen in Utrecht

Utrecht heeft zijn populariteit als woonplaats vooral te danken aan het feit dat de stad bijna in het midden van het land ligt. De stad is daarmee vanuit alle kanten van Nederland gemakkelijk en snel te bereiken. Bovendien blijft de stad nog erg compact. Vanuit bijna iedere plek in de stad ben je binnen 5 tot 10 minuten op een snelweg. Utrecht heeft drie treinstations en heeft zo uitstekende aansluiting op het treinnetwerk. Bovendien is Utrecht het knooppunt voor verschillende trajecten, waardoor je niet vaak hoeft over te stappen als je een reis vanuit Utrecht begint of eindigt.

Een argument wat veel mensen geven voor hun verhuizing naar Utrecht is omdat de stad voor hen aanvoelt als een groot dorp. De stad is namelijk erg overzichtelijk en handig ingedeeld, waardoor het niet voelt alsof je in een grote stad bent. Iedere wijk heeft daarnaast zijn eigen charmes, lokale buurtkroegjes en restaurants. Ook kun je in de binnenstad prima winkelen of uitgaan.

Utrecht is daarnaast omringt door groen. Niet alleen zijn er een aantal prachtige parken in de stad zelf te vinden, maar ook de Vecht, de Utrechtse Heuvelrug, de Langbroeker Wetering en de Loosdrechtse Plassen zijn te vinden op een steenworp afstand.

Utrecht is ook populair onder studenten. De universiteit van Utrecht is al meerdere malen beoordeelt als beste universiteit van Nederland. Daarnaast zijn er tal van MBO en HBO instellingen in en rondom de stad.

Hoe kies je het juiste verhuisbedrijf?

Als je een offerte aanvraag doet op onze website, kun je meerdere verhuisbedrijven selecteren waarvan jij wilt dat ze een offerte voorstel doen. Op basis van jouw wensen en regio geven wij onze suggesties voor de best passende bedrijven. Waar moet je op letten als je uiteindelijk een keuze maakt?

  • Kijk goed naar de offerte: we begrijpen dat je als eerste natuurlijk een blik werpt op de prijs. Maar vergeet niet dat deze prijs soms ook kan verschillen door verschillende additionele diensten die het ene verhuisbedrijf wel standaard meeneemt op de offerte, terwijl een ander verhuisbedrijf dit onder optioneel benoemd. Denk bijvoorbeeld aan montageservice of inpakservice.
  • Reviews: Op internet en ook via ons platform kun je bekijken hoe vorige klanten de diensten van het verhuisbedrijf ervaren hebben. Zo kun je een onderbouwde keuze maken.

Verhuislift nodig in Utrecht?

Ga je van of naar de binnenstad of een bovenwoning verhuizen? Dan is een verhuislift vaak noodzakelijk. Controleer dus goed of dit tot de dienstverlening van het verhuisbedrijf hoort en wat de kosten hiervoor zijn.

In de binnenstad heb je daarnaast wellicht een parkeervergunning of tijdelijke ontheffing nodig. Vraag van tevoren informatie hierover op bij de gemeente of neem contact op met het verhuisbedrijf of zij hier ervaring mee hebben.

Hoeveel kost een gemiddelde verhuizing in regio Utrecht?

De kosten voor een verhuizing van of naar de regio Utrecht zijn vergelijkbaar met andere gedeelten in Nederland. De prijs is vooral afhankelijk van de af te leggen afstand en van de diensten die je wenst af te nemen bij de verhuizing. Het inhuren van een verhuizer en een grote verhuiswagen kost gemiddeld tussen de €70 en €90 euro per uur.

Verhuisbedrijven in Utrecht