Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Graag stelt Team RD van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen zich aan u voor. Een vertrouwde naam in Roermond, Weert en omgeving. Wij zijn klantgericht, betrouwbaar en leveren kwaliteit. Sinds 2007 leveren wij maatwerk als het om verhuizen, ontruimen en opslag gaat. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel ieder type verhuizing, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Of we u nou met de basis helpen, of geheel ontzorgen met o.a. (de)montage, onze inpakservice en de Afval Ophaal Dienst. Een verhuizing is niet zomaar spullen vervoeren en op een andere plek neerzetten. Voor onze klanten betekenen deze spullen zoveel méér: het zijn uw herinneringen, die op een andere plek uw nieuwe thuis vormen. Een belangrijke markering in uw leven waar wij graag deel van uitmaken. Wij zetten altijd nét dat stapje meer. Dankzij onze begeleiding en planning geen stressvolle verhuizing, maar een ontspannen beleving. Wij horen graag hoe we dit voor u vorm mogen geven.

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Times icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Rik Dieteren Verhuizingen Roermond aan het woord

Hoe is jullie verhuisbedrijf ontstaan?

In 2007 zag Rik dat Roermond behoefte had aan zijn dienstverlening: het met respect ontruimen van woningen. Hij begon klein, maar dacht groot en won al snel het vertrouwen. Door mond-tot-mond reclame groeide het bedrijf, waardoor hij al snel medewerkers in dienst nam. Naast het ontruimen van woningen, kwam er vanuit de klant ook de vraag naar verhuizingen in Roermond, Weert en omstreken.

In 2023 openden wij ons tweede kantoor in Weert. Na al die jaren kunnen we met trots zeggen dat Team RD - inmiddels 25 man en vrouw sterk - als betrouwbare partner vele opdrachten uitvoert. Elke dag rijden drie teams door de regio om u op professionele wijze te verhuizen of woningen te ontruimen en bezemschoon op te leveren.

Welke projecten vinden jullie het leukst om te doen?

Geen enkele dag is hetzelfde, dat maakt het werk mooi. Elke dag een nieuwe puzzel die wij als Team RD oplossen. Wij hebben ervaring in het snel schakelen tussen verschillende situaties en vinden een oplossing voor elke uitdaging.

Op maandag verhuizen we een jong gezin naar hun droomwoning in Herten. Dinsdag wonen we in Weert een emotioneel afscheid bij van een ouder echtpaar, dat hun huis na ruim 40 jaar verwisselt voor een prachtig appartement. 's Woensdags verhuizen we een bewoner intern op een zorglocatie in Roermond. Op donderdag ontruimen we een woning respectvol na een overlijden in Heythuysen. Dan sluiten we op vrijdag de week af met een grote kantoorverhuizing in Nederweert, zodat het team op maandag fris kan starten op de nieuwe locatie. Tot slot rijden twee collega's op zaterdag onze Dozenroute, waarna het weekend kan beginnen.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid en innovatie?

In de verhuiswereld is het gebruikelijk om meubels te verpakken met dekens en plasticfolie. Wij werken al jaren met de duurzame verhuishoezen (Protection Quilts) van DuVeMa. Deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, passend voor elk meubelstuk. Van salontafel tot piano. Zo besparen wij kilometers plasticfolie. Ook zijn uw meubels snel en efficiënt verpakt, met minimale kans op schade aan zowel meubels als de woning zelf.

Tevens bezorgen wij het Verhuispakket met professionele materialen bij u thuis. Dit zijn diverse maten verhuisdozen, inpakpapier etc., die u kosteloos kunt gebruiken. Na uw verhuizing worden deze materialen opgehaald en hergebruikt.

Tot slot doneren wij overbodige kleding en textiel aan de Kledingbank en inboedel aan diverse Kringloopwinkels, om dit een tweede leven te gunnen en eventueel afval zo veel mogelijk te reduceren.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Rik Dieteren Verhuizingen Roermond

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.