Volg je ons al?


Verhuizen.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde Erkende Verhuizers
Storm Verhuizingen
Deelnemer

Storm Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Breda voor particuliere of zakelijke verhuizingen. Dat doen zij al 15 jaar met veel aandacht en zorgvuldigheid. De kracht van Storm zit in haar medewerkers: gediplomeerd, optimaal gemotiveerd en geselecteerd op VOG. Zo weet je zeker wie er bij je over de vloer komt. Vertrouwen is het speerpunt in ons werk.

Breda (1,47 km)
De Bresser Verhuizingen Breda
Deelnemer

De Bresser Verhuizingen uit Breda verzorgt zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland. Met ruim 800 verhuizingen op jaarbasis hoort deze verhuizer tot de grotere bedrijven. Met deze kennis en capaciteit verzorgen ze alles van begin tot eind professioneel. Of het nu om een reguliere verhuizing gaat of over het vervoeren van een klein waardevol erfstuk of een gerestaureerde piano. Ook bieden ze speciale diensten aan. Denk aan een handyman die beschikbaar is op de dag van de verhuizing om samen met jou alle spullen op de juiste manier in te richten en apparatuur aan te sluiten. Zo kun je de woning op dezelfde dag zonder zorgen nog betrekken. Ook kunnen we spullen die je niet wenst mee te nemen naar de nieuwe bestemming afvoeren zodat de oude woning klaar is voor oplevering.

Breda (2,51 km)
UTS Van den Berg Verhuizingen B.V.
Deelnemer

UTS van den Berg is een echt begrip in Breda en ver daarbuiten. Al sinds 1910 zijn zij actief in de regio. Van particuliere verhuizingen tot bedrijven of scholen, wij zorgen ervoor dat de spanning hier rondom wordt weggenomen. Zowel het verhuizen van enkele grote (meubel)stukken tot een complete verhuizing inclusief inpakservice behoort tot de mogelijkheden. Ook beschikken we over een opslagloods voor het opslaan van kostbare inventaris. Dit komen we bij je thuis ophalen en lade we direct in een zeecontainer. Deze container zetten we op onze locatie direct weer neer. Zo voorkomen we dat dezelfde items meerdere malen worden aangeraakt en kan dus ook schade beter voorkomen worden. Een handyman staat voor je klaar bij het aan- of afsluiten van wasmachines of apparatuur of het ophangen van schilderijen. Deze handyman staat trouwens ook voor je klaar als een verhuizing niet aan de orde is.

Breda (3,52 km)
Van Egeraat Verhuizingen Etten-Leur
Deelnemer

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 500 particuliere verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. UTS van Egeraat Verhuizingen kan u hierbij op een professionele wijze van dienst zijn.Hoe u wenst te verhuizen bepaalt u zelf. Dit kan uiteen lopen van het overbrengen van een aantal grote meubelstukken tot het geheel verzorgen van uw verhuizing. U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarom komt onze verhuisadviseur voorafgaand aan uw verhuizing graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Hij zal u persoonlijk advies geven over de mogelijkheden en op basis van uw wensen en de te verhuizen hoeveelheid een offerte op maat aanbieden.Tot slot kunnen wij u ook nog onze Verhuisdirigente en Handyman-service aanbieden. Hiermee nemen wij ook de gehele voorbereiding en nazorg bij u uit handen.

Etten-Leur (8,11 km)
De Bresser Verhuizingen Tilburg
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit.Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Tilburg (16,39 km)
Nouwens Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Nouwens verhuizingen uit Tilburg is een bekende naam in Midden-Brabant. Bijna iedereen hier kent ons wel van onze opvallende rood-gele vrachtwagens, bestelwagens en containers. We zijn dan ook al sinds 1935 actief binnen de verhuisbranche. Veel is sinds die tijd verandert, maar onze flexibiliteit en zekerheid is hetzelfde gebleven. Voor elk budget zoeken we een passende oplossing. En omdat we aangesloten zijn bij de Erkende Verhuizers, zijn we voor elk (financieel) risico gedekt.

Tilburg (19,61 km)
Van Gastel Verhuizingen B.V.
Deelnemer

Van Gastel Verhuizingen uit Roosendaal is specialist in zorgeloze verhuizingen in de regio van Bergen op Zoom tot Etten-Leur. Ze doen er alles aan om van elke verhuizing een gebeurtenis te maken waar je prettig op terugkijkt. We begrijpen namelijk dat een verhuizing voor de meeste mensen geen dagelijkse gebeurtenis is en daarom voor spanning en hectiek kan zorgen. Met Van Gastel Verhuizingen neem je een deskundig verhuisbedrijf in de arm.

Roosendaal (20,10 km)
C. Pot Verhuizingen B.V.
Deelnemer

De meer gecompliceerde opdrachten. Dat is waar een professional naar zoekt. Nergens komt het probleemoplossend vermogen van de erkende verhuizer beter tot zijn recht. Want snel opschalen na een calamiteit, lukt alleen dankzij de ongekende flexibiliteit van een traditioneel familiebedrijf. Schouders eronder, vandaag nog. Niet schuiven met verantwoordelijkheden maar doen. Omdat het werk altijd meer behelst. In de zakelijke dienstverlening geldt bedrijfsmatige opslag en archiefbeheer als aanvullende werkzaamheden. “We kunnen alles en doen ook bijna alles”, is de stelregel van de vierde generatie Pot.

Waalwijk (22,56 km)
Brocken Verhuizingen
Deelnemer

Brocken Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Tilburg. Ze staan klaar voor zorgeloze verhuizingen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen in Tilburg en omstreken. Hun services zijn betaalbaar maar kwalitatief. Brocken verhuizingen brengt niet alleen de inboedel en spullen van A naar B, maar kan desgewenst ook lampen aansluiten, gordijnen ophangen of schilderijen plaatsen in de nieuwe woning. Zo voel je je snel thuis in je nieuwe woning!

Tilburg (22,57 km)
Van Egeraat Verhuizingen Roosendaal
Deelnemer

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 500 particuliere verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. UTS van Egeraat Verhuizingen kan u hierbij op een professionele wijze van dienst zijn.Hoe u wenst te verhuizen bepaalt u zelf. Dit kan uiteen lopen van het overbrengen van een aantal grote meubelstukken tot het geheel verzorgen van uw verhuizing. U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden. Daarom komt onze verhuisadviseur voorafgaand aan uw verhuizing graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Hij zal u persoonlijk advies geven over de mogelijkheden en op basis van uw wensen en de te verhuizen hoeveelheid een offerte op maat aanbieden.Tot slot kunnen wij u ook nog onze Verhuisdirigente en Handyman-service aanbieden. Hiermee nemen wij ook de gehele voorbereiding en nazorg bij u uit handen.

Roosendaal (22,77 km)
Mondial R. Vlot & Zn.
Deelnemer

Persoonlijke aandacht en zorg voor jullie bezittingen, dat kenmerkt onze verhuizers. Een kwaliteitsgarantie die je de zekerheid geeft van een onbezorgde verhuisdag. Of het gaat om particulier of zakelijk, nationaal of internationaal, opslag of een verhuislift, wij bieden een oplossing.

Sliedrecht (26,41 km)
De Bresser Verhuizingen Oisterwijk
Deelnemer

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit. Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een "handyman" beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Oisterwijk (28,74 km)

Verhuizen van en naar Breda

Breda is de negende stad van Nederland als we kijken naar het aantal inwoners. Op 1 januari 2022 telde de stad 184.702 inwoners. De afgelopen jaren is het inwonersaantal flink gestegen. Elk jaar vindt er binnen de stad dan ook een groot aantal verhuizingen plaats. Jaarlijks verhuizen er binnen Breda namelijk duizenden mensen. Via de website van de gemeente Breda kun je veel nuttige informatie over bijvoorbeeld het doorgeven van jouw verhuizing vinden.

De populariteit van het wonen in de stad kun je ook terugzien in de huizenprijzen. De verschillen ten opzichte van het platteland of rustigere dorpen is namelijk ontzettend groot geworden. Hoe dichter je bij het centrum van Breda wil wonen, hoe duurder de huizen zijn.

Wonen en leven in een bourgondische stad

Breda is een gezellig en oude stad in Noord-Brabant. Mede door een groot aantal studenten, is er altijd wat te doen. Ondanks dat Breda een bruisende stad is, is er gelukkig ook voldoende ruimte voor ontspanning. Voor parken en bos ben je in Breda namelijk ook aan het juiste adres. Rondom de stad zijn bossen te vinden en in de stad meerdere parken. Vanaf het centraal station richting het centrum en naast Kasteel Breda is een gezellig en groot park te vinden met de naam Valkenberg, en iets buiten de Wilhelminasingel het Wilhelminapark.

Breda wordt ook een studentenstad genoemd. In Breda zelf wonen namelijk meer dan 10.000 studenten. Ook buiten Breda weten veel studenten hun weg naar de hogescholen te vinden. De stad telt namelijk meerdere hogescholen en ook nog eens twee universiteiten.

