Volg je ons al?
Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V.
Deelnemer

Door een ervaring van ruim 80 jaar met allerlei verhuizingen, klein en groot, kunt u rekenen op een efficiënte en vakkundige werkwijze. Om een verhuizing op rolletjes te laten verlopen beschikken wij over een modern wagenpark van vier verhuiswagens. Waar nodig kunnen wij ook een verhuislift inzetten wanneer de objecten naar een hoger gelegen verdieping gebracht moeten worden en het via de normale weg niet mogelijk is.

Rotterdam (3,80 km)
Flakkee Verhuizers Rotterdam
Deelnemer

‘Een goed begin is het halve werk’, dat is het speerpunt van Flakkee Verhuizers uit Rotterdam. Een goede voorbereiding is onmisbaar bij elke verhuizing. Maar geen inboedel en situatie is hetzelfde. Daarom kijken zij niet alleen naar de hoeveelheid spullen die er aanwezig is in de woning of pand, maar ook naar hoe we deze spullen op de juiste manier kunnen demonteren en opnieuw kunnen plaatsen in de nieuwe woning. Kunst, piano’s, aquaria, waterbedden, zware meubelen en nog veel meer: alles wordt vooraf goed in kaart gebracht en een goed plan gemaakt. Zo weet Flakkee precies wat en wie ze mee moeten nemen en komen we niet voor vervelende verrassingen te staan op de dag van de verhuizing.

Rotterdam (4,72 km)
Vermeer Verhuizingen
Deelnemer

Van complete verhuizingen tot het transport van grote meubels. Vermeer Verhuizingen verzorgt het al meer dan 90 jaar. Met ons wordt verhuizen een moment om naar uit te kijken. Vermeer Verhuizingen staat flexibel voor u klaar. Misschien wilt u dingen zelf doen en heeft u wat hulp nodig. Of u wilt dat alles geregeld is. Wij verzorgen verhuizingen, opslag, meubeltransport en keukentransport.

Capelle aan den IJssel (7,01 km)
Den Otter Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Den Otter is een verhuisbedrijf uit Barendrecht. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers geven uw kostbare inboedel alle aandacht die het verdient. Ook bieden ze additionele diensten en services aan. Denk aan het huren van moderne verhuisliften of het opslaan van kostbare spullen in een moderne, verwarmde opslagruimte. Zo kan de verhuizing tot in de puntjes verzorgd worden. En dat alles tegen de juiste prijs!

Barendrecht (7,86 km)
De Verhuis-Butler
Deelnemer

De Verhuis-Butler is een verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving. Onze naam zegt eigenlijk al waar wij voor staan: wij zijn je hulp in alle fasen van je verhuizing. Verhuizen is namelijk vaak een grote stap. Daardoor is de verhuizing al snel stressvol en komt er veel bij kijken. Als geen ander weten wij hoe de optimale voorbereiding het verschil kan maken. We voorzien je van deskundig advies en bieden professionele oplossingen bij de uitdagingen. We gaan geen situatie uit de weg. Een piano of zware kast die veilig naar beneden moet worden vervoerd? Dan zorgen we dat onze speciale verhuislift klaar staan. Tijdelijke opslag voor de inboedel nodig? Dan voorzien we je graag van geconditioneerde verhuisopslag.

Capelle aan den IJssel (8,42 km)
UniMove B.V.
Deelnemer

At Unimove ‘We Move You’. With over 50 years’ experience in relocations we offer a wide range of relocation services for individuals, corporates, schools and governments. We provide the latest expertise, operate a fleet of specialist moving vehicles and experienced trained staff. No matter the size, your requirements, how urgent or how specific your request is, we can do it!

Rotterdam (9,38 km)
Jac. den Hollander Verhuizingen en Opslag
Deelnemer

Jan Den Hollander Verhuizingen en Opslag is een bekende naam in Rotterdam en omstreken. Al sinds de oprichting in 1923 ontzorgen ze de klant in het voortraject van de verhuizing én tijdens het verhuistraject en alles wat daar bij komt kijken.

