Volg je ons al?

Budget verhuizen door heel Nederland

Wil je goedkoop verhuizen maar wel gebruik maken van een verhuisbedrijf? Dan zit je Verhuizen.nl helemaal goed. Onze Erkende Verhuizers bieden meer dan genoeg mogelijkheden voor een professionele, zorgvuldige verhuizing die past bij jouw budget. Vraag meerdere offertes aan, leg ze naast elkaar en vergelijk de kosten. Het is slim om van tevoren vast te bepalen wat er precies verhuisd moet worden. Zo kun je zo gericht mogelijk zoeken en kunnen de goedkope verhuisservices makkelijker bepalen wat er precies nodig is voor jouw verhuizing. Denk aan de grootte van de verhuiswagen, het aantal verhuizers etc.

Goedkoop verhuizen naar het buitenland

Ga je verhuizen naar het buitenland? Dan komt er natuurlijk wel wat meer regelwerk bij kijken, maar ook bij een internationale verhuizing zijn er verschillende dingen die je kunt doen om toch voordelig te verhuizen:

  • Vergelijk internationale verhuisbedrijven: Net als bij een verhuizing binnen Nederland is het vergelijken van offertes van internationale verhuisbedrijven belangrijk. Wij helpen jou om een betrouwbare internationale verhuispartner te vinden die past bij jouw behoeften en budget.

  • Minimaliseer je inboedel: Internationale verhuizingen worden vaak berekend op basis van het volume of gewicht van je bezittingen. Neem heel je inboedel dus goed door en kijk wat je echt nodig hebt om zo onnodige kosten te voorkomen.

Onderzoek de douaneregels: Ieder land heeft andere douaneregels en vereisten. Verdiep je van tevoren goed in de regels van je nieuwe bestemming om te voorkomen dat je onverwachte kosten hebt bij de grens.

Wat zijn de kosten van een verhuisbedrijf?

Ben je op zoek naar een goedkope verhuisservice? De kosten van deze verhuisbedrijven lopen enorm uiteen. Maar de basis is in de meeste gevallen hetzelfde. Verhuiskosten zijn simpel gezegd onder te verdelen in drie verschillende onderdelen:

  • De kosten van de verhuiswagen

  • De kosten van de verhuizers

  • De voorrijkosten

Onze tip: Neem meerdere diensten af bij één verhuisbedrijf. Dit is vaak voordeliger en maakt de communicatie ook gelijk een stuk makkelijker.

Voordelig verhuizen: wat kun je zelf doen?

Je kunt een verhuisbedrijf inschakelen om jouw verhuizing te regelen, dat scheelt je een hoop werk. Maar hier zit ook een prijskaartje aan. Gelukkig kun je zelf ook een hoop doen om goedkoop te verhuizen. We zetten een aantal tips voor je op een rij:

  1. Begin op tijd: Door alles van tevoren goed voor te bereiden, weet je zeker dat je qua tijd en kosten niet in de knoei komt. Denk aan het tijdig verzamelen van verhuisdozen, heel je inboedel uitzoeken en eventueel spullen die je niet mee wil nemen te verkopen. Zo levert verhuizen je ook nog iets op!

  2. Schakel de hulp in van vrienden: Vele handen maken licht werk, zeker als je kiest voor budget verhuizen. Een verhuisbedrijf alles laten regelen is fijn, maar vraag eerst een rond bij familie en vrienden. Wie weet kunnen zij jou wel helpen met inpakken en sjouwen.

  3. Verhuis doordeweeks: Wist je dat verhuisbedrijven vaak een toeslag rekenen voor een verhuizing in het weekend of een spoedverhuizing? Door doordeweeks te verhuizen kun je jezelf deze extra kosten besparen.

  4. Werk met een checklist: Om er zeker van te zijn dat je niks vergeet en niet achteraf voor verrassingen komt te staan, is het slim om te werken met een verhuischecklist.

Andere verhuis gerelateerde diensten

Niet alleen rondom goedkoop verhuizen kunnen de Erkende Verhuizers je helpen. Door de jarenlange ervaring en kennis van onze verhuisbedrijven hebben zij ervaring met een breed pakket aan diensten. Zo kun je ook bij hen terecht voor: