Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
Mondial Aad de Wit Amsterdam
Deelnemer

Welkom bij verhuisbedrijf Aad de Wit Verhuizingen – specialist in verhuizingen en inboedelopslag voor particulieren en bedrijven. De Erkende Verhuizers van verhuisbedrijf Aad de Wit voeren jaarlijks meer dan 1000 verhuizingen uit. We hebben als verhuisbedrijf maar één opdracht en dat is; zorgen dat de verhuizing of opslag van jouw inboedel, archief of inventaris vlot, netjes en op tijd verloopt. Aad de Wit heeft onder andere vestigingen in Amsterdam & Castricum.

Amsterdam (0,89 km)
Angel Verhuizingen V.O.F.
Deelnemer

Angel Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam. Een traditioneel familiebedrijf met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie. Ons Verhuisbedrijf uit Amsterdam, dat actief is sinds 1937, is een vertrouwd gezicht zowel nationaal als internationaal. Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar. Angel Verhuizingen is het verhuisbedrijf voor Amsterdam en omstreken.

Amsterdam (3,04 km)
Wiggelaar Verhuizingen Sedert 1883 B.V.
Deelnemer

Een verhuizing is al impactvol genoeg, laat ons daarom dit zorgvuldig voor je regelen. Zo kun jij je bezig houden met andere zaken. Wiggelaar is een verhuisbedrijf in Amsterdam. Als geen ander weten wij dat een verhuizing van of naar (regio) Amsterdam ook gemoeid gaat met de nodige vergunningen of verzekeringen. Wij regelen alles wat in jouw situatie nodig is en verzekeren standaard alle spullen.

Amsterdam (3,21 km)
Groeneveld Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Groeneveld verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Zaandam. Dagelijks verhuizen ze meerdere huishoudens of gezinnen naar een nieuwe woning. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Maar dat neemt niet weg dat ze ook graag voor je klaar staan bij een verhuizing van een kantoor of instelling. Een verhuisadviseur stelt een draaiboek op maat samen voor jouw aankomende verhuizing, hiermee ben je verzekerd van een zorgeloze aanpak. Ook de opslag van meubels of archiefbeheer in een verwarmde en beveiligde opslag behoort tot de mogelijkheden. Groeneveld Verhuizingen, een echt allround verhuisbedrijf.

Zaandam (6,61 km)
JB. Vlaming & Zonen B.V.
Deelnemer

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle momenten, terecht of onterecht. Verhuisbedrijf Vlaming wil graag bijdragen aan een soepele verhuizing met zo min mogelijk stress voor u. Onze verhuizers zijn allen gediplomeerd, zeer ervaren en veel van onze mensen werken al 10 jaar of langer bij ons. Nadat wij met u de mogelijkheden hebben besproken, stellen wij een duidelijke en heldere offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen de verhuizers werk op maat leveren. Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn; kies voor verhuizen met verhuisbedrijf Vlaming!

Diemen (7,54 km)
Apollo Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Apollo Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam met jarenlange ervaring binnen de verhuisbranche. Amsterdam is onze thuisbasis, maar we rijden door de hele Randstad. Hier verzorgen we bedrijfsverhuizingen en leveren we aanvullende diensten als archiefbeheer en opslagservices.

Amsterdam (7,99 km)
Van Riemsdijk Top Movers
Deelnemer

Van Riemsdijk Top Movers uit Amsterdam staat voor je klaar bij zakelijke verhuizingen in en rondom onze stad. Daarbij voeren we projectmanagement uit, archiefbeheer en de montage en installatie van de werkplekken. We begrijpen dat vooral tijd een belangrijk aandachtspunt is bij zakelijke verhuizingen. Daarom zorgen we voor een goede planing en afspraken. We zijn een PVV gecertificeerd verhuisbedrijf en garanderen en juiste afhandeling van je projectverhuizing of kantoorverhuizing.

Amsterdam (8,71 km)
B.V. v/h W.H. Schippers & Co Intern. Expediteurs en Emballeurs
Deelnemer

Sinds 1957 verhuizen wij particulieren en bedrijven van en naar elke locatie in binnen- en buitenland. En daarbij maakt het niet uit of het alleen maar een piano of een complete inboedel is. En als u het tussendoor even wilt opslaan, doen we dat natuurlijk ook. Wij hebben een breed aanbod aan verhuismateriaal. Uiteraard heeft al dit moderne materiaal weinig nut als het niet wordt gebruikt. Daarom zetten we liever teveel mensen en materiaal in dan te weinig. Dit garandeert dat al uw goederen vakkundig en op de juiste wijze worden verhuisd. Het betekent ook dat onze medewerkers altijd in staat zijn uw verhuizing tot een goed einde te brengen. U het plezier van de verhuizing, wij plezier in ons werk!

