Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Vakkundig verhuizen is Bert Ooms Verhuizingen op het lijf geschreven, al sinds 1843. Voor een goede zorgvuldige voorbereiding van uw verhuizing en voor een gedegen kostenraming komt een van onze deskundigen graag bij u langs. Hij kan uw te verhuizen inboedel taxeren en bezien welke eisen voor de uitvoering van uw specifieke verhuizing nodig zijn. Verhuisdozen en inpakpapier bezorgen wij op uw verzoek ruim van tevoren of pakken de verhuisdozen van tevoren voor u in. Ook de- en montage van meubelen is geen probleem. Zo komen wij maar vooral ook u, niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Times icon Montageservice
  • Times icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Bert Ooms Verhuizingen B.V. aan het woord

Wat is uniek aan jullie verhuisbedrijf?

Bert Ooms bestaat al sinds 1843. Ook werken we graag langdurig met dezelfde medewerkers door lange dienstverbanden. We streven altijd naar 100% tevredenheid bij iedere klant.

Voor iedere verhuizing sturen we een van onze deskundigen langs op locatie. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de inboedel en kunnen we bekijken welke eisen nodig zijn voor de uitvoering van de verhuizing. Ook de- en montage van de meubelen is geen probleem en is een service die we vaak uitvoeren. Zo komen wij, maar vooral ook onze klanten, niet voor onaangename verassingen te staan.

Welke projecten vinden jullie het leukst om te doen?

We hebben door onze lange geschiedenis al veel grote en kleinere projecten uitgevoerd. Zowel nationaal als internationaal. Grote projecten zijn natuurlijk het meest uitdagend voor ons, maar wij vinden een particuliere verhuizing net zo bijzonder. We verhuizen dan namelijk niet alleen meubelen, maar ook emoties. Ook specialistische werkzaamheden vinden we leuk om te doen. Denk aan kantoor-, project, en fabrieksverhuizingen. Maar ook de verhuizing van piano's, vleugels, kluizen, computers en kopieerapparaten vergt natuurlijk speciale zorg en aanpak.

Welke tip geven jullie mee aan iemand die binnenkort gaat verhuizen?

Per situatie geven wij altijd tips aan onze klanten. Voor bedrijfsverhuizingen gelden er namelijk andere aandachtspunten dan voor particulieren. Ook hebben we een Youtube kanaal waarop we geregeld inpaktips of andere verhuistips geven!

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Bert Ooms Verhuizingen B.V.

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.