Volg je ons al?


Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
Verhuiscentrale
Deelnemer

De Verhuiscentrale uit Eindhoven biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van verhuizen. Met een gerust hart kunt u zowel een particuliere als zakelijke verhuizing overlaten aan de Brabantse Verhuis Centrale. Maar ook buiten Brabant staan ze voor u klaar, bijvoorbeeld bij een internationale verhuizing. Speciaal voor kleinere verhuizing bestaat de dienst ‘hulp bij verhuizen’. Daar kiest u zelf van welke diensten u wel of niet gebruik wilt maken en welke zaken u zelf op kunt pakken. Speciaal voor het vervoeren of verhuizen van kunst hebben ze het gespecialiseerde ‘Art Handlers’ opgezet.

Eindhoven (3,04 km)
Gebr. Van den Eijnden Euromovers
Deelnemer

Gebr. Van den Eijden is al meer dan 120 jaar een toonaangevend verhuisbedrijf actief in de regio Eindhoven. In al die jaren hebben zij al ontelbare particuliere en zakelijke verhuizingen uitgevoerd. Van en naar de regio Eindhoven. De betrokken professionals leveren service van kwaliteit. Ook voor opslagmogelijkheden van inboedel of goederen kun je bij Van den Eijnden terecht. Bovendien hebben ze zich gespecialiseerd in het voeren van speciale objecten, denk bijvoorbeeld aan het vervoeren en verhuizen van kunst.

Eindhoven (5,21 km)
Meta Top Movers
Deelnemer

Dat betekent vijftig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst. Meta Top Movers is in 1960 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Zuidoost-Nederland. Meta Top Movers is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven hanteren.

Eindhoven (5,41 km)
De Bresser Verhuizingen Oisterwijk
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit. Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Oisterwijk (25,39 km)
Eduard Strang Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Een verhuizing komt eigenlijk nooit goed uit. Het is een drukke en stressvolle periode terwijl je waarschijnlijk al druk genoeg bent met je werk, familie en sociale leven. Verhuisbedrijf Eduard Strang uit Vught staat daarom voor je klaar om dit uit handen te nemen. We zorgen er dan ook niet alleen voor dat de inboedel veilig van A naar B komt, we nemen ook graag de planning en organisatie rondom de verhuizing van je over. Maar dan zonder extra kosten! Hoe fijn zou het zijn om van de verhuisdag een rustige en ontspannen dag te maken voor jou en je eventuele gezin? Onze vakmensen zorgen ervoor dat de verhuisdag rustig verloopt, je je niet opgejaagd hoeft te voelen en dat zelfs je kinderen zich vermaken. ‘De verhuizers zijn zo attent en vriendelijk’, kregen we laatst van een klant te horen. En daar zijn we trots op!

Vught (25,91 km)
Brocken Verhuizingen
Deelnemer

Brocken Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Tilburg. Ze staan klaar voor zorgeloze verhuizingen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen in Tilburg en omstreken. Hun services zijn betaalbaar maar kwalitatief. Brocken verhuizingen brengt niet alleen de inboedel en spullen van A naar B, maar kan desgewenst ook lampen aansluiten, gordijnen ophangen of schilderijen plaatsen in de nieuwe woning. Zo voel je je snel thuis in je nieuwe woning!

Tilburg (29,23 km)

Verhuizen van en naar Eindhoven

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland als we kijken naar het aantal inwoners. Op 1 januari 2022 telde de stad 238.326 inwoners. Sinds 1996 is het aantal inwoners met 21% gestegen. Elk jaar vindt er binnen de stad dan ook een groot aantal verhuizingen plaats. Jaarlijks verhuizen er binnen Eindhoven namelijk duizenden mensen. Via de website van de gemeente Eindhoven kun je veel nuttige informatie over bijvoorbeeld het doorgeven van jouw verhuizing vinden.

De populariteit van de stad Eindhoven kun je ook deels terugzien in de huizenprijzen. Hoe dichter je namelijk richting het centrum gaat, hoe hoger de prijzen worden.

Omdat er veel mensen zijn die graag in Eindhoven willen wonen, zie je ook dat de huizenprijzen gestegen zijn. De gemiddelde prijs van een appartement lag in het begin van het jaar 2022 op €287.456,-, terwijl dit eind 2021 nog ‘slechts’ €239.759,- was.