Amstelveen (10,91 km)
Neumann en Vettin
Deelnemer

Het verhuizen van kunst en antiek is een specialistische dienst die om uiterste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid vraagt. Verhuisbedrijf Neumann & Vettin is een van de weinige specialistische arthandlers van oudsher in Nederland. Daarmee is het verhuizen van kunst voor hen geen bijzaak, maar hoofdzaak. We beschikken over de kennis, de juiste mensen en het materiaal om het volledige transport en proces uit handen te nemen.

Amstelveen (10,91 km)
Luykx Verhuizingen
Deelnemer

Amstelveen (10,91 km)
Kuiper De Internationale Verhuizer B.V.
Deelnemer

Kuiper is een internationaal verhuisbedrijf uit Weesp. In 1921 zijn wij begonnen als lokaal actief verhuisbedrijf. Maar nu zijn we inmiddels uitgegroeid tot een Europees verhuisbedrijf met 10 eigen vestigingen, medewerkers, verhuismateriaal en opslagfaciliteiten. We hebben maar een doel: mensen bontzorgen in hun international verhuizing.

Weesp (12,07 km)
Mulder Verhuizingen
Deelnemer

In bijna 90 jaar, sinds 1931, is Mulder Verhuizingen/Movers uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf dat continu investeert in mensen en geavanceerd duurzaam materieel. Er werken zo’n 20 movers in vaste dienst met alle benodigde vakgerelateerde diploma’s. Mulder Verhuizingen/Movers neemt de last van een verhuizing graag van u over. Flexibel en geheel op maat kan Mulder Verhuizingen/Movers alles verhuizen. Ook uw piano of vleugel, spiegels, schilderijen of andere kunstwerken en kostbaarheden. Grote, zware of zeer kwetsbare zaken kunt u door ons laten verpakken. We komen graag langs voor opname van de te verhuizen goederen om u geheel vrijblijvend een begroting aan te bieden.

Wormerveer (14,38 km)
P.A. van Rooyen Top Movers
Deelnemer

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Dan staat u iets te wachten: verhuizen is immers één van de meest ingrijpende veranderingen in iemands leven en staat zelfs al jaren in de top 3 van meest stressvolle situaties. Bij verhuizen komt dan ook veel kijken, dat weten wij als geen ander. Hoe fijn is het dan als zo’n ingrijpende verandering zorgeloos verloopt? P.A. van Rooyen Top Movers neemt daarom graag uw verhuizing uit handen. Uitbesteden kan u enorm veel tijd, moeite en stress besparen. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij er voor dat de verhuizing goed wordt voorbereid, uw spullen worden ingepakt, uw meubels worden ge(de)- en monteerd en deze veilig en onbeschadigd worden overgebracht. Wij bieden maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Dozen inpakken, het verpakken van kwetsbare meubels en kunst? Geen probleem. Bovendien assisteert onze Handyman met het ophangen van uw schilderijen en gordijnrails en helpen wij u graag met uw verhuisadministratie. Mocht uw inboedel tussentijds opgeslagen moeten worden kan dat ook. P.A. van Rooyen helpt u graag!

Uithoorn (14,63 km)
Passies Internationale Verhuisbedrijven
Deelnemer

Gefeliciteerd, je gaat verhuizen naar een nieuw, groter of juist kleiner huis! Passies Verhuizers uit Hoofddorp staan graag voor je klaar bij je aanstaande verhuizing. Dat doen we bij een verhuizing een straat verderop of zelfs bij een Europese of intercontinentale verhuizing. We begrijpen dat de verhuizing spannend is. Ons doel is dan ook om het nieuwe huis zo snel mogelijk vertrouwd te maken door soepel en zorgeloos al je vertrouwde spullen op de nieuwe plek van bestemming te krijgen.

Hoofddorp (14,95 km)
Firma A.J. Snijders en Zoon
Deelnemer

Firma A.J. Snijders en Zoon is een verhuisbedrijf met de focus op de regio Heemstede, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Haarlem. Maar ook voor verhuizingen in de rest van Nederland staan we graag voor je klaar. We bestaan al sinds 1903 en in al die jaren hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare verhuispartij. Wij geven de zekerheid dat al je spullen in goede en betrouwbare handen zijn. Dat geldt voor reguliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, kantoorverhuizingen, seniorenverhuizingen maar ook voor het verhuizen van unieke artikelen zoals antieke meubels of muziekinstrumenten. Alles met vakmanschap door onze ervaren en enthousiaste verhuizers.

Hoofddorp (15,37 km)
De Wit Top Movers
Deelnemer

De Wit uit Haarlem is een verhuisbedrijf met vakbekwame mensen die al jarenlang actief zijn binnen de verhuisbranche. Flexibel, servicegericht, inventief, secuur en denken in oplossingen zijn eigenschappen die zij uitdragen in hun werkwijze. Onlangs heeft De Wit zich aangesloten bij Top Movers. Dit komt de samenwerking tussen bepaalde regio’s ten goede en kunnen zij dus nog beter aansluiten bij de wensen van de verhuizende klant.

