Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
C.J. van den Berg en Zn.
Deelnemer

Euromovers C.J. van den Berg is een verhuisbedrijf uit Nijmegen. Bij een verhuizing komt heel veel kijken, dat weten wij als geen ander. Word je zenuwachtig bij het idee dat je je hele inboedel van je huis of kantoor van de ene naar de andere locatie moet verplaatsen? Of van al het werk wat daaraan vooraf gaat? Dan staan we graag voor je klaar. Met een goede planning, juiste hulpmiddelen en goede mensen zorgen we dat we deze stress wegnemen. Zo kun jij je weer richten op andere zaken of kan het werk binnen je bedrijf gewoon doorheen. Bespaar jezelf alle tijd en stress en schakel een Erkende Verhuizers in om je te ondersteunen. Zo arriveren je spullen veilig op het nieuwe adres.

Nijmegen (2,22 km)
UTS Verkroost Nijmegen B.V.
Deelnemer

UTS Verkroost uit Nijmegen is een verhuisbedrijf wat staat voor zekerheid. Kwaliteit is bij ons niet alleen een begrip, maar een actief en meetbaar proces wat door al onze medewerkers wordt nagestreefd. Jouw wensen en positieve beleving staan centraal in onze werkwijze. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, projectverhuizing of enkel het afhandelen van enkele klussen achteraf. Wij willen een tevreden gevoel creëren bij al onze klanten.

Nijmegen (5,47 km)
Jacobs Heteren Verhuizingen en Transporten B.V.
Deelnemer

Voor de verhuizing van uw inboedel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze persoonlijke aanpak, vakbekwaamheid en jarenlange ervaring zorgt dat u met vertrouwen uw verhuizing aan Jacobs Heteren kunt overlaten. Omdat wij weten dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is, denken wij met u mee en geven we vrijblijvende adviezen. Ook voor een projectverhuizing doet u een beroep op ons. Wij hebben al meerdere projectverhuizingen zoals kantoren, scholen en instellingen naar tevredenheid en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding uitgevoerd. Te moeilijk of te hoog bestaat bij ons niet, want voor grote objecten die van boven naar beneden verhuisd moeten worden gebruiken we onze verhuislift. Dit gebeurt uiteraard op professionele wijze met de grootst mogelijke zorg.

Heteren (12,41 km)
Derksen Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Derksen Verhuizingen is een landelijk en internationaal opererend verhuisbedrijf uit Arnhem. We focussen ons op een diverse groep opdrachtgevers. Zo staan onze verhuizers klaar voor particulieren, zorginstellingen, overheid en bedrijven. Dat doen we altijd met concurrerende tarieven. Door onze jarenlange ervaring hebben we op nagenoeg ieder terrein de juiste kennis en expertise in huis. Iedere verhuizing krijg bij ons een maatwerk aanpak. Zo staan we klaar bij alle mogelijke verhuis- en opslag vragen. Speerpunt is ons werk is het meedenken in oplossingen en dienstverlening op hoog niveau.

Arnhem (12,97 km)
Vlotweg Top Movers
Deelnemer

Vlotweg Top Movers in Arnhem is een echt familiebedrijf dat zich bezighoudt met particuliere en zakelijke verhuisdiensten. Voornamelijk in, vanuit of naar de regio Gelderland Midden. Vlotweg kenmerkt zich door een gastvrije, flexibele en toegewijde dienstverlening. U bent van harte welkom in het duurzame bedrijfspand of de moderne containerterminal. De medewerkers van Vlotweg staan klaar voor al uw vragen over uw verhuizing, transport of opslagbehoeften.

Arnhem (17,71 km)
Van Hunen & Zn. Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Van Hunen Verhuizingen is al 60 jaar verhuizer voor zowel het zakelijke als het particuliere segment in het Oosten van het land. Naast totale projectverhuizingen werken wij voor onze vaste klanten veelal op basis van: een kleine interne verhuizing, huismeesterdiensten, handymandiensten, facilitaire ondersteuning en opslag.

