Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Snel en Wel Verhuizingen is dé verhuispartner in Groningen waar maatwerk, flexibiliteit en topkwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij ons staat de klant centraal, en we zijn gespecialiseerd in het verzorgen van verhuizingen op maat, van klein tot middelgroot, en speciaal voor senioren. We begrijpen dat verhuizen vaak op een moment komt dat het niet goed uitkomt. Daarom passen we ons graag aan je agenda aan en zijn we zelfs bereid om buiten de standaard kantooruren te werken. Met onze professionele en zorgvuldige aanpak nemen we alle stress rondom verhuizen weg. Of je nu alleen wilt verhuizen, hulp nodig heeft bij inpakken en uitpakken, spullen naar de kringloop wilt brengen of een deel van de bezittingen wilt opslaan, bij ons ben je aan het juiste adres!

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Times icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Times icon Bedrijfsverhuizingen
Erkende Project Verhuizers
EPV gecertificeerd

Deze verhuizer is een Erkende Project Verhuizer en dus ook uitermate geschikt voor bedrijfsverhuizingen.

Snel en Wel Verhuizingen aan het woord

Wat is uniek aan jullie verhuisbedrijf?

Wij hebben betrokken verhuizers die goed raad weten met situaties die voor veel stress zorgen. Door begrip en vakkundigheid lukt het vaak om onze klanten te ontzorgen. En aan het einde van de verhuisdag met een gerust gevoel in de nieuwe woning achter te laten.

Wat vinden jullie leuk aan werken in de verhuiswereld?

Je kunt klanten echt helpen. Van een gestresste klant een ontspannen klant maken is altijd het doel. Door rust en kundigheid kun je dit snel teweeg brengen. Dat maakt voor een ontspannen en leuke sfeer.

Wat vinden jullie de leukste projecten om op te pakken?

Particuliere verhuizingen met een uitdaging erbij. Denk hierbij aan een bijzondere klok, meubelstuk, piano of iets anders waardoor je creatief moet nadenken over het werk wat je doet. Uiteraard moet dit veilig en gedegen, maar creatief zijn binnen deze marges is het leukste aan dit vak!

Hoe gaan jullie om met innovatie?

Wij blijven ons materieel vernieuwen. Schonere vrachtwagens, elektrisch hulpmaterieel, denk hierbij aan de elektrische verhuislift. Maar ook ons personeel moet goed opgeleid worden, en werken op dit moment met de verhuissoftware die wij 2 jaar geleden zijn gaan gebruiken. Hierin is alles zichtbaar voor kantoor, de verhuizer en de klant. Van begin tot eind gebruiken we dit systeem waardoor we onze processen erg efficiënt en met een kleine foutmarge kunnen uitvoeren.

Hoe gaan jullie om met duurzaamheid?

Duurzaam betekent veel, wij zorgen voor goed en gedegen onderhoud van ons wagenpark. Preventief onderhoud zorgt voor een lange inzetbaarheid, en dus duurzaam. Maar ook de verhuizers moeten duurzaam worden ingezet. Letten op manier van tillen, belasting van het fysieke en mentale deel. Duurzame inzetbaarheid is cruciaal in onze sector waar je lichaam soms flink wat te verduren krijgt. Til/hulpmiddelen moeten voorhanden zijn, en iedereen moet goed op de hoogte worden gebracht van de werkwijze en aandachtspunten voor het eigen lichaam.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Snel en Wel Verhuizingen

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.