Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

PolderVerhuizingen is een verhuisbedrijf uit Schoonhoven. We zijn een echt familiebedrijf. We weten dat een verhuizing een spannende tijd is waarbij een hoop geregeld moet worden. Daarom zorgen we dat er altijd een passende oplossing is voor jouw verhuizing en budget. We onderscheiden ons dan ook door kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Check icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

PolderVerhuizingen aan het woord

Wat is uniek aan jullie verhuisbedrijf?

PolderVerhuizingen specialiseert zich in meedenken met de klant. Verhuizen is voor ons een vak en dat vak oefenen wij met plezier uit. Wij stellen al onze vakkennis in dienst van de klant. Alle ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd staat ter beschikking. We blijven groeien en, waar nodig, verbeteren. We willen goed werk leveren met (gecertificeerde) verhuizers die plezier hebben in hun werk. Daarin blijft de klant bij ons centraal staan. Wat maakt de verhuizing spannend of zwaar voor een klant, waar zit de stress? Wij herkennen dat voor het zich voordoet en staan onze klanten dan met raad en daad bij. Dat maakt ons uniek.

Wat vinden jullie leuk aan werken in de verhuiswereld?

Tussen verhuisbedrijven onderling is de sfeer best goed. Maar er is veel concurrentie. Dat houdt ons scherp en dat vinden we nou juist leuk aan het werken in de verhuiswereld. Je krijgt niets cadeau, we moeten gewoon hard werken om goed werk te leveren en dat doen we met plezier.

Welke projecten vinden jullie het leukst om te doen?

We nemen iedere verhuisopdracht volledig serieus. Op die manier geven wij altijd aan al onze klanten het beste van onszelf. Anders gezegd: wij vinden ieder project het leukst om te doen. Toch zijn er soms projecten die extra prikkelend zijn, waar we wel een extra uitdaging in zien. Het verhuizen van specifieke (bedrijfs)apparatuur vergt extra aandacht en extra zorgvuldigheid. Wanneer we de inboedel van een laboratorium verhuizen bijvoorbeeld. Ook omvangrijke internationale verhuizingen zetten wel iets extra's bij ons aan. Maar eigenlijk blijven we toch een beetje ongemakkelijk met deze vraag. De leukste projecten? Dat zijn de projecten die wij doen.

Hoe is jullie verhuisbedrijf ontstaan?

PolderVerhuizingen is een familiebedrijf. Het is opgericht door de broers Sven en Marco Jongeneel, die in het bedrijf van vader Henk Jongeneel kwamen werken. Zij zagen mogelijkheden voor PolderVerhuzingen met een heel eigen bedrijfsfilosofie: Met tevreden verhuizers klanten tevredenstellen met een plezierige verhuizing. Iedereen blij. Omdat mensen met mensen werken en alles mensenwerk is. Die maat was van meet af aan belangrijk en staat nog steeds centraal. Ons bedrijf is ontstaan vanuit dat gedachtegoed. We willen er zelf plezier in hebben en onze klanten graag plezier doen.

Hoe gaan jullie om met innovatie?

Innovatie staat bij ons hoog op de agenda. Hoe kan de verhuizing beter, hoe ontwikkelen zich de behoeftes van onze klanten? Hoe kunnen wij daarop in blijven spelen? Die vragen stellen we onszelf voortdurend, waardoor ook innovatie hoog op de agenda staat. Bovendien moedigen wij onze verhuizers aan om met ons mee te denken, om samen met ons het bedrijf vorm te geven. Wij bieden onze verhuizers volop gelegenheid zich (bij) te scholen. Zo blijven we niet alleen up to date maar hebben we ook voortdurend input. Onze verhuizers vertegenwoordigen ons bij de klant en zijn onze ogen en oren. Zo weten wij wat er speelt en hoe we op de vraag van klanten blijven inspelen. We zijn dan ook niet voor niets een erkend leerbedrijf. Je ziet het ook al bij de vraag over duurzaamheid: Wij zijn één van de eerste verhuisbedrijven die met elektrische wagens gaan rijden.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid?

Bij Polder Verhuizingen hechten we zeer aan duurzaamheid. We zijn een heel eind op weg naar een emissievrije verhuizing. De personenwagen van PV is elektrisch en in het najaar van 2023 vervangen we twee vrachtwagen met elektrische verhuiswagen rijden. Daarnaast helpen wij onze klanten bij het milieuvriendelijk verwerken van hun afval. We kijken eerst welke apparatuur of meubels we een tweede leven kunnen geven bij de kringloop. Wat er overblijft wordt volgens de normen van afvalscheiding afgestort bij gemeentelijke afvalscheidingsstations. Op kantoor beperken we de papierwinkel waar mogelijk en printen we alleen wanneer het écht niet anders kan. Ook gebruiken we in onze kantine en in de werkplaats geen wegwerpplastic voor koffie, thee of andere consumpties en scheiden we al ons afval.

Welke tip geven jullie iemand die binnenkort gaat verhuizen?

Zorg voor een goede planning. Het is voor jou met verhuizen hetzelfde als voor ons als verhuisbedrijf. Zonder planning loopt het in het honderd. Kijk dus goed naar de planning. Of als je die uit handen geeft: Kijk goed mee. Stress door verhuizen komt erg vaak voor en komt vooral door onvoorziene gebeurtenissen, door zaken die vergeten worden. En die zijn allemaal het gevolg van slechte of gebrekkige planningen. Onze gouden tip: Plan je verhuizing met de grootste zorg!

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij PolderVerhuizingen

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.