Haarlem (16,17 km)
Oostendorp Verhuizingen
Deelnemer

Sinds 1969 verzorgt Oostendorp verhuizingen in de regio Zaandam, Amsterdam, Purmerend en de rest van Nederland. Al uw spullen zijn standaard verzekerd bij de verhuizing, ook als u zelf mee helpt. Flexibiliteit is het uitgangspunt tijdens iedere verhuizing. Oostendorp denkt graag met u mee met een vrijblijvende intake aan huis of virtueel. ‘Verhuizen is een vak, dat verstaan wij als geen ander”, is dan ook het motto.

Westknollendam (17,85 km)
Mondial Baars Verhuizingen
Deelnemer

Baars Verhuis- & Opslag BV is een nationaal- en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem. Ons bedrijf telt 22 medewerkers die staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden. Dit is bevestigd en blijft gewaarborgd middels van een ISO- en OHSAS certificering. Wij verzorgen zowel nationale en internationale vehuizingen. Dit kan rechtstreeks of via onze professionele inboedelopslag. Baars Verhuis- & Opslag BV heeft de beschikking over ruim 6500 m3 opslagruimte in Haarlem. Deze ruimte is goed beveiligd, verwarmd en droog. Baars is partner in Mondial Movers. Dit is een samenwerkingsverband van 20 belangrijke erkende verhuisbedrijven in Nederland.

Haarlem (19,17 km)
Drenth Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Een verhuizing is voor u geen dagelijkse maar wel een belangrijke gebeurtenis die goed moet verlopen. Daarom is het verstandig om een deskundige erbij te halen, met kennis van zaken en ervaring. Drenth Verhuizingen is specialist in het zorgeloos verhuizen en doen er alles aan om van uw verhuizing een feest te maken. Onze verhuisservice gaat verder dan alleen transport van A naar B. Dit merkt u aan de facilitaire diensten die wij u kunnen bieden, zoals het schoon achter laten van de oude woning, indien nodig geheel ontruimd; laminaat, parket, tapijt, gordijnen, rails etc. kunnen worden verwijderd en afgevoerd.

Nieuwersluis (20,13 km)
AA Verhuizers B.V.
Deelnemer

AA Verhuizers is een verhuisbedrijf uit Nieuw-Vennep met meer dan 20 jaar ervaring met verhuizingen binnen, van en naar de randstad. Maar naast deze regionale en nationale verhuizingen, staan we ook voor je klaar bij internationale verhuizingen. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Ons motto is dat een verhuizing nooit langer dan 1 dag hoeft te duren. Maar je kunt er ook voor kiezen om spullen op te slaan in onze veilige opslag. Dat is vooral fijn als je nog midden in een verbouwing zit of nog een tijdje moet wachten op de sleutel van je nieuwe woning.

Nieuw-Vennep (20,67 km)
Holwerda Top Movers
Deelnemer

Holwerda Top Movers is een allround verhuisbedrijf werkend vanuit de regio’s Almere (omgeving Bussum, Naarden, Muidenberg, Zeewolde), Amersfoort (omgeving Gooi en Eemland, Nijkerk) en Lelystad (omgeving Dronten, Emmeloord, Urk). Verhuizen met Holwerda Top Movers betekent dat u kunt kiezen uit verschillende verhuismogelijkheden. Zo kunnen we elke verhuizing inrichten naar uw wens. En wat uw wens ook is, Holwerda biedt altijd een betrouwbare en betaalbare totaaloplossing.

Almere (22,87 km)
Mondial Aad de Wit Castricum
Deelnemer

Aad de Wit verhuizingen is een verhuisbedrijf uit de regio Amsterdam en Castricum. We staan klaar voor particulieren en bedrijven voor verhuizingen en inboedelopslag. Jaarlijks voeren we meer dan 1000 verhuizingen uit. Wij zorgen ervoor dat jouw verhuizing of opslag van inboedel, archief of inventaris vlot en netjes op tijd verloopt.

Castricum (24,23 km)
Albers Euromovers
Deelnemer

De verhuisspecialisten van Albers Euromovers staan voor je klaar bij particuliere of zakelijke verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Hiermee realiseren ze een zorgeloos verhuisproject. De verhuizing verloopt snel en nauwkeurig, of het nu een kantoor, werkplaats of instelling betreft. Bij grotere of complexe bedrijfsverhuizingen is een vaste projectmanager altijd onderdeel van het project. Hiermee wordt een strakke planning gewaarborgd.