Rotterdam (9,38 km)
Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen
Deelnemer

Of uw verhuizing klein is of groot, particulier of zakelijk, binnen Nederland, Europa of overzee: Joh. van Buuren en Zn voert alle vormen van verhuizingen met passie uit, al ruim honderd jaar. Dit doen we vanuit ons hypermoderne pand aan de rand van Delft, vlak bij een aantal belangrijke uitvalswegen. In ons beveiligde pand kunt u voor langere of kortere tijd uw inboedel opslaan. Wij helpen u ook graag met het verhuizen naar een internationale bestemming.

Delft (11,67 km)
Flakkee Verhuizers Oud-Beijerland
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Oud-Beijerland is een gevestigde naam in de regio. Zij weten als geen ander dat bij een verhuizing een goede voorbereiding van belang is. ‘Een goed begin is het halve werk’, is dan ook het motto van Flakkee Verhuizingen. Omdat geen een inboedel of project hetzelfde is, wordt er eerst goed in kaart gebracht welke spullen aanwezig zijn en hoe deze vervoert en verplaatst dienen te worden. Met een goed plan zorgen we ervoor dat alle spullen veilig de nieuwe bestemming bereiken en kom je niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Niet alleen voor standaard inboedel, maar ook voor piano’s zware meubelen, kunst of aquaria.

Oud-Beijerland (12,42 km)
Verhuisbedrijf Draagkracht
Deelnemer

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw verhuizing. Wij verhuizen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Wilt u naar het buitenland verhuizen? Verhuisbedrijf Draagkracht is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, met name verhuizingen naar Spanje, Duitsland, Engeland en Italië.

Zoetermeer (12,43 km)
Verhuisbedrijf Zaat
Deelnemer

Verhuisbedrijf Zaat is al ruim 100 jaar een vertrouwd begrip voor velen uit Voorburg en omstreken. Met deze 100 jaar ervaring zijn zij ook meteen één van de oudste verhuisbedrijven uit Nederland. En dat betekent niet zo maar iets. Dat betekent ruime ervaring, verschillende specialisaties en veel aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, een handyman om de tv opnieuw aan de muur te bevestigen of schilderijen op te hangen, en nog veel meer. De klanten zijn meer dan een nummer een. Zaat denkt graag met je mee!

Zoetermeer (13,11 km)
Scholte Verhuis Groep (SVG) BV
Deelnemer

Scholte Verhuis Groep (SVG) heeft alle expertises in huis voor grootscheepse zakelijke verhuizingen. Maar ook voor particuliere verhuizingen staan ze voor je klaar. Met even veel plezier. Door het grote netwerk kunnen ze alle verhuisservices bieden die gewenst zijn.

Zoetermeer (13,11 km)
Mondial Verhuisbedrijf Henneken
Deelnemer

Mondial Verhuisbedrijf Heineken uit Zoetermeer weet dat verhuizen geen eenvoudige klus is. Het vraagt om veel voorbereiding en een kloppende planning. Verhuizen doe je ten slotte niet elke dag. Maar: wij doen dat wel! Elke dag verzorgen we verhuizingen en opslag van goederen in Nederland maar ook ver daarbuiten. Zo zijn we de specialist in verhuizingen van en naar Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks voeren we wel 350 verhuizingen uit naar deze landen. Daarom kunnen we dit doen tegen een scherpe prijs.

Zoetermeer (13,18 km)
Flakkee Verhuizers Hendrik-Ido-Ambacht
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Hendrik-Ido-Ambacht is een gevestigde naam in de regio. Zij weten als geen ander dat bij een verhuizing een goede voorbereiding van belang is. ‘Een goed begin is het halve werk’, is dan ook het motto van Flakkee Verhuizingen. Omdat geen een inboedel of project hetzelfde is, wordt er eerst goed in kaart gebracht welke spullen aanwezig zijn en hoe deze vervoert en verplaatst dienen te worden. Met een goed plan zorgen we ervoor dat alle spullen veilig de nieuwe bestemming bereiken en kom je niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Niet alleen voor standaard inboedel, maar ook voor piano’s zware meubelen, kunst of aquaria.