Duiven (18,20 km)
Jacobs Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Jacobs Verhuizingen en Transport B.V. is een familiebedrijf uit Velp (bij Arnhem) dat zich richt op nationale en internationale verhuizingen en logistieke dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook richten zij zich op seniorenverhuizingen van en naar de regio Arnhem. Betrouwbaar en kwaliteit zijn speerpunten in het werk van Jacobs. Bij het uitvoeren van verhuizingen of transport diensten willen ze betrouwbaar, solide, maatschappelijk betrokken en duurzaam opereren. Met een goed verhuisteam en sterk kantoorpersoneel luisteren we naar uw vragen en wensen.

Velp (18,47 km)
Mondial Van Dijk Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Van Dijk verhuizingen is een familiebedrijf in hart en nieren. Al meer dan 75 jaar staat van Dijk verhuizingen klaar met alle diensten op het gebied van verhuizen, opslag en alle diensten die daarbij horen, voor bedrijfsverhuizingen en particulier verhuizen. Van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft alleen opgeleide verhuizers in dienst. Ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. Dat vinden we belangrijk. De omgang met mensen, het willen aanpakken, het klaar willen staan; het zijn echte Brabantse eigenschappen en dát onderscheidt ons. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Beugen (20,59 km)
Harrie van Erp Top Movers
Deelnemer

De gediplomeerde verhuizers van verhuisbedrijf Harrie van Erp maken het je graag gemakkelijk. Wij zorgen dat alle inboedel accuraat en volgens planning wordt verhuisd. Ook als je extra handen kunt gebruiken bij het inpakken van de spullen in dozen of kratten of bij het demonteren van meubels of wasmachines, staan we voor je klaar met onze handyman diensten. We hebben jarenlange ervaring binnen het verhuisvak en komen daardoor niet snel meer voor verrassingen te staan. Op zoek naar een betrouwbare verhuizer? Wij komen graag bij je langs om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Dit bezoek en aanvullende offerte zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

Oss (22,23 km)
Waaijenberg Groep B.V.
Deelnemer

Mondial Moers Waaijenberg groep heeft al meer dan een eeuw ervaring in verhuizingen. Met een professioneel en opgeleid verhuisteam zorgen we voor een vlekkeloze verhuizing. Wij geven onze medewerkers veel mogelijkheden om zich op persoonlijk en zakelijk vlak verder te ontwikkelen. Ons idee daarbij is namelijk dat dit niet alleen plezierig is voor onze mensen, maar uiteindelijk de kwaliteit van jouw verhuizing ook naar een hoger niveau getild kan worden. Je waardevolle inboedel is veilig in de handen van onze verhuizers.

Ede (25,79 km)
Schlechter Transport en Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Schlechter Transport en Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Wehl. Wij staan voor een zorgeloze verhuizing. Ons hechte team met ervaren verhuizers zullen met veel toewijding, zorg en aandacht je verhuizing tot in de puntjes verzorgen. Wij zorgen voor een volledige en zorgvuldige verhuizing, tot in de kleinste details. Een goed gevoel, dat is waar wij voor staan.

Wehl (28,70 km)

Verhuizen van en naar Nijmegen

Het aantal inwoners van de gemeente Nijmegen is flink gestegen. Het aantal inwoners in de gemeente Nijmegen is met 31.500 personen toegenomen. In 1996 had de gemeente een totaal van 147.600 inwoners. In 2022 was dit aantal al gestegen tot 179.100. Procentueel is dit een stijging van maar liefst 21%.

Elk jaar verhuizen er bovendien veel mensen binnen deze regio. Volgens het CBS zijn er in 2021 ruim 9.937 mensen naar de gemeente Nijmegen verhuisd. Daar tegenover staan wel 9.426 personen die juist Nijmegen hebben verlaten en hun geluk in een andere gemeente hebben gezocht. Verder zijn er maar liefst 14.224 mensen verhuisd naar een andere woning, maar binnen de gemeente Nijmegen. Al met al dus een hoop verhuizingen per jaar voor de Erkende Verhuisbedrijven in Nijmegen.