Veel historie in Nassaustad Breda

Breda is echt een stad met veel historie, wat ook goed te zien is in de binnenstad. Breda ligt in het westen van Noord-Brabant en is de derde grootste stad van de provincie. Vroeger was Breda de hoofdstad van de Baronie van Breda, een historisch rechtsgebied wat in bezit was van de heren van Breda, en waar ook Rosendaal, Etten-Leur en Oosterhoud deel van uitmaakten. De Bredanaren waren vroeger onderdanen van de heer(lijkheid) van Breda, die meerdere historische titels heeft gekend. De prins Willem van Oranje droeg zowel de titel Prins van Oranje als Graaf van Nassau, en was de stichter van koninklijk huis Oranje-Nassau. Hier komen de bijnamen Oranjestad en Nassaustad vandaan.

De historische stadskern van Breda

De historische stadskern vormt zich rondom de zetel van de heren van Breda: het Kasteel van Breda. Verder begeven zich in de binnenstad de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekerk, een gotische kerk en tevens het belangrijkste monument van Breda. Het wordt gezien als de meest elegante kerk van heel Nederland. De kerk staat midden in het centrum aan de Grote Markt, het centrale plein van Breda met meerdere monumentale panden en tegenwoordig veel horecagelegenheden. De Cingelstraat is een van de mooiste historische straten in Breda, waar vroeger alle opperhovelingen en Hof-gasten verbleven. Helaas is het Huis van Brecht uit 1490 een van de weinige gebouwen die heelhuids uit de stadsbrand in 1534 is gekomen. Tegenwoordig is het bezit van de Koningklijke Militaire academie, en wordt het gebruikt als bibliotheek. Tussen de Duiventoren en de Granaattoren ligt een waterpoort, het Spanjaardsgat, die het scheepvaartverkeer over de westelijke vestinggracht naar het Kasteel van Breda dempte. Als laatste, en niet te vergeten, is de historische Prinsenkade, gelegen bij de haven. De kademuur werd in 1613 gebouwd als ‘Prinsenkaay;’ verwezen naar de eerste steen van de kademuur die werd gelegd door de Prins van Oranje en Heer van Breda. Op de Prinsenkade staan tegenwoordig nog steeds prachtige monumentale panden.

Het Bredase Begijnhof

Het Bredase Begijnhof is een schattig klein wooncomplex met twee hofjes, een minikerkje en Dichtbij het stadspark Valkenberg, wat doorgang biedt van Breda centraal station naar de binnenstad, bevind zich het typerende Begijnhof. 29 kleine huisjes, wat omringd door muren. In het midden van de hofjes bevinden zich kruidentuintjes met een beeldje van twee begijnen in gesprek. Wederom een plaatje met veel historie, namelijk het ontstaan van de begijnengemeenschap van Breda in 1240; een beweging van vrome katholieke vrouwen met een veelal adellijke afkomst. Het Bredase Begijnhof was in 1267 eigendom van de begijnengemeenschap.

Leuk feitje: vanwege alle historische pareltjes die de stad Breda rijk is, is naam van het volkslied van dan ook ‘Parel van het Zuiden.’

Hoe weet je welk verhuisbedrijf bij jouw wensen past?

Via verhuizen.nl is het mogelijk om meerdere verhuisbedrijven te selecteren waarvan jij wilt dat ze een verhuisofferte voorstel doen. Aangezien iedere verhuizing anders is, is het logisch dat iedereen die gaat verhuizen andere wensen en behoeftes heeft. Op basis van deze wensen en behoeftes geven wij onze suggesties voor de best passende bedrijven. Voordat je een definitieve keuze maakt, is het verstandig om rekening te houden met onderstaande punten:

  • Zorg ervoor dat je de offerte goed controleert: het is niet vreemd dat je als eerste naar de prijs kijkt. Je moet echter onthouden dat deze prijs in de meeste gevallen ook kan afwijken door het verschil aan (extra) diensten. Het ene verhuisbedrijf neemt deze wel standaard mee op de offerte, terwijl een ander verhuisbedrijf dit onder optioneel benoemd. Je kunt hierbij denken aan extra diensten als een montageservice of spoedverhuizing.
  • Reviews: op diverse internetsites en ook via ons platform is het mogelijk om te zien hoe klanten de diensten van het verhuisbedrijf hebben ervaren. Dit geeft je een iets beter en vertrouwder gevoel.