Wonen en leven in de lichtstad

Dat Eindhoven de lichtstad wordt genoemd is bij veel mensen bekend. Dat Eindhoven dé lichtstad is blijkt wel in november. Dan vindt namelijk het jaarlijkse festival ‘GLOW’ plaats. Het GLOW Festival is een gratis lichtkunstfestival in Eindhoven waarbij kunstenaars en ontwerpers uit binnen- en buitenland diverse kunstwerken creëren.

Deze kunstwerken worden gemaakt door het gebruik van nieuwe mediatechnologieën, zoals computers, sensoren, animaties, maar ook diverse andere projectietechnieken. Dat het festival populair is, blijkt wel uit de bezoekersaantallen. Tegenwoordig komen er namelijk meer dan 700.000 bezoekers naar dit evenement.

Ondanks dat Eindhoven een vrij drukke stad is, is er gelukkig ook voldoende ruimte voor ontspanning. Er zijn verschillende mooie wandelparken in Eindhoven te vinden. In verband met de gunstige ligging van de stad ben je ook gemakkelijk en snel bij andere recreatiemogelijkheden.

Tot slot is Eindhoven ook een echte studentenstad. De grootste stad van Noord-Brabant is aantrekkelijk voor studenten. Eindhoven heeft meer dan 200 cafés en uitgaansgelegenheden, dus voor studenten is Eindhoven de perfecte studentenstad! Bovendien is de bekendste uitgaansstraat, het Stratumseind, maar liefst 225 meter lang.

Hoe weet je welk verhuisbedrijf bij jouw wensen past?

Bij het aanvragen van een offerte op onze website, is het mogelijk om meerdere verhuisbedrijven te selecteren waarvan jij wilt dat ze een offerte voorstel doen. Het is logisch dat iedereen die gaat verhuizen andere wensen en behoeftes heeft. Om deze reden geven wij op basis daarvan onze suggesties voor de best passende bedrijven. Voordat je een definitieve keuze maakt, is het verstandig om rekening te houden met onderstaande punten:

  • Zorg ervoor dat je de offerte goed bekijkt: het is niet vreemd dat je als eerste naar de prijs kijkt. Je moet echter onthouden dat deze prijs in de meeste gevallen ook kan afwijken door het verschil aan (extra) diensten. Het ene verhuisbedrijf neemt deze wel standaard mee op de offerte, terwijl een ander verhuisbedrijf dit onder optioneel benoemd. Je kunt hierbij denken aan extra diensten als een montageservice of spoedverhuizing.
  • Reviews: op verschillende internetsites en ook via ons platform is het mogelijk om te zien hoe vorige klanten de diensten van het verhuisbedrijf hebben ervaren. Dit geeft je een iets beter en vertrouwder gevoel.

Extra diensten bij de verhuizing

Tegenwoordig bieden verhuisbedrijven veel meer diensten aan dan enkel het vervoeren van de verhuisdozen van A naar B. Het is tegenwoordig mogelijk om op alle vlakken hulp te krijgen van een verhuisbedrijf. Denk aan het inpakken van de inboedel of montageservice van meubels of het ophangen van schilderijen.

In de drukke binnenstad van Eindhoven kan het bovendien voorkomen dat je wellicht een parkeervergunning of tijdelijke ontheffing nodig hebt. Het is slim om hierover van tevoren informatie op te vragen bij de gemeente of contact op te nemen met het desbetreffende verhuisbedrijf. De kans is namelijk groot dat zij hier al ervaring mee hebben.

Hoeveel kost gemiddeld een verhuizing in Eindhoven?

De kosten voor een verhuizing van of naar de regio Eindhoven heeft vaak dezelfde prijs als in de rest van Nederland. De prijs wordt onder andere gebaseerd op de af te leggen afstand en van de (additionele) diensten die je wenst af te nemen bij de verhuizing. In de meeste gevallen kan het zijn dat je voor een verhuizing in het centrum van Eindhoven net wat meer moet betalen omdat bepaalde panden en/of huizen moeilijker bereikbaar zijn. De kosten van het inhuren van een verhuizer en een grote verhuiswagen ligt gemiddeld tussen de €70 en €90 euro per uur.