Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Derksen Verhuizingen is een landelijk en internationaal opererend verhuisbedrijf uit Gelderland. We focussen ons op een diverse groep opdrachtgevers. Zo staan onze verhuizers klaar voor particulieren, zorginstellingen, overheid en bedrijven. Dat doen we altijd met concurrerende tarieven. Door onze jarenlange ervaring hebben we op nagenoeg ieder terrein de juiste kennis en expertise in huis. Iedere verhuizing krijg bij ons een maatwerk aanpak. Zo staan we klaar bij alle mogelijke verhuis- en opslag vragen. Speerpunt is ons werk is het meedenken in oplossingen en dienstverlening op hoog niveau.

Extra diensten

  • Times icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Check icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Derksen Verhuizingen B.V. aan het woord

Wat vinden jullie leuk aan werken in de verhuiswereld?

Samenwerken met mensen, een dynamische omgeving en de vindingrijkheid van medewerkers om vragen om te zetten in klantgerichte oplossingen.

Wat is uniek aan jullie verhuisbedrijf?

We zijn een veelzijdig, professioneel en deskundig verhuisbedrijf. In 2023 bestaan we al weer 125 jaar. Mede door dit jarenlange bestaan heeft Derksen verhuizingen op nagenoeg ieder terrein specialistische kennis in huis. Ons doel om op alle mogelijke verhuis- en opslagvraagstukken van onze relaties op de meest optimale wijze te verzorgen. Creatief meedenken en hoogstaande serviceverlening zijn onze belangrijkste pijlers.

Hoe gaan jullie om met innovatie?

We hebben op een aantal gebieden innovatieve oplossingen gevonden voor een deel van onze processen. Bijvoorbeeld digitale taxaties via videobellen, digitalisering op kantoor en onderweg en duurzame inzetbaarheid. Minder papier, minder kilometers, beter en sneller communiceren, zaken die ook bijdragen aan de verankering van ons duurzame proces.

Welke top geven jullie iemand die binnenkort gaat verhuizen?

Voor veel mensen staat verhuizen gelijk aan extra stress. Dat kun je voorkomen, als je maar op tijd begint met de voorbereidingen. Verhuizen doe je immers niet elke dag. Zorg dat je werkt met een checklist waar álle taken op staan. Alles wat al geregeld is of wat je kunt uitbesteden, maakt je verhuisdag een stuk relaxter.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Derksen Verhuizingen B.V.

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.