Hendrik Ido Ambacht (13,60 km)
UTS van der Geest Verhuizingen B.V.
Deelnemer

UTS Van der Geest Verhuizingen uit Den Haag en omstreken is een echt familiebedrijf. Richard en Robin zijn alweer de vierde generatie die het bedrijf leiden. De kernwaarden van het bedrijf zijn over de 90 jaar heen juist niet verandert. Betrokkenheid, service en vertrouwen, daar gaat het om bij een verhuizing volgens Van der Geest. Als geen ander weten we dat geen verhuizing hetzelfde is. Daarom passen wij onze dienstverlening volledig aan op jouw situatie en wensen. Van particulieren tot bedrijven, van zorginstellingen tot scholen: iedereen is bij ons welkom en aan het juiste adres.

Rijswijk (14,39 km)
Van der Ent Top Movers
Deelnemer

Of u nu volledig verzorgd wil verhuizen of alleen de grote stukken verhuisd wil hebben, alles is mogelijk. Iedere verhuizing is anders daarom bieden wij verhuizingen die geheel aansluiten op uw wensen. Wij bieden ook de mogelijkheid voor extra services. Die bestaan uit een in en uitpak service, schoonmaak service, inboedel opslag, klusjesman en de demontage en montage service van uw inboedel. Met onze kennis, ervaring, mankracht, materiaal en flexibiliteit zorgen wij bij ieder project voor een professionele aanpak.

Rijswijk (14,39 km)
Van der Ent Top Movers
Deelnemer

Van der Ent Movers uit Spijkenisse helpt u graag bij uw aanstaande verhuizing. Of het nu gaat om een volledig verzorgde verhuizing, of enkel een aantal grote stukken die u verhuisd wilt hebben, alles is mogelijk. Op basis van uw wensen stellen wij een verhuizing op maat samen. Daarnaast bieden we ook additionele diensten. Deze bestaan uit een in- en uitpak service, schoonmaak service, inboedel opslag, klusjesman en (de)montage service. Onze kennis, ervaring, mankracht, materiaal en flexibiliteit zorgen voor een professionele aanpak bij ieder project.

Spijkenisse (15,16 km)
Van Gennep Verhuizers B.V.
Deelnemer

Van Gennep Verhuizers is dé vertrouwde verhuizer bij u in de regio met een jarenlange ervaring en perfect klantcontact. Voor, tijdens en na de verhuizing zorgen wij er met deze ervaring en het juiste materiaal voor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wilt u uw spullen tijdens de verhuizing tijdelijk of langdurig opslaan? Ook dat is mogelijk met onze veilige opslagboxen!

Moordrecht (15,21 km)
Tot Uw Dienst
Deelnemer

Tot Uw Dienst verhuizingen heeft al meer dan 60 jaar ervaring binnen de verhuiswereld. Het gerenommeerde familiebedrijf is vooral werkzaam in de regio Gouda, Krimpenerwaard en Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar ook buiten deze regio staan ze natuurlijk voor je klaar. Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf voor je aanstaande verhuizing van of naar deze regio? Of ben je op zoek naar tijdelijke opslag voor je inboedel? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Moordrecht (15,49 km)
Van Noort Verhuizingen
Deelnemer

Om welke reden u ook verhuist, het is een drukke en soms stressvolle periode waarin veel geregeld moet worden. U wilt niets liever dan dat alles op rolletjes en zonder zorgen verloopt. Onze vriendelijke en deskundige verhuismedewerkers begrijpen dit als geen ander en ontzorgen u graag. Van het in- en uitpakken van uw waardevolle spullen tot het demonteren en monteren van uw meubilair. Met rust, zorg en aandacht doet ons verhuisteam er alles aan om de verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Vraagt uw verhuizing om een speciale aanpak? Ook dan staan we voor u klaar. Denk aan verhuizingen waarbij de inboedel eerst moet worden opgeslagen of een verhuizing naar een zorginstelling waarbij bed en hulpmiddelen moeten worden ge(de)monteerd. Onze kundige medewerkers draaien hun hand hier niet voor om en zorgen dat alles weer in elkaar en op de juiste plek komt. Van Noort Bedrijven, het familiebedrijf dat al sinds 1931 bestaat, neemt u graag alle zorgen rondom uw verhuizing uit handen!

