Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Den Otter is een verhuisbedrijf uit Barendrecht. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers geven uw kostbare inboedel alle aandacht die het verdient. Ook bieden ze additionele diensten en services aan. Denk aan het huren van moderne verhuisliften of het opslaan van kostbare spullen in een moderne, verwarmde opslagruimte. Zo kan de verhuizing tot in de puntjes verzorgd worden. En dat alles tegen de juiste prijs!

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Check icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen

Den Otter Verhuizingen B.V. aan het woord

Wat is uniek aan jullie verhuisbedrijf?

Wij zijn bij koninklijke beschikking hofleverancier. De vierde generatie is aan het roer in ons familiebedrijf. Onze filosofie is onze werkzaamheden uit te voeren op ambachtelijk wijze maar behulp van de hedendaagse technieken en gebruikmakend van de beschikbare faciliteiten en mogelijkheden.

Hoe is jullie verhuisbedrijf ontstaan?

Ons bedrijf is ontstaan uit een "dagelijksche" bodedienst tussen Barendrecht, Dordrecht en Rotterdam.

Welke tip geven jullie iemand die binnenkort gaat verhuizen?

Nodig ons uit voor een kort, kosteloos bezoek aan huis zodat u een goede indruk van ons bedrijf kunt krijgen en wij uw inboedel kunnen bekijken en de situatie goed kunnen inschatten. U ontvangt kort tijd na het bezoek een vrijblijvende offerte.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Den Otter Verhuizingen B.V.

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.

Over Den Otter Verhuizingen

Den Otter Verhuizingen is een verhuisbedrijf bij uitstek. Ze staan bekend om hun uitstekende klantenservice, professionele verhuizers en betaalbare prijzen. Ze zijn al meer dan 10 jaar actief en hun ervaring blijkt uit elke job die ze doen. Hun team van ervaren verhuizers is goed opgeleid en goed geïnformeerd over alle aspecten van het verhuisproces. Ze zijn erg trots op hun werk en zorgen ervoor dat elke klus op tijd en zonder schade wordt voltooid. Den Otter verhuizingen is goed uitgerust met de nieuwste technieken en gereedschappen, zodat alles veilig en efficiënt wordt afgehandeld. Ook zorgen zij voor inpakmateriaal en dozen zodat uw spullen goed beschermd zijn tijdens de verhuizing. Ze zijn ook erg meegaand en kunnen rond uw schema werken om een tijd te vinden die u het beste uitkomt. Den Otter Verhuizingen is een betrouwbaar en betrouwbaar verhuisbedrijf dat ervoor zorgt dat uw inboedel veilig en zeker wordt verhuisd.