Alkmaar (27,90 km)

Verhuizen van en naar Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad van Nederland als we kijken naar het aantal inwoners. Tevens is Amsterdam onze hoofdstad. Op 1 januari 2022 telde de stad 882.633 inwoners. Elk jaar is er binnen de stad een groot aantal verhuizingen. In de meeste gevallen verhuizen mensen binnen Amsterdam of trekken zij vanuit andere regio’s richting de hoofdstad. Via de website van de gemeente Amsterdam vind je veel nuttige informatie over het doorgeven van jouw verhuizing.

De populariteit van de stad Amsterdam kun je ook terugzien in de huizenprijzen. De prijzen in Amsterdam zijn al jaren het hoogst van heel Nederland. Bovendien zit er enorm veel verschil tussen deze huizenprijzen. Afhankelijk van de wijk waarin je wil wonen, zie je grote verschillen. De gemiddelde verkoopprijs van een koopwoning in de grachtengordel van Amsterdam is meer dan 1 miljoen euro. In andere wijken betaal je tussen de €400.000,- en €500.000,-.

Wonen en leven in de hoofdstad

Een van de grootste voordelen van wonen in Amsterdam is dat de werkgelegenheid enorm groot is. Omdat Amsterdam een grote stad is, vind je er veel verschillende wijken met daarin een grote diversiteit aan bedrijven en horecagelegenheden. Vervolgens is er ook een grote keuzemogelijkheid uit banen in diverse branches: er is namelijk werkgelegenheid van een kantoorbaan tot aan het werken in een winkel.

Ondanks dat Amsterdam een drukke stad is, is er gelukkig ook voldoende ruimte voor ontspanning. Het Vondelpark trekt 10 miljoen bezoekers per jaar. Daarmee is het direct het grootste en beroemdste gemeentepark in de stad. Verder zijn er nog voldoende mogelijkheden om een mooie wandeling te maken of in de omgeving een uitstapje te maken. Zo zijn namelijk ook de Noorderplassen en Oostvaardersplassen gemakkelijk te bereiken vanuit de hoofdstad.

Tot slot kent Amsterdam een grote toestroom aan (Internationale) studenten. In Amsterdam wonen ruim 67.000 studenten. De stad telt in totaal 32 onderwijsinstellingen met ongeveer 123.590 studenten. Door deze populariteit is het erg lastig om een kamer te vinden.

Hoe weet je welk verhuisbedrijf bij jouw wensen past?

Als je een offerte aanvraag doet op onze website, is het mogelijk om meerdere verhuisbedrijven te selecteren waarvan jij wilt dat ze een offerte voorstel doen. Aangezien iedereen andere wensen en behoeftes heeft, geven wij op basis daarvan onze suggesties voor de best passende bedrijven. Vervolgens ontvang je vanuit de verhuisbedrijven zelf een offerte voorstel. Voordat je hiervoor een definitieve keuze maakt, is het belangrijk de opties goed tegen elkaar af te wegen. Bekijk de offerte goed, controleer welke aanvullende diensten (denk aan een verhuislift, inpakservice of montageservice) er wel of niet in de offerte zijn meegenomen en speur wat rond op internet voor reviews. Zo weet je zeker dat je een doordachte keuze maakt en is de kans groter dat het verhuisbedrijf wat je kiest, past bij jouw wensen en behoeften.

Extra hulp nodig in Amsterdam?

Ga je van of naar een appartement op hoogte verhuizen? Dan wordt een verhuizing een stuk makkelijker wanneer je een verhuislift gebruikt. Het is dus verstandig om te controleren of dit tot de dienstverlening van het verhuisbedrijf hoort en wat de (eventuele extra) kosten hiervoor zijn. Verder kun je tegenwoordig op alle vlakken hulp krijgen van een verhuisbedrijf. Van het inpakken van je inboedel tot aan een montageservice en spoedverhuizing.

In de drukke binnenstad van Amsterdam heb je daarnaast wellicht een parkeervergunning of tijdelijke ontheffing nodig. Vraag hierover van tevoren informatie op bij de gemeente of neem contact op met het desbetreffende verhuisbedrijf. Zij hebben hier hoogstwaarschijnlijk al ervaring mee.

Hoeveel kost een gemiddelde verhuizing in regio Amsterdam?

De kosten voor een verhuizing van of naar de regio Amsterdam vallen vaak net iets hoger uit dan in de rest van Nederland. Dat wordt veroorzaakt door de hoge vraag en populariteit. De prijs is vooral afhankelijk van de af te leggen afstand en van de diensten die je wenst af te nemen bij de verhuizing. In de meeste gevallen kan het zijn dat je in Amsterdam net wat meer moet betalen omdat bepaalde panden en/of huizen moeilijker bereikbaar zijn. Het inhuren van een verhuizer en een grote verhuiswagen in Nederland kost gemiddeld tussen de €70 en €90 euro per uur.

Verhuisbedrijven in Amsterdam