Waddinxveen (16,51 km)
Asscheman - De Verhuizers
Deelnemer

Asscheman – De Verhuizers is al sinds 1926 actief in Gouda en omgeving. Wij bieden verschillende verhuispakketten voor klussen, van small tot extra large. Voor zowel zakelijk en particulier verhuizen is Asscheman beschikbaar. Wij bieden diensten als een verhuislift, handyman services en eventuele opslag. Sinds 2015 zijn al onze verhuizingen CO2-neutraal. Dit wordt gerealiseerd door onze bijdrage aan een duurzaam winenergieproject in Taiwan.

Waddinxveen (16,57 km)
Firma PJ van der Wansem
Deelnemer

Fa. P.J. van der Wansem is een verhuisbedrijf uit Den Haag. Al sinds 1921 staan ze dagelijks voor je klaar bij de verhuizing. Verhuizen, inboedel tillen, zware spullen, onhandig grote spullen, in- en uitpakken, veel geregel. Een verhuizing kan nogal voor veel stress en gedoe zorgen. Wij weten als geen ander dat je met de juiste voorbereiding en stuk geruster de verhuizing doorkomt. Dat is dan ook het doel van onze dienstverlening: ervoor zorgen dat je met een fijn gevoel kan terugkijken op de verhuizing.

Den Haag (16,71 km)
Mondial Van der Velde Verhuizingen
Deelnemer

Wanneer u op zoek bent naar een internationaal verhuisbedrijf, dan bent u bij VanderVelde Verhuizingen aan het juiste adres. Alweer bijna 100 jaar lang verhuizen wij allerlei verschillende klanten. Zo helpen wij particulieren, bedrijven en complete ondernemingen en zorginstellingen met hun verhuizing. Bij VanderVelde Verhuizingen zien wij een verhuizing als iets persoonlijks. Daarom zullen wij alles op alles zetten om u optimaal te verzorgen tijdens het internationaal verhuizen. Dus gaat u als particulier verhuizen, plant u een bedrijfsverhuizing of gaat u internationaal verhuizen? VanderVelde Verhuizingen staat altijd voor u klaar.

Den Haag (20,80 km)
Hofstad Verhuizingen
Deelnemer

Hofstad is een verhuisbedrijf uit Den Haag. Als een (h)echt familiebedrijf zijn ze al drie generaties actief in de verhuisbranche. Op zoek naar een partner voor uw verhuizing in Den Haag of omstreken? Hofstad verhuizingen denkt graag met u mee. Flexibiliteit is daarbij het uitgangspunt. Zo hoort ook een verhuizing in de avonduren of op zaterdag tot de mogelijkheden.

Den Haag (21,85 km)
Verhuisservice Voorschoten
Deelnemer

Verhuisservice Voorschoten is een verhuisbedrijf uit Voorschoten. We werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. We verzorgen complete verhuizingen of enkel transport of opslagservice. We zijn actief in heel Nederland. Of je nu naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht of Groningen verhuist. Met ons brede aanbod aan diensten kunnen we altijd een verhuizing die geheel aan jouw wensen voldoet samenstellen.

Voorschoten (22,45 km)
Mondial R. Vlot & Zn.
Deelnemer

Persoonlijke aandacht en zorg voor jullie bezittingen, dat kenmerkt onze verhuizers. Een kwaliteitsgarantie die je de zekerheid geeft van een onbezorgde verhuisdag. Of het gaat om particulier of zakelijk, nationaal of internationaal, opslag of een verhuislift, wij bieden een oplossing.

Sliedrecht (24,76 km)
Koster Verhuizingen
Deelnemer

Koster Verhuizingen uit Bodegraven is een klein familiebedrijf met een rijke historie. Al ruim 100 jaar verzorgen zij gemiddeld 300 verhuizingen van en naar Bodegraven en omgeving. De kleinschaligheid en persoonlijke aanpak is uniek bij dit verhuisbedrijf. Hoge kwaliteit kan hiermee geleverd worden voor een voordelige en scherpe prijs. Met een goed uitgerust wagenpark, moderne verhuismaterialen en benodigdheden en opgeleide medewerkers waarborgen we al je wensen.

