Volg je ons al?

Erkende verhuisbedrijven in Arnhem

Hier vind je een overzicht van aangesloten Erkende Verhuizers in en rondom de stad Arnhem. Kies een erkend verhuisbedrijf uit in de buurt van Arnhem of gebruik onze offerte-tool hierboven. Selecteer jouw voorkeuren en krijg gratis offertes toegestuurd van de 3 meest geschikte verhuizers voor jouw verhuizing.

Verhuizen van en naar Arnhem

Arnhem had op 1 januari 2022 in totaal 163.888 inwoners. In 1996 lag dit aantal nog op 135.026, dus dat is een stijging van maar liefst 21%. Deze stijging houdt in dat er jaarlijks een groot aantal verhuizingen plaats vindt. Elk jaar verhuizen er binnen Arnhem namelijk duizenden mensen. Toch neemt deze stijging inmiddels wel weer af. In 2021 zijn er namelijk 9.889 mensen vanuit een andere gemeente naar de gemeente Arnhem verhuisd. Daarentegen zijn er 12.027 mensen vertrokken. Verder verhuisden 11.703 mensen naar een andere woning, maar binnen dezelfde gemeente Arnhem. Al met al een hoop verhuizingen dus voor de verhuisbedrijven in Arnhem en omgeving. Op de website van de gemeente Arnhem staan een hoop tips en handige informatie. Het is aan te raden om hier eens een kijkje te nemen.

Wonen in de grootste provincie

Gelderland is, kijkend naar landoppervlakte, de grootste provincie van Nederland. Hiermee is de provincie net iets groter dan Noord-Brabant. Arnhem wordt ook wel de Groene stad aan de Rijn genoemd. Deze naam heeft de stad natuurlijk niet zomaar gekregen. Park Sonsbeek is een drukbezochte plek onder de inwoners, evenals het natuurpark in Meinerswijk. Park Sonsbeek is voor het merendeel van de Arnhemmers een podium voor muziek, theater of sport. Vooral de concerten op de Ronde Weide en de Vlotconcerten bij De Boerderij trekken veel publiek. Bovendien ben je vanuit Arnhem zo op de Veluwe.

Het voordeel van wonen in Arnhem is dat er veel diversiteit aan activiteiten is. Er is namelijk een centrum waar je lekker kunt shoppen en een drankje kunt doen. Wanneer je liever op je rust gesteld bent, dan is er voldoende recreatie om lekker een stukje te gaan wandelen.

Arnhem heeft verder een rijke historie en dit is dan ook terug te zien aan de monumentale gebouwen die de stad heeft. Verder vind je ook het spectaculaire Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem. Dit zijn twee attracties die een bezoek zeker waard zijn.

Welk verhuisbedrijf past het beste bij jouw wensen?

Via onze website kun je gemakkelijk en snel, meerdere verhuisbedrijven uit Arnhem selecteren waarvan jij wilt dat ze een offerte opstellen. Zo kun je uiteindelijk een goede keuze maken voor een verhuisbedrijf die past bij jouw behoeften en wensen. Wist je verder al dat alle verhuisbedrijven die bij ons aangesloten zijn het label ‘Erkende Verhuizers’ hebben gekregen. Dit brengt voor jou meerdere voordelen mee, bijvoorbeeld:

  1. Een breed pakket aan diensten: van de verhuizing zelf tot tijdelijke opslag, het inpakken van dozen of een handyman voor het ophangen van schilderijen of de televisie.
  2. Algemene voorwaarden opgesteld door de consumentenbond
  3. Standaard inboedelverzekering tot €100.000
  4. Gediplomeerde en gecertificeerde verhuizers

Meer weten over de voordelen van Erkende Verhuizers? Lees dan onze blog ‘De voordelen van een Erkende Verhuizer’.

Van montageservice tot een handyman

Verhuizen is niet alleen het vervoeren van de inboedel van locatie A naar B. Wanneer je aan het verhuizen bent, gaat het leven namelijk gewoon door en blijf je bezig met je dagelijkse dingen zoals een baan of het gezinsleven. Dit blijft uiteraard ook veel tijd kosten. Daarom zetten verhuisbedrijven graag nét dat stapje meer in de vorm van het in- of uitpakken van dozen, het (de)monteren van meubels, ophangen van schilderijen, en meer.

Parkeervergunning bij verhuizingen in Arnhem

Ben je van plan om van of naar de binnenstad van Arnhem te verhuizen? Dan is het verstandig om rekening te houden met eventuele parkeervergunningen of tijdelijke ontheffingen. Bespreek je situatie ruim van tevoren met het verhuisbedrijf, zodat de juiste regelingen in orde kunnen worden gemaakt. Zo ben je er zeker van dat je niet voor verrassingen komt te staan.

De gemiddelde prijs voor een verhuisbedrijf in Arnhem

Het is lastig om een gemiddelde prijs voor een verhuizing van of naar Arnhem te berekenen. De prijs is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals de termijn waarop de verhuizing plaats dient te vinden, welke services je wilt afnemen, of de verhuizing doordeweeks of in het weekend plaatsvindt en de afstand die je gaat verhuizen. Wil je dus een realistische prijs weten voor jouw verhuizing van of naar Arnhem? Dan raden we je aan op vrijblijvend een verhuisofferte aan te vragen!

Verhuisbedrijven door heel Nederland

Bij Verhuizen.nl kun je niet alleen een overzicht van verhuisbedrijven in arnhem vinden. Erkende Verhuizers bevinden zich namelijk door heel Nederland. Neem daarom ook een kijkje op