Wonen en leven aan de Waal

Een van de grootste voordelen van wonen in Nijmegen is de grote diversiteit aan activiteiten. Je hebt bijvoorbeeld een gezellig centrum met winkels en restaurants. Wanneer je minder van drukte houdt, is er ook voldoende natuur om in te kunnen recreëren. In een eerder onderzoek is Nijmegen zelfs in de top 3 Nederlandse steden gezet die het meest aantrekkelijk zijn om in te wonen (na Rotterdam en Amsterdam). In dit onderzoek werden verschillende onderdelen meegenomen in de afwegingen. Denk aan bereikbaarheid, culturele aanbod, veiligheid, verhouding koop- en huurwoningen, nabijheid van natuur en het historische karakter van de stad. Bovendien is Nijmegen een aantrekkelijke optie voor mensen die in Duitsland gaan werken en in Nederland willen blijven wonen. De stad ligt op steenworp afstand van de grens.

Ben je van plan om te verhuizen voor het volgen van een studie? Dan is Nijmegen een goede keuze. Er zijn namelijk voldoende mogelijkheden om hier een passende studie te volgen. Bovendien zijn er veel gezellige cafés en restaurants waar je buiten je studie om, jezelf goed kunt vermaken.

Tot slot heeft Nijmegen een groot aantal aan (Internationale) studenten. Alleen al de Radboud Universiteit heeft namelijk meer dan 25.000 studenten. Ook Hogescholen in Nijmegen hebben een breed aanbod aan opleidingen. Hierdoor heeft de stad meer dan 40.000 studenten. Door deze populariteit kan het soms lastig zijn om als student een kamer te vinden.

Hoe weet je welk verhuisbedrijf bij jouw wensen past?

Wij begrijpen dat je meerdere verhuisbedrijven en offertes met elkaar wil vergelijken. Als je een offerte aanvraag doet op onze website, is het mogelijk om meerdere verhuisbedrijven te selecteren waarvan jij wil dat ze een offerte voorstel doen. Op basis van je huidige en toekomstige adres berekenen wij welke verhuisbedrijven het beste bij jouw situatie zullen passen. Met één druk op de knop vraag je vervolgens bij drie verhuisbedrijven een vrijblijvende offerte op; zodat je een goede keuze kunt maken. Let bij deze keuze vervolgens op de prijs, geboden diensten en eventuele reviews die het verhuisbedrijf heeft ontvangen van eerdere klanten.

Bijzondere verhuizingen in Nijmegen

Nijmegen heeft relatief veel oude panden en huizen. Daarmee bedoelen we voornamelijk vooroorlogse panden, dus die voor 1945 gebouwd zijn. Vaak hebben deze huizen een iets andere werkwijze nodig als het gaat om verhuizen. Gangen en trappen zijn meestal erg smal, waardoor het verhuizen van grote meubelstukken moeizaam kan gaan. Denk jij dat dit bij jouw aanstaande verhuizing ook een issue kan worden? Laat het dan weten aan het verhuisbedrijf. Zij kunnen een verhuislift regelen zodat grote (meubel)stukken via de buitenkant naar de gewenste verdieping kunnen worden getransporteerd.

Hoeveel kost een gemiddelde verhuizing in regio Nijmegen?

De kosten voor een verhuizing van of naar de regio Nijmegen zijn te vergelijken met die in de rest van Nederland. De prijs van een verhuizing is afhankelijk van een aantal factoren. Dit zijn onder andere de af te leggen afstand en de diensten die je wenst af te nemen bij de verhuizing. Het inhuren van een verhuizer en een grote verhuiswagen in Nederland kost gemiddeld tussen de €70 en €90 euro per uur.