Leiderdorp (24,81 km)
Supermove Verkroost Verhuizingen
Deelnemer

Verkroost Verhuizingen is een verhuisbedrijf welke actief is in de omgeving Leiderdorp, Leiden, Gouda en vele andere regio’s. Al sinds 1900 specialiseren zij zich in het verhuizen van particulieren. Verhuizen is namelijk niet zomaar het tillen en vervoeren van goederen naar een andere plek. Verhuizen is echt vakwerk. Door de ervaring en kunde te combineren zorgen ze ervoor dat het verhuizen van je inboedel vlekkeloos verloopt. Zo kunt je zorgeloos naar je verhuizing uitkijken!

Leiderdorp (24,82 km)
Jan van Duuren & Zn. B.V.
Deelnemer

Jan van Duuren & Zn. BV is een verhuis- en transportbedrijf en is actief in de regio Leiden. Zij zorgen ervoor dat al jouw waardevolle spullen veilig van A naar B worden vervoerd. Ook staat zij graag voor je klaar voor advies rondom het veilig maar vooral efficiënt inpakken van jouw bezittingen. Besteed je liever alles uit aan een verhuisbedrijf? Ook dan staan de verhuizers van Jan van Duuren graag voor je klaar en pakken ze je inboedel snel en zorgvuldig in.

Leiden (26,02 km)
PolderVerhuizingen
Deelnemer

PolderVerhuizingen is een verhuisbedrijf uit Schoonhoven. We zijn een echt familiebedrijf. We weten dat een verhuizing een spannende tijd is waarbij een hoop geregeld moet worden. Daarom zorgen we dat er altijd een passende oplossing is voor jouw verhuizing en budget. We onderscheiden ons dan ook door kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

Schoonhoven (26,46 km)
Flakkee Verhuizers Hellevoetsluis
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Hellevoetsluis is een gevestigde naam in de regio. Zij weten als geen ander dat bij een verhuizing een goede voorbereiding van belang is. ‘Een goed begin is het halve werk’, is dan ook het motto van Flakkee Verhuizingen. Omdat geen een inboedel of project hetzelfde is, wordt er eerst goed in kaart gebracht welke spullen aanwezig zijn en hoe deze vervoert en verplaatst dienen te worden. Met een goed plan zorgen we ervoor dat alle spullen veilig de nieuwe bestemming bereiken en kom je niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Niet alleen voor standaard inboedel, maar ook voor piano’s zware meubelen, kunst of aquaria.

Hellevoetsluis (26,54 km)
Flakkee Verhuizers Middelharnis
Deelnemer

Flakkee Verhuizers uit Middelharnis helpt je graag bij je volgende verhuizing. We weten dat geen een verhuizing hetzelfde is en dat een goede voorbereiding, letterlijk, het halve werk is. Zo komen we voorafgaand aan de verhuizing graag bij je langs om te inventariseren welke spullen er aanwezig zijn in de woning en hoe we deze goed en verantwoord kunnen verhuizen naar de nieuwe woning. Ook bij bijzondere objecten zoals kunst, piano’s, waterbedden, aquaria of zware meubelen maken we een goed en praktisch uitvoerbaar plan.

Middelharnis (26,96 km)

Verhuizen van en naar Rotterdam

Rotterdam is één van de grootste steden van Nederland als we kijken naar het aantal inwoners. Op 1 januari 2022 telde de stad namelijk 592.057 inwoners. Sinds 2013 is het aantal inwoners met ongeveer 7% gestegen. Elk jaar vindt er binnen de stad dan ook een groot aantal verhuizingen plaats. Jaarlijks verhuizen er binnen Rotterdam namelijk duizenden mensen. Via de website van de gemeente Rotterdam kun je veel nuttige informatie over de stad en bijvoorbeeld het doorgeven van jouw verhuizing vinden.

