Volg je ons al?

Achtergrond van deze verhuizer

Bravo Verhuizingen voert met name particuliere verhuizingen uit in de regio, maar ook regelmatig naar de andere kant van Nederland of soms zelfs naar België of Duitsland. Daarnaast staan zij klaar voor zakelijke verhuizingen en zijn zij gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Ze werken samen met verschillende zorginstellingen in de regio. Indien nodig ontruimen ze woningen en leveren deze bezemschoon op. Ook beschikt Bravo over opslagboxen waardoor klanten ook hun huisraad tijdelijk kunnen opslaan. Bravo Verhuizingen heeft eigen schilders en klusjesmannen in dienst waardoor ze eventueel een totaalpakket kunnen aanbieden aan de klanten. Het motto is ‘Uw verhuizing, onze zorg’ en vanuit dat oogpunt gaan ze dan ook altijd te werk. Hun doel is om hun klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij hun verhuizing, wat als één van de meest stressvolle situaties gezien wordt. Klanten beoordelen Bravo op onafhankelijke reviewsites met een gemiddelde van een 9.5.

Een kijkje achter de schermen

Extra diensten

  • Check icon Heeft een verhuislift
  • Check icon Tijdelijke opslag
  • Check icon Montageservice
  • Check icon Inpakservice
  • Times icon Europese verhuizingen
  • Times icon Intercontinentale verhuizingen
  • Check icon Bedrijfsverhuizingen
Erkende Project Verhuizers
EPV gecertificeerd

Deze verhuizer is een Erkende Project Verhuizer en dus ook uitermate geschikt voor bedrijfsverhuizingen.

Bravo Verhuizingen B.V. aan het woord

Hoe is jullie verhuisbedrijf ontstaan?

In september bestaat Bravo Verhuizingen 7 jaar. Al vanaf de start hebben we een basis team van werknemers maar in de loop der jaren is het team uitgebreid en daarnaast ook de werkzaamheden.

Wat vinden jullie het leukst aan werken in de verhuiswereld?

We hebben al heel veel verhuizingen mogen uitvoeren en geen enkele verhuizing is hetzelfde. We hebben klanten die gaan samenwonen of juist scheiden. We hebben klanten die na 40/50 jaar in hetzelfde huis te hebben gewoond en nu weer voor het eerst gaan verhuizen. We hebben klanten die binnen een week een zorgappartement moeten betrekken. We hebben klanten waarvan de nieuwbouwwoning vertraging oploopt en waarvan de huisraad tijdelijk opgeslagen moet worden. We hebben BN’ers mogen verhuizen maar ook onze eigen buren. We maken geen onderscheid en willen graag iedereen die hulp nodig heeft bij de verhuizing bijstaan. Een droomklant is voor ons dan ook een tevreden klant!

Welke projecten vinden jullie het leukst om te doen?

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden zijn wij een verhuisbedrijf. Wij voeren voornamelijk particuliere verhuizingen uit in de regio maar ook regelmatig naar de andere kant van Nederland of zelfs naar België of Duitsland. Daarnaast voeren we ook zakelijke verhuizingen uit en we zijn gespecialiseerd in senioren verhuizingen. We werken samen met verschillende zorginstellingen in de regio. Indien nodig ontruimen we woningen en leveren we deze bezemschoon op. Ook beschikken we over opslagboxen waardoor onze klanten ook hun huisraad tijdelijk bij ons kunnen opslaan. We hebben ook eigen schilders en klusjesmannen in dienst waardoor we eventueel een totaalpakket kunnen aanbieden aan onze klanten.

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie

Vraag je verhuizing aan bij Bravo Verhuizingen B.V.

Vul je gegevens in, dan weet de verhuizer waar ze de offerte naartoe moeten sturen.