Wonen en leven in de havenstad

Rotterdam staat ook wel bekend als de havenstad. De haven van Rotterdam is met een oppervlakte van ruim 12.600 hectare de grootste haven van Europa. Wanneer je besluit om naar Rotterdam te verhuizen, dan vaar je mee op het Rotterdamse succes en ben je klaar voor de toekomst.

Ondanks dat het in Rotterdam vrij hectisch is, is er gelukkig ook voldoende ruimte voor ontspanning. Het meest bekende stuk groen in Rotterdam is "Het Park", gelegen aan de voet van de Euromast, aan de Nieuwe Maas. Het park werd aangelegd in 1863 en is daardoor direct het oudste park in de stad. Je zit hier midden in de stad, maar toch is het een fijn plekje om even tot rust te komen!

Iedereen die van goed eten houdt, moet zeker een bezoekje brengen aan de Markthal. Je vindt hier namelijk ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken. Het is een erg leuk uitstapje en bevindt zich ook nog eens in een fraai stuk architectuur.

Tips bij een verhuizing van of naar Rotterdam

Er komt veel op je af bij een verhuizing. We geven je daarom graag een aantal tips om je verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

  • Regel de adreswijziging: geef op tijd door aan de juiste instanties dat je gaat verhuizing. Zo weet je zeker dat post en belangrijke informatie op de juiste plek terecht komt.
  • Vraag bij meerdere partijen een offerte op: verhuisbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Zo is er altijd een verhuisbedrijf dat bij jouw budget en wensen past. Vraag altijd meerdere offertes op om een goede vergelijking te kunnen maken.
  • Maak duidelijke afspraken met je verhuizer: maak duidelijke afspraken over de verhuisdatum en wie welke verantwoordelijkheden heeft. Zo voorkom je stress op de verhuisdag.
  • Vraag bijzonder verlof aan: bij veel werkgevers kun je gebruik maken van bijzonder verlof voor een verhuizing. Vraag dit tijdig aan bij je werkgever of HR-afdeling.

Extra diensten tijdens de verhuizing nodig?

Ben je van plan om van of naar een appartement te verhuizen? Of blijft het bij een huis? Afhankelijk van het type woning waar je in gaat wonen of vanuit dient te verhuizen, kunnen namelijk de kosten verschillen. Wanneer je namelijk van of naar een appartement op hoogte gaat verhuizen, kan het namelijk zo zijn dat je een verhuislift nodig hebt. Dit zijn al direct weer extra kosten. Het is aan te raden om te controleren of dit bij de dienstverlening van het verhuisbedrijf inbegrepen zit of wat de (eventuele extra) kosten hiervoor zijn. Het voordeel is dat het tegenwoordig mogelijk is om op alle vlakken hulp te krijgen van een verhuisbedrijf. Van het (de)monteren van inboedel tot aan een spoedverhuizing.

Het nadeel van de drukke binnenstad van Rotterdam is dat het voor kan komen dat je wellicht een parkeervergunning of tijdelijke ontheffing nodig hebt. Het is daarom verstandig om van tevoren informatie op te vragen bij de gemeente of contact op te nemen met het desbetreffende verhuisbedrijf. De kans is namelijk vrij aannemelijk dat zij hier al ervaring mee hebben.

Wat is de gemiddelde prijs van een verhuizing in Rotterdam?

De kosten voor een verhuizing van of naar de regio Rotterdam heeft vaak dezelfde prijs als in de rest van Nederland. Afhankelijk van jouw wensen, behoeftes en woningtypen kan deze prijs wat hoger liggen. De prijs wordt onder andere gebaseerd op de af te leggen afstand en van de (additionele) diensten die je wenst af te nemen bij de verhuizing. In de meeste gevallen kan het zijn dat je voor een verhuizing in het centrum van Rotterdam net wat meer moet betalen omdat bepaalde panden en/of huizen moeilijker bereikbaar zijn. De kosten van het inhuren van een verhuizer en een verhuiswagen ligt gemiddeld tussen de €70 en €90 euro per uur.